ali kod aquarisa je jednosmjerna ulica i to sto se parkira u jednoj traci fakat nikome ne smetaSkyfox wrote:to samo kad im se isprazni budGet. Tako je kod mene inace svi parkiraju na cesti oko Aquariusa ali povremeno naleti par drotova i zakace cestitke i tako opet nista mjesecima...Dile wrote:ma jedan period su stalno dijelili im cestitke, al dzaba, papak ostaje papak bez obzira na ubrzanje
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
krusty
#1601 Re: "Majstori" parkiranja
- zecko_kupuz
- Skyfox
#1603 Re: "Majstori" parkiranja
kad ne smeta zasto onda pisu kazne???krusty wrote:ali kod aquarisa je jednosmjerna ulica i to sto se parkira u jednoj traci fakat nikome ne smetaSkyfox wrote:to samo kad im se isprazni budGet. Tako je kod mene inace svi parkiraju na cesti oko Aquariusa ali povremeno naleti par drotova i zakace cestitke i tako opet nista mjesecima...Dile wrote:ma jedan period su stalno dijelili im cestitke, al dzaba, papak ostaje papak bez obzira na ubrzanje
- atko
#1604 Re: "Majstori" parkiranja
duboka_misao wrote:samo mi fale Bitlsi kako prelaze preko zebreWind wrote:Morel' ova....![]()
Ovo na fotke stavi ... a ovom cemo majstoru oprostiti ovaj put ... sve za umjetnost
-
krusty
#1605 Re: "Majstori" parkiranja
kome konkretno smeta, je li tuda mozda prolaze sleperi pa im trebaju 2 trake ?Skyfox wrote:kad ne smeta zasto onda pisu kazne???krusty wrote: ali kod aquarisa je jednosmjerna ulica i to sto se parkira u jednoj traci fakat nikome ne smeta
zasto se onda u istoj toj ulici, odmah nakon raskrsnice dole kad krenes prema onim neboderima, u lijevoj traci parkira i tu nema znaka zabrane, i tu naravno ne pisu
ima li tu logike ikakve ?
- law2
#1606 Re: "Majstori" parkiranja
krusty wrote:kome konkretno smeta, je li tuda mozda prolaze sleperi pa im trebaju 2 trake ?Skyfox wrote:kad ne smeta zasto onda pisu kazne???krusty wrote: ali kod aquarisa je jednosmjerna ulica i to sto se parkira u jednoj traci fakat nikome ne smeta
zasto se onda u istoj toj ulici, odmah nakon raskrsnice dole kad krenes prema onim neboderima, u lijevoj traci parkira i tu nema znaka zabrane, i tu naravno ne pisu
ima li tu logike ikakve ?
Pa kad nastane frka zbog nepropisno parkiranih vozila, kao kad se krov na Shopingu zapalio pa su vatrogasci jedva prosli ulicom...
-
krusty
#1607 Re: "Majstori" parkiranja
law2 wrote:
Pa kad nastane frka zbog nepropisno parkiranih vozila, kao kad se krov na Shopingu zapalio pa su vatrogasci jedva prosli ulicom...
samo me zanima kuda bi prosli vatrogasci da nesto pocne goriti recimo u onoj ulici iza city puba sto izlazi na obalu
- Skyfox
#1608 Re: "Majstori" parkiranja
Meni! Kud ces dalje?krusty wrote:
kome konkretno smeta
Nije se jednom desio udes ili kvar na autu pa je jedini izlaz iz naselja blokiran. Stanu smjetljari da pokupe smece... nemas kuda proc. Vjetar odlomi granu s drveta...
-
krusty
#1609 Re: "Majstori" parkiranja
a kad ulazis u naselje kako onda kad je u istoj toj ulici dole nize dozvoljeno parkiranje u jednoj traci ?

