Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
- dinoxy
#1601 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
o cemu se radi, ne kontam zasto sam ja citiran ovdje 
- shiljak
#1602 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
mislio samo reci da je EKREM MILIĆ chiterdinoxy wrote:o cemu se radi, ne kontam zasto sam ja citiran ovdje
- xsk
#1603 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ja2 wrote:Brus Lee wrote:Imam ideju kako izvuci naucnu korist za dobrobit nase Drzave, a vezano za nepoznate elemente. Dakle, pod hitno dati nazive tim nepoznatim elementima, npr. Mejtas, Hrasno, Kosevo, FK Sarajevo, Torabijeva kcerka i sl i to sve uvrstiti u Mendeljejevu tablicu elemenata i postici nezapamcen uspijeh u svijetu nauke. Mozda, Mujezinovic sa Torabijem podijeli Nobelovu nagradu za hemiju. Ipak, ne otkriva se svaki dan 9 novih elemenata i to sve inicirano iz Sarajeva.
Ovo mi je najbolje do sada...
kakvih ba 25 nepoznatih elemenata.....moze on to nepismenom svijetu prodavat. Moja kolegica hemicarka je u svojoj firmi testirala vodu, i kaze voda ko voda
- Bosanac sa dna kace
#1604 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
HRKLJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
eno nam ga sadž petlja se i u fiziku, i u arheologiju........multitasking markonaski poljoprivrednik sa završenim mejtefom drži našim doktorima nauka predavanja....što bi se reklo ko pred Sundji Dan
Bog s nama budi, Bog s nama budi, Bog s nama budi, Bog s nama budi, Bog s nama budi.......

eno nam ga sadž petlja se i u fiziku, i u arheologiju........multitasking markonaski poljoprivrednik sa završenim mejtefom drži našim doktorima nauka predavanja....što bi se reklo ko pred Sundji Dan
Bog s nama budi, Bog s nama budi, Bog s nama budi, Bog s nama budi, Bog s nama budi.......
MEKI TORABI, MAROKANSKI ISCJELJITELJ POSJETIO TUNEL NA RAVNAMA
06.11.2010
Marokanski iscjelitelj Meki Torabi boravio je u privatnoj posjeti Fondaciji „AP Bosanska piramida Sunca“. U društvu Semira Osmanagića i pratnji svog prijatelja i menadžera Asada Sabo Ajela, te federalnog premijera Mustafe Mujezinovića posjetio je tunel na Ravnama gdje se zadržao oko 40 minuta, postavljajući mnogo pitanja.
U jednom trenutku Torabi je podigao ruke prema vrhu tunela i kazao da baš na tom mjestu osjeti 3420 jedinica energije. Također, kazao je da ovakvo mjesto, kao i podzemna tunelska voda može koristiti ljudima koji imaju nedostatak pozitivne energije, dok njemu, kao čovjeku koji posjeduje preko 6 000 000 jedinica energije, ovakvo mjesto suzbija energiju.
- Primjetio sam da ima pozitivne energije u vodi koja se ovdje nalazi. Ta voda može liječiti karcinom, astmu i alergije, ali ovu podzemnu vodu ne smiju piti ljudi koji imaju problema sa debelim crijevom. U tunelu ima strašno mnogo energije, pogotovo u centralnom dijelu. Veoma je bitno da imate povjerenje kada dolazite ovdje i kada pijete podzemnu vodu, kazao je Torabi.
Na pitanje, ko je mogao izgraditi ovakav kompleks tunela, marokanski iscjelitelj je istakao da je riječ o velikoj i veoma staroj civilizaciji.
- U tunelu ima velika tajna koja još nije otkopana, ali ovi ljudi kopaju u pravom smijeru. To će biti nešto veliko za Bosnu. Susretao sam ovakva mjesta u svijetu i mogu reći da se na ulazu u tunel nalazi preko 200 jedinica energije, a u centru tunela sam osjetio sam da se nalazi 3 420 jedinica energije, prokomentirao je Torabi vrijednosti podzemnog komleksa na Ravnama.
izvor piramidasunca ba
- GAU 8
#1605 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Gori od neznalica koji idu na Torabijev tretman su ovi ih odvracaju od toga, jer je rijec o kojekakvim Islamom zabranjenim praksama.
On je samo u najboljem slucaju lud do daske, ili u najgorem, bezobrazni prevarant.
Kakve kornjace, sejtani, energije i bakraci.
Izgleda da je u BiH još mračno doba po pitanju ljudske spoznaje.
On je samo u najboljem slucaju lud do daske, ili u najgorem, bezobrazni prevarant.
Kakve kornjace, sejtani, energije i bakraci.
Izgleda da je u BiH još mračno doba po pitanju ljudske spoznaje.
-
Brus Lee
#1606 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima. 
- citroen
#1607 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Potpis ko kucaBrus Lee wrote:Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima.
- Jara
#1608 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
E a komšinica mi u mene lepršava k'o leptirić, ništa je ne boli otkad je bila kod njega, vesela, raspoložena. Kaže k'o da se ponovo rodila, leđa je momentalno prestala boljeti kad ju je dotakao.Nejse...
placebo, sugestija, mali zeleni
, šta god, pomoglo je da se ona osjeća bolje. I đe da budem partibrejker , da joj kvarim sreću. 
