Nisu kupovali mačka u vreći - znali su šta kupuju.Jack Be Nimble wrote:Ma Baloteli je bolji jer moze jedan na jedan, moze napraviti nesto od nicega. Dok Dzeko je vise ono, daj na tanjur/pogodi me u glavu jacu dati gol. To je Mancini skontao, ne moze Dzeku nikako, jer nema niko da mu servira.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nellington
#1601 Re: Edin Džeko...
- Jack Be Nimble
#1602 Re: Edin Džeko...
Ja licno mislim da je Dzeko kupljen samo da bi Man City mogao pokazati drugim klubovima da se moze razbacivati sa parama dok drugi stede svaku marku. Jer prije nego sto je Dzeko dosao u Man City, ljudi su se pitali sta ce im Dzeko? Ne zato jer je on los, nego sta ce im takva vrsta igraca? Njima ako je ista bilo potrebno u januaru je obrana i sredina. Mnogi su govorili da ce Dzeko samo zagrijavati klupu u Man City, opet ne zato sto je los, nego sto nema mjesta za takvog igraca u Man City.nellington wrote:Nisu kupovali mačka u vreći - znali su šta kupuju.Jack Be Nimble wrote:Ma Baloteli je bolji jer moze jedan na jedan, moze napraviti nesto od nicega. Dok Dzeko je vise ono, daj na tanjur/pogodi me u glavu jacu dati gol. To je Mancini skontao, ne moze Dzeku nikako, jer nema niko da mu servira.
- lord blackadder
#1603 Re: Edin Džeko...
Nemas pojma.Jack Be Nimble wrote:Ja licno mislim da je Dzeko kupljen samo da bi Man City mogao pokazati drugim klubovima da se moze razbacivati sa parama dok drugi stede svaku marku. Jer prije nego sto je Dzeko dosao u Man City, ljudi su se pitali sta ce im Dzeko? Ne zato jer je on los, nego sta ce im takva vrsta igraca? Njima ako je ista bilo potrebno u januaru je obrana i sredina. Mnogi su govorili da ce Dzeko samo zagrijavati klupu u Man City, opet ne zato sto je los, nego sto nema mjesta za takvog igraca u Man City.nellington wrote:Nisu kupovali mačka u vreći - znali su šta kupuju.Jack Be Nimble wrote:Ma Baloteli je bolji jer moze jedan na jedan, moze napraviti nesto od nicega. Dok Dzeko je vise ono, daj na tanjur/pogodi me u glavu jacu dati gol. To je Mancini skontao, ne moze Dzeku nikako, jer nema niko da mu servira.
bas zato je doveden. Jer im je trebala vrsta igarca koja moze zabit glavom i dobar je u 16. Mancini je insistiro da se on dovede. Druga je stvar sto oni uopste ne centriraju.
Cuj doveli ga da bi pokazali kako mogu balahat, bravo genije....trebali su onda dovest Lazara Popovica za 50 mil.
Mislim da se ova epizoda sa Cityem, za Dzeku privodi kraju. Nema srece nikako. S losom igrom, pobjeduju bez njega. Sve ce manje startat.
- Jack Be Nimble
#1604 Re: Edin Džeko...
Jeste doveden je u doba kada Baletia nije bilo u igri, ali znalo se kada Baleti dodje, da ce Dzeko imati finu stolicu za sjediti.lord blackadder wrote: bas zato je doveden. Jer im je trebala vrsta igarca koja moze zabit glavom i dobar je u 16. Mancini je insistiro da se on dovede. Druga je stvar sto oni uopste ne centriraju.
- lord blackadder
#1605 Re: Edin Džeko...
Doveo bi nekog za 10-ak mil. a ne igraca za kojeg kaze da ocekuje da bude "prevaga".
