Kad bude umjesto 50KM racun, 500KM.
Arapi su bili mocni dok su se obrazovali, cim su prestali propali su. Prema tome...balijici i glupostima nista nece dohakat osim kijameta.
Moderator: anex
Kad bude racun 500 KM tada ces kupiti solarnu plocu i imati svoju struju.
Mislis, mora se prodati
Ima mnogo istina. Jedna je vezana za problem reciklaze i da nema puno zemalja ni kapaciteta da ih proizvodi ko Kinezi.vjeshalica wrote: ↑20/12/2021 09:57 Ima jedna bolna istina za te solarne panele, samo niko ne prica o njoj.
Pa zivis gdje nije magla i smog.
Druge su ovdje igre, nemaju veze sa onim sto oni serviraju tupavom narodu. Kazem ti, arapi su propali kad su se prestali fatat knjige...mi smo propali jos od pred rat,a sad ono bas imamo slobodan pad u neku crnu rupcagu bez dna
Haris.ba wrote: ↑20/12/2021 10:09Ima mnogo istina. Jedna je vezana za problem reciklaze i da nema puno zemalja ni kapaciteta da ih proizvodi ko Kinezi.vjeshalica wrote: ↑20/12/2021 09:57 Ima jedna bolna istina za te solarne panele, samo niko ne prica o njoj.
Pa zivis gdje nije magla i smog.![]()
Imas toplotnu pumpu, spucaj busotinu 20, 30 metara i uzivaj.
Meni je fascinantno da se uzima sasvim normalno da se hiljadama kilometara uvozi gas a sve ostalo je cudno.
Ja sam nekog ubjedjenja da mi ne znamo funkcionisati bez vodje koji ce nam govoriti gdje je lijevo, a gdje desno. Nekako imamo taj podanički mentalitet da moramo gledati u nekoga i pratiti ono što nam govori. Nama bi idealno bilo da smo fizicki u Turskoj, slušaj šta vrhovni baja kaze, radi, sjedi i veseli se i tako cijeli zivot.vjeshalica wrote: ↑20/12/2021 10:11 mi smo propali jos od pred rat,a sad ono bas imamo slobodan pad u neku crnu rupcagu bez dna
Ljudi pričaju, ljudi vjeruju, ljudi ne znaju...vjeshalica wrote: ↑20/12/2021 10:10 Preko noci ekspanzija spasitelja i ekoloski onesvjestenih gradjana haha
Nisu pojedini naucili smece gdje se baca, a pricaju o panelima solarnim. Nek EU smanji obijesni luxuz pa nek i tamo vozaju auta 25-40 godina, a ne svakih 5 da kupuju novo,pa yel...da ne govorim o proizvodnji otpada od svakodnevnih aparata koje koristimo... jos ako se tajkun ukljuci u te poslove samo mozes vidjeti propast. Sikiraju se oko TE a ne sikiraju koliko su glupi.