Ljubav je....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bosniandizdar

#1601 Re: Ljubav je....

Post by bosniandizdar »

Dile wrote:sho coek smori sviju :mrgreen:
Zasto se javljas onomatopejom zmije u ime drugih????

Progovori nesto ljudski...nesto sto je ljubavnog koda.Onomatopeja ti je zmijske naravi te i tvoja mrznja drugog i drugacijeg!! Svakako nije za ovu temu!!
Ovdje bi trebao biti rezon i ljubav kao podloga rezona.Jado moj...mozes li se ohavizati???
Cholina_Lokica

#1602 Re: Ljubav je....

Post by Cholina_Lokica »

jes' vidio koje sam olicenje zla :evil:
bosniandizdar

#1603 Re: Ljubav je....

Post by bosniandizdar »

Dile wrote:jes' vidio koje sam olicenje zla :evil:
Nisam vidio!!! Pretpostavljam!! Nema veceg zla od licemjerja i licemjera koji je hudan i nepristupacan razumu.
Bilo je je i bice tako.Zlo po ovozemaljskom covjeku...pa to ti je.Kontas li ovo???
Cholina_Lokica

#1604 Re: Ljubav je....

Post by Cholina_Lokica »

bitno je da ti kontas ;-) :evil:
bosniandizdar

#1605 Re: Ljubav je....

Post by bosniandizdar »

Dile wrote:bitno je da ti kontas ;-) :evil:
Hvala "Dil-kane"!! Nego...jeli moj 'konto" dao tvoju sliku kroz avatar ili je to tvoja podsvijest iznjedrila tebe kao intuitivnog shodno kobri???
Neces valjda mene optuziti za svoj zivotinjski image!!????
ljubav_aha

#1606 Re: Ljubav je....

Post by ljubav_aha »

bosniandizdar wrote:
ljubav_aha wrote:bosniandirar,pises vrlo isprekidano,nijedna tovja misao nije dovrsena,vec je nastavljena novom niti razmisljanja
Sve misli ,moje,izrazavam u vidu teza.Nikako kao apsolutno razmisljanje u vidu dovrsene price...u vidu apsolutnog kodex-a.Rijecima ih uoblicavam datim trenutkom nastanka.Zureci da mi misao ne pobjegne...cinim pravopisne greske.Toga sam svjestan i ne pridajem vaznost istom.Sve je ,moje ,pisano da zainteresiram citaoca i sagovornika da prione tezi i nastavi je ,kroz elaboraciju i osobno (misaono) zaziviti ili odgurnuti kao neprihvatljivo.Dakle,nastojim "isprekidanim" zaziviti tvoj i ini rezon.Vrijeme bosanskog beznadza i istine kao glavne komponente ljubavi trazi rezon bosanskog covjeka.Ovo memoriraj!!!Razumjeli smo se!!???

znaci,ne pises vlastite misli :!: nisam sigurna da ces tako zadrzati necije misljenje :!: previse komliciras jednostavnost,gubis s/misao :!:
bosniandizdar

#1607 Re: Ljubav je....

Post by bosniandizdar »

ljubav_aha wrote:
bosniandizdar wrote:
ljubav_aha wrote:bosniandirar,pises vrlo isprekidano,nijedna tovja misao nije dovrsena,vec je nastavljena novom niti razmisljanja
Sve misli ,moje,izrazavam u vidu teza.Nikako kao apsolutno razmisljanje u vidu dovrsene price...u vidu apsolutnog kodex-a.Rijecima ih uoblicavam datim trenutkom nastanka.Zureci da mi misao ne pobjegne...cinim pravopisne greske.Toga sam svjestan i ne pridajem vaznost istom.Sve je ,moje ,pisano da zainteresiram citaoca i sagovornika da prione tezi i nastavi je ,kroz elaboraciju i osobno (misaono) zaziviti ili odgurnuti kao neprihvatljivo.Dakle,nastojim "isprekidanim" zaziviti tvoj i ini rezon.Vrijeme bosanskog beznadza i istine kao glavne komponente ljubavi trazi rezon bosanskog covjeka.Ovo memoriraj!!!Razumjeli smo se!!???

