problem je sto drže većinu domaće proizvodnje,a i većinom su snizili kvalitetuSlo Burner wrote:Ova mi se Vegafruit poprilicno zgadila zbog svega sto rade s radnicima, moram vam priznati
BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
- MaxPayne
#1601 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
-
uncharacteristically
#1602 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
radi Vege je i srednja škola otvorena, poljoprivredno-prehrambena. I bio dogovor da oni koji završe imaju zagaratnovan posao tamo. Al nije ni godina prošla vega se proda i sve propadea a đaci 4 razreda moradoše završit.
-
suncica35
#1603 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Ja od domacih kupujem određene proizvode: Milkos mlijeko, ima super kefir isto... Otkrice su i cokolade Club, koje zaista su prihvatlji cijenom, a nisu lose... Posebno su extra one za kuhanje, kada pravite kolače. 
- Država
#1604 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?

Jope ja sa ovim Ajrokremom. Tita mi, noćas ust'o u pola 3, jede mi se nešto slatko, kad skontam šta ću. Uzmem kašiku i smlatim pola kantice. Jes' dobar, svaka Him čast...
- zubi
#1605 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Država wrote:
Jope ja sa ovim Ajrokremom. Tita mi, noćas ust'o u pola 3, jede mi se nešto slatko, kad skontam šta ću. Uzmem kašiku i smlatim pola kantice. Jes' dobar, svaka Him čast...
Ja sam stvarno htjela da mi se svidi, al na zalost 0 bodova
- Warashii
#1606 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Probao sam ovaj namaz. Crni dio ( cokolada ) mi je sasvim ok, dok je bijeli ( mlijecni ) nula bodova, skoro pa da nije jestiv. Tako da bas imam podjeljeno misljenje
.
-
lajkujMe
#1607 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Znate prava je steta sto Nektar pivo slabo zastupljeno u Sarajevu, piva ima je ekstra probao sam Obicno a najvise su mi se svidjele varijante s Limunom i Grejpom mnogo su dobre. Stvarno bi trebalo biti cesce vidjeno inace u FBIH.

-
frngla
#1608 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
kad prestanu da guraju nacionalizam cak i u reklame za pivu, vjerovatno ce biti vise zastupljeno...

ima nas i mimo "pravog slavlja"

- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1609 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Kakav marketinski autogol jebotefrngla wrote:kad prestanu da guraju nacionalizam cak i u reklame za pivu, vjerovatno ce biti vise zastupljeno...
- holowey
#1610 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
i mene je navukao da kupim i probam, moja ocjena je tanka dvojka, previse ukusa vanilije koji osvaja sve ostalo...dobar za palacinke, ostalo nista...zubi wrote:Država wrote:
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#1611 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Slogan "za pravo slavlje" nema veze sa pravoslavlje to je zabludaSlo Burner wrote:Kakav marketinski autogol jebotefrngla wrote:kad prestanu da guraju nacionalizam cak i u reklame za pivu, vjerovatno ce biti vise zastupljeno...
U Zenici u Konzumu mislim da je bio Nektar u limenci 0,5l
- Država
#1612 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Nisam imao namjeru nikoga "navlačiti". Nemoj šta zahatariti. Jbg, meni se pravo sviđa. Stvar ukusa...holowey wrote:i mene je navukao da kupim i probam, moja ocjena je tanka dvojka, previse ukusa vanilije koji osvaja sve ostalo...dobar za palacinke, ostalo nista...zubi wrote:Država wrote:
-
mekaba
#1613 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
A sta reci za ovaj stilizovani i "lijepo" uklopljeni krst???? 100% maslo britanskoLajavikrelac wrote:Slogan "za pravo slavlje" nema veze sa pravoslavlje to je zabludaSlo Burner wrote:Kakav marketinski autogol jebotefrngla wrote:kad prestanu da guraju nacionalizam cak i u reklame za pivu, vjerovatno ce biti vise zastupljeno...
ima nas i mimo "pravog slavlja"gazda pivare je Britanac je8e se njemu za naša prepucavanja, i zbog širenja na tržištu natpis Nektar na ambalaži je latinicom, njemu je bitan profit nije blesav.
- karanana
#1614 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Sasvim slucajno se poklapa sa pravoslavljem. Real party.
- Domaci izdajnik
#1615 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Paaa, najveće tržište mu je u RS gdje je i najviše troši godinama, i za pravoslavne praznike (Božić i Vaskrs) izlaze posebne serije sa stilizovanim etiketama. Ovo je logo Banjalučke pivare:mekaba wrote: A sta reci za ovaj stilizovani i "lijepo" uklopljeni krst???? 100% maslo britansko

