BH fudbalski/nogometni talenti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Generalbih

#1601 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Generalbih »

Radim sa Svicarcima i kontajuci neke stvari oni kakvi su nalozeni kako su najbolji na svijetu cak i mrze sto ovi stranci igraju za reprezentaciju Svicarske.

Da prostite svi su nadrkani i puni sebe kao da su nebeski narod!

Hajrovicu ti nikada neces biti Svicarac zapamti sta ti kazem!
matematicar_teski

#1602 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by matematicar_teski »

Sta ste digli frku oko smrada, nece ne mora. Dao Bog da propadne,a propasce pored sacirija,dzake barnete,dzemailija koji su svi bolji od njega. JEdino ako kosovo ne dobije repku :).
juventus

#1603 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by juventus »

ostali smo bez Messija i C.Ronalda u jednom igraču... :lol:

I ja bi volio da je izabrao BiH, al hajd sad realno, jeste li vi vidjeli išta od njega na onim klipovima, osim golova iz slobodnjaka? A za te stvari, imamo igrača na pretek.

Haj sad ne treba više značaja smradu davati, samo se nadam da će završiti k'o Kučuković... :D
Eborg

#1604 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Eborg »

matematicar_teski wrote:Sta ste digli frku oko smrada, nece ne mora. Dao Bog da propadne,a propasce pored sacirija,dzake barnete,dzemailija koji su svi bolji od njega. JEdino ako kosovo ne dobije repku :).
Što se tiče Kosova ja sam već neko vrijeme mišljenja da bi oni imali strašnu reprezentaciju kada bi im iz ovih ostalih reprezentacija prešli igrači (Švicarska, Albanija, Švedska itd.). Znajući patriotizam tih ljudi a i činjenicu da će ih većina već biti prilično dokazana za koju godinu to nije nimalo nerealno kada Kosovo postane član FIFA-e. :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1605 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

Generalbih wrote:
Nije Munib ali ja brinem da Munib dobije redovno po guzi!

Tako da sam blizak sa Munibom!
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: i ne zapostavljaj Munju...neka prima porciju redovno...zaslužio je
Generalbih

#1606 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Generalbih »

Eborg wrote:
matematicar_teski wrote:Sta ste digli frku oko smrada, nece ne mora. Dao Bog da propadne,a propasce pored sacirija,dzake barnete,dzemailija koji su svi bolji od njega. JEdino ako kosovo ne dobije repku :).
Što se tiče Kosova ja sam već neko vrijeme mišljenja da bi oni imali strašnu reprezentaciju kada bi im iz ovih ostalih reprezentacija prešli igrači (Švicarska, Albanija, Švedska itd.). Znajući patriotizam tih ljudi a i činjenicu da će ih većina već biti prilično dokazana za koju godinu to nije nimalo nerealno kada Kosovo postane član FIFA-e. :)
Otvori novu temu KOSOVA REPUBLJIK :)
Eborg

#1607 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Eborg »

Ma ja to u kontekstu ovog šampiona, neka se nada reprezentaciji Kosova da mu se oslobodi mjesto u Švicarskoj kada već nije htio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Što ti je globalizacija. :mrgreen:
luckylaka

#1608 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

Iskreno nikad cuo za momka *****
"Nadao sam se pozivu. Smatram da sam zaslužio. Tu sam već četiri godine. Bilo je prepuno emocija. Stvarno je gušt igrati za reprezentaciju, svoju zemlju", rekao je Jajalo za SCsport.ba :bih: Kristijano Jajalo
thekupus

#1609 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

GeneralBHF wrote:
Htio da se podigne medijska hajka sto je pametan marketing potez. Uci ce par minuta za Svicarsku i onda ce se nasi angazovati da ga dobiju. Ovaj Denial Piric nista ne radi a ni Bakovic nije nista bolji osim sto sluza kao stap gosp. Osima.

Upravo suprotno, sada ga treba ignorisati jos i vise, ne treba nam
nihoniho

#1610 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by nihoniho »

Evo i Branimir Hrgota , iz Borussie M., vaga izmedju Svedske i Hrvatske. S obzirom da je porijeklom iz BiH, nije nemoguce da bi nas odabrao, , mogli bi mu nasi poslati poruku, preko nekoga , da pocne sredjivati papire . Decko je talentovan napadac, valjao bi..
warna 1444

#1611 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by warna 1444 »

Treba se dečku otići na noge ukoliko postoji dobra volja da zaigra za nas, mada samo u izjavama koliko mogu da primjetim koristi našu reprezentaciju, ne bi li se Hrvati više oko njega potrudili.

Moje mišljenje je da ovaj dečko nikada nije bio naš, tako da ga nismo niti izgubili.
Što se tiče ostalih igrača koji iskažu želju da igraju za nas, a posjeduju kvalitet, svakako da treba ići na noge njima kao što rekoh, kao što to rade sve normalne nogometne delegacije i Savezi, a ne glume Velike ekipe, i zato i jesu velike, zato što ne dopuštaju sebi luksuz gubljenja niti jednog mogućeg potencijalnog talenta ukoliko postoji ikakva mogućnost da zaigra za njih, a mi ćemo i dalje po svome i reći, kada sredi papire, tada ćemo da pričamo.

