Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SOMA wrote:Hvala na ideji, al nije to. Ja pijem vec godinama i zimi i ljeti vitamin c u prahu (ima ona kutijica u dm-u, zakon!)...
sta znaci rigidni?!
slabi, tanki, lako pucaju
misha im njihovog
hvala, sad mi je puno toga jasnije. naime na desnoj nozi, tamo gdje je i najvise tih tackica, imam jednu pravo vidljivu venu... znaci to je razlog
ima li neko rijesenje osim vitamina c?
Ako pusis...ne bi trebala.
Probaj kupiti neku od krema sa kestenom, jedino mi to pada na pamet.
Mada bi mozda bolje bilo ako ima tinktura od kestena pa da mazes.
Ostalo, nemam pojma...iskreno.
Michun wrote:
Ako pusis...ne bi trebala.
Probaj kupiti neku od krema sa kestenom, jedino mi to pada na pamet.
Mada bi mozda bolje bilo ako ima tinktura od kestena pa da mazes.
Ostalo, nemam pojma...iskreno.
djetelina sa 3 lista wrote:Meni treba pomoc oko noktiju!!!!
ne znam sta im je odjednom su mi poceli pucati nekakvi tanki, slabi nikada nisam radila nadogradnju i ne grickam ih tako da ako imate da preporucite neki lak za jacanje ili slicno pucajte!!!!
hvalaa!!!
Probaj mazati maslinovim uljem (natopiš štapić za uši i pređeš kao lakom za nokte), mojoj ćerki je pomoglo
Djetelino, ja sam vec pisala...alessandro lak, nacrtan saraf. To je terapija, mazes sloj na sloj pa sedmicno skidas. Helem, probaj.
joj zene, dajte recite mi neku dobru kremu za kombinvanu kozu (T zona masna) da izdrzi bar do podne da se ne masti. mislim da mi je zimi gore od grijanja nego sunce kad upekne.
probala a ne odgovara: alverde sa goja bobicama, andjelika fluid loccitane, vichy mnoge kreme, shiseido ona bijela itd itd.
Michun wrote:joj zene, dajte recite mi neku dobru kremu za kombinvanu kozu (T zona masna) da izdrzi bar do podne da se ne masti. mislim da mi je zimi gore od grijanja nego sunce kad upekne.
probala a ne odgovara: alverde sa goja bobicama, andjelika fluid loccitane, vichy mnoge kreme, shiseido ona bijela itd itd.
samo da obavjestim da sam pocela pit baktosan sa laktoferinom, pa cemo vidjet. navodno izbalansira i proizvodnju sebuma, a i akne lijeci.
mene ove po jawline UBIJAJU zadnjih par dana.
alica.k wrote:samo da obavjestim da sam pocela pit baktosan sa laktoferinom, pa cemo vidjet. navodno izbalansira i proizvodnju sebuma, a i akne lijeci.
meni kad izadje neka ona bolna u pms na tom mjestu ili na vratu ali odmah ispod vilice - jooooj, pa to je da se roknes kako boli.
nadam se da ces imati uspjeha.
alica.k wrote:
welcome to my world
mislim da sam sve zeznula sto sam se skinula s kontracepcije...
prvo mi se pojavio neki cuda osip, bijele tackice koje se mogu (a i ne moraju ) istisnut, al ak ih krenem dirat onda se sve poslije upali. e sad, kad sam ponovo na kontracepciji, podivljala al bukvalno citava linija. taman se pet izlijeci, novih pet izadje, i sve tako
alica.k wrote:
welcome to my world
mislim da sam sve zeznula sto sam se skinula s kontracepcije...
prvo mi se pojavio neki cuda osip, bijele tackice koje se mogu (a i ne moraju ) istisnut, al ak ih krenem dirat onda se sve poslije upali. e sad, kad sam ponovo na kontracepciji, podivljala al bukvalno citava linija. taman se pet izlijeci, novih pet izadje, i sve tako
upravo si potvrdila moju teoriju da kad god hocu da pocnem sa pills nesto me od toga odgovori
meni su se na lijevoj strani smirile ali na desnoj imam te dvije divne male grudvice (koje svrbe?!? )