Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#1601 Re: Ramazan, opet ;)
@Zvijezdica i Istocnjak u paketu,ne bih se ja zalio na tu vodu kad bi mi se takavim Vratnik nas lijepi prikazao,mada ni sad nije los,ali ta slikica...uh....
sto se Istocnjakinje tice,pa eto,ako zna fino sta god skuhat,pripremit,da je cestita,moRe brate,ali onda mi propade Vratnik...

-
istocnjak
#1602 Re: Ramazan, opet ;)
Brate @Arzuhal,
Evo me vratio sam se u ovaj nas mubarek "virtualni džemat" samo da ti se javim.
Evo me vratio sam se u ovaj nas mubarek "virtualni džemat" samo da ti se javim.
- BHF_Manijak
#1603 Re: Ramazan, opet ;)
Evo da se i ja tebi ajvim Istocnjace 
- arzuhal
#1604 Re: Ramazan, opet ;)
Idem ja sad. Selam alejkum! I čuvajte svoj post. Valja nam se malo oplemenit, a dolje past je lahko...
-
istocnjak
#1605 Re: Ramazan, opet ;)
arzuhal wrote:![]()
Idem ja sad. Selam alejkum! I čuvajte svoj post. Valja nam se malo oplemenit, a dolje past je lahko...
- ružmarin-a
#1606 Re: Ramazan, opet ;)
poslat ću ti ja jednu možda nekad aBd, da se spojite Božjom voljomBHF_Manijak wrote:@Zvijezdica i Istocnjak u paketu,ne bih se ja zalio na tu vodu kad bi mi se takavim Vratnik nas lijepi prikazao,mada ni sad nije los,ali ta slikica...uh....sto se Istocnjakinje tice,pa eto,ako zna fino sta god skuhat,pripremit,da je cestita,moRe brate,ali onda mi propade Vratnik...
![]()
iz Malezije seja, plaha
ali pod uslovom da: trebaš i ti to znati dati i biti po zahtjevanom (ovo okrečeno)
-
istocnjak
#1607 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:Evo da se i ja tebi ajvim Istocnjace
-
HomeArt
- zvjezdica_7
#1609 Re: Ramazan, opet ;)
Ma hoće, sve s najboljom namjeromistocnjak wrote:
Nece inshAllah mi se samo malo salimo da uljepsamo ove mubarek Ramazanske dane a nama ce brat BHF halaliti ...
- BHF_Manijak
#1610 Re: Ramazan, opet ;)
Samo se vi igrajte sa BHF_om,doce cica na kolica,pa ce te onda vidjetzvjezdica_7 wrote:Ma hoće, sve s najboljom namjeromistocnjak wrote:
Nece inshAllah mi se samo malo salimo da uljepsamo ove mubarek Ramazanske dane a nama ce brat BHF halaliti ...
-
istocnjak
#1611 Re: Ramazan, opet ;)
Covjek kroz vrijeme koje tece zapada u razne "halove" to jeste stanja i kada dobije inspiraciju da nesto napise onda to treba napisati. Na ovom forumu ostanem zapanjen i impresioniran dubinom razmisljanja pojedinaca.
Unaprijed se radujem svakom postu od nekoga ko nesto napise iz dubine svoje duse sa ponekim citatom iz Kur'ana ili hadisa a tu se zaista radi o "halu" ili nadahnucu od Allaha dž.š. da se nesto napise i podjeli u vidu sadake sa drugima.
Inace sve je sadaka sto drugog covjeka sacuva, pomogne mu, zastiti ili usreci ga. Od osmjeha, gesta, lijepe rijeci pa do materijalne pomoci.
Sa druge strane kad vidim pojedince kako plitko razmisljaju i sta pisu uhvati me strah i sazaljenje prema njima.
Nesretna je svaka ona osoba koja radi svojih grijeha ima nevidljivi zastor (perdu) na ocima pa ne moze da shvati da nije ni najsitnija praska koja se moze zamisliti ... cak bezbroj puta manje i nistavnije od toga ... da bi sebi ta ista osoba dopustila ... da iz svoga neznanja i osamucenosti pise o takvoj velicini kao sto je Allah dž.š. (Bog Uzviseni) jedan te isti Stvoritelj za sve nas na ovoj planeti, u svemiru kao i izvan svemira i dalje sto nama nije poznato ... a pred cijom velicinom ljudska ogranicena pamet staje ...
Unaprijed se radujem svakom postu od nekoga ko nesto napise iz dubine svoje duse sa ponekim citatom iz Kur'ana ili hadisa a tu se zaista radi o "halu" ili nadahnucu od Allaha dž.š. da se nesto napise i podjeli u vidu sadake sa drugima.
Inace sve je sadaka sto drugog covjeka sacuva, pomogne mu, zastiti ili usreci ga. Od osmjeha, gesta, lijepe rijeci pa do materijalne pomoci.
Sa druge strane kad vidim pojedince kako plitko razmisljaju i sta pisu uhvati me strah i sazaljenje prema njima.
Nesretna je svaka ona osoba koja radi svojih grijeha ima nevidljivi zastor (perdu) na ocima pa ne moze da shvati da nije ni najsitnija praska koja se moze zamisliti ... cak bezbroj puta manje i nistavnije od toga ... da bi sebi ta ista osoba dopustila ... da iz svoga neznanja i osamucenosti pise o takvoj velicini kao sto je Allah dž.š. (Bog Uzviseni) jedan te isti Stvoritelj za sve nas na ovoj planeti, u svemiru kao i izvan svemira i dalje sto nama nije poznato ... a pred cijom velicinom ljudska ogranicena pamet staje ...
-
istocnjak
#1612 Re: Ramazan, opet ;)
Selam brate jos malo pa ce iftar a tada se dove primaju. Danas cu inshAllah kao i svih drugih dana da se sjetim u svojim mislima i dovama sviju vas a narocito jednog dobrog covjeka sa ovoga foruma, kome se je Allah dž.š. smilovao pa mu podario razum i vid da razluci dobro od zla. Narocito me raduju njegovi dugi postovi koje pise iz dubine svoje duse.BHF_Manijak wrote:Samo se vi igrajte sa BHF_om,doce cica na kolica,pa ce te onda vidjetzvjezdica_7 wrote:Ma hoće, sve s najboljom namjeromistocnjak wrote:
Nece inshAllah mi se samo malo salimo da uljepsamo ove mubarek Ramazanske dane a nama ce brat BHF halaliti ...![]()
- BHF_Manijak
#1613 Re: Ramazan, opet ;)
Amin za tog brata i od mene,ako na istog mislimo,a iako ne mislimo amin brate!!we ijjake!
Ihdine siratal mustekim,ja rabbi!!
-
istocnjak
#1614 Re: Ramazan, opet ;)
Jos dvije minute ...BHF_Manijak wrote:Amin za tog brata i od mene,ako na istog mislimo,a iako ne mislimo amin brate!!we ijjake!
-
istocnjak
#1615 Re: Ramazan, opet ;)
Sad kahvica ... sa bratom BHF-om, zvjezdicom i njenom amidjicnomistocnjak wrote:Jos dvije minute ...BHF_Manijak wrote:Amin za tog brata i od mene,ako na istog mislimo,a iako ne mislimo amin brate!!we ijjake!
Ovo me podsjeti na onu teoriju iz prethodne teme ... kako je sve u zivotu relativno.
- zvjezdica_7
- BHF_Manijak
#1617 Re: Ramazan, opet ;)
Eh tamam moj Istocnjak,moze kahva brate,samo bez cigare Zvijezdice,ne konzumiran stetne tvari 
PS Selamim vas sve redom,ugodan ostatak veceri,ne preCerajte sa slatkom,a ja odoh da se abdestim i spremam za teravije polahko i lagahno,valja do Bega doci inshallah
pa poslije kahvica,uh sjest ce ko kec na 11...do veceras,pa se cujemo!
jos jednom selam forumdzije moje

