a real im je dao da osvoje tri bodafixer wrote:Ma ja, inace se ovakve utakmice igraju rutinski. Gdje ces se trositi na ovim tekmamavan Basten wrote:Barcelona je u nedjelju odigrala taman koliko joj je trebalo![]()
Oni su odigrali onoliko koliko im je Real dao.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BaD_BoY
#1601 Re: FC Barcelona
- do_tokija
#1602 Re: FC Barcelona
real je bio bolja ekipa svih 90 minuta gol ibrahimovica je cisti ofsajd, nije bilo zavrsnice onih preplacenih zvjezdica tu jedino kaka zna igrati fudbal ali i to je dovoljno da sam nadigra korumpirane katalonce!
-
fixer
#1603 Re: FC Barcelona
Ja vecih bukvalaca nisam vidio vec na ovim temama o fudbalu. Real je Barceloni bio dostojan protivnik za razliku od prosle godine, a primili su gol zbog vlastite pogreske. Sto je to tesko shvatiti? Timski su im parirali, a indvidualnom pogreskom jednog igraca Barcelona je slavila. Da su svi igraci Reala bili na nivou (kao sto je bio Puyol) Ibrahimovic nikad ne bi zabio. Odbrana Reala nije razbijena, postavka je uvijek bila dobra. Dok je prilikom Kakinog proigravanja Ronalda odbrana u potpunosti ispala._BaD_BoY wrote:a real im je dao da osvoje tri bodafixer wrote:Ma ja, inace se ovakve utakmice igraju rutinski. Gdje ces se trositi na ovim tekmamavan Basten wrote:Barcelona je u nedjelju odigrala taman koliko joj je trebalo![]()
Oni su odigrali onoliko koliko im je Real dao.
-
fixer
#1604 Re: FC Barcelona
Mene stvarno interesuje zasto nema polemike oko ovog? Pa stvar nije sasvim cista...do_tokija wrote:real je bio bolja ekipa svih 90 minuta gol ibrahimovica je cisti ofsajd, nije bilo zavrsnice onih preplacenih zvjezdica tu jedino kaka zna igrati fudbal ali i to je dovoljno da sam nadigra korumpirane katalonce!
- do_tokija
#1605 Re: FC Barcelona
sta je tu cudno, objektivni navijaci barcelone su govorili da su u utakmici sa chelsijem ustvari oni ostecenifixer wrote:Mene stvarno interesuje zasto nema polemike oko ovog? Pa stvar nije sasvim cista...do_tokija wrote:real je bio bolja ekipa svih 90 minuta gol ibrahimovica je cisti ofsajd, nije bilo zavrsnice onih preplacenih zvjezdica tu jedino kaka zna igrati fudbal ali i to je dovoljno da sam nadigra korumpirane katalonce!
- ultima_palabra
#1606 Re: FC Barcelona
špekuliše se da je nosom bio u ofsajdu 
-
fixer
#1607 Re: FC Barcelona
i to sto kazesdo_tokija wrote:sta je tu cudno, objektivni navijaci barcelone su govorili da su u utakmici sa chelsijem ustvari oni ostecenifixer wrote:Mene stvarno interesuje zasto nema polemike oko ovog? Pa stvar nije sasvim cista...do_tokija wrote:real je bio bolja ekipa svih 90 minuta gol ibrahimovica je cisti ofsajd, nije bilo zavrsnice onih preplacenih zvjezdica tu jedino kaka zna igrati fudbal ali i to je dovoljno da sam nadigra korumpirane katalonce!![]()
![]()
- awekenings
#1608 Re: FC Barcelona
Manite se ljudi suplje .. realan je bio X ... Barca je pobedila pa shta sad ... idemo dalje ...

- mrtva kokoš
#1609 Re: FC Barcelona
hebote ovim realovcima izgleda poraz pao teze nego onaj proslogodisnji