znaci,ne pises vlastite misli :!: nisam sigurna da ces tako zadrzati necije misljenje :!: previse komliciras jednostavnost,gubis s/misao :!:
E da ovo netko moze izjaviti citirajuci moj post je ,naprosto,nevjererovatno.Pa dobro ,zenska glavo(jesi li zena???) koji te vrag tjera da opcis sa sebi nedostupnim razumom???
Zasto svoju "gajbu" ne meces tamo gdje joj je mjesto??? Hej...tvoja gajba je data sivilom periferijskih klosara ciji je zivot zadan na teret zajednice ...radne i razumne zajednice.Pa...otkuda ti u ovim vodama virtualne ljubavi??? Bosna je zemlja svakodnevnih cudesa! Vjerovatno bi i odgovor bio na tvoj upliv medzu razumne.Ti ...koja si proizvod jednostavnosti i produkt antagonizma slozenosti ...slozenosti koja zadaje smjernice jednostavnosti ...hotis oblakom biti i ledom po mrtvoj prirodi ,slozenim datim,stuci svoj izvor opstojnosti.Aferim jednostavna,a tako slozena,biljko!

P.S....E...dosli ste mi kao "kec na jedanaest"...ono tropa sam poslije Sidranove pirueta izrasloj iz Bosnjackog kala.Na ceki sam,braneci moje...bosansko moje!
Vi izvolite sa nebulozama !! Do kuce je ...koliko dugo i sta da pusti da kucom struji!!
ljubav_aha

#1608 Re: Ljubav je....

Post by ljubav_aha »

bosniandizdar,bravo,postigao si cilj :) zelis biti drugaciji od svih,da te niko ne razumije ovdje :) bravo,misija obavljena ;-)
kolega

#1609 Re: Ljubav je....

Post by kolega »

ljubav_aha wrote:bosniandizdar,bravo,postigao si cilj :) zelis biti drugaciji od svih,da te niko ne razumije ovdje :) bravo,misija obavljena ;-)
ja razumijem i tvoje išarete :D
Mary Jane

#1610 Re: Ljubav je....

Post by Mary Jane »

:skoljka:
kmirsad

#1611 Re: Ljubav je....

Post by kmirsad »

kiki-miki wrote:Može biti da je bio previše gladan sinoć :evil: mada sam prvo kontala da je žensko u pitanju.
đes bona Kiki... :-D :-D :-D ... samo da ti kažem da sam ponosan...što postoji barem jedna osoba koja me još uvijek shvata ozbiljno... :-D :-D :-D
@aha :-D
http://www.youtube.com/watch?v=-eq0u_FGP9w
HAVANA

#1612 Re: Ljubav je....

Post by HAVANA »

bosniandizdar wrote:
ljubav_aha wrote:
bosniandizdar wrote:

E da ovo netko moze izjaviti citirajuci moj post je ,naprosto,nevjererovatno.Pa dobro ,zenska glavo(jesi li zena???) koji te vrag tjera da opcis sa sebi nedostupnim razumom???
Zasto svoju "gajbu" ne meces tamo gdje joj je mjesto??? Hej...tvoja gajba je data sivilom periferijskih klosara ciji je zivot zadan na teret zajednice ...radne i razumne zajednice.Pa...otkuda ti u ovim vodama virtualne ljubavi??? Bosna je zemlja svakodnevnih cudesa! Vjerovatno bi i odgovor bio na tvoj upliv medzu razumne.Ti ...koja si proizvod jednostavnosti i produkt antagonizma slozenosti ...slozenosti koja zadaje smjernice jednostavnosti ...hotis oblakom biti i ledom po mrtvoj prirodi ,slozenim datim,stuci svoj izvor opstojnosti.Aferim jednostavna,a tako slozena,biljko!

