Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedina tv stanica ciji koncept, svrhu i nacin na koji prezivljava uopce ne kontam! od multipraktik voditeljica, do urednika/voditelja koji nam fino saopste sta oni misle o necemu, na koga su i zasto ljuti, sta im se svidja i ne svidja i to je to....gledajte nas i sljedece sedmice?! njima niko nije javio da novinari ne daju misljenje nego informacije?
njima niko nije javio da novinari ne daju misljenje nego informacije?
to nije samo njihov način rada
Od FTV prreko Hayata do OBN
upravu si apsolutno od dnevnika na ftv-u dobijem osip, od mahalanja na hayatu i stila "hajde bolan progovori" mene stid za njih, ovaj obn dodje i najbezbolniji.....jedino je belaj kad na emrika greskom naletim
Možda je dotična osoba i upravu, OBN je gomila nesposobne omladine kojoj je kašika u med upala i koji furaju nekakvu proevropsku modernu orijentaciju i način života, a zaboravljaju da nije najbitnije u životu gdje si bio, šta si od odjeće nosio, šta si pio i s kim si spavao.
Not My Idea wrote:Svejedno, mislim da nije dozvoljeno prozivat nekog imenom. A tek kontekst...
Mozes li objasnit tu proevropsku modernu orijentaciju i kako se ona fura
Pogrešno sam objasnio malo, odnosno pogrešno sam se izrazio. Furaju nekakav promiskuitet, partije po klubovima, oblokavanje alkoholom i slično. Kul je biti gay, metro, slikati se za naslovnice Playboya i tako dalje. Meni lično ne smeta ništa od toga, i nije mi ni najmanje bitno, međutim nek malo pokažu i drugu stranu. Nije sve u zajebanciji, treba nekad nešto od života i raditi. Ljudi koji čovjeka ocijene u roku od 3 minute na osnovu toga što je obukao i mogu reći da je seljak, jad, levat ili nešto gore mi se gade. A što je najgore, takvi ne pogledaju prethodno u ogledalo ( čitaj Emerik Gudelj )
Rosebud_ wrote:Emeriče, pretpostavljam da ovo čitaš, hraniš ego misleći kako smo mi u zabludi a ti neshvaćen
Nemoj ba govorit fešn cAp. Nije ba tako. Mislim, ako hoćeš da kažeš modna šolja - e onda je ipak tako. A ako hoćeš da ispadneš modni milicajac, onda fino brate kaži fešn kOp.
ne znam, ja sam naletila na ovu temu jer mi je dosadno
a ona mala adela je isla sa mnom u osnovnu, zlo mi kad je cujem da najavljuje red carpet
doduse gledam, s mamom stol za cetiri iako bi valjda trebalo biti cetvero
sinoc sam cula emerika kako prica u rc... i kontam da on nema ni 5 razreda osnovne jer nikad nije cuo za interpunkcijske znake i cemu oni sluze kada vec cita sa idiota
VenomousV wrote:ne znam, ja sam naletila na ovu temu jer mi je dosadno
a ona mala adela je isla sa mnom u osnovnu, zlo mi kad je cujem da najavljuje red carpet
doduse gledam, s mamom stol za cetiri iako bi valjda trebalo biti cetvero
sinoc sam cula emerika kako prica u rc... i kontam da on nema ni 5 razreda osnovne jer nikad nije cuo za interpunkcijske znake i cemu oni sluze kada vec cita sa idiota
moja mama je prokomentarisala (jos u onaj vakat kad se pojavila u njihovom rijelitiju) eeee vidi nje, a u osnovnoj bi rek'o ne zna se hljeba najest
imala je one tegla dno naocale... ili joj je to sestra bila ne sjecam se
ugl vidim da i dalje ne zna pricat