Pa neće niti jedan od njih, nije lud, da vadi papire i da gubi neke povlastice koje ima u prethodnoj državi, ako nema zagarantovano ovamo poziv u reprezentaciju.
Logovan

#1612 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

nihoniho wrote:Evo i Branimir Hrgota , iz Borussie M., vaga izmedju Svedske i Hrvatske. S obzirom da je porijeklom iz BiH, nije nemoguce da bi nas odabrao, , mogli bi mu nasi poslati poruku, preko nekoga , da pocne sredjivati papire . Decko je talentovan napadac, valjao bi..
Čim on vaga između ove dvije države znači da je na BiH zaboravio, tačnije ne postojimo za njega. Manje su šanse da on zaigra za nas nego Halilović. :-)
BHF_Manijak

#1613 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by BHF_Manijak »

Jarane idi na pdf politika koji qrac ovdje postavljas te linkove! :roll:
nihoniho

#1614 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by nihoniho »

JoseMujica

#1615 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

Montpellier HSC : FC Schalke 04

Kolašinac starter večeras za Schalke 04
:thumbup:

Olympiacos Piraeus : Arsenal FC

Sead Hajrovic na klupi kod Wengera

ps

HEBEM TI NS PAPANSKI JEL TREBAM JA IĆI DA IM PAPIRE GANJAM!!!!
nihoniho

#1616 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by nihoniho »

JoseMujica wrote:Montpellier HSC : FC Schalke 04

ps

Neko mora sam srediti papire, neko pjeske u Sarajevo, opet, nekome sve savez uradi .. stvari su relativne..
JoseMujica

#1617 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

Kolašinac evo igra igra na poziciji lijevog beka...ako smo igdje deficitarni tu smo
nihoniho

#1618 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by nihoniho »

Tek sada ide sapunica oko Kolasinca, lazima ljudi iz naseg saveza nikad kraja !
Svi su se napravili da ne cuju (vide) izjavu Kolasinca, da mu je Schalke dao dozvolu da nastupa za A tim! Sa njim je komunicirao Jagodic koji je trener U21, nesto ne stima.
Ocekujte da nas zavlace jos par mjeseci, savez i placeni novinari, a onda ide prenje ruku i supljiranje.
Sto se Susicevog stava tice, poznat je, dobre cipele i u Sarajevo, do tada si stranac. !
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1619 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Slo Burner »

JoseMujica wrote:Kolašinac evo igra igra na poziciji lijevog beka...ako smo igdje deficitarni tu smo
Nista se ne brini , za par mjeseci bice izdajnicka supcina koja reprezenaciju samo hoce da iskoristi za promociju :-?
matematicar_teski

#1620 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by matematicar_teski »

Braca Modici su trenutno nasi najveci talenti.
Logovan

#1621 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

JoseMujica wrote:Montpellier HSC : FC Schalke 04

ps

Valjda će obojica zaigrati za nas. Za Kolašinca sam sigurniji a Seada može buraz nagovoriti da i on izabere Švicarsku. :-) Na kojoj poziciji igra Hajrović?
Eborg

#1622 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Eborg »

Stoper.
JoseMujica

#1623 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

da..već je on godinu-dvije u Arsenalu u drugom timu...poznajući Wengera, dok ga je lagano prislonio prvom timu, treba očekivati da će zaigrati u ovoj sezoni, pa makar u nekom od onih engleskih kupova, a za narednu ako ne bude ozbilno računao na njega ići će u Belgiju ili Španiju na kaljenje
juventus

#1624 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by juventus »

Čuj Jagodić ide da obiđe ove talente, potencijalne reprezentativce?

Pa ovi naši u dijaspori i ne znaju ko je Jagodić. Hoće li čovjeku zatvoriti vrata pred nosom kad se predstavi, misleći da je prevarant? :D

Ne radi se to tako. To treba da odu 2-3 naše najveće legende, da obiđu tu jebenu Evropu za 2-3 dana i ako jedan igrač tipa Halilović ili Hajrović pristane igrati za BiH, mi smo na velikom dobitku.
ketronsd1

#1625 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by ketronsd1 »

juventus wrote:Čuj Jagodić ide da obiđe ove talente, potencijalne reprezentativce?

Pa ovi naši u dijaspori i ne znaju ko je Jagodić. Hoće li čovjeku zatvoriti vrata pred nosom kad se predstavi, misleći da je prevarant? :D

Ne radi se to tako. To treba da odu 2-3 naše najveće legende, da obiđu tu jebenu Evropu za 2-3 dana i ako jedan igrač tipa Halilović ili Hajrović pristane igrati za BiH, mi smo na velikom dobitku.
Ma naravno, trreba im staviti soli na rep za svaki slucaj.
Post Reply