- shlauf
- Jack Be Nimble
#1611 Re: "Majstori" parkiranja
nema veze sa parkiranjem ali eto vam
- Bakir1
#1612 Re: "Majstori" parkiranja
kao i svaki dan zadnjih 2 godine,fino normalno parkiras auto na oznacenom parkingu u ulici sirine 10 metara bez da ikome smetas i odes na posao,krenes kuci i vidis sta:

(slike su nastale kada sam dosao kuci)
navikao sam da je zagrebana,ogrebana,razbijen zmigavac,stop svjetlo,napuknuta karambolka,nisam to dozivljao previse jer je bezveze auto i sa tim rizikom svjesno zivim i ne brinem mnogo,ali na ovo nisam navikao.
helem da znate,iako je sacinjen zapisnik,da u nasoj zemlji udruzenje osiguranja nema zastitnog fonda za stetu pricinjenu od trecih nn lica

navikao sam da je zagrebana,ogrebana,razbijen zmigavac,stop svjetlo,napuknuta karambolka,nisam to dozivljao previse jer je bezveze auto i sa tim rizikom svjesno zivim i ne brinem mnogo,ali na ovo nisam navikao.
helem da znate,iako je sacinjen zapisnik,da u nasoj zemlji udruzenje osiguranja nema zastitnog fonda za stetu pricinjenu od trecih nn lica
-
vnm
#1613 Re: "Majstori" parkiranja
da ima dnevno bi se prijavljivalo na stotine namjestenih steta.Bakir1 wrote:helem da znate,iako je sacinjen zapisnik,da u nasoj zemlji udruzenje osiguranja nema zastitnog fonda za stetu pricinjenu od trecih nn lica
helem, sta je bolan ovo??? ko da te fisnuo dostavni kombi ili kamioncic. nikako mi nije jasno kako se ovako deformisalo.
- newklear
#1614 Re: "Majstori" parkiranja
Može biti i da je ovo nečija kuka (iz iskustva
)
- zhera
- Location: Niodaklevichi b.b kod Cheljigovicha Cicin Han kafana kod 2 Winamp.a
#1615 Re: "Majstori" parkiranja
Mali doprinos temi...
mjesto Marijin dvor... svaki dan ista scena, pauka nema ni za lijeka....

mjesto Marijin dvor... svaki dan ista scena, pauka nema ni za lijeka....

- Bakir1
#1616 Re: "Majstori" parkiranja
to bih i ja volio da znam,uglavnom majku mu neko fisno parkiranuvnm wrote:
helem, sta je bolan ovo??? ko da te fisnuo dostavni kombi ili kamioncic. nikako mi nije jasno kako se ovako deformisalo.
- mayab
#1617 Re: "Majstori" parkiranja
Evo "dobrog" primjera!
-
djes_ba
#1618 Re: "Majstori" parkiranja
mayab wrote:Evo "dobrog" primjera!![]()
sreca pa ovaj ne vozi kamion

- spreca
#1619 Re: "Majstori" parkiranja
Bakir1 wrote:kao i svaki dan zadnjih 2 godine,fino normalno parkiras auto na oznacenom parkingu u ulici sirine 10 metara bez da ikome smetas i odes na posao,krenes kuci i vidis sta:
ovo je cinimi se pokusaj obijanja,htio odvaliti vrata zato je od ispod tolika rupa ne vidi se da je udar
- shlauf
-
Blobi
#1621 Re: "Majstori" parkiranja
Lakse mu je onda razbit staklo pa lijepo otvorit vrata...spreca wrote:Bakir1 wrote:kao i svaki dan zadnjih 2 godine,fino normalno parkiras auto na oznacenom parkingu u ulici sirine 10 metara bez da ikome smetas i odes na posao,krenes kuci i vidis sta:
ovo je cinimi se pokusaj obijanja,htio odvaliti vrata zato je od ispod tolika rupa ne vidi se da je udar
- Bakir1
#1622 Re: "Majstori" parkiranja
ne znam koliki mamlaz trebas biti da pokusavas slomiti vrata u po bijela dana da bi usao u auto.
nije obijanje nego su radnici i masine "bh telecoma" koji se vrte po toj ulici i nesta rove,ali posto ne mogu nista dokazati od toga nema nista.
zanimljivo je reci da su jos 4 auta osjetila cari rodjacko familijske crte prilikom uposljavanja u bh telecomu,ja sam najgore prosao
nije obijanje nego su radnici i masine "bh telecoma" koji se vrte po toj ulici i nesta rove,ali posto ne mogu nista dokazati od toga nema nista.
zanimljivo je reci da su jos 4 auta osjetila cari rodjacko familijske crte prilikom uposljavanja u bh telecomu,ja sam najgore prosao
- Ady88
#1624 Re: "Majstori" parkiranja
Da kako mogu u stan bi ih parkirali

- Optimist
#1625 Re: "Majstori" parkiranja
A sta ovo slika sa Pika?