Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Creasy wrote:
NIsam 100% siguran jer ona estonska televizija radi prenos sa 3 kamere, tako da nije ni bilo usporenog snimka. Uglavnom, sudija je bio pokazao na centar, pa je nakon minut-dva ponistio gol. Takodje je svirao neke prekrsaje "nidje veze" za Estonce u zoni suta, nakon cega su i izjednacili. Da ne govorim o dozovoljavanju ostre igre domacina po onako zaledjenom terenu...
Ofsajd je bio,Srbija i nije zasluzila pobjedu,ekipa koja u dvije utakmice izvuce bod sa Estonijom nema sta da trazi na Euru.
Mene blago siljenje kontra Srbije od strane sudija ne iznenadjuje,nakon divljanja u Djenovi i slicnih gluposti uopste nije nemoguce da UEFA malo pogura vase rivale,koji ce im qratz kojekakvi nindza cetnici sa severa na najjacem fudbalskom takmicenju.
Srbija nije zasluzila pobjedu nakon onakvih sansi Jovanovica i Tosica? Pitanje je da li si ti uopste gledao utakmicu? I kakve veze ima divljanje navijaca u Djenovi, zar reprezentacija Srbije nije dovoljno kaznjena? Postenije ti je da napises kako mrzis Srbiju nego da pises tu neke nebuloze da je Estonija zasluzila bod.
Btw, kako znas da je bio ofsajd kad nije bilo usporenog snimka?
Bio je usporeni snimak, ali sa kamere iza gola.
I ja mislim da je ponishten gol jer lopta nije preshla gol crtu chitavim obimom.
A inache, ovo shto bingov buraz pricha za navijache je vrlo moguc scenario, pogotovo jer je Platini najavio obrachun sa huliganima u svom drugom mandatu.
Creasy wrote:
NIsam 100% siguran jer ona estonska televizija radi prenos sa 3 kamere, tako da nije ni bilo usporenog snimka. Uglavnom, sudija je bio pokazao na centar, pa je nakon minut-dva ponistio gol. Takodje je svirao neke prekrsaje "nidje veze" za Estonce u zoni suta, nakon cega su i izjednacili. Da ne govorim o dozovoljavanju ostre igre domacina po onako zaledjenom terenu...
Ofsajd je bio,Srbija i nije zasluzila pobjedu,ekipa koja u dvije utakmice izvuce bod sa Estonijom nema sta da trazi na Euru.
Mene blago siljenje kontra Srbije od strane sudija ne iznenadjuje,nakon divljanja u Djenovi i slicnih gluposti uopste nije nemoguce da UEFA malo pogura vase rivale,koji ce im qratz kojekakvi nindza cetnici sa severa na najjacem fudbalskom takmicenju.
Srbija nije zasluzila pobjedu nakon onakvih sansi Jovanovica i Tosica? Pitanje je da li si ti uopste gledao utakmicu? I kakve veze ima divljanje navijaca u Djenovi, zar reprezentacija Srbije nije dovoljno kaznjena? Postenije ti je da napises kako mrzis Srbiju nego da pises tu neke nebuloze da je Estonija zasluzila bod.
Btw, kako znas da je bio ofsajd kad nije bilo usporenog snimka?
Gledao sam usporeni na srpskoj TV,ne spominjes sansu za Estonce u 89. min.
Mrznja je prejaka rijec mada nema govora da suosjecam
Nisam lud ni za Slovencima ali izmedju vas i njih na Euru bih radije gledao.......... Estonce
Neko ima digitalni signal pa moze sam "praviti" usporeni snimak, aaaa uzgred Srbija nije dovoljno kaznjena za divljanje navijaca i ne mislim samo ono u Bologni.
lester burnham wrote:ajde,
cuj nije,
a kako bi je ti kaznio, boga ti...?
Barem oduzimanjem 3 boda, još kojom utakmicom bez publike kod kuće i zabranom organizovanog dolaska navijača na gostovanja nekoliko godina. Također, upozorio bih da svaki sličan prekršaj u slijedećih 10 godina povlači izbacivanje iz kvalifikacija.
lester burnham wrote:to da, kad bi svaki nacionalno isfrustrirani klipan mogo kazne odredjivati...
Mislim da su nacionalno isfrustrirani klipani pokazali svoje u Bologni, i jos mnogim gradovima po Evropi...covjek ti samo veli sta bi bila realna kazna, u nekom normalnom svijetu...
ne zajebavaj, nije objektivno zbog jednog "ninje cetnika" tolike kazne nasrat, prije bi kaznio karabinjere koji nisu mogli sprijeciti jednog kretena da pravi onakav haos... i to kako se kasnije ispostavilo za lovu, ma daj, ima ih tu dosta u redu za kaznit...
lester burnham wrote:to da, kad bi svaki nacionalno isfrustrirani klipan mogo kazne odredjivati...
E hajd' sad' to pogledaj iz jednog drugog ugla... Vozis 6-7 sati da bi gledao utakmicu, ulozis pozamasnu svotu novca, nadu za pobjedom... i onda ti indijanci svojim frustracijama sve to pokvare. U Srbiji su to mogli sprijeciti da su htjeli, a posto nisu slijede sankcije. Ako sve ovo uzmes u obzir shvatit ces da su nedovoljno kaznjeni.
P.s. Da ne bude zabune ista situacija vazi i za ponasanje bosanske publike.
lester burnham wrote:ne zajebavaj, nije objektivno zbog jednog "ninje cetnika" tolike kazne nasrat, prije bi kaznio karabinjere koji nisu mogli sprijeciti jednog kretena da pravi onakav haos... i to kako se kasnije ispostavilo za lovu, ma daj, ima ih tu dosta u redu za kaznit...
Jedan kreten dva puta prekidao utakmicu, moćan neki dečko....
Isto kao što na utakmicama Zvezde samo šačica ljudi pjeva one navijačke pjesme o "junacima" iz II svjetskog rata....
ta saka indijanaca svakako zasluzuje najgore osudjivanje, kao i oni koji su ih unajmili, ninja cetnik, kao i nesposobni karabinjeri pa i savez... posto smo vec upoznati sa scenarijom genoa,
a obzirom da je od pobrojanih, samo reprezentacija kaznjenja, gdje je smisao u dodatnom kaznjavanju iste...
lester burnham wrote:ne zajebavaj, nije objektivno zbog jednog "ninje cetnika" tolike kazne nasrat, prije bi kaznio karabinjere koji nisu mogli sprijeciti jednog kretena da pravi onakav haos... i to kako se kasnije ispostavilo za lovu, ma daj, ima ih tu dosta u redu za kaznit...
Jedan kreten dva puta prekidao utakmicu, moćan neki dečko....
Isto kao što na utakmicama Zvezde samo šačica ljudi pjeva one navijačke pjesme o "junacima" iz II svjetskog rata....
nije on mocan vec ostali nemocni, ili se prave nemocni... iscenirana i placena akcija, planirano napravljen haos...
svako ima svoje junake decko, kao da se drugacije pjeva na ostalim stadionima sirom bivse sfrj...
lester burnham : ...jeste ultima, to je taj !
Stari : ....jel ja to ovdje nesto pogresno kontam - u palabrinom slikovito-mastovitom nacinu izraza - ... ili je ovaj lester nesto ovdje propustio primjetiti ...