N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#1601 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

Bubalo1 wrote:Ajd ovako .. Posto nisu vrijedni price .. Sjecate li se ovoga ? :D 8-)
Ove momke sam znao prije nego sto su snimili ovu pjesmu. Pjevacica je, koliko se sjecam, sestra jednog od clanova grupe. Poceli su tako sto su po mahali (ulica Armije BiH, nekadasnja JNA) pjevali. Jedan je ustima imitirao glasove muzike (ono cup cup ... :) ) a drugi je pjevao. Dobri su momci bili.
Gandalf

#1602 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Eborg wrote:BTW, samo da postavim sliku zeničkih navijača sa priprema za novu sezonu. :roll:

Image
Nećeš gledati tu sliku ove godine - obzirom na "pojačanja" koja će nam dovesti mudri i prepošteni Šabić, biće bojkot haman već od prvog kola - klub je uništen i bojim se da niko više nema interesa za njega, čak ni navijači, barem dok je ova struktura papaka u klubu - a kako legalno otjerati bagru iz kluba je već pitanje za milijardu Eura.
Eborg

#1603 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

U principu ima samo jedan problem.

Jebo ti grupu, klub i grad(ove) koji očekuju da 10-15 glavnih ljudi sve odradi i pokrene. To je i njihova i naša greška ali hardcore ekipa je dobro povezana interna raja i teško se probiti do njih. I onda se to dalje širi i na obične navijače i simpatizere, nema kohezije pa će neko dolaziti a neko ne.

Dakle, šta odluči njih 10-15 tako će i biti a uvijek će biti i bojkotaša i nebojkotaša pa šta god da se odluči.
samo_ti

#1604 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Ajde pretpostavite ko je Šabi razbio auto, jer mu dijete nece ici na pripreme ? :D
Co0l

#1605 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Plavih_11 wrote:
Bubalo1 wrote:Ajd ovako .. Posto nisu vrijedni price .. Sjecate li se ovoga ? :D 8-)
Ove momke sam znao prije nego sto su snimili ovu pjesmu. Pjevacica je, koliko se sjecam, sestra jednog od clanova grupe. Poceli su tako sto su po mahali (ulica Armije BiH, nekadasnja JNA) pjevali. Jedan je ustima imitirao glasove muzike (ono cup cup ... :) ) a drugi je pjevao. Dobri su momci bili.
Ti momci sad nastupaju pod imenom Dubioza kolektiv :)
Eborg

#1606 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Možda mislite na ovo. :)

Co0l

#1607 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Eborg wrote:Možda mislite na ovo. :)

Ma ovo je za respecta,poslije ujedinjenja sa onom curicom Jakubovicem su smeksali :D :D
smoki_choko

#1608 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by smoki_choko »

Eborg wrote:BTW, samo da postavim sliku zeničkih navijača sa priprema za novu sezonu. :roll:

Image
jeste ovo unajmili maskote da vam pasu travu na bilinom polju. jeftinije. plus jos dobijete djubrivo,besplatno :D
Eborg

#1609 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ima đubriva i bez toga. Nermin Šabić, Husein Smajlović, Jadranko Bajrić itd. :D
sadmire

#1610 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

Eborg wrote:Ima đubriva i bez toga. Nermin Šabić, Husein Smajlović, Jadranko Bajrić itd. :D
ovo sam i ja cuo, da Smajlovic stoji iza Sabica i da on zbog toga moze da vedri i oblaci!? Pala mu kasika u med, putuje gdje mu se prohtije, k'o fol potraga za pojacanjima, a pri tome nikome ne mora polagati racune nit ga ko pita sta je uradio i kakvi su rezultati!? Nit sta je sa parama uradio!?
sadmire

#1611 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

samo_ti wrote:Ajde pretpostavite ko je Šabi razbio auto, jer mu dijete nece ici na pripreme ? :D
Ne podrzavam nikakav vandalizam, posebno ne od ambicioznih roditelja koji sebi umisljaju da im je sin najbolji iako ima dvije lijeve noge, ali su moguce i situacije da je neko neopravdano zapostavljen, da ne moze doci do izrazaja jer nije dio tala i onda se moze desiti da nekom padne mrak na oci i da se malo zaboravi!?
sadmire

#1612 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

smoki_choko wrote:

Image
jeste ovo unajmili maskote da vam pasu travu na bilinom polju. jeftinije. plus jos dobijete djubrivo,besplatno :D

konacno su se idioti skontali da se ne moze igrati na prirodno uzgojenoj travi pa ce sada promijeniti travnjak i konacno postaviti travu koja ima cvrstu strukturu, doveze se u manjim rolnama i samo prostre a za koju je vec odavno bio obezbjedjen novac, koji je, ocigledno, neko malo sklonio u stranu!?
Da nam i reprezentacija ne mora vise igrati na onom krompiristu!?
Eborg

#1613 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

sadmire wrote:
Eborg wrote:Ima đubriva i bez toga. Nermin Šabić, Husein Smajlović, Jadranko Bajrić itd. :D
ovo sam i ja cuo, da Smajlovic stoji iza Sabica i da on zbog toga moze da vedri i oblaci!? Pala mu kasika u med, putuje gdje mu se prohtije, k'o fol potraga za pojacanjima, a pri tome nikome ne mora polagati racune nit ga ko pita sta je uradio i kakvi su rezultati!? Nit sta je sa parama uradio!?
Smajlović je tu od početka. Sve lafo nešto bori se za Čelik a on je taj koji podržava ovu strukturu, milion puta se o tome pričalo. Sve je to SDA ekipa.
samo_ti