-
fukushima
#1606 Re: Edin Džeko...
ma dzeko je doveden kao ukras za klupe od 27 miliona funti 
-
Abacija
#1607 Re: Edin Džeko...
quasar wrote:Ono fakat svi ovdje kad govore o Dzeki i golovima zaboravljaju da je on centarfor. Igrac koji treba dobar pas (na vrijeme i precizno) u kaznenom prostoru. Siti nema igraca koji je u stanju dati takav pas.
Kad Edin dobije tri takve lopte (kao danas Berbatov) i ne ubaci makar jednu, onda se moze reci da ima los dan. Kad se to desi u dvije utakmice, onda se moze reci da nije u formi, ako se ponovi i treci put, onda se moze govoriti o nizem kvalitetu igraca.
Dzeko je imao dvije 100%-tne prilike 1 na 1 sam sa golmanom ali umjesto da lobuje on puca u blizini golmana. Imao je jos nekoliko prilika da suta sa 20-25 metara ali je pokusavao da pridje golu ili je dodavao.quasar wrote:Dzeko nije imao nijednu loptu tog tipa u prvenstvu. On sam ne moze kreirati priliku, predriblati dva igraca i zabiti.
Kad ga Mancini pocne koristiti na prirodan nacin, onda cemo reci jel dobar za engleze ili nije. Mogao ga je staviti i kao beka, pa bi rekli joj onog Dzeke jes' kanta igrac, svi ga prolaze. Hajde da budemo posteni i da je uzeo Drogbu, Messija, Ronalda, Rooneya i stavio ih na neprirodnu poziciju, ne bi bolje izgledali od Dzeke. Povremeno igraci Sitija bljesnu u svom talentu i pokazu da mogu mnogo, mnogo vise od ovoga. Tu fali covjek koji ce to znati postaviti kako treba.
-
Abacija
#1608 Re: Edin Džeko...
Eto Balotelli je jucer sve uradio po tvojoj zelji.zilla_ wrote:Da imaju povjerenja u njega i da je toliko dobar koliko mi mislimo da jeste dobio bi on danas priliku da igra... Primijetio sam da ga uvede u igru samo onda kada mora... ako nije počeo kao starter uvede ga jedino ako gube ili ganjaju rezultat... A mi kao i uvijek gledamo previsoko, kriveći čitav city, od temelja do krova, zato što on još uvijek nije pokazao ni mrvicu onoga zbog čega je toliko plaćen... Pa pobogu treba se za neku loptu i izboriti a ne svaku da dobije serviranu... Treba da otrese dvojicu s leđa kad mu dobace pokoju visoku loptu... On te lopte obavezno gubi pa mi onda kažemo nema prilike, nema šansu, nije imao loptu... Neće je ni imat kad se ne zna izborit za nju...
Sreća njegova pa je i Tores u sličnoj situaciji samo što će on sigurno da proradi i to vrlo brzo....
-
zilla_
#1609 Re: Edin Džeko...
99.9% će na ljeto dovesti nekog novog napadača... Ako im se ukaže dobra prilika možda to bude i neko zvučno ime... Ne vjerujem da će u narednu sezonu ući samo sa ova 3 napadača... Posebno ne vjrujem da će se nešto baš pretjerano oslanjati na Edina... Ako se uspiju plasirati u LP siguran sam da će se sastav City-a promijeniti iz temelja...
Oni su skloni kupovinama pa im nije problem kupiti bilo kojeg igrača ako se stvori prilika... Koliko su samo smeća nakupovali u zadnjih par godina to je nevjerovatno... Pojedine igrače su dovodili bez ikkvog cilja i vizije...
I dok su mnogi engleski stručnjaci govoril za edina da je dobar ali pomalo spor za englesku, City na to nije obraćao pažnju već ga je doveo bez puno razmišljanja... Kad kažem ovo spor ne mislim na trčanje, tu je solidan al je spor kad primi loptu pa dok odluči šta će s njom oko njega armija igrača... Spor je kad radi s loptom... Jbga, ne znam kako da definišemtu osobinu... Sjećam se kad je bila frka oko tranfera da je Arsen V rekao da je dovođenje edina za City veliki rizik a posebno još što je to u polusezonu...
