BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dinty2
#1601 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
dakle...u slucaju da suspenzija bude ukinuta do utakmice sa rumunima,,,ocekujem pobjedu nasih..iz razloga sto smo kvalitetnija ekipa(vraca se i sejo...jupi..)i drugo sto na strani igramo opustenije i bolje...trece :rimunija je pod pritiskom ,,,oni tu utakmicu moraju dobiti...
zelim da skrenem paznju na jos nesto:kada nazivate rumune ciganima ...vi ne vrijedjate rumune ,,nego cigane kao pripadnike jednog naroda...a to nije lijepo....Dovoljno je reci da su recimo rumuni pogani ili da su prgavi ili nesto slicno ,,a ne da su cigani,,,
zelim da skrenem paznju na jos nesto:kada nazivate rumune ciganima ...vi ne vrijedjate rumune ,,nego cigane kao pripadnike jednog naroda...a to nije lijepo....Dovoljno je reci da su recimo rumuni pogani ili da su prgavi ili nesto slicno ,,a ne da su cigani,,,
-
zlajaBHF
#1602 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma o suspenziji ne treba previse razmisljati
Moramo se nadati najboljem i to je to.
Sto se utakmice u Rumuniji tice, to ce biti odlucujuca utakmica za nas.
Dobijemo li, osiguran nam je baraz.
I nerjesen rezultat nam isto tako osigurava baraz.
Bice to pravi test za nasu ekipu, gdje cemo vidjeti da li smo ozbiljna ekipa ili ne.
Jedva cekam
Bice to pravi test za nasu ekipu, gdje cemo vidjeti da li smo ozbiljna ekipa ili ne.
Jedva cekam
- simonese
#1603 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mislim da Rumuni ni kuci nece pokazati nesto vise,losi suzlajaBHF wrote:Ma o suspenziji ne treba previse razmisljati
Jedva cekam
- quasar
#1604 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A sta ce biti sa Bjelorusijom? Ta ekipa je nagazna mina. Ko njima uzme bodove taj je prosao.
- Korisnicko ime
#1605 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Tako je...reprezentacija koja nije atraktivna ali je puno jaca od Rumunije i Albanije...4 boda iz dvomeca s njima nam sirom otvaraju vrata baraza...ako budemo igrali s njima...quasar wrote:A sta ce biti sa Bjelorusijom? Ta ekipa je nagazna mina. Ko njima uzme bodove taj je prosao.
- simonese
#1606 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
opet mislim da smo jaci i od light-rusaKorisnicko ime wrote:Tako je...reprezentacija koja nije atraktivna ali je puno jaca od Rumunije i Albanije...4 boda iz dvomeca s njima nam sirom otvaraju vrata baraza...ako budemo igrali s njima...quasar wrote:A sta ce biti sa Bjelorusijom? Ta ekipa je nagazna mina. Ko njima uzme bodove taj je prosao.
- quasar
#1607 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jesmo jači, ali jači su i Francuzi od njih, pa šta bi?
- simonese
#1608 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ali to je bila prva tekma,Francuzi u raspadu i mi smo mogli izvuci x protiv Francuzaquasar wrote:Jesmo jači, ali jači su i Francuzi od njih, pa šta bi?
sad je to druga prica,u Francuza se vratio i kunto i panto
-
extraordinary
#1609 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bjelorusija je na nivou jedne Albanije, nemojte zezati. Izvlačite zaključak da su beton ekipa na osnovu 0-1 u Parizu, bez obzira što su kasnije kiksali tri puta, uključujući i 0-0 sa Luksemburgom. Šaban ekipa, posreći se mnogima da dobiju nekoga većeg, to ih ne čini automatski velikim ekipama.
- quasar
#1610 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nije niko rekao da su oni jaci od nas, naprotiv, ali su nagazna mina i ako se osvrnes kroz zadnje cikluse kvalifikacija, mnogi su "ugazili". Jedna od onih ekipa kakvi smo bili mi prije 10 godina. Ne mogu se plasirati, ali nekog ce zaje*ati.extraordinary wrote:Bjelorusija je na nivou jedne Albanije, nemojte zezati. Izvlačite zaključak da su beton ekipa na osnovu 0-1 u Parizu, bez obzira što su kasnije kiksali tri puta, uključujući i 0-0 sa Luksemburgom. Šaban ekipa, posreći se mnogima da dobiju nekoga većeg, to ih ne čini automatski velikim ekipama.
-
extraordinary
#1611 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma nemaju oni šta koga zajebati, a pogotovo neće nas zajebati sa onakvom igrom. Malo mi je beze da ih smatramo jačim od Rumuna, jer su Rumuni za njih izmislili fudbal, čak i ovakvi kakvi su sad.