P.S....E...dosli ste mi kao "kec na jedanaest"...ono tropa sam poslije Sidranove pirueta izrasloj iz Bosnjackog kala.Na ceki sam,braneci moje...bosansko moje!
Vi izvolite sa nebulozama !! Do kuce je ...koliko dugo i sta da pusti da kucom struji!!

Haj ne seri,matere ti. :D :lol:
kmirsad

#1613 Re: Ljubav je....

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol:
Last edited by kmirsad on 23/11/2009 21:43, edited 1 time in total.
bosniandizdar

#1614 Re: Ljubav je....

Post by bosniandizdar »

ljubav_aha wrote:bosniandizdar,bravo,postigao si cilj :) zelis biti drugaciji od svih,da te niko ne razumije ovdje :) bravo,misija obavljena ;-)
Bravo...ovarisala si na istinu.Ono...istina nije lijepo uoblicena ,kroz razlog...jel??

Sad si mi evocirala jedan razgovor ,iz nedavne proslosti,sa inteligentnim i obrazovanim covjekom izraslim iz jedne ugledne bosnjacke famelije.Dosta je svojih misli ukoricio i u knjige.
Dakle,pitam ga;zasto se ne aktiviras u politici kroz partiju.Odgovara;pokusao sam.Imao sam jednu tribinu i jedan skup u Gorazdu.Govorio sam!!Iiiii...sta je bilo??? Sta je bilo...sta je bilo ,ponavlja on moj upit.Pa bilo je to...nerazumiju me nista...apsolutno nista!!! Pa jesu li te sta pitali razgovarali sa tobom...pitam ja.Jesu ... jesu ...vrlo jasno i decidno su mi rekli;NE SERI!! E... nazdravlje.
P.S.Ovdje se ne radi o Sidranu niti o mojoj malenkosti.Radi se o naciji koja tamni.Tamni...na zalost .Tamni...i ugarkom se pise.Tamni ... ma koliko ja bio korjenom tog ,mog, covjeka.
ljubav_aha

#1615 Re: Ljubav je....

Post by ljubav_aha »

kolega wrote:
:razz:
ljubav_aha

#1616 Re: Ljubav je....

Post by ljubav_aha »

bosniandizdar wrote:
Bravo...ovarisala si na istinu.Ono...istina nije lijepo uoblicena ,kroz razlog...jel??

Sad si mi evocirala jedan razgovor ,iz nedavne proslosti,sa inteligentnim i obrazovanim covjekom izraslim iz jedne ugledne bosnjacke famelije.Dosta je svojih misli ukoricio i u knjige.
Dakle,pitam ga;zasto se ne aktiviras u politici kroz partiju.Odgovara;pokusao sam.Imao sam jednu tribinu i jedan skup u Gorazdu.Govorio sam!!Iiiii...sta je bilo??? Sta je bilo...sta je bilo ,ponavlja on moj upit.Pa bilo je to...nerazumiju me nista...apsolutno nista!!! Pa jesu li te sta pitali razgovarali sa tobom...pitam ja.Jesu ... jesu ...vrlo jasno i decidno su mi rekli;NE SERI!! E... nazdravlje.
P.S.Ovdje se ne radi o Sidranu niti o mojoj malenkosti.Radi se o naciji koja tamni.Tamni...na zalost .Tamni...i ugarkom se pise.Tamni ... ma koliko ja bio korjenom tog ,mog, covjeka.
nerzumijevanje u politici je iz diplomatskih razloga :lol: pisem o tome kako tebe niko ne razumije,a evo ,nije tema politika :)

zelis reci da su samo pametne osobe neshvacene :!: :?: drugacije :!: izvini,svi smo mi drugaciji ;-) ali se mozemo potruditi da nas svijet razumije,inace ,svijet nece obratiti paznju na nas/tebe,nas/tvoje misli i slicno :) pocni pisati nacinom da te cijeli svijet razumije,umjesto da "na silu" forsiras stil jer je drugaciji,a to ne znaci i bolji,uspjesan stil,postigao si kontar-efekat
kmirsad

#1617 Re: Ljubav je....

