Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Omerovim_Koracima
#1601 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Niko ne pominje posjecenost

- dobar_ti?
#1602 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Vjerovatno zato sto niko nema poseban argument kojim bi se hvalio kada je posjeta u pitanjuOmerovim_Koracima wrote:Niko ne pominje posjecenost![]()
- armin071
#1603 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma nije to vise in. Sada je 2000-3000 hiljade plafon i sve ostalo je "neopravdana nafuranost"Omerovim_Koracima wrote:Niko ne pominje posjecenost![]()
- ultima_palabra
#1604 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
To ćete vi imate više od 3 hiljade protiv Drine? Nemojte me nasmijavatiarmin071 wrote:Ma nije to vise in. Sada je 2000-3000 hiljade plafon i sve ostalo je "neopravdana nafuranost"Omerovim_Koracima wrote:Niko ne pominje posjecenost![]()
.
-
aut
#1605 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Celik-Travnik 1- dosta više i travnika
Drina-Leotar 1x- vidjećemo da li će novi trener pozitivno djelovati na ekipu koja je već otpisana
Sarajevo-Olimpic 1- trijumf će biti više nego ubjedljiv, da se zna ko je gazda u gradu
Slavija-Zvijezda 1- slavija uzima laganini
Sloboda-Siroki 1- uz karakterističnu igru slobode padaju kamenjari
Velez-Zeljo 1- skretničari će nastaviti sa "uspješnim" igrama na strani
Zrinjski-Rudar 1- bit će to lak posao za domaćina
Budućnost- Borac 1- konačno će rudari dobiti kući
Drina-Leotar 1x- vidjećemo da li će novi trener pozitivno djelovati na ekipu koja je već otpisana
Sarajevo-Olimpic 1- trijumf će biti više nego ubjedljiv, da se zna ko je gazda u gradu
Slavija-Zvijezda 1- slavija uzima laganini
Sloboda-Siroki 1- uz karakterističnu igru slobode padaju kamenjari
Velez-Zeljo 1- skretničari će nastaviti sa "uspješnim" igrama na strani
Zrinjski-Rudar 1- bit će to lak posao za domaćina
Budućnost- Borac 1- konačno će rudari dobiti kući
-
elSaik
#1606 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Velež - Željezničar 1:3
Čelik - Travnik 2:0
Drina - Leotar 1:0
Sarajevo - Olimpic 0:2
Slavija - Zvijezda 2:1
Sloboda - Široki 1:1
Zrinjski - Rudar 3:0
Budućnost - Borac 2:1
Sarajevo - Olimpic 0:2
Slavija - Zvijezda 2:1
Sloboda - Široki 1:1
Budućnost - Borac 2:1
- karanana
#1607 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Velež - Željezničar 1:11
Sarajevo - Olimpic 2:0
Slavija - Zvijezda 3:1
Sloboda - Široki 1:0
Budućnost - Borac 1:1
Sarajevo - Olimpic 2:0
Slavija - Zvijezda 3:1
Sloboda - Široki 1:0
Budućnost - Borac 1:1
-
jovanbl
#1608 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Velež - Željezničar 1-- 2:1 ( iako je velez u rezultatskoj krizi , zeljeznicar ima los pristup igri na gostovanjima, a velez mora da se vadi za protekla tri poraza od kojih su 2 bila u prvenstvu , kapaciteta ima ali je problem veleza neodradjene pripreme, medjutim ovo ce biti i malo nazor ali pobjeda veleza)
Čelik - Travnik x 0:0 ( travnik iznenadjujuce dobro igra sto kod kuce sto u gostima mislim da ce uspjeti sacuvati mrezu a i nece mu biti tesko jer je napad celika jako neefikasan iako po imenima imaju dobre napadace)
Drina - Leotar 1 1:0 ( Novi trener vojvodic ce prodrmati ekipu drine koja uopste nije tako losa, i mislim da ce dobiti leotara)
Sarajevo - Olimpic 1 2:0 ( sarajevo je pod pritiskom moranja, nema sanse da se ovdje otme kontroli bilo sta )
