NeyDan wrote:
A od onih ljetnih serijica gledam Game of Thrones, The Borgias & True Blood!
+1
-1 za Borgias
Moderator: _BataZiv_0809
NeyDan wrote:
U nedostatku serijica, dobro dodje gledati i papu kako se svalerise i one srednjovjekovne svalerke.VenomousV wrote:NeyDan wrote:
+1
-1 za Borgias
Ja cu jos pogledati koju epizodu Terra Nove ... ali opet nisam siguran u kom pravcu ide ta serija i dal' cu je nastaviti gledati nakon midseason pauze. Nekako mi je previse look alike Lost-u.jastuk1 wrote:Trenutno aktuelne koje nastavljam, prema kvaliteti:
Terra Nova, Revenge, Person of Interest, A Gifted Man, Gossip Girl, HIMYM, a i Grimm obećava, kao i Pan Am (gledo dvije i čekam da se nakupi). Mora da sam nešto i zaboravio.![]()
Odustao od Downton Abbey (Michelle Dockery mi je upropastila seriju, jer je miscast i ne zna glumit) i Homeland (već viđeno).
Jel iko gledo ovo Boss? Da nije previše šuplje politike i jeftinih prevrata?
Upravo tako, ona je ta koja ovoj gluposti daje taj specijalni sjaj i životnost. Na samom početku mi je bilaNeyDan wrote: 4. Gossip Girl - iskljucivo radi Leighton Meester, inace, jako dosadna serija!
Exactly! Ostali lose glume, a onaj Dan udavi. Ja ne bih ni gledao ovu tipicno zensku seriju da nisam skidao jednoj djevojci jer je imala tada limit i onda da vidim o cemu se radi i zaglavim.jastuk1 wrote: Upravo tako, ona je ta koja ovoj gluposti daje taj specijalni sjaj i životnost. Na samom početku mi je bila, kasnije sam skonto da najbolje prenosi multidimenzionalnost lika kojeg glumi. Spin off serija sa njom kao glavnim likom bi mogla biti uspješna.
jesi ti radio u videoteci?NeyDan wrote:
Exactly! Ostali lose glume, a onaj Dan udavi. Ja ne bih ni gledao ovu tipicno zensku seriju da nisam skidao jednoj djevojci jer je imala tada limit i onda da vidim o cemu se radi i zaglavim.![]()
Inace, vrijeme je da vise zavrse s njom, postaje sve dosadnija i dosadnija, cak ih ni Elizabeth ne moze spasiti. A spin off sa Blair mozda i ne bi bio los, mada sumnjam da ce se ikad desiti.
Alica spomenu da je gledala Glee, ne znam jel' ima trenutno gore serije?! Pogledao jednu epizodu i bilo mi vise nego dovoljno!
isplati se radi muzikeNeyDan wrote:Alica spomenu da je gledala Glee, ne znam jel' ima trenutno gore serije?! Pogledao jednu epizodu i bilo mi vise nego dovoljno!
VenomousV wrote: jesi ti radio u videoteci?
reko da nisi meni skidao gg![]()
Ma djaba im muzika i sve obrade kada oni pocnu da se krevelje onim djetinjastim glasovima.alica.k wrote:isplati se radi muzikeNeyDan wrote:Alica spomenu da je gledala Glee, ne znam jel' ima trenutno gore serije?! Pogledao jednu epizodu i bilo mi vise nego dovoljno!neke obrade su im super
glumila je i u fireflybeco wrote:Gledam sad pilot Homelanda i kontam ko je zena ovog glavnog lika veterana kad ono qeen iz V
Ma steta V to mi je bila tako dobra serijaalica.k wrote:glumila je i u fireflybeco wrote:Gledam sad pilot Homelanda i kontam ko je zena ovog glavnog lika veterana kad ono qeen iz Vinaru.
firefly, steta serije
ja sam to negdje procitala, i tak sam odlucila da serenity necu ni pogledat, i nisam.Al Swearengen wrote:Firefly zakon! Filmska verzija je pomalo razočarala, previše mračna.
Meni je to jedna od omiljenih SF/Adventure serija. Možda bi mi se Serenity više svidio kad bih ga opet gledo bez serije u svježem sjećanju. Mislim, film nije loš, čak bih ga i preporučio, ali jednostavno tematika i priča su dosta ozbiljniji od zabavne i duhovite serije. Da ne kvarim jer možda nekad pogledaš, ali između ostalog veoma loše stvari se dogode pojedinim likovima...alica.k wrote:ja sam to negdje procitala, i tak sam odlucila da serenity necu ni pogledat, i nisam.
al me zivo interesuje zasto je mracna?
ta mi je serija jedna od boljih bila, zasto su je ukinuli nikad mi nece biti jasno, i to nakon samo 14 epizoda....
jos jednom da preporucim luther, ko voli te policijske serije. kratke su sezone, a imaju samo dvije dosad
luther ima i jedno i drugo, u svakom slucaju drugacija je serija i meni jedna od omiljenih tih policijskih :S i plus sto luther nije tipicni lik iz takve serije, u smislu da je on stalno heroj i tako, al eto, necu da kvarimAl Swearengen wrote:Je li taj Luther svaka epizoda za sebe ili čitava sezona prati jednu priču? Policijske serije u kojima se u svakoj epizodi riješi po jedan slučaj su mi pomalo dosadile...
Ma ja cu krenuti sa serijom opetalica.k wrote: vox-populi, ev i ja trazila dvd da ponovo pregledamfirefly <3. steta stvarno dobre serije.
Cyrax wrote:Gleda li ko Sons of Anarchy?
Ima i bolje od torrenta:talovic wrote:Cyrax wrote:Gleda li ko Sons of Anarchy?
pregledao do 4. sezone i 8 epizode, 9. nemogu naci na torrentu