Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
brucos7
#1601 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Pa koji je Radoncic konj. Sanela pomaze ljudima u BiH i bori se za ovu drzavu, i jedna od onih koja daje nesto ovoj sirotinji, pa mu ni takva ne valja. Kako je frajer iskompleksiran.
-
Rookie
#1602 Re: Jos jedan Avazov biser :)
A gdje piše da mora biti drugi način?Pera Trta wrote:Ja ga pokušavam naći, ali ne mogu.
Ovo za Sanelu je žalosno. Još da je nije taj isti Avaz ukivao u zvijezde(zasluženo)... Stvarno mi je nevjerovatno da iko kupuje tu novinu da bi pročitao nešto ozbiljno. Sport im je odlično pokriven i zbog toga sam je nekad kupovao. Ali ovo sve ostalo je atak na mozak.
Last edited by Rookie on 25/06/2010 16:55, edited 1 time in total.
-
vendetta87
#1603 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Pa izgleda "dvoji blizanaca" .Pera Trta wrote:Tužno? Pa kako bi drugačije rekao "dva para blizanaca", osim "dva para blizanaca"?vendetta87 wrote:Necete vjerovati ali to "dvoji" je ispravno u našem jeziku.
Tužno ali istinito
- asafa_powell
#1604 Re: Jos jedan Avazov biser :)
zasto mito ne dajes ,,, pa fahru kuci ne dovedes,,, ko
djaferovica da te gledam,,, prije nego se muriji predam ....mito mito i
korupcijo
djaferovica da te gledam,,, prije nego se muriji predam ....mito mito i
korupcijo
-
joeaziz
#1605 Re: Jos jedan Avazov biser :)
ljudi sta da vam kazem. avaz je najveca nesreca koja nas je zadesila, a jos tamniji oblak aka sbbble se nadvija nad nama. kad dodje momenat mobilisite cijelu rodbinu, lijene prijatelje, slucajne poznanike, koga god mozete. neka izadju na izbore. pokazimo svoj patriotizam, glasajmo. u protivnom, jebali smo jeza u ledja.
-
callmethebreeeze
#1606 Re: Jos jedan Avazov biser :)
treba stalno ponavljati da je avaz zlo i zlo i zlo. u svakom smislu te rijeci.
- Miki123
#1607 Re: Jos jedan Avazov biser :)
callmethebreeeze wrote:pogledajte kako je senad avdic "naguzio"![]()
![]()
numanovica u zadnjem broju slobodne. majstorski, nema sta:
"Hoće li iko osim mene (recimo „ugledna kolumnistica“ Sanja Vlaisavljević ili neka ženska udruga...) reagirati na surovi, primitivni seksistički tekst glavnog urednika „Avaza“ SEADA NUMANOVIĆA. Kolumna je naslovljena kao „O Mundijalu (haman) privatno“ odvratno je napisana, u tradiciji sa novom bošnjačkom nepismenošću („Muški dio porodice uglavnom je zalijepljen za ekran, cuga neko piće, zoba kojekakve grickalice ili kusa (!??) mezu... svako malo otpuhuje, a i lupa se po čelu i povremeno pljune čak i u pravcu TV-a“. Fuj, fuj, pih!). Ali ni to nije najgore, ta nepismenost, taj odvratni nacionalni „novogovor“. Uglavnom, novopazarski dilber Numanović, ekspert za NATO, New York Times, za bošnjački identitet i Paddyja Ashdowna, dokazuje da tokom Svjetskog prvenstva žene služe isključivo za to da ih se „odere“ na poluvremenu: kada se „nakupi dovoljno testosterona, pa da se onda otćeifi“. Što se tiče žena, neka budu mirne i spokojne, ja im jamčim da im od Numanovića ni tokom ni nakon Mundijala ne prijeti nikakva „testosteronska opasnost“; kada je ,pak, riječ, o najtiražnijem bh. listu, stvar je opasnija - nema zajednice, spolne, političke, nacionalne, vjerske... nad kojom ta impotentna čeljad nema namjeru „otćeifiti“ i „oderati“ je."
Čitao sam par puta od jutros. Senad je car!
-
callmethebreeeze
#1608 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Miki123 wrote:callmethebreeeze wrote:pogledajte kako je senad avdic "naguzio"![]()
![]()
numanovica u zadnjem broju slobodne. majstorski, nema sta:
"Hoće li iko osim mene (recimo „ugledna kolumnistica“ Sanja Vlaisavljević ili neka ženska udruga...) reagirati na surovi, primitivni seksistički tekst glavnog urednika „Avaza“ SEADA NUMANOVIĆA. Kolumna je naslovljena kao „O Mundijalu (haman) privatno“ odvratno je napisana, u tradiciji sa novom bošnjačkom nepismenošću („Muški dio porodice uglavnom je zalijepljen za ekran, cuga neko piće, zoba kojekakve grickalice ili kusa (!??) mezu... svako malo otpuhuje, a i lupa se po čelu i povremeno pljune čak i u pravcu TV-a“. Fuj, fuj, pih!). Ali ni to nije najgore, ta nepismenost, taj odvratni nacionalni „novogovor“. Uglavnom, novopazarski dilber Numanović, ekspert za NATO, New York Times, za bošnjački identitet i Paddyja Ashdowna, dokazuje da tokom Svjetskog prvenstva žene služe isključivo za to da ih se „odere“ na poluvremenu: kada se „nakupi dovoljno testosterona, pa da se onda otćeifi“. Što se tiče žena, neka budu mirne i spokojne, ja im jamčim da im od Numanovića ni tokom ni nakon Mundijala ne prijeti nikakva „testosteronska opasnost“; kada je ,pak, riječ, o najtiražnijem bh. listu, stvar je opasnija - nema zajednice, spolne, političke, nacionalne, vjerske... nad kojom ta impotentna čeljad nema namjeru „otćeifiti“ i „oderati“ je."