#1614 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Smajlovic i podrzava Celik, daje samo takve pare , jedino se sada od njih i prezivljava ... koliko sam cuo, Cizmo je svoje sponzorstvo povukao, Mittal vec odavno nije sponzor i mi drugih mislim i nemamo ...dakle, opstinske pare i to je to....druga stvar je sto se Smajlovic razumije u fudbal kao Mara u kriv qurac pa gura Sabu, jer je Saba nekad bio igrac :D
Eborg

#1615 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Pa vala općina bi onda trebala pumpati najmanje 1,5 milion KM godišnje u klub ako nemamo nikakvih sponzora.
samo_ti

#1616 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Eborg wrote:Pa vala općina bi onda trebala pumpati najmanje 1,5 milion KM godišnje u klub ako nemamo nikakvih sponzora.
Tako se nesto i daje u klub , preko milion je uglavnom :)
Eborg

#1617 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Da je pameti, šta bi se sve moglo napraviti. :(
sadmire

#1618 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

das milion i vise bez ikakvog cilja, ne pratis sta se sa tim parama desava niti pozivas na odgovornost one koji su ga profuckali bez vidnih rezultata.
zdrava pamet jednostavno ne moze shvatiti takvu logiku.
Mustang1

#1619 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Das milion zvanicno ... a koliko od tog miliona podijelis sa "ortacima" ? :D
Eborg

#1620 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

samo_ti wrote:Ajde pretpostavite ko je Šabi razbio auto, jer mu dijete nece ici na pripreme ? :D
Nisu mu dali da gleda trening Čelika zbog čega je razbio staklo na Šabićevom "fiat stilu": Neću više trpjeti nikakvu diskriminaciju!
[/size]
Neću više trpjeti nikakvu diskriminaciju i poniženje, izjavio počinilac Ramiz Halilović

Prošla sezona na Bilinom polju započela je posipanjem kiseline po automobilu bivšeg predsjednika Mirsada Čizme.

Nekoliko dana kasnije istom vandalskom metodom oštećen je i "jaguar" tadašnjeg trenera Abdulaha Ibrakovića. Njegov automobil je sredinom jesenje polusezone zapaljen te je potpuno izgorio. Počinioci ovih izgreda nisu pronađeni.

A da ni ovog ljeta na Bilinom polju neće biti mira, svjedoči i izgred koji se, prema policijskom izvještaju, dogodio u ponedjeljak predvečer. Tada je razbijena šoferšajbna na automobilu "fiat stilu" direktora Čelika Nermina Šabića.

Zanimljivo je da je ovoga puta počinilac brzo pronađen. Riječ je o Ramizu Haliloviću. On nam je sam jučer izjavio, kao što je kazao u iskazu policajcima, da se na ovaj čin odlučio zbog osjećaja diskriminacije.

- Dva sam puta pokušao ući na stadion i gledati trening, ali mi nije dozvoljeno, mada je prije mene ušlo 30 ljudi. Neću više trpjeti nikakvu diskriminaciju i poniženje jer to je za čovjeka najgora stvar. Policajci su svoj posao odradili korektno, a ja sam odmah priznao - izjavio je Halilović za "Avaz".

Šabić nije želio posebno komentirati ovaj slučaj.

- Mogu samo reći da je to tužno - rekao nam je.

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/4 ... -autu.html
:-)
Eborg

#1621 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Bubalo1 wrote:Das milion zvanicno ... a koliko od tog miliona podijelis sa "ortacima" ? :D
Ima tih "ortaka" oko kluba jedno desetak, treba to namiriti. :-)
samo_ti

#1622 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Sta kolutas eborg :-D ...taj Ramiz ima sina, Amara, trenirao u Celiku , i sada je na posudbi negdje u Hercegovini ...trazili da se i on vrati nazad, da se prikljuci timu ali .... da ne pisem, mrsko mi ... kakva zabrana treninga, stipu novinare :)

p.s. a jesi li mislio da je Rifko u pitanju , a :D
Eborg

#1623 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ma to je ono kolutanje "jebem ti klub, grad i državu"! :D

Nije mi baš najjasnije ko koga tu, je li mali hoće ili neće da igra u Čeliku? :D A ne znam ko je Rifko majke mi. :lol:
Co0l

#1624 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Ovaj Ramiz Halilovic sto je Šabi sajbu polupo je brat onom liku sto je prije par godina,ako se ko sjeca,sa onim nakim profesorom pio jednu noc u Blatusi i onda kad su se napili izbo na smrt tog profesora.Kazu da mu je sin prije nekoliko godina(Ramizu) dao gol za neku nizerazrednu ekipu i to se spomenulo u nekim lokalnim novinama i on od tad nosa taj clanak i pokazuje ljudima :D Sve u svemu prilicno poremecena osoba,iako nije puno pogrijesio sa ovom šajbom,mora da mu je to bio trenutak lucidnosti :D
samo_ti

#1625 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Eborg wrote:Ma to je ono kolutanje "jebem ti klub, grad i državu"! :D

Nije mi baš najjasnije ko koga tu, je li mali hoće ili neće da igra u Čeliku? :D A ne znam ko je Rifko majke mi. :lol:
ne znas Rifku ( Stupar, kick bokseri ) , Ramiza ...eh jbga onda....ti izgleda samo Šekija i Jasara znas :D ... ma jebi im mater, neka se kolju :)
Post Reply