Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rossoner wrote:Je li moguće 2 TV-a priključiti na jedan priključak, kao što je to slučaj kod kablovske ili se mora nešto dodatno nabaviti, neki switch ?
dodatni resiver... mislim da je 8 km mjesecno
ili da ga kupis za 254 markice
aa... cudno. Mi u stanu ne mozemo zamisliti da nemamo na oba TV-a. Zenski dio publike zbog sapunica, a muski pretezno sport... klasika. Kad stari cuje da se treba dodatno placati, ohladice za ovim... U svakom slucaju hvala vam na odgovorima.
Kao bivsi korisnik nesretnog ADSL molio bih moderatore ili ko god da je odgovoran za Sa-X da uklone onu reklamu Bihneta sa mjeracem na pocetnoj stranici Sa-x, izaziva mi dusevne smetnje
beco wrote:Kao bivsi korisnik nesretnog ADSL molio bih moderatore ili ko god da je odgovoran za Sa-X da uklone onu reklamu Bihneta sa mjeracem na pocetnoj stranici Sa-x, izaziva mi dusevne smetnje
muka mi je od njih zvao sam tehničku podršku u četvrtak i još se niko ne javlja...mamicu im lopovsku
_sonic_ wrote:Evo informacija koja ce obradovati mnoge od nas koji koristimo uslugu MojaTv i koji pratimo sport,nije zvanicno ali vjerujem da je istina..googlao sam malo i naisao na ovo Uskoro arenasport na MojaTv....
I oni se fale da idu prvi i daju vise.Kakav sljam i otpadci od ljudi.Ali moze im se jos dok drze manje razvijena mjesta.Ali doci ce i tome kraj jer nicija do zore nije gorjela...
U zadnje vrijeme kada radim Trace IP prikazuje mi lokaciju ,sarajevo il bihac.. Ne razumijem se u ovo bas.. !! Moze li pojasnjenje.. ? Koristim MojaTv Full paket.. pozdrav
_sonic_ wrote:Evo informacija koja ce obradovati mnoge od nas koji koristimo uslugu MojaTv i koji pratimo sport,nije zvanicno ali vjerujem da je istina..googlao sam malo i naisao na ovo Uskoro arenasport na MojaTv....
neki wrote:Procitah na bihnet forumu da su uveli nove regionalne servere i vrse migraciju korisnika da bi se rasteretio postojeci (dosad jedini) u Sarajevu na kojem se takodje rade dogradnje pa je moguce da dodje do usporavanja konekcije..Mada kod mene i kuci i na poslu sve kako treba
Ovu informaciju nisam znao, ali mislim da je problem klasični da u tim situacijama pada kvantiteta ili kvaliteta kontinuirane konekcije, zbog ovog ili onog razloga, dolazi do toga da u prvim minutama nakon konektiranja imaš usporenu razmjenu podataka a onda u 4. ili 5. minuti (nagađam) je sve kako treba...
Skream wrote:@ sonic
Ma kako biti zadovoljan ovim DL-om, reci mi?
Da hoće taj mart, pa nek ide sve u helač
Evo ping
Zasto kaze da je B* kvalitet?
Vjerovatno sto nemoze da ti izmjeri poslane i primljene pakete, to si sigurno mjerio internet explorerom, pokusaj s nekim drugim, da dobijes i pakete...
@Skream
pa dobro kako ko.. nisam zahtjevan korisnik dovoljno mi je da imam u podsvjesti da ne postoji limit (u praksi imas - fer osnova ) ... mjesecno trosim u prosjeku oko 35GB (+- 10GB).. najvise odleti na filmove .avi formata sto je sasvim dovoljno za gledanje preko PC-a.. poneka pjesma..i to je to.. vece brzine su naravno bolje ,prije cu skinuti taj film a ne da se patim sa 1Mbps (120-125KB/s)...
podice brzinu na 2Mbps od marta na mojatv i to ce sasvim odlicno biti... (docekacemo i 6Mbps u 3play-u.....nekad )
_sonic_ wrote:@Skream
pa dobro kako ko.. nisam zahtjevan korisnik dovoljno mi je da imam u podsvjesti da ne postoji limit (u praksi imas - fer osnova ) ... mjesecno trosim u prosjeku oko 35GB (+- 10GB).. najvise odleti na filmove .avi formata sto je sasvim dovoljno za gledanje preko PC-a.. poneka pjesma..i to je to.. vece brzine su naravno bolje ,prije cu skinuti taj film a ne da se patim sa 1Mbps (120-125KB/s)...
podice brzinu na 2Mbps od marta na mojatv i to ce sasvim odlicno biti... (docekacemo i 6Mbps u 3play-u.....nekad )