ma sto se ostalih torbi tice whatever...al alexa.Lipstick Jungle wrote:Eh...
i ja najradije ne bih nijednu kopiju alice moja draga, ali jbga...
Neke torbe su mi jako lijepe i imam kopije jer mi se prije svega svidja i odgovara mi sam model torbe...
i ne furam se i ne umisljam da imam oriđiđi, potpuno sam svjesna
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- alica.k
#1601 Re: Sarajevo shoping
-
saga
#1602 Re: Sarajevo shoping
nisam ambrozija, al klapnuh maloprije do tog tusa... niiista neJma od 2 marke... najjeftinije neke majicice su 7KM, pa nagoreema_ wrote:@ambrozija
Ima li toga još, da se skokne do IS
-
Ambrozija
#1603 Re: Sarajevo shoping
Rece i meni prijateljica da je sve nestalo.....Zao mi je
ja sam bila prije nekih 7 dana....da ste samo vidjeli ludnice, skoro tuca
Ali izborila sam se
Bit ce valjda opet nesto slicno uskoro, nadam se....
@saga - izvini ako si zbog mene klapnula

A inace snizenja su im
...ako uspijes na vrijeme doci moze se svasta pronaci.....
Bit ce valjda opet nesto slicno uskoro, nadam se....
@saga - izvini ako si zbog mene klapnula
Bila neki dan u Importanne-u i u BBI i nema nikakvih snizenja, tek su dobili novu kolekciju...jazmin wrote:Pozzz
da li neko zna kada će sniženje u Carpisi, kada obično bude
A inace snizenja su im
-
saga
#1604 Re: Sarajevo shoping
Ma klapnula bih ja svakako 
I prosle godine je bilo to po 2KM i potrefih se tu i bas kontala hoce li biti toga ove, a mrsko mi ici... sad barem znam da iduce ganjam odmah pocetkom septembra
I prosle godine je bilo to po 2KM i potrefih se tu i bas kontala hoce li biti toga ove, a mrsko mi ici... sad barem znam da iduce ganjam odmah pocetkom septembra
-
Ambrozija
#1605 Re: Sarajevo shoping
Jesi bila u Alti? Mozda tamo ima? Ne vjerujem tako jeftino ali ipak...saga wrote:Ma klapnula bih ja svakako
-
saga
#1606 Re: Sarajevo shoping
E tamo vec nisam, to mi nije 'na nogu'... ovo je bilo
Mada, mozda se sutra nadjem u blizini pa cu proviriti
Mada, mozda se sutra nadjem u blizini pa cu proviriti
- VenomousV
#1607 Re: Sarajevo shoping
nema NY u Alti niakkvih snizenja 
stigla fall kolekcija... sva ona roba sto je bila na snizenju u posljednje vrijeme - nema je, ima nekoliko vjesalica sa snizenim stvarima ali je najjeftinije oko 7 KM, stvarno nisam zagledala sta je na tim vjesalicama nego sam se samo onako provrtila
stigla fall kolekcija... sva ona roba sto je bila na snizenju u posljednje vrijeme - nema je, ima nekoliko vjesalica sa snizenim stvarima ali je najjeftinije oko 7 KM, stvarno nisam zagledala sta je na tim vjesalicama nego sam se samo onako provrtila
-
Poskočica
#1608 Re: Sarajevo shoping
Velika sniženja su u BBI-u u pojedinim prodavnicama. Na trećem spratu prodavnica gdje možete kupiti Mexx i Pavone proizvode ima sniženja i do 70%.
-
sarajevsko_pivo
#1609 Re: Sarajevo shoping
Daj boze da se ovo ikad otvori...kojeime wrote:Bila je informacija da ce kod aerodroma Sarajevo biti gradjen shopping centar gdje ce biti i Zara (Ne Azel vec bas Zara) i jos neke prodavnice Inditex grupe, cini mi se Bershka, Pull&Bear i jos neke. Pa, ko ima zivaca da ceka...
http://www.airportcentersarajevo.com/novosti
- Angel_of...
