e niste normalni....
Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- quasar
#1601 Re: Manchester City FC
e niste normalni....
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1602 Re: Manchester City FC
šuška se dolazi nam na desni bok Kolarev, pardon Danny Alaves iz Barcelone
beton igrač ali sam malo zabrinut...i ovaj je odličan u ofanzivnom dijelu igre ko Kolarev...biće sad crna rupa u odbrani na obje strane
beton igrač ali sam malo zabrinut...i ovaj je odličan u ofanzivnom dijelu igre ko Kolarev...biće sad crna rupa u odbrani na obje strane
- Charuga
- Globalni moderator
#1603 Re: Manchester City FC
Alves je dobar i u ofanzivi. Uporan ko magarac ..JoseMujica wrote:šuška se dolazi nam na desni bok Kolarev, pardon Danny Alaves iz Barcelone
- haubica_i_to_teshka
#1605 Re: Manchester City FC
komeba wrote:Zakleo sam se 19 puta da neću otkritiBSn wrote:Ima zonfa preko Nurke, al' nije za foruma.
Komeba, dat cu ti da pronosas malo avatar ako mi otkrijes tajnu Rizovljevog broja 19.![]()
Evo sad sam im napisao mail i dobio odgovor.
From: [email protected]
Sori for maj ingliš, aj hop bosnian citizen program for translejšn će vam prevesti gud.
Aj sent ju 99,89£ tu kupiti d nju avatar, ali još ga didnt risiv. Kada ću get maj avatar?
Sinserli jor komeba
Reply: [email protected]
Dear komeba,
your program for translation works absolutely perfect. We are sending you our newest edition of the "blue hat grandma" avatar. The next avatar you'll get gratis, just please...don't write us e-mails any more.
Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan
Sad sam sretan!
komeba, ako me ubacish na listu za avatar, duznik sam ti do zivota
- BSn
#1606 Re: Manchester City FC
@komeba
Evo, posl'o sejk preko Nurke i ovo:

- JoseMujica
#1607 Re: Manchester City FC
ma Sheik pakaš pravi....baš me razočaro....meni na emajl sad ne odgovara, a kad sam mu prije 12 godina po Bosni skautiro i kažem mu : Šeki ba ima jedan kloc u Želji...perspektivan pravo.....tad me svaki dan za rukav vuko...kad je bilo Jose, koji klub da kupim?...Sheki se naložio na onaj crveni Man. Jedinstvo, ja mu fino kažem: Šeki batali se tih papaka...tebi treba kulturan Građanski klub, pa da te englezi prihvate ko brata rođenog... i posluša me....a vidi sad krenulo ga i množi me s nulom.... ko zadnjeg levata....sad mu komeba najbolji drug 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1608 Re: Manchester City FC
Ja sam sanjao da ga je Dzeko zabio i da smo dobili 3:1 eh sad nezz protiv koga

-
Mustang1
#1609 Re: Manchester City FC
Zabio sam sebi ? Ono da ga krene ?

