Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
drndalo

#1601 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by drndalo »

Energetika2 wrote:
drndalo wrote:
Energetika2 wrote:
Smiri malo dozivljaj crveni. :D
Nije ti ovo Yugoslavija. SDA vlada uvijek a ti placi :D
Ko visoko leti, jako pati kada tresne o lijehe... :mrgreen:
Da da. Na ovom forumu svake godine Nasa Stranka pobjeduje u svim anketama. A u realnom zivotu dobija 0,1% glasova. :D

SDA brato ce pobjediti opet. I to sa minimalno 350.000. Namjenksu industriju je SDA digla na noge i to slucajni prolaznici dobro znaju. :D
Nakon sto su je prije toga u 5 mandata bas oni urnisali... :thumbup:

Isto ko sto je Kifla napravio vodu koju je sam ukinuo... :cry:
Last edited by drndalo on 06/10/2018 17:12, edited 2 times in total.
hAZNADAR

#1602 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

HAVANA wrote:
Energetika2 wrote:
HAVANA wrote:A ako fakat ima neko iz sda ovde,nabijem vas na kurac.
:lol: Evo ih.Sad ide red crveni,cafir,cetnik...Nek ti vlada,bolje nisi ni zasluzio.Uzivaj.Sami cete sebi dohakat.Kuku onom ko na vasu kasiku padne.
Pa sto bacas kosku gdje ne treba? Taman posla da i ovdje krene uobicajena prozivka i etiketiranje. Ovo sa Dragicevicem u BL pokazuje na jednu stranu brutalnu realnost dananjice u RS ko ima ili nema pravo na zivot. A kod nas samo nasu naivnost. Tvoja prica havana je uvijek OK i normalna,... ali je realnost nenormalna.
Janjicar

#1604 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

HAVANA wrote:
Energetika2 wrote:
HAVANA wrote:A ako fakat ima neko iz sda ovde,nabijem vas na kurac.
:lol: Evo ih.Sad ide red crveni,cafir,cetnik...Nek ti vlada,bolje nisi ni zasluzio.Uzivaj.Sami cete sebi dohakat.Kuku onom ko na vasu kasiku padne.
Halid Genjac, Sefik Dz., Amir Zukić i ostala ekipa će uvijek vladati :lol: Jaka SDA jaka BiH haha puuu sjeme im se zatrlo Dabogda.
melac

#1605 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by melac »

Ima li hrabriji covjek od Davora Dragicevica u cijeloj BiH da se pojavio zadnjih 20 godina?
Mene vise zanima hoce li se pojaviti jos takvih ljudi, popud gosp. Memica i Dragicevica.
Hoce li doci do uspostave borbe protiv kriminalaca, ratnih profitera i ratnohuskaca, koje biramo zadnjih 28 godina. Te stvari su meni bitne i kada do njih dodje mene veseli i radujem se tome.
drndalo

#1607 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by drndalo »

Energetika2 wrote:
Image
Eeee, kome je Dzevad Radzo ledja cuvao, nije mogao bolje proci ni da je htio...

Ni sam ne znas koliko si istina s ovom slikom ne htijuci izrekao... :fazlija:
hAZNADAR

#1608 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

melac wrote:Ima li hrabriji covjek od Davora Dragicevica u cijeloj BiH da se pojavio zadnjih 20 godina?
Mene vise zanima hoce li se pojaviti jos takvih ljudi, popud gosp. Memica i Dragicevica.
Hoce li doci do uspostave borbe protiv kriminalaca, ratnih profitera i ratnohuskaca, koje biramo zadnjih 28 godina. Te stvari su meni bitne i kada do njih dodje mene veseli i radujem se tome.
To jeste istina. Nedaj Boze nikome da nema vise sta izgubiti i da mu je bol tolika da mu je svejedno hoce li i njega smaketi.
Ali Davor nebi nista postigao da nije poceo dobijati podrsku na trgu a to je poceo kada je prozvao Dodika jer mnogi u RS hoce neku drugu alternativu. Mogla se sva prica o njemu svesti da sam demonstrira i da ga ljudi zaobilaze u sirokom luku.
Leverage

#1609 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Leverage »

Kršite izbornu šutnju. Nadam se da će moderatori reagovati.
GandalfSivi

#1610 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by GandalfSivi »

Leverage wrote:Kršite izbornu šutnju. Nadam se da će moderatori reagovati.
Slazem se...
Maharadza

#1611 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maharadza »

banjaluka078 wrote:Meni je ovo najtužnija istina. I razlog zbog kojeg sam samo jednom otišla na masovno okupljanje, sinoć, i to samo iz bunta prema oklopnim vozilima na ulicama i zabrani kretanja i dolaska...više me odvela huja prema režimu, nego bilo šta drugo.