Slavija - Zvijezda 2 0:1 ( zvijezda je jako pristojna ekipa kojka na gostovanjima svakom moze uzeti bodove a opet slavija ima problem sa efikasnoscu, ima mladu ekipu neiskusnu i nece se moci suprotstaviti zvijezdi)
Sloboda - Široki 1 1:0 ( sloboda klasika prebaci u 16, joguncic ili smajlovic skoci i zabije to I Rijesi utakmicu, SIROKI SLAB U GOSTIMA)
Zrinjski - Rudar 1 3:1 ( zrinjski je jednostavno mnogo bolja ekipa od rudara, igra kod kuce, ima novog trenera, a u rudaru onaj gavran nije bas neki znalac)
Budućnost - Borac x 0:0 ( teren u banovicima onemogucice bilo kakvu leprsavu i lijepu igru, bice to nabijanje lopte i igra bez sredine terena, buducnost ima problem sa realizacijom a borac ce prvenstveno braniti svoj go, cak mislim da ce se buducnost braniti u banovicima, i da nijedna ekipa nece biti pretjerano napadcki orijentisana, buducnost zato sto ne zna igrat neg na kontru a borac nece htjeti da rizikuje
Čelik - Travnik x 0:0 ( travnik iznenadjujuce dobro igra sto kod kuce sto u gostima mislim da ce uspjeti sacuvati mrezu a i nece mu biti tesko jer je napad celika jako neefikasan iako po imenima imaju dobre napadace)
Drina - Leotar 1 1:0 ( Novi trener vojvodic ce prodrmati ekipu drine koja uopste nije tako losa, i mislim da ce dobiti leotara)
Sarajevo - Olimpic 1 2:0 ( sarajevo je pod pritiskom moranja, nema sanse da se ovdje otme kontroli bilo sta )
Slavija - Zvijezda 2 0:1 ( zvijezda je jako pristojna ekipa kojka na gostovanjima svakom moze uzeti bodove a opet slavija ima problem sa efikasnoscu, ima mladu ekipu neiskusnu i nece se moci suprotstaviti zvijezdi)
Sloboda - Široki 1 1:0 ( sloboda klasika prebaci u 16, joguncic ili smajlovic skoci i zabije to I Rijesi utakmicu, SIROKI SLAB U GOSTIMA)
Zrinjski - Rudar 1 3:1 ( zrinjski je jednostavno mnogo bolja ekipa od rudara, igra kod kuce, ima novog trenera, a u rudaru onaj gavran nije bas neki znalac)
Budućnost - Borac x 0:0 ( teren u banovicima onemogucice bilo kakvu leprsavu i lijepu igru, bice to nabijanje lopte i igra bez sredine terena, buducnost ima problem sa realizacijom a borac ce prvenstveno braniti svoj go, cak mislim da ce se buducnost braniti u banovicima, i da nijedna ekipa nece biti pretjerano napadcki orijentisana, buducnost zato sto ne zna igrat neg na kontru a borac nece htjeti da rizikuje
-
sieraleone
#1609 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Max Bunker wrote:Ja sam jedan od onih, koji su rekli da je tekma sa Velezom, prosle godine namjestena. Prvo mi ovi moji jarani ( neki u R.A. ) rekli da je tekma namjestena a druga stvar, kada sam ( kunem se a zna me sa foruma par likova ) vidio trenera FK Veleza sa jos par kolega, kako u kaficu preko puta mesare " Maksumic ", kod autobuske stanice, jasno i glasno govore kako su igrali dvicu i da je dogovoreno sve.sieraleone wrote:Sezona 2006/2007Pika se za Sarajevo jer drugih titula u BiH neJma.
Bez obzira na sve, samo repliciram i komentarišem kako se priča promijenila u odnosu na prošlu sezonu. Navijači Sarajeva su počeli tu priču, sada se prave blesavi i sve je u redu. Pričam u globalu.
Što se mene tiče, neka je ovako, biće zanimljivo. Samo, smeta mi licemjerstvo većine. Prošle godine su vjerovali Ibrakoviću, ove godine ne vjeruju. Ili je neko besav ili neko baš ne može da proguta knedlu i barem zaveže ako ništa.
