Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1601 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bobi »

Edin H.

#1602 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

studeni76 wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Točno i zato neki igrači koji naizgled dobro igraju neće doći do izražaja kada dođe Portugal ili Belgija t.j. tek tada će se uočiti nedostaci,
zbog toga ne podržavam ligu nacija ona je štetna za sve osim za one koji igraju u A grupama.
Glupost! Eto mi imamo hrpu vrhunskih igrača a igraju nam ovi sa nedostacima :-)
Pa manje-više to je to, ovo je naš limit i realnost!
Asmir, Seo i Izet, malo li je? :oops:
studeni76

#1603 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Kad je Izet postao vrhunski igrač?!
Znam da ti trolaš cijelo vrijeme al nekad treba imat mjeru!
Edin H.

#1604 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

studeni76 wrote:Kad je Izet postao vrhunski igrač?!
Ti i hrasno trolate. :izet:

Znaci priznajes za Asmira i Sea da su VRHUNSKI IGRACI :D

Izet je skolovan igrac, zna, ali ima dozu sebicnosti.

Uglavnom igrama u zadnje vrijeme zasluzio je da startuje prije Visce.
studeni76

#1605 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Po čemu su Begović i Kolašinac zaslužili da budu nedodirljivi? Svojim igrama ZA reprezentaciju nikad nisu pokazali da su vrhunski igrači!
I nekad treba stvari postavit na svoje mjesto, zna se šta je posao selektora a šta igrača! Roditelj je roditelj, djeca su djeca, zna se ko koga sluša! Popuštanje je sranje
luckylaka

#1606 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

studeni76 wrote:Kad je Izet postao vrhunski igrač?!
Ni Izet ni Seo ni Asmir nisu ni blizu vrhunskih igraca,daleko od toga.Jesu za reprezentacij i dobice poziv kad zasluze,pogotovo Izo jer igrau ,,zivotnoj"formi :D Tip je glup i lenjivac i daj boze da ista vise postigne u karijeri.Kada je odigrao zadnji put dobru utakmicu.Protiv spanaca ja licni bio zapoceo utakmicu sa rezervama Begovoic-Kolasinac-Bicakci-Hajrovic :D
Logovan

#1607 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Čuj Seo i Asmir moraju zaslužiti poziv. :-) :D
Edin H.

#1608 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Moraju se Seo i Asmir prvo dokazati, nece Robi dozvoliti da prave karijeru preko reprezentacije. :oops:
Nadzorna_ploca

#1609 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Serete ba raja ko foke. Trebaju nam igraci kao sto su Asmir i Seo sa svojim kvalitetama. Nismo mi Francuzi.
studeni76

#1610 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Ljudi ozbiljno pitam! Kojim igrama je Seo zaslužio da bude nedodirljiv? Prošli "prozor" je bio zdrav al mu se nije igralo. Al ovaj bi mogo malo doći, ipak je Španija u pitanju i izlet u Beč! Lik je ipak tenk (što meni nije pohvalno)!
Oduzmi Džeku i Pjanica, ostali svi zajedno nemaju karijere kao Robi. I sad ga treba neko hebavat. Nastavimo li ovako onda nam selektor i ne treba!
Point.

#1611 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

studeni76 wrote:Ljudi ozbiljno pitam! Kojim igrama je Seo zaslužio da bude nedodirljiv? Prošli "prozor" je bio zdrav al mu se nije igralo. Al ovaj bi mogo malo doći, ipak je Španija u pitanju i izlet u Beč! Lik je ipak tenk (što meni nije pohvalno)!
Oduzmi Džeku i Pjanica, ostali svi zajedno nemaju karijere kao Robi. I sad ga treba neko hebavat. Nastavimo li ovako onda nam selektor i ne treba!
Bolan, ko ti govori da su nedodirljivi, govorimo da nismo jebena Francuska ili Brazil da si priustimo i priustavamo luksuz da na spisiku od 24 igraca nema mjesta za dva igrača koji igraju u EPL i da se oni moraju dokazivati da bi uopšte dobili poziv. Dajte, molim vas.
Logovan

#1612 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

studeni76 wrote:Ljudi ozbiljno pitam! Kojim igrama je Seo zaslužio da bude nedodirljiv? Prošli "prozor" je bio zdrav al mu se nije igralo. Al ovaj bi mogo malo doći, ipak je Španija u pitanju i izlet u Beč! Lik je ipak tenk (što meni nije pohvalno)!
Pogrešno si shvatio. Niko ne govori da su oni nedodirljivi, ali Seo se nema nikome dokazivati, on se već dokazao. Zna se za koje se igrače može reći "neka se dokažu". A i mi nismo Francuska, Španija i tako te reprezentacije da tako lako odbacujemo igrače tipa Seo, Begović, itd.
Xavier1

