ajde pomoc pomoctrue wrote:pozdrav prijatelji sporta
interesuje me teretane na marin dvoru i okolini?
znam da ima sada nova u alti
i znam za onu iznad sa cluba
hvala!
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
true
#1601 Re: Teretana
-
sitna.buranija
#1602 Re: Teretana
MD je najpovoljnija lokacija ako zelis ici u teretanu. Imas FormaGym (kod Masinskog fakulteta), Gym Sfera - u Kotromanicevoj, Sport-life u Kranjcevicevoj, BBI...
Nije ti ni Kosevo predaleko ako ides busom.
-
true
#1603 Re: Teretana
koliko je para ta u bbisitna.buranija wrote:MD je najpovoljnija lokacija ako zelis ici u teretanu. Imas FormaGym (kod Masinskog fakulteta), Gym Sfera - u Kotromanicevoj, Sport-life u Kranjcevicevoj, BBI...Nije ti ni Kosevo predaleko ako ides busom.
kosevo mozad bio sam gore ali to mi je zadnja opcija
kontam u ovaj sportlife
-
hladan.preminger
#1604 Re: Teretana
true wrote:koliko je para ta u bbisitna.buranija wrote:MD je najpovoljnija lokacija ako zelis ici u teretanu. Imas FormaGym (kod Masinskog fakulteta), Gym Sfera - u Kotromanicevoj, Sport-life u Kranjcevicevoj, BBI...Nije ti ni Kosevo predaleko ako ides busom.
kosevo mozad bio sam gore ali to mi je zadnja opcija
kontam u ovaj sportlife
Dješ u BBI u teretanu?
-
true
#1605 Re: Teretana
ma uslovi su mi da je cisto
da su cijene ok i da nema glavonja
moja stara teretana se zatvorila gledam sada
-
hladan.preminger
#1606 Re: Teretana
Ma to ja 'nako. BBI mi je nekako sminka previše. Ako hoćeš da budeš viđen. Sigurno je i gužva i ima sigurno raje sto se natakari na sprave pa ne silazi jer nema pojma o vježbanju. Nema mi ništa gore nego kad neko zauzme spravu pa uradi vjezbe koje traju 20 sekundi pa odmara na toj spravi 5 minuta. Odmah me nervoza spuca.true wrote:ma uslovi su mi da je cisto
- burek_in_space
#1607 Re: Teretana
Jesi bio u BBI?!hladan.preminger wrote: Ma to ja 'nako. BBI mi je nekako sminka previše. Ako hoćeš da budeš viđen. Sigurno je i gužva i ima sigurno raje sto se natakari na sprave pa ne silazi jer nema pojma o vježbanju. Nema mi ništa gore nego kad neko zauzme spravu pa uradi vjezbe koje traju 20 sekundi pa odmara na toj spravi 5 minuta. Odmah me nervoza spuca.
Po nachinu tvog pisanja dalo bi se zakljuchiti da nisi, pa ne znam chemu onda ta pricha. Ubishe nas predrasude o svemu i svachemu. Jedan pishe kako nece gdje ima glavonja, a kad ga prichepi stoja na benchu, molice Boga da mu glavonje prilete u pomoc.
Nisam ni shminker ni glavonja, da se odmah zna, samo me nerviraju predrasude.
- MedenoSrce
#1608 Re: Teretana
26. ili 28. marta se otvara teretana u Importane centru. Radno vrijeme 06:00-23:00h.
-
hladan.preminger
#1609 Re: Teretana
Sta se pališ?burek_in_space wrote:Jesi bio u BBI?!hladan.preminger wrote: Ma to ja 'nako. BBI mi je nekako sminka previše. Ako hoćeš da budeš viđen. Sigurno je i gužva i ima sigurno raje sto se natakari na sprave pa ne silazi jer nema pojma o vježbanju. Nema mi ništa gore nego kad neko zauzme spravu pa uradi vjezbe koje traju 20 sekundi pa odmara na toj spravi 5 minuta. Odmah me nervoza spuca.