Kako posiješ tako ćeš i kusati. Finta je što je prošle godine bilo par "sumnjivih" sudijskih odluka(Velež, Zvijezda, Slavija) i jedna "sumnjiva utakmica"(Velež away) u korist Želje.
S druge strane, u prvih 7 kola, već imamo jednu sumnjivu utakmicu(Budućnost away koja se namirila u Lukavici gdje je zabila 3 gola) i par sumnjivih sudijski odluka u korist Sarajeva(penal protiv Borca, gol protiv Čelika, poništen gol Rudaru). Sarajevo je već stiglo Želju a tek je počela liga
Ostale utakmice Zelje od prosle godine, niti sam gledao, niti zelim komentarisati.
Sto se tice utakmice sa Borcem, sudija je bio izgubljen a ne kupljen.
Scena 1: Željo je kupio prošlogodišnju titulu. Dokazi: "rekli mi", kunem vam se da me znaju
Scena 2: Sarajevo ove godine ne kupuje, sudija je bio izgubljen a ne kupljen(poklonjen penal protiv Borca kao i nama protiv Slavije što se uveliko spominje kao dokaz štimanja), nije namještena utakmica u Banovićima(iako je nekim čudom Budućnost zabila 3 gola u Lukavici/mislim da nisu nikome u PL zabili 3 gola u gostima, od kada postoji PL/ a onda izgubila od Sarajeva. Ispadanje Sarajeva od Kusisija ne znači ništa za razliku od Hapoela. Blekić je gospodin
Argumenti, znaju me
- tazmaniaBAN4
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1611 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Pa je li u Banovićima kupljen sudija ili je Budućnost prodala utakmicu? Dogovorite se... A možda je i oboje za svaki slučaj? To zadnje se slažemo, veliki gospodinsieraleone wrote:nije namještena utakmica u Banovićima(iako je nekim čudom Budućnost zabila 3 gola u Lukavici/mislim da nisu nikome u PL zabili 3 gola u gostima, od kada postoji PL/ a onda izgubila od Sarajeva. Ispadanje Sarajeva od Kusisija ne znači ništa za razliku od Hapoela. Blekić je gospodin
- veljaca
#1612 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Pokusavas biti fin - ali ti ne ide1946 wrote:Pa je li u Banovićima kupljen sudija ili je Budućnost prodala utakmicu? Dogovorite se... A možda je i oboje za svaki slučaj? To zadnje se slažemo, veliki gospodinsieraleone wrote:nije namještena utakmica u Banovićima(iako je nekim čudom Budućnost zabila 3 gola u Lukavici/mislim da nisu nikome u PL zabili 3 gola u gostima, od kada postoji PL/ a onda izgubila od Sarajeva. Ispadanje Sarajeva od Kusisija ne znači ništa za razliku od Hapoela. Blekić je gospodin
Ovo za blekica da je gospodin - kakvih se sve ljudi naziva gospodom na zalost - moze i on biti veliki gospodin, kada su se izgubili svi kriterijumi. Pa eto i onaj Montenegro Ekrem - je gospoda ....
-
Alkos
#1613 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jesmo, kupili smo 3 boda u Banovicima, dali smo bod Prijedoru, a sva 3 smo prodali Borcu za dobre pare, Celika smo zajebali jer smo kupili sudiju... Sta je!?
Sta nas boli briga, i vas mozemo kupiti u kakvim ste govnima!!
- 1946
#1614 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
I još ćemo kupiti Papetu Albaniju da ga popustite maloAlkos wrote:Jesmo, kupili smo 3 boda u Banovicima, dali smo bod Prijedoru, a sva 3 smo prodali Borcu za dobre pare, Celika smo zajebali jer smo kupili sudiju... Sta je!?
-
Alkos
#1615 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
1946 wrote:I još ćemo kupiti Papetu Albaniju da ga popustite maloAlkos wrote:Jesmo, kupili smo 3 boda u Banovicima, dali smo bod Prijedoru, a sva 3 smo prodali Borcu za dobre pare, Celika smo zajebali jer smo kupili sudiju... Sta je!?