Krstova nigdje
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1616 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
kupih, probah i opet cu -
Heller
#1617 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Ko je kriv Tz i Sa pivari što ne izbacuju Bajramske serijeLajavikrelac wrote:Paaa, najveće tržište mu je u RS gdje je i najviše troši godinama, i za pravoslavne praznike (Božić i Vaskrs) izlaze posebne serije sa stilizovanim etiketama. Ovo je logo Banjalučke pivare:mekaba wrote: A sta reci za ovaj stilizovani i "lijepo" uklopljeni krst???? 100% maslo britansko
Krstova nigdjea i što se tiče krsta kao simbola pivaru su osnovali i utemeljili katolički redovnici u samostanu Trapisti, a ne Srbi...
- Domaci izdajnik
#1618 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Pa ta piva se i ne piju toliko koliko sam skontao..kad god sam dole u Zenici i okolini samo se Karlovačko draufa
a na njemu šahara....
A to za Bajramske serije bi im bio pun pogodak i jednima i drugima e sad interesi 
- holowey
#1619 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
aha, tako isto i ono tamno sto ima cetiri c na etiketi nema veze s tim, ipak je gazda britanacmekaba wrote:A sta reci za ovaj stilizovani i "lijepo" uklopljeni krst???? 100% maslo britanskoLajavikrelac wrote: Slogan "za pravo slavlje" nema veze sa pravoslavlje to je zabludagazda pivare je Britanac je8e se njemu za naša prepucavanja, i zbog širenja na tržištu natpis Nektar na ambalaži je latinicom, njemu je bitan profit nije blesav.
- L.e.g
#1620 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Šunka je usoljen i dimljeni svinjski but...ovo je pureca salamaMatijevic_Vlado wrote:kupih, probah i opet cu
! Nektar je takodje dobar i cuvajte se nahlade
cc
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1621 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
okL.e.g wrote:Šunka je usoljen i dimljeni svinjski but...ovo je pureca salamaMatijevic_Vlado wrote:kupih, probah i opet cu
cc
- L.e.g
#1622 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
JajaneMatijevic_Vlado wrote:okL.e.g wrote:Šunka je usoljen i dimljeni svinjski but...ovo je pureca salamaMatijevic_Vlado wrote:kupih, probah i opet cu
cc
- Domaci izdajnik
#1623 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Tamno se zove Crni Đorđe i da ima 4 C i Takovski krst koji je simbol Prvog ustanka, i išao je prije prodaje pivare...al čuj kome smeta neka ga ne konzumiraholowey wrote:aha, tako isto i ono tamno sto ima cetiri c na etiketi nema veze s tim, ipak je gazda britanac
- KiSSgirl
#1624 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Svaka čast za ovaj postLajavikrelac wrote:Tamno se zove Crni Đorđe i da ima 4 C i Takovski krst koji je simbol Prvog ustanka, i išao je prije prodaje pivare...al čuj kome smeta neka ga ne konzumiraholowey wrote:aha, tako isto i ono tamno sto ima cetiri c na etiketi nema veze s tim, ipak je gazda britanacsvijetli Nektar nema a o njemu se govori. Kao što sam rekao Karlovačko ima šahovnicu oduvijek pa ga popijem, Zvijezdin biljni mrs džamiju, konjak Skernderbeg albanskog orla, i ruske votke isto orla pa šta fali? Kom smeta nek obiđe....
- holowey
#1625 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
nemam ja problem sa cetiri c kao cetiri c (prasence mi je draze od jagnjeta) nego sa izgovorom "gazda britanac, ne rade to oni vise"Lajavikrelac wrote:Tamno se zove Crni Đorđe i da ima 4 C i Takovski krst koji je simbol Prvog ustanka, i išao je prije prodaje pivare...al čuj kome smeta neka ga ne konzumiraholowey wrote:aha, tako isto i ono tamno sto ima cetiri c na etiketi nema veze s tim, ipak je gazda britanacsvijetli Nektar nema a o njemu se govori. Kao što sam rekao Karlovačko ima šahovnicu oduvijek pa ga popijem, Zvijezdin biljni mrs džamiju, konjak Skernderbeg albanskog orla, i ruske votke isto orla pa šta fali? Kom smeta nek obiđe....