Post by kmirsad »

pričaj bre srpski...da te ceo svet razume... :lol:
ljubav_aha

#1618 Re: Ljubav je....

Post by ljubav_aha »

kolega

#1619 Re: Ljubav je....

Post by kolega »

ljubav_aha wrote:
kolega wrote:

:roll: :D
bosniandizdar

#1620 Re: Ljubav je....

Post by bosniandizdar »

kmirsad wrote:pričaj bre srpski...da te ceo svet razume... :lol:
Jeste Mirso...i prida jos ...voli srpski,komsiju,da te ceo svet razume.
U suprotnom ce placenicka ekipa djelovati ...lobirati i srozavati covjeka...tebe i mene na nivo 'nerazumljivog" i obicnom covjeku podastirati tezu neuracunljivog kroz lucidnu tvrdnju:"kontar efekat"(sta li mu ga je ovo kontar Bog ce ga znati???),Naravno,nikad ne govore u osobno ime.Govor im je u ime drugih...u ime naroda.Zarad ljubavi ...Luciferu prisegnutoj.
Psiholoski rat...i nista nerazumljivo.Nerazumljivo je vjerovanje u srpsku rec do te mjere... da ce placenici stvoriti kriticku masu za vjesanje onog ko mu zeli dobro.Nerazumljiv je efekat prostih ljudi i shizofrenicara nad Bosnjakom/Bosancem.Razjedinjavanje Bosnjackog korpusa je realnost.Izolovanje duhovnih velicina od Bosnjackog korpusa je u tolikoj mjeri zazivolo da Luciferi mogu biti,u potpunosti,zadovoljni.To je to
ljubav_aha

#1621 Re: Ljubav je....

Post by ljubav_aha »

kolega wrote:

Ljubav je samo rijec i nista vise,
ljubav se uvijek isto cita i pise,
ruka u ruci je vec nesto drugo
i sapat njeznih rijeci uz kapi kise...

Ljubav je samo rijec i nista vise,
obicna slova svakog lista papira,
tajna i strepnje su vec nesto drugo,
to je i prvo pismo sto rijeci bira...

Ljubav je samo rijec i nista vise...

Ponekad je samo pogled
uzrok bezbroj budnih noci,
uzalud se nekad moli,
to je ljubav, to se voli.

I kad oci suze vlaze
i nevjesto kad se laze
ili kada tijelo boli,
to je ljubav, to se voli...
gonič zmajeva

#1622 Re: Ljubav je....

Post by gonič zmajeva »

pubertet je to
dečko tek upoznaje svijet :angry:
bosniandizdar

#1623 Re: Ljubav je....

Post by bosniandizdar »

gonič zmajeva wrote:
pubertet je to
dečko tek upoznaje svijet :angry:
"Ljubav" te je dovela do paganskog savrsenstva ...starino !Nema te vatre i tog Zmaja koja "Starinu Novaka"moze izbaciti sa linije "gonica"Zmajeva!!!.
Nego...decko te vatrom pali a ne "Zmaj od Bosne"??? Ha ja...tvoj usud .Zadat...vjerujem .Vjeruj mi kad ti decko kaze sljedece;zaista tek ispisujem stranicu upoznavanja Had-skog svijeta.Ma...upoznavanja Had-skog svijeta...slikovito prikazanog kroz Dante-ov opus.Ne upoznaje ga "tek" i samo decko...vec se vasdunjalucki svijet ibreti nad "gonicem zmajeva".Kuzis li ovo "Starino Novace"??? Ma ...ne kuzis ...i neka ti je Bog na pomoci.Od mene ti prosto starino i ziv ti bio.
kolega

#1624 Re: Ljubav je....

Post by kolega »

ljubav_aha wrote:Ljubav je samo rijec i nista vise, ...

gonič zmajeva

#1625 Re: Ljubav je....

Post by gonič zmajeva »

za "dečko" se ispričavam zbilja sam pretjerao.
razumijem te i imam osječaj da je večina ovdje na tvojoj strani
a i ljepo je vidit pametnog čovjeka(barem meni). :kiss:
Post Reply