Evo prilike da se na Facebooku zahvalimo Alaimu..dobro je i ovo za prvu pomoc..Halleluhwah wrote:Čudne su te poruke.
Ja bih bar na tribinu stavio transparent zahvalnosti Alaimu. Nešto tako.
http://www.facebook.com/home.php#/group ... 536&ref=ts
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Evo prilike da se na Facebooku zahvalimo Alaimu..dobro je i ovo za prvu pomoc..Halleluhwah wrote:Čudne su te poruke.
Jedina grupa koje sam član.F.G.R. wrote:Evo prilike da se na Facebooku zahvalimo Alaimu..dobro je i ovo za prvu pomoc..Halleluhwah wrote:Čudne su te poruke.
Halleluhwah wrote:Jedina grupa koje sam član.F.G.R. wrote:Evo prilike da se na Facebooku zahvalimo Alaimu..dobro je i ovo za prvu pomoc..Halleluhwah wrote:Čudne su te poruke.
Provociraš.-LIBERO- wrote:Decko,mnogo se pravis pametan,al' bas mnogo....
pa da sam clan vjerovatno ne bih pisao ovo sto pisem nego bih klimao glavom sta oni kazu tako je.lolo_lolo wrote:jesi li prince clan udruzenja?
nako ja pitam,nije ni bitno
kakvo god ti misljenje imao,naravno da ga smijes iznijeti,ali nemoj pretjerivati
mislim da iz moralnih razloga ne bi trebao ici na tekmu,pa ti sam vidi
ako 3 hiljade ljudi nece ici,ti se ko napravis pametan i sam sjednes na tribinu,a pored tebe vedranova slika
Ti si jedini pametan izgleda! Ne mogu da vjerujem sta citam... Provjeri sa kim god hoces!PriNc_ba wrote:@etanol
ponasat cu se onako kako ja mislim da je ispravno i kako prilici u tom trenutku UKOLIKO ODEM
@alkos
de ne budi smijesan sviju ti cuj igor odlucio ovako. nije igor odlucio nego je udruzenje skontalo da je ovo fol najpametnije i onda se igor samo slozio NAVODNO s tim. bas ce sada u ovim trenucima patnje i bola igor razmisljati o tome kako treba da se sastane sa ljudima iz udruzenja da dogovori obavijest za navijace xD presmijesno.
bas cu sutra prvo provjeriti s rajom s KB-a jel igorova ideja a ubjedjen sam da nije i samo me to moze zaustaviti da ne odem na tekmu.
ponavljam opet nema simbolike nikakve i zato necu da ispostujem ove cirkusantske ideje i pretjerivanja. kome se ne svidja sta govorim sta cu mu ja. nista pogresno nisam rekao niti vrijedjam ikoga. sjecam se npr odavanja pocasti rahmetli aneru... e ono je pravo odavanje pocasti po meni , al hajd razliciti smo svi i to je to...
uzivajte i ostanite kod kuce da odate pocast vedranutako bi i on siguran sam volio da mu se ne posveti neka pjesma i otpjeva i neki transparent i koreografija posveceni njemu da se naprave
![]()
![]()
uzivajte
vidis li ti sta pises?PriNc_ba wrote: ukoliko je igor ovo predlozio a i 1% sansi da jeste je previse ....
Svaka cast!Cafe Camargue wrote:Ni meni se ova odluka ne sviđa, ali za razliku od nekih - imam poštovanja prema Udruženju i svemu što su do sada uradili.
I iz tog poštovanja, ispoštovaću njihovu MOLBU i preskočiću ovu utakmicu.
Ko ne poštuje, nek ide i uživa. Tu se ništa ne može.
na koji nacin su tm odali pocast aneru kasapovicu utakmicu nakon njegove nesretne smrti u zenici?mirza tm87 wrote:pravi hordasi nece otici na tekmu i to je to.. sta se raspravljate sa sabanima po forumu... moro sam ovo reci i necu vise nikad nsita napisati na ovom forumu
R.I.P VEDRANE druze![]()
Uh uh .. Ovo je bilo nisko!karanana wrote:na koji nacin su tm odali pocast aneru kasapovicu utakmicu nakon njegove nesretne smrti u zenici?mirza tm87 wrote:pravi hordasi nece otici na tekmu i to je to.. sta se raspravljate sa sabanima po forumu... moro sam ovo reci i necu vise nikad nsita napisati na ovom forumu
R.I.P VEDRANE druze![]()
kako mislis nisko? jednostavno pitanje jer se ne sjecam sta se desilo utakmicu nakon gostovanja u zenici. ne znam na koji nacin mislis da sam ga nekome spustio i kome sam ga spustio? nisam imao namjeru, nego probavam da nadjem usporedbu sa ovim slucajem pa da vidim kako su se prije pocasti odavale. jeli znas odgovor plavih_11 za tu tekmu u sezoni 2005. godine?Plavih_11 wrote:Uh uh .. Ovo je bilo nisko!karanana wrote:na koji nacin su tm odali pocast aneru kasapovicu utakmicu nakon njegove nesretne smrti u zenici?mirza tm87 wrote:pravi hordasi nece otici na tekmu i to je to.. sta se raspravljate sa sabanima po forumu... moro sam ovo reci i necu vise nikad nsita napisati na ovom forumu
R.I.P VEDRANE druze![]()