Ja molim boga da ode negdje pa makar i na posudbu jer stvarno ne mogu više da se nerviram... jedva dočekam utakmicu i na kraju ga i ne uvede u igru... i najgore mi od svega, kad godon ne igra city obavezno ima dobru utakmicu

Oni su skloni kupovinama pa im nije problem kupiti bilo kojeg igrača ako se stvori prilika... Koliko su samo smeća nakupovali u zadnjih par godina to je nevjerovatno... Pojedine igrače su dovodili bez ikkvog cilja i vizije...
I dok su mnogi engleski stručnjaci govoril za edina da je dobar ali pomalo spor za englesku, City na to nije obraćao pažnju već ga je doveo bez puno razmišljanja... Kad kažem ovo spor ne mislim na trčanje, tu je solidan al je spor kad primi loptu pa dok odluči šta će s njom oko njega armija igrača... Spor je kad radi s loptom... Jbga, ne znam kako da definišemtu osobinu... Sjećam se kad je bila frka oko tranfera da je Arsen V rekao da je dovođenje edina za City veliki rizik a posebno još što je to u polusezonu...
Ja molim boga da ode negdje pa makar i na posudbu jer stvarno ne mogu više da se nerviram... jedva dočekam utakmicu i na kraju ga i ne uvede u igru... i najgore mi od svega, kad godon ne igra city obavezno ima dobru utakmicu
- shalla
#1610 Re: Edin Džeko...
Ja opet kažem, nek Mancini zahvali Berbatovu što je još uvijek trener CItyja jer da je onaj debil zabio ono što bi Chica i Rooney zabili zatvorenih očiju United bi ih do kraja otresao kao slinu i bilo bi bye bye Mancini...
I dalje ne mogu da vjerujem da želiš nekog igrača, govoriš kako ti treba takav igrač da malo promijeniš fizionomiju igre, da više igraš preko krila sa ubačajima i sl, onda dovedeš upravo takvog igrača koji je 2 godine konstantno u top formi i nastaviš igrati POTPUNO ISTO kao što si igrao dok nisi imao takvog igrača
Pa jbt kad igrate FM-a ili PES-a pa dovedete nešto što vam (po vama) fali nastojite malo promijeniti koncepciju igre al jok Mancini i dalje fura svoj stil.
Ima najkvalitetniji kadar u EPL (govorim o širini tj o broju kvalitetnih igrača) i njima je veliki uspjeh 1/8 finala Europske lige, finale kupa i grčevita borba za LP sljedeće sezone, to nigdje u p...i materinoj nema, da je to ozbiljan klub kakav nije letio bi on još onu noć kad su ispali protiv Dynama, tj. da je ozbiljan klub kakav nije ovaj nikad ne bi ni dobio priliku da bude trener...
I dalje ne mogu da vjerujem da želiš nekog igrača, govoriš kako ti treba takav igrač da malo promijeniš fizionomiju igre, da više igraš preko krila sa ubačajima i sl, onda dovedeš upravo takvog igrača koji je 2 godine konstantno u top formi i nastaviš igrati POTPUNO ISTO kao što si igrao dok nisi imao takvog igrača
Pa jbt kad igrate FM-a ili PES-a pa dovedete nešto što vam (po vama) fali nastojite malo promijeniti koncepciju igre al jok Mancini i dalje fura svoj stil.
Ima najkvalitetniji kadar u EPL (govorim o širini tj o broju kvalitetnih igrača) i njima je veliki uspjeh 1/8 finala Europske lige, finale kupa i grčevita borba za LP sljedeće sezone, to nigdje u p...i materinoj nema, da je to ozbiljan klub kakav nije letio bi on još onu noć kad su ispali protiv Dynama, tj. da je ozbiljan klub kakav nije ovaj nikad ne bi ni dobio priliku da bude trener...