Image
Kakve su ovo brojke bajo moj, sve to zaokružiti na stoju procenata bRe, jer nebesko življe nikada ne griješi... :oops:
radostan dan

#1612 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

Maharadza wrote:
banjaluka078 wrote:Meni je ovo najtužnija istina. I razlog zbog kojeg sam samo jednom otišla na masovno okupljanje, sinoć, i to samo iz bunta prema oklopnim vozilima na ulicama i zabrani kretanja i dolaska...više me odvela huja prema režimu, nego bilo šta drugo.

Image
Kakve su ovo brojke bajo moj, sve to zaokružiti na stoju procenata bRe, jer nebesko življe nikada ne griješi... :oops:
ne mozes zaokruziti sve na sto posto jer ti bar dva posto treba na forumu, da izbjegnes ban...ono kad napises - treba govna pobit, bacit atomsku. naravno, ne mislim na sve srbe, nego na četnike, a njih je 98 posto među srbima..

i prođe ti...
zato je dobro ne zaokruzivati.
Bodkin

#1613 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:
Maharadza wrote:

Image
ne mozes zaokruziti sve na sto posto jer ti bar dva posto treba na forumu, da izbjegnes ban...ono kad napises - treba govna pobit, bacit atomsku. naravno, ne mislim na sve srbe, nego na četnike, a njih je 98 posto među srbima..

i prođe ti...
:lol:
smijesni_ste

#1617 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by smijesni_ste »

Bilo da je u pitanju 2% ili 82%, nisu "oni" ti koji žele zajedničku državu tako da nisam siguran koga tačno nešto boli i smeta ;-)
kmirsad

#1618 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by kmirsad »

Nek razjebu Dodika... jebe mi za šta su... ja sam za janječu plečku... al nema...
Fudo387

#1619 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:
Maharadza wrote:

Image

i prođe ti...
Pa ko je napisao da treba baciti atomsku?
insomnia78

#1620 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

kmirsad wrote:Nek razjebu Dodika... jebe mi za šta su... ja sam za janječu plečku... al nema...
Izduraj do poneđelka. Biće
insomnia78

#1621 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Fudo387 wrote: Pa ko je napisao da treba baciti atomsku?
Pa muslEmani. Vi mislite komsije zaboravile zulum? Braco, komsije a cim spuste gard hamdzar pod vrat. Nema vise kume, dosta je bilo
kmirsad

#1622 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by kmirsad »

insomnia78 wrote:
kmirsad wrote:Nek razjebu Dodika... jebe mi za šta su... ja sam za janječu plečku... al nema...
Izduraj do poneđelka. Biće
Hoču...
radostan dan

#1623 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

Fudo387 wrote:
Pa ko je napisao da treba baciti atomsku?
znaš onaj vic o bijelcu u kejptaunu...ti si izgleda ovdje novi? :mrgreen:

no, pusti to..da li si primjetio... ima jedna interesantna stvar u vezi sutrasnjeg izbornog dana. ne znam kako je u federaciji, ali u er esu je toliko upadljivo nepostojanje istrazivanja, postotaka, prognoza...ko će uzeti izbore, ko koliko mandata... da se po tom osnovu čini da izbora i nema.

nema ipsosa, depsosa, kurcosa...ni od pozicije ni od opozicije. samo usmeno po koji političar iznese prognozu.
insomnia78

#1624 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

To je zato sto ih kod vas nece ni biti. Pisalo na ovoj temi
radostan dan

#1625 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

insomnia78 wrote:
Fudo387 wrote: Pa ko je napisao da treba baciti atomsku?
Pa muslEmani. Vi mislite komsije zaboravile zulum? Braco, komsije a cim spuste gard hamdzar pod vrat. Nema vise kume, dosta je bilo
jedna, dvije, tri...četri rečenice, od čega dvije sa zarezom???
bravo kume... vežbamo, vežbamo.
Post Reply