-
klixober
#1610 Re: Manchester City FC
BSn wrote:@komeba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BSn
#1611 Re: Manchester City FC
Kazde da je poslije tvog mejla poceo cijeniti Tevezov engleski. 
-
klixober
#1612 Re: Manchester City FC
Ima na pijaci na Ciglanama avatara kupit, ali vidi se da nisu original, meni bilo ofirno to nosati po forumu. Probaće iduću tekmu Kemin mali prošvercati par avatara u harmonici, a Nurko u gepeku aviona.haubica_i_to_teshka wrote:komeba wrote:Zakleo sam se 19 puta da neću otkritiBSn wrote:Ima zonfa preko Nurke, al' nije za foruma.
Komeba, dat cu ti da pronosas malo avatar ako mi otkrijes tajnu Rizovljevog broja 19.![]()
Evo sad sam im napisao mail i dobio odgovor.
From: [email protected]
Sori for maj ingliš, aj hop bosnian citizen program for translejšn će vam prevesti gud.
Aj sent ju 99,89£ tu kupiti d nju avatar, ali još ga didnt risiv. Kada ću get maj avatar?
Sinserli jor komeba
Reply: [email protected]
Dear komeba,
your program for translation works absolutely perfect. We are sending you our newest edition of the "blue hat grandma" avatar. The next avatar you'll get gratis, just please...don't write us e-mails any more.
Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan
Sad sam sretan!![]()
![]()
![]()
komeba, ako me ubacish na listu za avatar, duznik sam ti do zivota
Ako preko njih uzmeš, jedan original avatar će te doći samo 90 funti (207 maraka).
Ja sam rekao Keminom malom da mi 5 donese.
- bordo gandalf
#1613 Re: Manchester City FC
Puko nas kurty po usima pare od clanskih maznuo i nigdje ga
2392526 clanskih je prodato pa vi vidite
- JoseMujica
#1614 Re: Manchester City FC
ma eno ga sad na drugoj temi...ukida Fučkarashtiman wrote:Puko nas kurty po usima pare od clanskih maznuo i nigdje ga2392526 clanskih je prodato pa vi vidite
a nas po ušima opalio
- BSn
#1615 Re: Manchester City FC
JoseMujica wrote:ma eno ga sad na drugoj temi...ukida Fučkarashtiman wrote:Puko nas kurty po usima pare od clanskih maznuo i nigdje ga2392526 clanskih je prodato pa vi vidite
a nas po ušima opalio
Vucko je zlo - eno ga i Jedinstvo.manćester brani.
- kurty
#1616 Re: Manchester City FC
BSn wrote:JoseMujica wrote:ma eno ga sad na drugoj temi...ukida Fučkarashtiman wrote:Puko nas kurty po usima pare od clanskih maznuo i nigdje ga2392526 clanskih je prodato pa vi vidite
a nas po ušima opalio
Vucko je zlo - eno ga i Jedinstvo.manćester brani.
- JoseMujica
#1617 Re: Manchester City FC
jašta je onaj jedinstvo šejtan pravi...samo nake zvijeri protežira...ja mu fino rekoh da su Građani ukinuli Fučka
- kurty
#1618 Re: Manchester City FC
Udruzenje je odlucilo da u korisne svrhe uplati novce...rashtiman wrote:Puko nas kurty po usima pare od clanskih maznuo i nigdje ga2392526 clanskih je prodato pa vi vidite
Pravit cemo zicuru od Sarajeva do Mancestera.... Stanice: Sarajevo, Travnik, Banja Luka, Bihac, Amsterdam, Mancester...
Karta u jednom pravcu:
Za clanove: 2,99KM
ostali:99,99KM
povratne:
Za clanove:3,99KM
ostali:179,99
Sve sredjeno, kopanje za stubove pocelo, na svim mjestima osim u Travniku... Frka oko dozvole...
Nisam ja nista mazno
- bordo gandalf
#1619 Re: Manchester City FC
A joj mene ja te napadam, vidim nema te ovdje na temi a ti kopas rupe...halali 
- Studentinjo
#1620 Re: Manchester City FC
kurty, možeš za članove šta jeftinije, ovo su stvarno previsoke cijene...
- kurty
#1621 Re: Manchester City FC
oprosteno...ipak smo mi gradjanirashtiman wrote:A joj mene ja te napadam, vidim nema te ovdje na temi a ti kopas rupe...halali
inace... nema vise frke oko prevoza, goriva, granica.... jaknica i na trosjed...
inace, zabranjeno pisanje sa trosjeda od Sarajeva do Izacica.... poslije pisajte osim ako vjetar ne puse prema gore
-
extraordinary
#1622 Re: Manchester City FC
Šeik je najavio da će sponzorisati određeni dio troškova uvijek, htio je sve troškove on snositi, ali smo se mi iz udruženja na čelu sa kurtyem bunili, jer bi ispalo da navijamo samo zato što imamo sve plaćeno.
- BSn
#1623 Re: Manchester City FC
Mogu ja otici iskopat rupu za jedan stub u Travniku - da usput zavrsim i fakultet.
Sto se tice Seika, nek' si ga odbio - mi smo ultras i ne zelimo da nam klub ista sponzorise... eto, moze karta, spavanje, ulaznice, gorivo i to, al nista vise!
Sto se tice Seika, nek' si ga odbio - mi smo ultras i ne zelimo da nam klub ista sponzorise... eto, moze karta, spavanje, ulaznice, gorivo i to, al nista vise!
- kurty
#1624 Re: Manchester City FC
tako je... inace samo da se zna, da smo otisli u Englesku i vidjeli se sa sejkom, ali sve o nasem trosku... cak smo mu u njegovoj palati ostavili po markicu za kaficu...nece bosnjo niikom duzan ostati...extraordinary wrote:Šeik je najavio da će sponzorisati određeni dio troškova uvijek, htio je sve troškove on snositi, ali smo se mi iz udruženja na čelu sa kurtyem bunili, jer bi ispalo da navijamo samo zato što imamo sve plaćeno.
kaze on nama "we wan't..." a mi svi u glas... "no, no... we wan't... not you..."...
cuj on nesto hoce
- Šibicar
#1625 Re: Manchester City FC
Apsolutno!BSn wrote:Mogu ja otici iskopat rupu za jedan stub u Travniku - da usput zavrsim i fakultet.