![]()
![]()
Čitao sam par puta od jutros. Senad je car!
senad zna pretjerati, ali mu je ovdje svaka njegoseva.
zaista ne znam sta je numanovicu proslo kroz glavu pa se odlucilo da napise ovakav tekst
- ultima_palabra
#1609 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Ništacallmethebreeeze wrote:zaista ne znam sta je numanovicu proslo kroz glavu
-
callmethebreeeze
#1610 Re: Jos jedan Avazov biser :)
nije mi jasno sto mu je trebalo da zabada kitu u osinjak ako su vec insinuacije u senadovom tekstu tacneultima_palabra wrote:Ništacallmethebreeeze wrote:zaista ne znam sta je numanovicu proslo kroz glavu
- ultima_palabra
#1611 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Jah, a Šćepo je inače sušta suprotnost togacallmethebreeeze wrote:nije mi jasno sto mu je trebalo da zabada kitu u osinjak ako su vec insinuacije u senadovom tekstu tacneultima_palabra wrote:Ništacallmethebreeeze wrote:zaista ne znam sta je numanovicu proslo kroz glavutoliko tema; tihic, silajdzic, dodik, ovo-ono, a numanovic nasao da se igra alfa muzjaka i pise o fudbalu... ispao je glup, nepismen i neznalica. ne znam hoce li mu ovo fahro oprostiti.
-
callmethebreeeze
#1612 Re: Jos jedan Avazov biser :)
ja ne znam da li iko sa mrvom mozga u glavi moze ista pozitivno misliti o avazu...

-
StupskaBitanga
#1613 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Gdje napadaju sanelu?? volio bi to vidjeti
-
callmethebreeeze
#1614 Re: Jos jedan Avazov biser :)
imas faksimil clanka na nekoj od predhodnih stranica.StupskaBitanga wrote:Gdje napadaju sanelu?? volio bi to vidjeti
- JThomas
#1615 Re: Jos jedan Avazov biser :)
kusa mezu
jeb'o majku svoju
jeb'o majku svoju
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1616 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Možda čo'jek voli umočit' uz pivuJThomas wrote:kusa mezu![]()
jeb'o majku svoju
- JThomas
#1617 Re: Jos jedan Avazov biser :)
volim i ja. al' ako se umače, to izlazi iz okvira meze i prelazi u konkretno 
-
StupskaBitanga
#1618 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Posto nisam bio u BiH nisam ni sada tako da tek sa vidio ovo o Saneli
Pa i ovo u pokupili odavde
Sto nas prate i kupe informacije
Pa i ovo u pokupili odavde
Sto nas prate i kupe informacije
-
Rookie
#1619 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Svako malo otpuhuje, skače, viče, a i lupa se po čelu i povremeno pljune čak u pravcu TV-a (i preko svega što je na stolu, naravno).
Ovo je vrh(dno). Očito da glavni urednik Avaza piše o muškarcima kroz svoje ponašanje i ovo s pljuvanjem je neviđeno. Bar u ovim nekim gradskim nastambama, gdje uopšte i postoji TV. Ogolio se ovim tekstom.
Ovo je vrh(dno). Očito da glavni urednik Avaza piše o muškarcima kroz svoje ponašanje i ovo s pljuvanjem je neviđeno. Bar u ovim nekim gradskim nastambama, gdje uopšte i postoji TV. Ogolio se ovim tekstom.
-
joeaziz
#1620 Re: Jos jedan Avazov biser :)
u svakom slucaju je rekao puno o sebi i ljudima koje poznaje. to je obrazac razmisljanja, sutina avaza i avazovih izdanja.
- therrarrius
#1621 Re: Jos jedan Avazov biser :)
hAvaz me podsjeca na nekadasnji magazin ''polikita'' stom razlikom sto je ''polikita'' sa namjerom bila satiricna i puna bespotrebnih clanaka sa gramatickim greskama i ''neukusnih'' kritika na racun tadasnje vlasti. hAvaz je jednostavno GLUP.
-
Minjo
#1622 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Evo zadnja 3-4 dana na meti im je BH Telecom.
- Better Man
#1623 Re: Jos jedan Avazov biser :)
BH Telecom je odavno zasluzio da ga se proziva zbog monopola, kriminala, korpcije i zaposljavanja iskljucivo putem rodbinskih veza, stranackih veza i kesiranjem velike cifre. Samo je problem dok su drugi mediji prozivali BH Telecom Fahro je sutio i branio isti.Minjo wrote:Evo zadnja 3-4 dana na meti im je BH Telecom.
- therrarrius
#1624 Re: Jos jedan Avazov biser :)
hah, nema sumnje da ce se to desiti.kakavdanakneiskustvu wrote:očekujte u idućim danima opet tekstove kako se poslije eksplozije u bugojnu bošnjacima spočitava terorizam
- respo
#1625 Re: Jos jedan Avazov biser :)
danas u avazu saznah da je amerika pobijedila ganu 2-1