- Jara
#1609 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Koji vic, gdje je? ne upratih, ne čitam sveima´l_zime_Marinko wrote:Jel Dziho sam smislio ovaj vic il mu je neko pomagao ???? Zadao sam se i procitao samo njegov vic ,mozda je bio fazon i ostali tekst procitati da bi se ismijao vicu ? ako je ko citao nek javi da se i ja smijem !
- shiljak
#1610 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
rekao je da ce doci opetcitroen wrote:Potpis ko kucaBrus Lee wrote:Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima.![]()
![]()
![]()
-
homar
#1611 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Brus Lee wrote:Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima.
-
Brus Lee
#1612 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Hvala, hvala...citroen wrote:Potpis ko kucaBrus Lee wrote:Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima.![]()
![]()
![]()
- atko
#1613 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ili jednostavno receno ljudska glupost je univerzalna svejedno jel je nosi nepismena nena ili dr.mr.scBrus Lee wrote:Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima.
Jednostavno sva ta prica oko torabija je jadna i sramotna do bola .... cak nema ni dobrih viceva na tu temu
- Michun
#1614 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
udri Brus Li, ritaj Brus Li, pobi gi sviBrus Lee wrote:Hvala, hvala...citroen wrote:Potpis ko kucaBrus Lee wrote:Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima.![]()
![]()
![]()
nedaj niko da preživi od ovi ološi
-
5 0 5
#1615 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Doktori znaju:Brus Lee wrote:Kako vrijeme odmice, sve je manje ili skoro vise nikako nema "cudesnih ozdravljenja". Masovna histerija polako prolazi, maske padaju. Uzeo je koliko mu je trebalo. Najsmjesniji su ispali "doktori" Gavrankapetanovic, Hiros i sl. Sto li su oni isli na fakultet? Mujezinovic sa zahvalnicom, stomatoloska Komora, sa pozivom Torabiju da im uvelica godisnjicu Stomatoloskog fakulteta... Oni su po meni najvece "zrtve" prevaranta. Lako je neuke nene i dede varati. Torabi ce otici, a podsmjeh "intelektualnim velicinama" ce ostati. I sami su krivi za to. Zato, vrli intelektualci, flase sa vodom dignite visoko u zrak i nazdravite malim zelenim kornjacolikim ljudima.
- Torabi će otići, a bolesni će ostati, jednako bolesni.
- Svi bolesni će opet njima kad "marokanski mag" ode.
- I najbitnije, da naš narod ne ide doktoru bez, njima tako drage, "plave koverte"!
- O'zone
- Globalni moderator
#1616 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Gledal ko TVSA i Mehkog na gostovanju?
-
The Silent Man
#1617 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Evo upravo gledam na tvsa ... jaoo
Lik kaže da su ivz i kardavi šejtani i tirani
beton!
Lik kaže da su ivz i kardavi šejtani i tirani
beton!
- because_of_you
#1618 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Kaže žena: "Ja se odričem vjere koju propagira Ljevaković!"
Aferim...
Maksime, tvoje lupanje po diviziji je ništa naspram našeg naroda

Maksime, tvoje lupanje po diviziji je ništa naspram našeg naroda
-
The Silent Man
#1619 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
heh baska su se mogli raspoznati naruceni pozivi...
Iznenadila me ta "arapocentricnost" , inače to je priča o "monopolu na ispravnu vjeru" koji arapi prosipaju drugim muslimanima (nesto kao u Bosni gdje je ko rodjen) u nedostatku argumenata ... (et jedna stvar koji vehabijski agitatori i Torabi imaju zajednicko)
Iznenadila me ta "arapocentricnost" , inače to je priča o "monopolu na ispravnu vjeru" koji arapi prosipaju drugim muslimanima (nesto kao u Bosni gdje je ko rodjen) u nedostatku argumenata ... (et jedna stvar koji vehabijski agitatori i Torabi imaju zajednicko)
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1620 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
jel to on jos u sarajevu?
jel makar prosla euforija?
- mrtva kokoš
#1621 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
poslije vecerasnjih poziva podrske torabiju pored onakvog torabijevog nastupa prepunog "proklinanja, mrznje" i cega vec ne nema nam spasa, definitivno onakav covjek nema i ne moze imati cist razum najblaze receno...
a narod ko narod, necu drugo nista reci jer i sam pripadam njemu ali ne pise nam se dobro...
a narod ko narod, necu drugo nista reci jer i sam pripadam njemu ali ne pise nam se dobro...
- poznanik
#1622 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
plain vanilla wrote:jel to on jos u sarajevu?![]()
Pa nije lud da ide, svake sekunde po jednu marku dotakne rukom...
Kad se u svijetu još pročuje da imamo ovako "darežljiv" narod, doći će nama uskoro i drugi "iscjeditelji para"
- plain vanilla
#1623 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
eh, ima jedna slika, kako od nas prave ovce
tj, od djecice u skoli,(mi smo vec ovce) kad narastu da budu velike ovce
ali ne znam postaviti sliku
- poznanik
#1624 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
plain vanilla wrote:eh, ima jedna slika, kako od nas prave ovce![]()
Postavi ogledalo, prepoznaće se neki i ovdje
- plain vanilla
#1625 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
poznanik wrote:plain vanilla wrote:eh, ima jedna slika, kako od nas prave ovce![]()
Postavi ogledalo, prepoznaće se neki i ovdje
ali fakat "super" stvar, iz skolskog udzbenika
a nije ona macka