What to wear???
Moderator: anex
-
Aorta
#1601 Re: What to wear???
@ nadinka,
Budi moja BFF!! Sa uzitkom pratim vase styling savjete!
- LONGMAN
#1602 Re: What to wear???
Gdje naci ovakvo nesto, materijal onaj lagahni ( ne znam kako se zove)
, smedja da je, sa onim tankim remenom oko struka
Nisam mogla naci sliku po opisu, al slicno ovome, sa promjenama?

- Nadinka
#1603 Re: What to wear???
Hvalaaa!! :*Aorta wrote:@ nadinka,
-
Mariella
-
Slovka
#1605 Re: What to wear???
Hej, može li neko pomoći potpunoj sljepici za boje i kombinacije
Dobila sam gerry weber bež hlače, ne bež boja pijeska već više toplija, tamnija, intenzivnija bež, a budući da se godinama držim sigurnih crna/siva/tamnoplava boja za hlače sad pojma nemam uz šta da iskombinujem ove hlače.
Crni gornji dio mi djeluje pretežak, bijela i svijetle, pastelne boje mi daju skroz mrtvu kombinaciju...
Kako dati "život" tim hlačama dobrom kombinacijom?
Dobila sam gerry weber bež hlače, ne bež boja pijeska već više toplija, tamnija, intenzivnija bež, a budući da se godinama držim sigurnih crna/siva/tamnoplava boja za hlače sad pojma nemam uz šta da iskombinujem ove hlače.
Crni gornji dio mi djeluje pretežak, bijela i svijetle, pastelne boje mi daju skroz mrtvu kombinaciju...
- alica.k
#1606 Re: What to wear???
ja bi to uz fuksijuSlovka wrote:Hej, može li neko pomoći potpunoj sljepici za boje i kombinacije![]()
-
Slovka
#1607 Re: What to wear???
Moradoh guglat da vidim koja je nijansa fuksijaalica.k wrote: ja bi to uz fuksijui teget plavu
I daa, jedna majica te boje mi je još i najbolje išla uz njih.
Budem probala i s teget plavom, hvala
-
Slovka
#1608 Re: What to wear???
Uopšte nisam prava osoba za savjete s bojamababyline wrote:moze li malo inspiracije kako da kombinujem roza sako zarin, neki krući lan, klasika kroj , crna dugmad
Tipa ovog

- alica.k
#1609 Re: What to wear???
meni ti rozo na sve idebabyline wrote:moze li malo inspiracije kako da kombinujem roza sako zarin, neki krući lan, klasika kroj , crna dugmad
je imam pantole slicne boje, najbolje mi idu uz teget i tu drecavu rozu, al ja sam je nosila i uz bijelo, i plavo, ma sve bojeSlovka wrote:Moradoh guglat da vidim koja je nijansa fuksijaalica.k wrote: ja bi to uz fuksijui teget plavu
![]()
I daa, jedna majica te boje mi je još i najbolje išla uz njih.
Budem probala i s teget plavom, hvala
-
zamzija
#1610 Re: What to wear???
može toalica.k wrote:ja bi to uz fuksijuSlovka wrote:Hej, može li neko pomoći potpunoj sljepici za boje i kombinacije![]()
Kako dati "život" tim hlačama dobrom kombinacijom?i teget plavu
a ja bih probala uz takve pantalone - smeđu, bordo, boju cigle ( nešto između smeđe i crvene ) ne bude drečavo crvena, žutu / oker...
nađi sve majice u boji kratkih ili bez rukava u kući, raširi pantalone pored prozora ( najbolje se kombinacija vidi uz danje svjetlo a ne umjetno ) i jednu po jednu majicu prislanjaj i vodi se po osjećaju
- Zelena Carapa
#1611 Re: What to wear???
osim fuksije ja bih to sa tirkiznom kombinovala. Ili narandjastom. Ma zavisi i od toga koje boje tebi stoje, bez se moze lako iskombinovati.Slovka wrote:Hej, može li neko pomoći potpunoj sljepici za boje i kombinacije![]()
- Irm@
#1612 Re: What to wear???
ja uz bez hlace svasta oblacimZelena Carapa wrote:osim fuksije ja bih to sa tirkiznom kombinovala. Ili narandjastom. Ma zavisi i od toga koje boje tebi stoje, bez se moze lako iskombinovati.Slovka wrote:Hej, može li neko pomoći potpunoj sljepici za boje i kombinacije![]()
-
saga
#1613 Re: What to wear???
Drage zene, djevojke i ostali uspjesni uparivaci tasana, molim vas pomozite mi
Moje tasne se sastoje od: platnena crna, platnena crna sa nekim sarama, platnena zelena, platnena malo drugacija zelena... sve vrlo lako uklopiti sa odjecom i starkama svih boja...
I dobijem neki dan ovu:

ovo smedje je koza... a ovo drap (il koja vec boja) je kao neko platno jopet
ja nis ni smedje ni drap nemam... od obuce ljetne samo starke (plavo-sive, crvene, narandjaste)... al ajd, mogu kupit i nove starke, samo da na njih moze ovo
Moje tasne se sastoje od: platnena crna, platnena crna sa nekim sarama, platnena zelena, platnena malo drugacija zelena... sve vrlo lako uklopiti sa odjecom i starkama svih boja...
I dobijem neki dan ovu:

ovo smedje je koza... a ovo drap (il koja vec boja) je kao neko platno jopet
ja nis ni smedje ni drap nemam... od obuce ljetne samo starke (plavo-sive, crvene, narandjaste)... al ajd, mogu kupit i nove starke, samo da na njih moze ovo
- VenomousV
#1614 Re: What to wear???
saga, da se ne lazemo, svakako ces kupit' nove starke 
mi ljubitelji starki svako malo nove uzimamo