-
donidzek
#1611 Re: Edin Džeko...
Dzeko jos uvijek nije dobio pravu sansu u City-u i nisu mi jasni ovi koji govore da nije dovoljno dobar za Premier League!
Berbatov je juce promasio tri stopostotne prilike u 20 minuta, Dzeko nije imo tri takve prilike odkako je doso u City, ono sto je im`o sam je sebi stvorio, uglavnom!
Cinjenica je da Mancinijev koncept (ako ovaj kloc uopce ima koncept osim bunkera, ja ga nisam vidio), ne odgovara Dzeki!
Dzeki treba igrac kao Miske ili Pjana u repki, City ima takvog samo Silvu a i on daje loptu Tevezu kojeg cuvaju dvojica a ne Dzeki koji je u boljoj situaciji...
Dzeko nema prilike pokazati sta moze u ovakvoj ekipi kao City, jer Mancini ne igra da dà go nego da ga ne primi i to me nervira!
Dzeki treba ekipa koja igra za go vise, sve dok ovaj kloc igra bunker, Dzeko nece moci puno napraviti!
I jos jednom, ne znam na cemu su ovi koji tvrde da je Baloteli bolji od Dzeke...
Berbatov je juce promasio tri stopostotne prilike u 20 minuta, Dzeko nije imo tri takve prilike odkako je doso u City, ono sto je im`o sam je sebi stvorio, uglavnom!
Cinjenica je da Mancinijev koncept (ako ovaj kloc uopce ima koncept osim bunkera, ja ga nisam vidio), ne odgovara Dzeki!
Dzeki treba igrac kao Miske ili Pjana u repki, City ima takvog samo Silvu a i on daje loptu Tevezu kojeg cuvaju dvojica a ne Dzeki koji je u boljoj situaciji...
Dzeko nema prilike pokazati sta moze u ovakvoj ekipi kao City, jer Mancini ne igra da dà go nego da ga ne primi i to me nervira!
Dzeki treba ekipa koja igra za go vise, sve dok ovaj kloc igra bunker, Dzeko nece moci puno napraviti!
I jos jednom, ne znam na cemu su ovi koji tvrde da je Baloteli bolji od Dzeke...
- BarbaDue
#1612 Re: Edin Džeko...
kako nije kriv, sta ce edin u ekipi u kojoj niko ne zna da izvede centarsut, ne zna da izvede slobodan udarac...??zilla_ wrote: Ljudi moji dajte malo otvorite oči... Nije kriv Manćini niti bilo ko... Treba samo objektivno pogledati na sve njegove nastupe i slika je potpuno jasna... Dobio je on prilika više nego bi mu bilo ko drugi dao ali ih nije iskoristio...
- quasar
#1613 Re: Edin Džeko...
Govorim samo o prvenstvu. U drugim takmicenjima ima dovoljan broj golova za broj nastupa. U pomenutim situacijama vec je bio strijelac na istoj utakmici.Abacija wrote:Dzeko je imao dvije 100%-tne prilike 1 na 1 sam sa golmanom ali umjesto da lobuje on puca u blizini golmana. Imao je jos nekoliko prilika da suta sa 20-25 metara ali je pokusavao da pridje golu ili je dodavao.quasar wrote:Dzeko nije imao nijednu loptu tog tipa u prvenstvu.
- vee-jay
#1614 Re: Edin Džeko...
ne bih da glumim filozofa, vidim ovdje ih ima i previse, samo sam primjetio: Dzeko igra - City gubi, Dzeko ne igra – City pobjedjuje... 
- quasar
#1615 Re: Edin Džeko...
I to je sad kao dokaz da je Dzeko kloc.vee-jay wrote:ne bih da glumim filozofa, vidim ovdje ih ima i previse, samo sam primjetio: Dzeko igra - City gubi, Dzeko ne igra – City pobjedjuje...
