Ma i meni cesto padne na pamet kada prodjem tim dijelom, ali ne mogu onih dosadnih vehabija ni nacrtanih... Nisu to samo papani, ima tu i poneko iz mahale, a njih sve znam jos iz vremena dok su bili normalni, mislim, nisu ni tad bili normalni

(NISMO bili normalni...), svega je tu bilo, ali sigurno normalniji nego danas dok setaju okolo brade i kradu bogu dane, pa mi se sloze za vrat s onim svojim pegla pricama, a za to nemam zivaca.
Nego, kad smo kod Sebilja i golubova...
Kad se sjetim scene, tad sam jos znao da banem kod Ote na smreku, da me zelja mine.... Par, neka hardcore dijaspora, kakvi inace najvise i vole te foto sesn-e kod Sebilja... njemu jedno 4 i po-5 banki, ali, ne budi lijen, decko izvukao pramenove

, galama, ovo, ono... a ona ljankase, usred podneva pod punom ratnom spremom, vecernja sminka, spremna za Bazene, u svakom momentu samo cekas kad ce da usitne i povedu kolo.... I cjenkaju se tako s jednim od onim starohana koji prodaju hranu za golubove, i kad se konacno nadjose "na pola puta"

, kupi baja gibiru, zauze pozu za slikanja, al' ga po nesreci pokenja golub - da sam znao koji je, hranio bih ga i pazio do kraja zivota - i to mu, onako, k'o slinu ravuce vnago od ramena do po' ledja... pa je bilo pranje na ruke na Sebilju... ribaju i on i ona...
Pishaju im se raja od smijeha, a papku vuna, repetir'o obrve, nesto drobi sebi u bradu, sve bi k'o nesto rek'o, ali zna gdje bi zavrsio...