mi ljubitelji starki svako malo nove uzimamo
-
saga
#1615 Re: What to wear???
Istina... ima haman dvije godine kako sam zadnje uzela
al morel uz ovu torbu koja druga boja a da nije jedna od ove dvije na njoj... i da starke postoje u toj boji
al morel uz ovu torbu koja druga boja a da nije jedna od ove dvije na njoj... i da starke postoje u toj boji
- VenomousV
#1616 Re: What to wear???
crno uvijek 
kazu da je sad in da cipele ne idu sa torbom
kazu da je sad in da cipele ne idu sa torbom
- Irm@
#1617 Re: What to wear???
ne razumijem se u starke
ali torba je jako lijepa.. mogla bi uz crne starke i ostalo crno i bez..ili uz bijele i ostalo bijelo i smedje i bez (ljetna varijanta) 
-
saga
#1618 Re: What to wear???
Hjo blago meni... u garderobi nista bijelo, smedje i bez
Valja mi u kupovinu da se prilagodim torbi, dotad ostaje samo crno
A vama dvjema, hvala
Valja mi u kupovinu da se prilagodim torbi, dotad ostaje samo crno
A vama dvjema, hvala
- VenomousV
#1619 Re: What to wear???
hahahaha k'o da citam sta sam ja pisalasaga wrote:Hjo blago meni... u garderobi nista bijelo, smedje i bez![]()
Valja mi u kupovinu da se prilagodim torbi, dotad ostaje samo crno![]()
A vama dvjema, hvala
samo sto ja ne bih prilagodjavala odjecu torbi, meni bi bilo mrsko
a s crnim nikad ne mozes pogrijesiti
-
saga
#1620 Re: What to wear???
Ma plaho mi se svidja torba... a ako je ne budem nosila mama ce je prisvojit i gotovoo (a njoj bez i smedja omiljene boje
)
A opet ne mogu ni u crno od glave do pete, a sve boje sta imam u ormaru bas nikako ne idu uz ovo... uh sta mi uradi jedna torba...
A opet ne mogu ni u crno od glave do pete, a sve boje sta imam u ormaru bas nikako ne idu uz ovo... uh sta mi uradi jedna torba...
- anelie
#1621 Re: What to wear???
i kod mene su rijetko cipele i torba iste boje,u biti nisu skoro nikad..upari torbu s odjecom.nosis li nakit?okaci puno drvenog nakita i upari s torbom 
evo ovdje paris misli jesam sve dobro slozila,a meni tako bezvezeeee.prevazidjeno mi to nekako da se slazu i torba i kais i cipele:)

evo ovdje paris misli jesam sve dobro slozila,a meni tako bezvezeeee.prevazidjeno mi to nekako da se slazu i torba i kais i cipele:)

-
saga
#1622 Re: What to wear???
Hahaha, hvala i tebi... ali nema meni pomoci... ni nakit ne nosim
Uglavnom sad znam sta trebam... a to je novih boja u ormaru
Uglavnom sad znam sta trebam... a to je novih boja u ormaru
-
kween
#1623 Re: What to wear???
ne znam mislim da nije in vise da sparis torbu i cipele naravno ne uvijek ..al jake boje su u modi ..
takodje uz ovu torbu mozes plavu mornarsku tj teget i super ce ici ..mozes bijele starke ako vec volis da te malo otvori crno ce te bas poklopit ..ja sam kupila torbu u accesorize tolko mi se svidjela a svijetlo plava a rucke su pola metal pola platno ..a veze nisam imala sta ce mi plavo pobogu torba se uzima crna ili nikakva
i malo pomalo kako god uzmes crna torba crni kaput samo se stopi jedno s drugim plus crne cipele
tako da sam torbu plauvu kombinovala uz crveni mantil koji by the way nikad ne bi kupila
nego sam ga dobila ..i to je super islo crne cipele naravno..
bez ide i uz maslinastu super..bijelu , crvenu , zelenu ma neces pogrijesiti kako god
takodje uz ovu torbu mozes plavu mornarsku tj teget i super ce ici ..mozes bijele starke ako vec volis da te malo otvori crno ce te bas poklopit ..ja sam kupila torbu u accesorize tolko mi se svidjela a svijetlo plava a rucke su pola metal pola platno ..a veze nisam imala sta ce mi plavo pobogu torba se uzima crna ili nikakva
tako da sam torbu plauvu kombinovala uz crveni mantil koji by the way nikad ne bi kupila
bez ide i uz maslinastu super..bijelu , crvenu , zelenu ma neces pogrijesiti kako god
-
zamzija
#1624 Re: What to wear???
Ja se slažem da se više ne sparuje torba i cipele, čak sam na nekom portalu čitala da to postara žene, izgleda tetasto...tako da možeš ići monokromatski pantole i majica cipele, a razbiti to sve s torbom i nekim modnim dodacima kažeš da nakit ne nosiš....šal je odlična zamjena
)
imaš li neki šal s tom torbom ono ljetni proljetni lagani...
imaš li neki šal s tom torbom ono ljetni proljetni lagani...
-
kween
#1625 Re: What to wear???
@ zamzija
bravo ...salovi su super ..imam ih , ihihi al opet fali kad krenes vani treba ti neki
onda odes u accesor. i vids ono sve super i ne mislis koji ti treba uzmes dodjes kuci krenes vani ..skontam ne znam uz sta ide
al nadje se uvijek ponesto ..stvarno ima prelijepi salova
bravo ...salovi su super ..imam ih , ihihi al opet fali kad krenes vani treba ti neki