Po nachinu tvog pisanja dalo bi se zakljuchiti da nisi, pa ne znam chemu onda ta pricha. Ubishe nas predrasude o svemu i svachemu. Jedan pishe kako nece gdje ima glavonja, a kad ga prichepi stoja na benchu, molice Boga da mu glavonje prilete u pomoc.![]()
Nisam ni shminker ni glavonja, da se odmah zna, samo me nerviraju predrasude.
Nisam nikad vjezbao u BBI (ne živim u Sa) vec sam virno kad sam bio u BBI-ju. Zbog toga sam napisao da je meni takav osjecaj. A sigurno nije ni jeftino. Kakve predrasude brate mili. Ne pricamo o nekim važnim temama pa da imam formirane predrasude, ne mislim o tome uopće. Redovno idem u teretanu i znam kakvih sve ljudi ima tamo.
Kad ga stoja pricepi imat će sex na ex!
Haj Ž!
- burek_in_space
#1610 Re: Teretana
Ne palim se, komentarishem tvoj post koji mi djeluje kao predrasuda.hladan.preminger wrote:
Sta se pališ?
Nisam nikad vjezbao u BBI (ne živim u Sa) vec sam virno kad sam bio u BBI-ju. Zbog toga sam napisao da je meni takav osjecaj. A sigurno nije ni jeftino. Kakve predrasude brate mili. Ne pricamo o nekim važnim temama pa da imam formirane predrasude, ne mislim o tome uopće. Redovno idem u teretanu i znam kakvih sve ljudi ima tamo.
Kad ga stoja pricepi imat će sex na ex!
Haj Ž!
Da li ima shminkera u BBI?
Sasvim sigurno.
Kao shto ih ima i u mojoj teretani, koja vazhi za jednu od manjih, i gdje se radi sa zheljezom, a kardio (obiljezhje shminkera) kad pretekne vremena
Ali isto tako znam par ljudi iz BBI koji su gromade, i ne bi ih se postidila nijedna teretana, da kod njih treniraju.
Zhivio i ti!
-
true
#1611 Re: Teretana
nemam ja predrasuda samo kada treniram iskljucim se necu da slusam kako je ko koga opalio,zguzio ili slomio
2 puta sam dozivio kad se glavonje pobiju ne zelis da vidis prvi put je jedan drugog gadjao tegovima pa buraz kad pored tebe padne 2kila zeljeza nije ti svejedno.Drugi put je jeda uzeo z sipku drugi obicnu pa kad ga je fizno preko ledja sipkom jao jao
2 puta sam dozivio kad se glavonje pobiju ne zelis da vidis prvi put je jedan drugog gadjao tegovima pa buraz kad pored tebe padne 2kila zeljeza nije ti svejedno.Drugi put je jeda uzeo z sipku drugi obicnu pa kad ga je fizno preko ledja sipkom jao jao
- burek_in_space
#1612 Re: Teretana
Gdje ti trenirash, u Somaliji?!true wrote:nemam ja predrasuda samo kada treniram iskljucim se necu da slusam kako je ko koga opalio,zguzio ili slomio
-
hladan.preminger
#1613 Re: Teretana
Ovo nema veze sa mojim postovima. Ja najvise mrzim gužvu u teretani i one što se odmaraju na spravama.Ali isto tako znam par ljudi iz BBI koji su gromade, i ne bi ih se postidila nijedna teretana, da kod njih treniraju.
-
dobar,ti?
#1614 Re: Teretana
Kakve ce cijene biti zna li se?MedenoSrce wrote:26. ili 28. marta se otvara teretana u Importane centru. Radno vrijeme 06:00-23:00h.
