Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u redu je; imas svoje misljenje, znas ga opisati da se nedozvole nesporazumi itd. itd.
ali primijetis li koliko si ti jadna osoba..? zasto..? na inim forumima mozes raspravljati ili bljuvati sta hoces potpuno anonimno. ali kad vodis jednu stranicu ili jedan blog, to znaci da zelis plasirati svoje misljenje u javnost. s tim u kontekstu si obavezna dati svoje pravo ime i prezime za sve one koje vec par puta "bacas" na svoj link, neobaziruci se da script nije u redu i "picka te naravno boli" sto se ponekad ceka ucitavanje i nekoliko minuta.
ok bloggerice, da imas imalo zrelosti i "jaja" (a i da ih imas ne bi ih imala) onda bi se ponasala po statutima www-a, ili se stidis i sama svojih bljuvotina..?
sve dok ne izadjes iz anonimnosti, ni tebe ni tvoj blog niko nece uzimati za ozbiljno.
al' samo naprijed, glavom kroz zid. na greskama se uci...
Pa kad ce ta piramida???
Nesto nam je semir obecao da cemo iz Visokog vec u julu gledati veliki dio zida "Piramide Sunca" koji ce se otkopati. Sad u subotu prolazim kroz Visoko, a ono nista
Ima li iko od piramidiota objasnjenje za ovaj fenomen??
Nesto puno obecava ovaj Semir Je li ijean od krampasa dobio ista??
Bijedni ste Fondacijo bijedni... Ali zapamtite, na kraju se uvijek sve otkrije, pravda izadje na svjetlo dana.
Piramidos wrote:
ma ovo je jos mila majka, ustase, cetnici, neprijatelji drzave, izdajnici bosne itd itd to su sve epiteti koje dobijaju ljudi koji pokusavaju ljudima da malo pomognu da ima nesto drugo osim avaza i alternativne historije.
Neprestano ponavljas da te neko naziva kojekakvim imenima? Ko,kada i gdje?Istina sama si sebe i ostale posla nazvati "kaurima" a da ispadne da sam to rekao ja?
Ali nije proslo jer ja,za razliku od tebe ,nisam toliko opterecen nacionalizmom
Goran_35 wrote:
nisam toliko opterecen nacionalizmom
znaci opterecen si ali MALO
znas onu narodnu: sto je babi milo, to joj se i snilo
Zashto ti Piramidos nisi Antipiramidos,otkud bash Piramidos,a strastveni si antipiramidash?
Mogli bi one svoje letke od blogova malo zrelije osmislit.
Cemu sve one uvrede?Samo stvarate josh vishe neistomisljenika sa onakvim pisanjem na blog-pamfletima.
Dobro vam je rekao Wels
Goran_35 wrote:
nisam toliko opterecen nacionalizmom
znaci opterecen si ali MALO
znas onu narodnu: sto je babi milo, to joj se i snilo
Tu izjavu koriste inace narod u Srbiji...
Znaci jos jedan detalj vishe o tebi.
Posto je Semir O. zaokupljen piramidom, ja cu da se potrudim da nadjem jos koji detalj o tvojoj "uvazenoj licnosti".
Hajde da vidimo ko su ustvari ti "AntiKristi" i odakle potjecu
KAMI666 wrote:
Posto je Semir O. zaokupljen piramidom, ja cu da se potrudim da nadjem jos koji detalj o tvojoj "uvazenoj licnosti".
Jel' ovo opet pocelo "naci cemo mi vas"?
Dobro ono neko rece, UDBA
P.S. Ma za ovo ni smajlic sa povracanjem nije dovoljan..
Postojanje kompleksa piramida u središtu BiH je s pravom uzburkalo najširu javnost, jer se dio svjetske historije počeo ponovno pisati. Na žalost nedobronamjernih oponenata iz zemlje i inostranstva to se zbiva u zemlji s kojom se dosada moglo manipulisati. Umjesto balkanske državice čije stanovništvo potiče od barbarskih slovenskih plemena, nova znanja iz antropološke genetike potvrđuju da su stanovnici BiH u većini potomci autohtonih prailirskih naroda koji ovdje u kontinuitetu žive već 27.000 godina. Umjesto primitivnog pećinskog čovjeka ovdje su boravile kulture koje su podizale piramidalne komplekse i obrađivale misteriozne višetonske kamene kugle. Dok je veći dio Evrope bio prekriven ledom do prije 12.500 godina, u Bosni i Jadranskom bazenu su cvjetale kulture. Civilizacija nije migrirala iz Srednje i Zapadne Evrope prema Balkanu, već odavde prema njima.
KAMI666 wrote:
nisam to znao hvala na info.
KAMI666 wrote:Posto je Semir O. zaokupljen piramidom, ja cu da se potrudim da nadjem jos koji detalj o tvojoj "uvazenoj licnosti".
pa da netrosis dragocijeno vrjeme pitaj sve cu ti reci: Priznajem sve hahahah, ko sam sto sam od kud sam samo pitaj kao sto ti je vajta davno rekao: ko pita neskita
Postojanje kompleksa piramida u središtu BiH je s pravom uzburkalo najširu javnost, jer se dio svjetske historije počeo ponovno pisati. Na žalost nedobronamjernih oponenata iz zemlje i inostranstva to se zbiva u zemlji s kojom se dosada moglo manipulisati. Umjesto balkanske državice čije stanovništvo potiče od barbarskih slovenskih plemena, nova znanja iz antropološke genetike potvrđuju da su stanovnici BiH u većini potomci autohtonih prailirskih naroda koji ovdje u kontinuitetu žive već 27.000 godina. Umjesto primitivnog pećinskog čovjeka ovdje su boravile kulture koje su podizale piramidalne komplekse i obrađivale misteriozne višetonske kamene kugle. Dok je veći dio Evrope bio prekriven ledom do prije 12.500 godina, u Bosni i Jadranskom bazenu su cvjetale kulture. Civilizacija nije migrirala iz Srednje i Zapadne Evrope prema Balkanu, već odavde prema njima.
Sve o Piramidos
Član od: 01 nov 2005 Ukupno komentara: 347[0.05% od ukupno / 1.41 komentara na dan]
Nađi sve komentare korisnika: Piramidos
Mjesto: Doljnja Vratnica
WWW: http://www.zapatistarevolution.com
Evo details naseg cijenjenog forumasa Piramidosa, samo vrijedno pomena da od kako se registrovao nijednog ali bas nijednog komentara nije dao osim na temi Bosanska Piramida Sunca vol 1,2 i3
Cudna energija zar ne, samo pomalo ogranicena 'il mi se cini
Sve o Piramidos
Član od: 01 nov 2005 Ukupno komentara: 347[0.05% od ukupno / 1.41 komentara na dan]
Evo details naseg cijenjenog forumasa Piramidosa, samo vrijedno pomena da od kako se registrovao nijednog ali bas nijednog komentara nije dao osim na temi Bosanska Piramida Sunca vol 1,2 i3
hvala mahalac otkrio si nam toplu vodu sad moras okrenuti i drugu pipu da nam otkrijes hladnu vodu
Sve o Piramidos
Ta tvoja "informacija" ti bas i ne vrijedi nesto
Mnogo je ljudi kreiralo extra account za ovu temu. Neki, da bi imali prikladniji nick, neki iz bezbjednosnih razloga, a drugi opet, da bi iste gluposti i dezinformacije plasiralii sktivajuci se iz vise nickova stvarajuci tako iluziju da fondacija ima vecu podrsku, nego sto ona to ustvari ima