- vee-jay
#1616 Re: Edin Džeko...
to ja nisam napisao. mozda je do strategije trenera, mozda je do Dzeke, mozda je oboje, a mozda je nesto trece. ja sam jedino primjetio cinjenicno stanje koje ne ide na ruku Edinu.quasar wrote:I to je sad kao dokaz da je Dzeko kloc.vee-jay wrote:ne bih da glumim filozofa, vidim ovdje ih ima i previse, samo sam primjetio: Dzeko igra - City gubi, Dzeko ne igra – City pobjedjuje...
- quasar
#1617 Re: Edin Džeko...
Ne ide iz prostog razloga jer Dzeku ne koriste kako treba, te je on beskoristan, tako da ispada da igraju sa igracem manje, a onakvoj ekipi je to vise nego dovoljno za poraz.
Da samo podsjetim na njegova cetiri gola i asistencije. Svi su bili kada je igra isla na njegov nacin, loptama u prazan prostor, naprijed. Sinoc kad je City igrao loptom naprijed bili su strasno opasni. Ja ne znam jel toliki problem da se to vidi.
Da samo podsjetim na njegova cetiri gola i asistencije. Svi su bili kada je igra isla na njegov nacin, loptama u prazan prostor, naprijed. Sinoc kad je City igrao loptom naprijed bili su strasno opasni. Ja ne znam jel toliki problem da se to vidi.
- jeza u ledja
#1618 Re: Edin Džeko...
Tacno je da se Balotelli cini mrvicu bolji u kontroli lopte i jedan-na-jedan. Ali taj frajer ima jako puno pogresnih dodavanja i nerezonskih suteva da je cudo jedno. Takodje, zna vrlo cesto pogrijesiti na nacin kakav rijetko uopste vidjamo u profi fudbalu. Dalje, nekad se spetlja i izgubi loptu ko levat i onda padne ko Ronaldo ili krvnicki faulira igraca. Mislim da dobija i vise kartona nego prosjecan branic. Ako ekipi ide lose on se uopste ne trudi. Mislim, gomila nekih problema.
Juce nije pokazao nista vise nego sto bi pokazao Dzeko. Mislim ono realno. Razlika je mozda jedina u tome sto se Balo mozda bolje snalazi kao usamljeni napadac nego Dzeko.
Iz ove perspektive, cini se cudnom odluka da se Dzeko cim je dosao u ekipu odmah stavi u vatru, a sad odmara, umjesto da ga se postepeno ubacuje, kako bog zapovijeda. No hajde, siguran sam da ce proraditi. Takodje, mislim da je prerano govoriti o nekoj posudbi, pogotovo ako Mancini ostane na klupi (a ostace, ako osvoji Kup i plasira se u CL). Prije mi se cini da bi Tevez mogao otici i da ce nabaviti jos jednog napadaca.
Juce nije pokazao nista vise nego sto bi pokazao Dzeko. Mislim ono realno. Razlika je mozda jedina u tome sto se Balo mozda bolje snalazi kao usamljeni napadac nego Dzeko.
Iz ove perspektive, cini se cudnom odluka da se Dzeko cim je dosao u ekipu odmah stavi u vatru, a sad odmara, umjesto da ga se postepeno ubacuje, kako bog zapovijeda. No hajde, siguran sam da ce proraditi. Takodje, mislim da je prerano govoriti o nekoj posudbi, pogotovo ako Mancini ostane na klupi (a ostace, ako osvoji Kup i plasira se u CL). Prije mi se cini da bi Tevez mogao otici i da ce nabaviti jos jednog napadaca.