- cyprus
#1612 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bjelorusi pojedinačnom kvalitetom jesu ispod Rumuna, a bliže Albancima... Ali sa aspekta timske igre, mislim da su prilično solidan kolektiv, nije za potcjenjivanje...
- quasar
#1613 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma OK, nego ja to u smislu da se prednost nad Rumunima ovdje proglasava plasmanom u baraz, a imamo revans sa njima, pa dva susreta sa Bjelorusijom koja cak ima i vise bodova od nas, mada i utakmicu vise. Sta ako izvuku bod kod nas? Pa jos revansi sa Albanijom i Francuskom. Necemo prije semptembra znati nista jer su sve 4 naredne tekme najvaznije... I onda svecano Lux u novembru da slavimo plasman u baraz ili direktno kao najbolji drugi, ili cemo da se vadimo protiv francuzaextraordinary wrote:Ma nemaju oni šta koga zajebati, a pogotovo neće nas zajebati sa onakvom igrom. Malo mi je beze da ih smatramo jačim od Rumuna, jer su Rumuni za njih izmislili fudbal, čak i ovakvi kakvi su sad.
- jeza u ledja
#1614 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bjelorusi su losija ekipa i od Albanije. 
-
Corola
#1615 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A Francuska od Bjerorusijejeza u ledja wrote:Bjelorusi su losija ekipa i od Albanije.
- jeza u ledja
#1616 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne mislim zbog poraza od Albanaca (ako se ne varam trebalo je biti bar 3-0 za Alb) nego inace, po rezultatima i imenima. Tako mi se bar cini.Corola wrote:A Francuska od Bjerorusijejeza u ledja wrote:Bjelorusi su losija ekipa i od Albanije.
-
Corola
#1617 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Kvrgava je Bjelorusija ili Bate Borisov.
Ne mozes se na njih napaliti
kao jaka repka.
A itekako znaju klepiti po usima.Takvi su najgori.
Ne mozes se na njih napaliti
A itekako znaju klepiti po usima.Takvi su najgori.
-
El_comadante
#1618 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mi trebamo igrati na bod protiv Ruminije, a ni poraz nije katatstrofa, pa onda na pobjedu protiv Albanaca i tek onda se okrenuti Bjelorusima jer ko zna kako se sve može okrenuti i kako če igrati Bjelorusi u svojim utakmicama do utakmica sa nama. i nama su sada najvažnije i odlučujuče upravo te utakmice sa Bjelorusima.
-
juventus
#1619 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pitanje je da li ćemo mi uopšte igrati protiv Rumunije?
5 dana je prošlo, s mrtve tačke se nije pomjerilo. Vrijeme curi...
-
extraordinary
#1620 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Stoji to, ali mi zasad imamo dva kiksa, Bjelorusi već tri, a do kraja će da nakupe još makar toliko.quasar wrote:Ma OK, nego ja to u smislu da se prednost nad Rumunima ovdje proglasava plasmanom u baraz, a imamo revans sa njima, pa dva susreta sa Bjelorusijom koja cak ima i vise bodova od nas, mada i utakmicu vise. Sta ako izvuku bod kod nas? Pa jos revansi sa Albanijom i Francuskom. Necemo prije semptembra znati nista jer su sve 4 naredne tekme najvaznije... I onda svecano Lux u novembru da slavimo plasman u baraz ili direktno kao najbolji drugi, ili cemo da se vadimo protiv francuzaextraordinary wrote:Ma nemaju oni šta koga zajebati, a pogotovo neće nas zajebati sa onakvom igrom. Malo mi je beze da ih smatramo jačim od Rumuna, jer su Rumuni za njih izmislili fudbal, čak i ovakvi kakvi su sad.sto nam obicno ne ide od ruke.
-
Timotije
#1621 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Vrijeme itekako curi, sad se lagano blize uskrsnji praznici (to se vani tradicionalno pofino spoji), tako da nam se zastavica na satu dobro zategla! Nervira me i bezrazlosni optimizam javnosti, sve ce se kao srediti.....samo od sebe....a sve stoji u mjestu!Niko ziv nema pojma o pojmujuventus wrote:Pitanje je da li ćemo mi uopšte igrati protiv Rumunije?
-
udrch
#1622 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Kad igramo revanš protiv Rumuna..
Jeli ako odigramo neriješeno, mi idemo dalje..
Jeli ako odigramo neriješeno, mi idemo dalje..
- quasar
#1623 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Igramo 31. aprila i ako bude jednak broj golova u prvom i drugom poluvremenu, onda i idemo na svjetsko prvenstvo u bocanju.
- smoki_choko
#1624 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nema poluvremena u boćanju, tamo se igraju petine. 7 petina po 17 minuta
Last edited by smoki_choko on 08/04/2011 20:04, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#1625 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mi smo za Rumune u bocanju velesila!