Znam gdje je, bila sam neki dan
Sutra idem da završim to oko upisa, nadam se da će sve biti gotovo do 14h, po zakonu
Ma hoces, nije sad toliki belajsumayya wrote:Jesam, već 5 g![]()
Znam gdje je, bila sam neki dan![]()
Sutra idem da završim to oko upisa, nadam se da će sve biti gotovo do 14h, po zakonu
Da ne listam postove, šta si ti upisala?lala* wrote:Ma hoces, nije sad toliki belajsumayya wrote:Jesam, već 5 g![]()
Znam gdje je, bila sam neki dan![]()
Sutra idem da završim to oko upisa, nadam se da će sve biti gotovo do 14h, po zakonu...sretno ti.
Naravno, nek' nam je sasrecomsumayya wrote:Psihologija![]()
Ma na pauzama ćemo imati prilike, aBd
ti ces im predati molbu da upisninu platis na rate. upis je 1200KM. ono ostalo im moras platiti na pocetku uz prvu ratu ako ti odobre.jeca fleetwoodmac wrote:E još jedno ozbiljno pitanje...
AKo ću predati MOLBU hoću li poplaćati sve ovo (za biblioteku,materijal itd).Jer,ako mi ne odobre molbu-što sam džaba uplaćivala.Ne kužim sada stvarno ? HITNO
Je li odmah sutra trebam isplatiti tu prvu ratu kolika god ona bila ili na početku semestra ,jer,,upravo to i je problem-pare ću dobiti sljedeći tjedan.Mogu li tražit da mi produže rok do sljedeće srijede recimo ???minjonja wrote:ti ces im predati molbu da upisninu platis na rate. upis je 1200KM. ono ostalo im moras platiti na pocetku uz prvu ratu ako ti odobre.jeca fleetwoodmac wrote:E još jedno ozbiljno pitanje...
AKo ću predati MOLBU hoću li poplaćati sve ovo (za biblioteku,materijal itd).Jer,ako mi ne odobre molbu-što sam džaba uplaćivala.Ne kužim sada stvarno ? HITNO
poplacaj ti sve ono ostalo, umjesto uplatnice za upis joj daj molbu i vidi sta ce biti. ako ne bude guzva na studentskoj, mozes prije nego sto bilo sta platis da odes na studentsku i pitaj hoce li ti prihvatiti molbu, ima li drugi rok, mogu li produziti rok itd... sretno ti. nadam se da ce upaliti.
nikad prije nije bio ovakav upis. ne znam sta im je odjednom. cim se desavaju ovakve stvari, nesto mute, sumnjivi su mi
caes wrote:ne bih se slozila s kolegom innovision; na anglistici su maltene svi profesori i asistenti (meni je u glavi samo jedan koji je izuzetak) susretljivi i niko ne obara bez dobrog razloga. sto se toga tice, stvarno se nemam na sta zaliti.
pa cak mogu da kazem da vecina zna da radi svoj posao. ima tu i crnih ovaca, al sreca mene su zaobisle.
na studentskoj, ne ureklo se, isto nisam imala vecih problema osim naravno 'fali ti 320829058092348590285 prijava za ispite' ali tu se nemas sta plaho bunit nazalost nego skupljaj kako znas i umijes.
u bife ne ulazim jer ne zelim da umrem s 24 od raka pluca.
ustvari, najvise sam problema imala u biblioteci kad malo bolje razmislim
MOKE2010 wrote:odkad radi studentska sluzba da dignem papire one sto sam dao posto ih moram ovjeriti ??
mislim da ti vec traju prijave, ako vec i nije zavrseno, vidjela sam na oglasnoj negdje, a mislim da ti pise i na studentskoj.edit: izasli su rokovi za august (il septembar, neam pojma kak se ovaj rok zove, socijala) , ali nigdje ne pise kada se trebaju prijaviti. zna li neko?????
ima za predbolonjce, a za nas nista ne pise. rokovi su tek jucer izasli, nema teorije da je vec zavrseno to :S ja se bar nadam.caes wrote:mislim da ti vec traju prijave, ako vec i nije zavrseno, vidjela sam na oglasnoj negdje, a mislim da ti pise i na studentskoj.edit: izasli su rokovi za august (il septembar, neam pojma kak se ovaj rok zove, socijala) , ali nigdje ne pise kada se trebaju prijaviti. zna li neko?????
90% sam sigurna da su u toku prijave, ali provjeri
Prvi termin za predbolonjce je u iste dvije sedmice kada i ispiti iz zimskog semestra za bolonjce (23.08.2010. do 04.09.2010.). Drugi termin za predbolonjce je u iste dvije sedmice kada i ispiti iz ljetnog semestra za bolonjce (06.09.2010. do 17.09.2010.). Rokovi za bolonjce su komisijski - 60KM po ispitu.alica.k wrote:ne radi prije 10 studentska, osim ak joj nije dobar dan. nekad zna cekat tacno u sekundu 10 i onda otvori.
edit: izasli su rokovi za august (il septembar, neam pojma kak se ovaj rok zove, socijala) , ali nigdje ne pise kada se trebaju prijaviti. zna li neko?????
inace, mogu se izgleda i iz zimskog semestra polagati ispiti, al do mene dosla nekakva informacija da se ti ispiti placaju 60KM po ispitu. ljetni se mogu izaci bez toga. jel istina to? il se i ljetni placaju?
znaci svi se placaju po 60KM, a ne samo zimski. e jbg. nis, sutra odo se gurat po studentskojKlodovik wrote:Prvi termin za predbolonjce je u iste dvije sedmice kada i ispiti iz zimskog semestra za bolonjce (23.08.2010. do 04.09.2010.). Drugi termin za predbolonjce je u iste dvije sedmice kada i ispiti iz ljetnog semestra za bolonjce (06.09.2010. do 17.09.2010.). Rokovi za bolonjce su komisijski - 60KM po ispitu.alica.k wrote:ne radi prije 10 studentska, osim ak joj nije dobar dan. nekad zna cekat tacno u sekundu 10 i onda otvori.
edit: izasli su rokovi za august (il septembar, neam pojma kak se ovaj rok zove, socijala) , ali nigdje ne pise kada se trebaju prijaviti. zna li neko?????
inace, mogu se izgleda i iz zimskog semestra polagati ispiti, al do mene dosla nekakva informacija da se ti ispiti placaju 60KM po ispitu. ljetni se mogu izaci bez toga. jel istina to? il se i ljetni placaju?
I ja gledam jutros, prazno sveinnovision wrote:ma jel ono mene oci varaju ili su oni papci dobili nogu iz prostora za bife
Nisam iz studentskeLee Loo wrote:Pozdrav ljudi, vidim da ste svi u upisima.Pa da malo predahnemo od te teme, ja cu postaviti neka pitanja
koja me zanimaju vezano da 2.konkursni rok...
Naime, jako zelim Psihologiju, pa bi na drugom roku upisao bilo sta, pa me zanima kad se tokom godine
prebacujem, dali moram ispocetka sve.Naime, cijelu godinu riješiti (npr.upisao sam Komparativnu Književnost),
znači očistiti cijelu godinu da bi bio na godinu Psihologija i jel to podrazumijeva da sam ponovo 1.godina, ili
krećem 2.godinu Psihologije...
skroz mi je to nejasno, pa ako mi moze netko pojasniti.bio bi jako zahvalan.Hvala unaprijed =)