PS Selamim vas sve redom,ugodan ostatak veceri,ne preCerajte sa slatkom,a ja odoh da se abdestim i spremam za teravije polahko i lagahno,valja do Bega doci inshallah
jos jednom selam forumdzije moje
-
HomeArt
#1618 Re: Ramazan, opet ;)
Zvjezdice plahi ti sahanizvjezdica_7 wrote:
-
PalaSa Marsa
-
Zoya
#1620 Re: Ramazan, opet ;)
Selam narode
Hoce li neko prinjeti kafu ili da ja zasucem rukave?
P.S. Nasoj dragoj Altuni zelim brzi oporavak
- arzuhal
#1621 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam na tvoj i na selame prethodnikaZoya wrote:Selam narodeHoce li neko prinjeti kafu ili da ja zasucem rukave?
![]()
Nije džaiz pitat šta je jer je hasti nekad nezgodno odgovorit na to. I zato: neka joj Allah Svemilosni olakša, time je očisti i nagradi Svojom nagradom, inša-Allah.
-
Zoya
#1622 Re: Ramazan, opet ;)
Amin arza
Gdje je ostala druzina? Hoce li bit' da je manijak presao na onu stranu veceras?
Gdje je ostala druzina? Hoce li bit' da je manijak presao na onu stranu veceras?
- ružmarin-a
#1623 Re: Ramazan, opet ;)
alejkumu selam
ljudi, ovdje vlada takva pozitivna energija
pa to je nevjerovatno
kad se svi iskupe pa će bit kahvenisanja a dotad, iz @arzine škrinje:

ljudi, ovdje vlada takva pozitivna energija
pa to je nevjerovatno
kad se svi iskupe pa će bit kahvenisanja a dotad, iz @arzine škrinje:

- zvjezdica_7
#1624 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote: Zvjezdice plahi ti sahani