033629202Naslovnica wrote: ↑13/11/2020 14:39Mene samo prebacuju sa telefonoa na telefon, i kada dobijem nekoga, kaže javi se na ovaj broj, dobijem taj drugi broj nakon 1000 brojeva, vrati me nazad na početni.trizex wrote: ↑13/11/2020 13:48 @salyy moje saucesce![]()
Da se nadovezem na svoje pitanje od neki dan, glede famoznih rjesenja, mozda ce nekome posluziti moje iskustvo.
Dakle, izolacija bila, prosla, rjesenja nigdje. Treba mi zbog posla. I krenem zivkati, ukratko, iz ministarstva tvrde da me nema u sistemu uopste, zavod za javno zdravstvo me nije unio. Sto se njih tice, cim bude unos, oni izdaju rjesenje (to cemo jos vidjeti). Ugl. cijelo jutro zivkanja, ganjanja, i uspijem napokon dobiti zavod, prekid komunikacije je kod njih, iz kojeg razloga ne znam, uglavnom unijeli su moje podatke, dali mi broj da zovem ministarstvo u pon. i da mi oni proslijede rjesenje na mail.
Uglavnom,
TLDR, kome nema rjesenja o samoizolaciji a treba ga, ganjajte zavod za javno zdravstvo .
Jebem li im majku debilnu vazda.
Od 05.11. zvanično pozitivan, svi ukućani u izolaciji, treba uskoro akbgda na posao, ni papira, ničega.
Rupa.
Sa tog broja su me nazvali na kraju iz zavoda kad sam uspio zavrsiti. Pokusaj na nj. nazvati.