-
samko1974
#1619 Re: Edin Džeko...
vee-jay wrote:ne bih da glumim filozofa, vidim ovdje ih ima i previse, samo sam primjetio: Dzeko igra - City gubi, Dzeko ne igra – City pobjedjuje...
to jeste tacno , samo ovo je prva utakmica protiv jakog tima (man U) da su igrali bez dzek i pobjedili, ostale pobjede bez dzeke su bile protiv ekipa tipa sunderland tako da bi ti trebalo biti jasno zasto pobjedjuju bez dzeke jer tad igraju uglavnom protiv slabije plasiranih ekipa.Dzeko je u prvenstvu igrao protiv igrao uglavnom cjele tkeme protiv jakih timova u gostima kad mancehster ionako nije imao sanse ( chelsea,liverpool i u manchesteru protiv uniteda doduse je usao kao zamjena), i sve te utakmice nije lose odigrao.lako je pobjediti kuci poritv sunderlanda il WBA ili wigana i onda reci eto vidi bez dzeke pobjedjuju a sa dzekom gube.PA GLEDAJ S KIMJE IGRAJU KADA SA DZEKOM GUBE I PRIJE SVEGA KAKO IGRAJU.
Zarto kazem ovo je juce prva pobjeda bez dzeke ali protiv ozbiljinije ekipe i prvi put gdje su bar malo djelovali kao tim bar u drugom poluvremenu.
-
samko1974
#1620 Re: Edin Džeko...
a nisi primjetio da kad dzeko igra to bude uglavnom protiv jacih ekipa?????????A ne protiv ekipa koje sam ti vec u prethodnom postu nabrojao.Mogu samo zakljuciti ili da slabo zakljucujes il da trazis kao i vecina samo mane nasem dijamantu , kojem i treba naravno traziti mane kad to zasluzuje, al pored onakvih kloceva tipa baloteija koji ni kod jednog ozbiljnog trenera nebi igrao u prvom timu sve da je kao messi dobar, on to ne zasluzuje.vee-jay wrote:to ja nisam napisao. mozda je do strategije trenera, mozda je do Dzeke, mozda je oboje, a mozda je nesto trece. ja sam jedino primjetio cinjenicno stanje koje ne ide na ruku Edinu.quasar wrote:I to je sad kao dokaz da je Dzeko kloc.vee-jay wrote:ne bih da glumim filozofa, vidim ovdje ih ima i previse, samo sam primjetio: Dzeko igra - City gubi, Dzeko ne igra – City pobjedjuje...
-
donidzek
#1621 Re: Edin Džeko...
Ma da, u pravu si... fudbal se igra 1 protiv 11...vee-jay wrote:ne bih da glumim filozofa, vidim ovdje ih ima i previse, samo sam primjetio: Dzeko igra - City gubi, Dzeko ne igra – City pobjedjuje...
I Tevez ne valja isto, City pobijedio a on nije igro, sigurno je do Teveza
Joj logike
- mire - ložač
#1622 Re: Edin Džeko...
Da se i ja "tuspasim" .....
.............. " k'o pametni ljubitelji Ballotelija" !????
Ja ne mogu da vjerujem da neko može bilo šta normalno reći o tom Mariu, a još manje o Manciniju....
Pa isti taj Mario je razlog zbog kojeg ispadneš u Euro ligi, da je to napravio neki igrač u drugom klubu, sjedio bi na tribinama do odlaska iz kluba.... ( pa Berluskoni i ekipa su odmah rekli poslije toga kako on nije igrač za Milan), a o prethodnim katastrofama da i ne govorim.
Dok je Mancinija Edin neće dobiti šansu da se napad igra prema potrebama njega kao napadača, a to i malo dijete zna, što je u Njemačkoj imao i imao bi svugdje...
I na kraju, Edin je došao kao strijelac i po (dokazan statistikom
), a garavi gremlin
- zato što je trebalo da p****shi bilo kakav angažman bilo gdje, neće ga niko ??? hallooooooo ???? I on je starter a Edin klupa, i po "stručnjacima" je bolji, jest malo juče.....

Ja ne mogu da vjerujem da neko može bilo šta normalno reći o tom Mariu, a još manje o Manciniju....
