preostali wrote:malaplavooka najbolje da ja i ti izadjemo mozda me ubjedis u suprotno
Zovi ti tu svoju i izgladi situaciju, poslušaj me..čim si tako utučen-voliš je, inače te ne bi tako boljelo. U pamet!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
preostali wrote:malaplavooka najbolje da ja i ti izadjemo mozda me ubjedis u suprotno
nasla novog frajera, ma ja cu nju na silu ode je svezati i dovesti sebi , zavolice me vec nekakomalaplavooka wrote:preostali wrote:malaplavooka najbolje da ja i ti izadjemo mozda me ubjedis u suprotno
Zovi ti tu svoju i izgladi situaciju, poslušaj me..čim si tako utučen-voliš je, inače te ne bi tako boljelo. U pamet!
preostali wrote:nasla novog frajera, ma ja cu nju na silu ode je svezati i dovesti sebi , zavolice me vec nekakomalaplavooka wrote:preostali wrote:malaplavooka najbolje da ja i ti izadjemo mozda me ubjedis u suprotno

edo_79 wrote:Bugs Bunny says: If a lady wants a wabbit, she'll get the wabbit!
Ma ja sam tu dežurni lik za razbijanje lošeg raspoloženja ;.)preostali wrote:hahahahahhahahahhahahhahah sad sam se nasmijao nakon tolko dana

Pa jel tako il nije ..... đes ba Ljusko_u_BaklaFiLjuska_u_BaklaFi wrote:edo_79 wrote:Bugs Bunny says: If a lady wants a wabbit, she'll get the wabbit!![]()
![]()
Pa do neke mjere cilj opravdava sredstvo ... al nemoj sad kad je ''drmneš '' da joj izgori ploča s osiguračima .... podesi nako samo da joj koljena počnu klecat ... probudi iskru koja se ugasilapreostali wrote:ti se zajebavaj znas da su ljudi u ovakvom stanju spremni na svemozda bas nabavim tu opremu
A što bi je mrzio ?preostali wrote:volio bi da je mrzim
Zar nije lakše da jednostavno ne osjećaš ništa. I mržnja je osjećaj. Pokušaj primijeniti metodu ''Nit' je znaš, nit' je poznaš!''preostali wrote:zbog prevare
Pa sta ce sad bit' ako niste zajedno?preostali wrote:razmisljam da joj se javim ... sjeba me ovo stanje
nista u tom je problemPalaSa Marsa wrote:Pa sta ce sad bit' ako niste zajedno?preostali wrote:razmisljam da joj se javim ... sjeba me ovo stanje
Pusti to nista nek' stoji i kad odstoji zamotaj u papir i posalji joj.preostali wrote:nista u tom je problemPalaSa Marsa wrote:Pa sta ce sad bit' ako niste zajedno?preostali wrote:razmisljam da joj se javim ... sjeba me ovo stanje
Ja bih ti volio pokloniti 9mm, ali stvarno...preostali wrote:volio bi da je mrzim
9mm ce pasti njoj ili meniFreeSol wrote:Ja bih ti volio pokloniti 9mm, ali stvarno...preostali wrote:volio bi da je mrzim