-
fixer
#1610 Re: FC Barcelona
Svaki poraz tesko pada. Prosli je stvarno zasluzen i svo ono qurcenje je bilo opravdano, ali ovo sad nije slucajSplinter wrote:hebote ovim realovcima izgleda poraz pao teze nego onaj proslogodisnji![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1611 Re: FC Barcelona
E sad kad si ti ovo rekao uvjeren sam da je tako bilo .. Vise vjerujem tebi nego svojim ocima ...do_tokija wrote:real je bio bolja ekipa svih 90 minuta gol ibrahimovica je cisti ofsajd, nije bilo zavrsnice onih preplacenih zvjezdica tu jedino kaka zna igrati fudbal ali i to je dovoljno da sam nadigra korumpirane katalonce!
- Charuga
- Globalni moderator
#1612 Re: FC Barcelona
Sutra je utakmica sa Xerezom, manite se vise Reala .. 
- do_tokija
#1614 Re: FC Barcelona
to su one oci sto su vidile da je barcelona prosle godine u polufinalu lige prvaka ostecenaPlavih_11 wrote:E sad kad si ti ovo rekao uvjeren sam da je tako bilo .. Vise vjerujem tebi nego svojim ocima ...do_tokija wrote:real je bio bolja ekipa svih 90 minuta gol ibrahimovica je cisti ofsajd, nije bilo zavrsnice onih preplacenih zvjezdica tu jedino kaka zna igrati fudbal ali i to je dovoljno da sam nadigra korumpirane katalonce!![]()
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1615 Re: FC Barcelona
Kad nadjes u mojim postovima da sam rekao "Barcelona je ostecena" u polufinalu onda mozemo dalje pricati ozbiljno a do tada samo za.ebancija ...do_tokija wrote:to su one oci sto su vidile da je barcelona prosle godine u polufinalu lige prvaka ostecenaPlavih_11 wrote:E sad kad si ti ovo rekao uvjeren sam da je tako bilo .. Vise vjerujem tebi nego svojim ocima ...do_tokija wrote:real je bio bolja ekipa svih 90 minuta gol ibrahimovica je cisti ofsajd, nije bilo zavrsnice onih preplacenih zvjezdica tu jedino kaka zna igrati fudbal ali i to je dovoljno da sam nadigra korumpirane katalonce!![]()
![]()
![]()
Jer tvoji postovi i jesu samo za.bancija ..
- do_tokija
#1616 Re: FC Barcelona
sta god da su ozbiljniji su od tvojih dezinformacija kao sto su da je barcelona ostecena u polufinalu lš i da je bila bolja od reala u zadnjoj utakmici
- Charuga
- Globalni moderator
#1617 Re: FC Barcelona
Aha ...do_tokija wrote:sta god da su ozbiljniji su od tvojih dezinformacija kao sto su da je barcelona ostecena u polufinalu lš i da je bila bolja od reala u zadnjoj utakmici
Idi malo kukaj kako je Arsenal ostecen protiv Celzija, nisi dugo ..
#1619 Re: FC Barcelona
Mozda jeste, ali nedovoljno da bi se krivio sudija.
-
mišmaš
#1620 Re: FC Barcelona
naravno, inače okrivljavanje sudija i traženje nekih razloga tu mi je uvijek bilo bezveze, osim ako nešto stvarno nije stvarno očigledno... ne navijam ni za barcu ni za real, nit imam razloga nekih da se raspravljam sa jednima odnosno drugima, nego naletih na tu sliku pa reko da podijelim sa rajom
inače, jako dobra utakmica bila, real se pokazo u itekako dobrom svjetlu, barca je imala tu realizaciju uspješniju, nadam se boljim igrama i jednih i drugih 
- do_tokija
#1621 Re: FC Barcelona
kada su u pitanju korumpirani katalonci nista nije dovoljno da se okrive oni ili sudije, cist ofsajd mnoge vazne utakmice ova kvaziekipa je dobila upravo zahvaljujuci ovakvim poklonima protiv arsenala u finalu lige prvaka jos je bio ocigledniji ofsajd!profil wrote:Mozda jeste, ali nedovoljno da bi se krivio sudija.
#1622 Re: FC Barcelona
do_tokija wrote:kada su u pitanju korumpirani katalonci nista nije dovoljno da se okrive oni ili sudije, cist ofsajd mnoge vazne utakmice ova kvaziekipa je dobila upravo zahvaljujuci ovakvim poklonima protiv arsenala u finalu lige prvaka jos je bio ocigledniji ofsajd!profil wrote:Mozda jeste, ali nedovoljno da bi se krivio sudija.
Ne kazem da nije, vec da je vrlo tijesno, i da se iz tog razloga ne moze kriviti sudija. Ne mogu se tacno sjetiti detalja protiv Arsenala, i moguce je da je tako. Ako ti nije problem da stavis video ovdje. Ako ti ista znaci, nisam fan Barce, sto se vidi po mojim postovima, i ne branim ih, ali ovo je toliko tijesno da je opravdana bilo kakva odluka, i da jeste offside i da nije. To da su znali profitirati od sudijskih gresaka, stoji, pogotovo prosle godine u LP.
- ultima_palabra
#1623 Re: FC Barcelona
Ma naravno, ne može se za ovo kriviti sudija, i da je svirao i da nije. Ali to neće neke spriječiti da pričaju nebuloze o "režimskim klubovima" ako nekad sudija nešto bude svirao na stranu madrida.profil wrote:Mozda jeste, ali nedovoljno da bi se krivio sudija.
- do_tokija
#1624 Re: FC Barcelona
postavljao sam sliku na ovim temama nekoliko puta mrsko mi je vise traziti uglavnom objektivni simpatizeri ovog lopovskog kluba tvrde kako ugao kamere stavlja etoa u ofsajd poziciju 
#1625 Re: FC Barcelona
Jel' ovo?do_tokija wrote:postavljao sam sliku na ovim temama nekoliko puta mrsko mi je vise traziti uglavnom objektivni simpatizeri ovog lopovskog kluba tvrde kako ugao kamere stavlja etoa u ofsajd poziciju

Ovdje je sitno pravo, nisam nasao nista vece.