- armin071
#1616 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Evo provjerena info Bleka kupio sljedecu protiv OlimpicaAlkos wrote:1946 wrote:I još ćemo kupiti Papetu Albaniju da ga popustite maloAlkos wrote:Jesmo, kupili smo 3 boda u Banovicima, dali smo bod Prijedoru, a sva 3 smo prodali Borcu za dobre pare, Celika smo zajebali jer smo kupili sudiju... Sta je!?
Sta nas boli briga, i vas mozemo kupiti u kakvim ste govnima!!Ima se, moze se!!
p.s. A kupio je usput i onu u Mostaru samo da bi Zeljo izgubio. A za Albaniju jos pregovara.... Znaci ovo su sve "provjerene info" od "jako ozbiljnog covjeka" tako da se iste mogu uzeti u slucaju potrebe "dokaza" za "namjestenu titulu" i sl.
- ultima_palabra
#1617 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Haj nećete li prestati kukati višeAlkos wrote:Jesmo, kupili smo 3 boda u Banovicima, dali smo bod Prijedoru, a sva 3 smo prodali Borcu za dobre pare, Celika smo zajebali jer smo kupili sudiju... Sta je!?
Fakat ista priča ko za Nijaza prošle sezone... samo ovaj put vi sami sebe ložite, jer mi uglavnom gledamo svoja posla
- armin071
#1618 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Parovi osmine finala Kupa BiH:
Borac - Željo
Omladinac Mionica - Široki Brijeg
Proleter (T) - Zrinjski
Čelik - Slavija
Kozara - Sloboda Tuzla
Sarajevo - Sloboda Novi Grad
Olimpik - UNIS Vogošća
Leotar Branitelj
Evo kako to radi Bleka, cak je i kuglice kupio samo da bi izbacio "konkurente"...
Borac - Željo
Omladinac Mionica - Široki Brijeg
Proleter (T) - Zrinjski
Čelik - Slavija
Kozara - Sloboda Tuzla
Sarajevo - Sloboda Novi Grad
Olimpik - UNIS Vogošća
Leotar Branitelj
Evo kako to radi Bleka, cak je i kuglice kupio samo da bi izbacio "konkurente"...
- 1946
#1619 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Zato što je čika Nijaz prestao gledati vaša poslaultima_palabra wrote:Fakat ista priča ko za Nijaza prošle sezone... samo ovaj put vi sami sebe ložite, jer mi uglavnom gledamo svoja posla
- dobar_ti?
#1620 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Poceli se i oni sprdati na vlastiti racun sa provjerenim ljudima, samo sto nazalost neki ocigledno i ne kontaju da se sprdaju na svoj racunarmin071 wrote:Znaci ovo su sve "provjerene info" od "jako ozbiljnog covjeka" tako da se iste mogu uzeti u slucaju potrebe "dokaza" za "namjestenu titulu" i sl.
- armin071
#1621 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma to je vise bilo na Jovanov racun posto on iznosi takve info., a ti "gledaj svoja posla" ko sto ti rece kolega na forumu i pusti nas da se sprdamo, kupujemo, stelamo .....dobar_ti? wrote:Poceli se i oni sprdati na vlastiti racun sa provjerenim ljudima, samo sto nazalost neki ocigledno i ne kontaju da se sprdaju na svoj racunarmin071 wrote:Znaci ovo su sve "provjerene info" od "jako ozbiljnog covjeka" tako da se iste mogu uzeti u slucaju potrebe "dokaza" za "namjestenu titulu" i sl.![]()
- burek_in_space
#1622 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
1946 wrote: I još ćemo kupiti Papetu Albaniju da ga popustite malo
- burek_in_space
#1623 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
I, ovdje cete stati sa tom prichom. 
-
Omerovim_Koracima
#1624 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ti rece da vam je prosjek 9 miljaultima_palabra wrote:To ćete vi imate više od 3 hiljade protiv Drine? Nemojte me nasmijavatiarmin071 wrote:Ma nije to vise in. Sada je 2000-3000 hiljade plafon i sve ostalo je "neopravdana nafuranost"Omerovim_Koracima wrote:Niko ne pominje posjecenost![]()
.
- JThomas
#1625 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
uporedićemo na kraju sve protivnika po protivnika, nije problem. i leotar, i drinu, i zvijezdu, i borac...