Pa isti taj Mario je razlog zbog kojeg ispadneš u Euro ligi, da je to napravio neki igrač u drugom klubu, sjedio bi na tribinama do odlaska iz kluba.... ( pa Berluskoni i ekipa su odmah rekli poslije toga kako on nije igrač za Milan), a o prethodnim katastrofama da i ne govorim.
Dok je Mancinija Edin neće dobiti šansu da se napad igra prema potrebama njega kao napadača, a to i malo dijete zna, što je u Njemačkoj imao i imao bi svugdje...
I na kraju, Edin je došao kao strijelac i po (dokazan statistikom
- vee-jay
#1623 Re: Edin Džeko...
Dobro ljudi vi kao da trazite "neprijatelje" da bi se mogli svadjati. Fan sam, pratio sam svaku utakmicu Wolfsburga zadnjih godina i bio njihov fan samo zbog Misketa i Edina. Isti razlog je zasto sam danas fan City-ja. Naveo sam "samo" cinjenicu, nista manje nista vise...samko1974 wrote:a nisi primjetio da kad dzeko igra to bude uglavnom protiv jacih ekipa?????????A ne protiv ekipa koje sam ti vec u prethodnom postu nabrojao.Mogu samo zakljuciti ili da slabo zakljucujes il da trazis kao i vecina samo mane nasem dijamantu , kojem i treba naravno traziti mane kad to zasluzuje, al pored onakvih kloceva tipa baloteija koji ni kod jednog ozbiljnog trenera nebi igrao u prvom timu sve da je kao messi dobar, on to ne zasluzuje.vee-jay wrote:to ja nisam napisao. mozda je do strategije trenera, mozda je do Dzeke, mozda je oboje, a mozda je nesto trece. ja sam jedino primjetio cinjenicno stanje koje ne ide na ruku Edinu.quasar wrote: quote="vee-jay"
ne bih da glumim filozofa, vidim ovdje ih ima i previse, samo sam primjetio: Dzeko igra - City gubi, Dzeko ne igra – City pobjedjuje...
/quote
I to je sad kao dokaz da je Dzeko kloc.
Btw. Edin je kupljen da igra, ne da sjedi na klupi. To sto trener mozda nijedu utakmicu Edina nije pogledao da ga prostudira unaprijed je druga stvar.
I jos jedna mala replika
- veljaca
#1624 Re: Edin Džeko...
Ima legendarna: " Igrac koji ne sutira - nece dati gol ....". Ja bih dodao : " Igrac koji ne igra - sigurno nece dati gol ..." ....
- Edin H.
#1625 Re: Edin Džeko...
Super Maria hvale po engleskim novinama, pa vi gledajte.mire - ložač wrote:Da se i ja "tuspasim" ................... " k'o pametni ljubitelji Ballotelija" !????
Pa isti taj Mario je razlog zbog kojeg ispadneš u Euro ligi, da je to napravio neki igrač u drugom klubu, sjedio bi na tribinama do odlaska iz kluba.... ( pa Berluskoni i ekipa su odmah rekli poslije toga kako on nije igrač za Milan), a o prethodnim katastrofama da i ne govorim.![]()
Dok je Mancinija Edin neće dobiti šansu da se napad igra prema potrebama njega kao napadača, a to i malo dijete zna, što je u Njemačkoj imao i imao bi svugdje...![]()
I na kraju, Edin je došao kao strijelac i po (dokazan statistikom), a garavi gremlin
- zato što je trebalo da p****shi bilo kakav angažman bilo gdje, neće ga niko ??? hallooooooo ???? I on je starter a Edin klupa, i po "stručnjacima" je bolji, jest malo juče.....
![]()
![]()
![]()
![]()
hot-headed former Inter man, who delivered one of his best performances yet for City since moving from the European champions in the summer.
Onim potezom nakon utakmice kada je drzao Cityjev bedz i okrenuo se prema Unitedovim navijacima i onda namignuo Ferdinandu je samo stekao dodatnu naklonost Cityjevih navijaca.