- Edinz
#1615 Re: Teretana
I ja danima pokušavam dobiti informacije oko ovoga. Čak sam i dobio br telefona na koji se naravno niko ne javlja. Radno vrijeme bi bilo puno bolje da je npr 10-01 al etodobar,ti? wrote:Kakve ce cijene biti zna li se?MedenoSrce wrote:26. ili 28. marta se otvara teretana u Importane centru. Radno vrijeme 06:00-23:00h.
- MedenoSrce
#1618 Re: Teretana
CIjena ce biti 70KM mjesecno, admin.zabrana na 12 mjeseci 50KM. Nemaju opciju na tri mjesecadobar,ti? wrote: Kakve ce cijene biti zna li se?
U sklopu ce biti i proteinski bar, igraonica za djecu, na dva sprata. Pocinje sa radom 26og.
-
AF81
#1619 Re: Teretana
MedenoSrce wrote:CIjena ce biti 70KM mjesecno, admin.zabrana na 12 mjeseci 50KM. Nemaju opciju na tri mjesecadobar,ti? wrote: Kakve ce cijene biti zna li se?![]()
U sklopu ce biti i proteinski bar, igraonica za djecu, na dva sprata. Pocinje sa radom 26og.
Jel to provjereno za cijenu? jedan forumas je govorio o clanarini od 49,00 KM,a i ja sam cula od jos par ljudi o toj cijeni
- MedenoSrce
#1620 Re: Teretana
Moguce je da je ona govorila 49, kada malo bolje razmislim, ali je meni to 50 (kada placam, a kada naplacujem nije
).
Ima i opcija na 6 mjeseci 60KM (tj 59KM). Informacija je provjerena.
Ima i opcija na 6 mjeseci 60KM (tj 59KM). Informacija je provjerena.
- likce
#1621 Re: Teretana
Pozdrav svima!
Tek sam poceo sa teretanom,znaci nisam nikad prije trenirao,jesam fizicki radio, al nisam trenirao!U srijedu mi je bio prvi trening i do sada sam odradio tri!
Dajte mi neki savjet za upale prsa,bicepsa ma svega,sav sam se upalio evo vec 3 dana ne mogu ruke ispraviti!
Imam 185 cm i 87 kila,imam malo stomaka koji bi da skinem,zapravo me on i natjerao da pocnem trenirati,hocu da ga se rijesim dajte mi neki savjet!
Tek sam poceo sa teretanom,znaci nisam nikad prije trenirao,jesam fizicki radio, al nisam trenirao!U srijedu mi je bio prvi trening i do sada sam odradio tri!
Dajte mi neki savjet za upale prsa,bicepsa ma svega,sav sam se upalio evo vec 3 dana ne mogu ruke ispraviti!
Imam 185 cm i 87 kila,imam malo stomaka koji bi da skinem,zapravo me on i natjerao da pocnem trenirati,hocu da ga se rijesim dajte mi neki savjet!
-
true
#1622 Re: Teretana
pa prvo trebas da skontas sta hoce da li da smrsas da li deff da li kondiciju ili masufetic wrote:Pozdrav svima!
nakon toga neka ti neko sastavi program 3-4-5 dana kako zelis
moj ti je savjet prvih mjesec dana ilii 10 treninga samo sprave i to lagano lagano da se ne bi povrijedio
nakon toga pocnes sa tegovima
dobro se zagrij prije treninga a poslije se malo istegni
eto pusti sta ti raja prica samo lagano radi mala upala je super ali kad se nemozes ustati to ne valja
-
true
#1623 Re: Teretana
postovani Bureceburek_in_space wrote:Gdje ti trenirash, u Somaliji?!true wrote:nemam ja predrasuda samo kada treniram iskljucim se necu da slusam kako je ko koga opalio,zguzio ili slomio
-
SKAFISKAFNJAK
#1624 Re: Teretana
-
true
#1625 Re: Teretana
pa od 40 prema gore jbg za svakoga nestoSKAFISKAFNJAK wrote:u vas pravo skupe teretane u sarajevu