#1611 Re: Sarajevo shoping
Vidjela ih u Terranovoj prije 3 dana:)
-
Mr Hiccup
#1612 Re: Sarajevo shoping
nije pitanje iz mode, ali da "ne koljem" novu temu pitacu ovdje.
ima li negdje kod nas kupiti ayran?
turska varijacija kiselog mlijeka, obicno se prodaje u "donernicama" po svijetu. hvala.
turska varijacija kiselog mlijeka, obicno se prodaje u "donernicama" po svijetu. hvala.
- ema_
#1613 Re: Sarajevo shoping
Mr Hiccup wrote:nije pitanje iz mode, ali da "ne koljem" novu temu pitacu ovdje.
Zeytin restoran, kod Sebilja
-
okean
#1614 Re: Sarajevo shoping
postoji li negdje u sarajevu da se moze kupiti normalna odjeca za punije pogotovo ko je puniji vise u gornjem dijelu(jake ruke,grudi,stomak)...zanimam me vise svecanija odjeca prije svega kosulje,haljine,sakoi? 
-
mumy
#1615 Re: Sarajevo shoping
ulla popken -2 sprat importanne centra...
- alica.k
#1616 Re: Sarajevo shoping
pa jesi bila u onoj prodavnici u importanne centru? ne mogu da se sjetim kako se ono zove, gore na spratu je, iznad lindexaokean wrote:postoji li negdje u sarajevu da se moze kupiti normalna odjeca za punije pogotovo ko je puniji vise u gornjem dijelu(jake ruke,grudi,stomak)...zanimam me vise svecanija odjeca prije svega kosulje,haljine,sakoi?
- anelie
#1617 Re: Sarajevo shoping
ulla popken?
oni su specijalizirani za punije.ima li ga jos u importanneu,to ne znam.
- alica.k
#1618 Re: Sarajevo shoping
e taanelie wrote:ulla popken?
-
okean
#1619 Re: Sarajevo shoping
hvala pogledat cu tu...inace nisam iz Sa pa ako ko ima jos neke informacije oko toga bila bi mu zahvalna
I da, da vas jos pitam gdje se u Sa nalazi Dorothy Perkins, da li je u BBI?Vidjela sam na njihovoj online prodaji solidnih haljina vecih velicina pa mozda i tu sta nadjem
I da, da vas jos pitam gdje se u Sa nalazi Dorothy Perkins, da li je u BBI?Vidjela sam na njihovoj online prodaji solidnih haljina vecih velicina pa mozda i tu sta nadjem
- alica.k
#1621 Re: Sarajevo shoping
iskreno, dp kod nas je znao imati najvise 16ku, sto jel i nije toliko veliko uopste.okean wrote:hvala pogledat cu tu...inace nisam iz Sa pa ako ko ima jos neke informacije oko toga bila bi mu zahvalna![]()
- Cholina_Lokica
#1622 Re: Sarajevo shoping
Gdje cu kupit crvenu haljinu, za svadbe
Da je 'nako plaha 
- alica.k
#1623 Re: Sarajevo shoping
jel ti online opcija? definitivno asos, topshop, newlook ili miss selfridge.Cholina_Lokica wrote:Gdje cu kupit crvenu haljinu, za svadbeDa je 'nako plaha
inace, vidjela sam u mangu crvene haljine, sve su ljepe
-
kojeime
#1624 Re: Sarajevo shoping
Iz mog i iz iskustva meni bliskih i dragih ljudi koji me sigurno ne bi slagali, ne preporucujem Zeytin. Necu vise nista reci.ema_ wrote:Mr Hiccup wrote:nije pitanje iz mode, ali da "ne koljem" novu temu pitacu ovdje.
Zeytin restoran, kod Sebilja