#1613 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Xavier1 »

Ja Begovica vise ne bih zvao. Prvo trazi da se postedi prijateljskih. Sada lazira povredu. Cisti bezobrazluk.
Svakako nije bitno koji ce golman biti na klupi. :oops:
moa

#1614 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by moa »

Kad je Ozil napustio Real, anceloti tada rece da ga pusta jer nije dobar za atmosfere u ekipi.
luckylaka

#1615 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Kontam da ni reprezentacija sa Seom i Bicom dobila puno vise sigurnosti u zadnjoj liniji ali opet ne sjecam se da su njih dvojica nesto znacajnije pokazala u reprezentaciji i naravno da nam trebaju suvisno je pricati o tome.Bega manje vise.Izet sigurno da ne moze imati mjesto ni pored Visce pogotovo Duljevica ali jbga ima mjesta u 22.Ma samo se ponavljamo ko papagaji a nista ne uticemo na pozive.Ima li jos kakav golman u svijetu fudbala da se na njega moze obratiti paznja.Puno sam nade polagao u Burinca a on nesta ko da fudbal nikada nije ni igrao,ustvari vidim da igra za drugi tim bvb
cyprus

#1616 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Meni je vazda bilo fascinantno kako ima mnogo ljudi kojima je važnije ko je pozvan/nepozvan, nego kakav je rezutat :D :oops:

Ako ćemo realno, među svim dosadašnjim selektorima, Meša Baždarević je imao najlogičnije spiskove, a i odabir igrača za početnu postavu mu je bio najmanje problematičan... I šta bi? :oops:
Point.

#1617 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

luckylaka wrote:Kontam da ni reprezentacija sa Seom i Bicom dobila puno vise sigurnosti u zadnjoj liniji ali opet ne sjecam se da su njih dvojica nesto znacajnije pokazala u reprezentaciji i naravno da nam trebaju suvisno je pricati o tome.Bega manje vise.Izet sigurno da ne moze imati mjesto ni pored Visce pogotovo Duljevica ali jbga ima mjesta u 22.Ma samo se ponavljamo ko papagaji a nista ne uticemo na pozive.Ima li jos kakav golman u svijetu fudbala da se na njega moze obratiti paznja.Puno sam nade polagao u Burinca a on nesta ko da fudbal nikada nije ni igrao,ustvari vidim da igra za drugi tim bvb
I Zuka i Šunjić pod Robijem igraju kao Maldini i Baresi, ne vidim razlog da se i Bićo i Seo ne pretvore u Nestu i Cafua.
studeni76

#1618 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

cyprus wrote:Meni je vazda bilo fascinantno kako ima mnogo ljudi kojima je važnije ko je pozvan/nepozvan, nego kakav je rezutat :D :oops:

Ako ćemo realno, među svim dosadašnjim selektorima, Meša Baždarević je imao najlogičnije spiskove, a i odabir igrača za početnu postavu mu je bio najmanje problematičan... I šta bi? :oops:
:thumbup:
Ovdje većina izgleda nije bila član kolektiva pa da znaju kako kolektiv funkcionira...
studeni76

#1619 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Point. wrote:
Bolan, ko ti govori da su nedodirljivi, govorimo da nismo jebena Francuska ili Brazil da si priustimo i priustavamo luksuz da na spisiku od 24 igraca nema mjesta za dva igrača koji igraju u EPL i da se oni moraju dokazivati da bi uopšte dobili poziv. Dajte, molim vas.
Pazi, ne sporim ni ja da su to dobri igrači i da je dobro da su na raspolaganju. Ali.... Kaže se selektor je lud što ih ne zove. Drugi kažu oni nisu za rezerve. Pa šta je to nego da su nedodirljivi!!!! Znači mogu birati utakmice a kad dođu onda moraju igrat od početka! I kako to drugačije okarakterisat nego privilegiju,jbg. Očito da to kod Robija ne prolazi, liku trebaju timski igrači! Za sada ga ide i može furat svoj fazon.
1000x je rečeno da nam Begović svojim nastupima nije donosio bodove (osim u Grčkoj). Tako da Šehić nije prevara, korektno odrađuje lik svoj posao. Ni Kolašinac nije nešto oduševljavao, pogotovo u odbrani. Al eto on je tenk, rušilac i ta sranja. Ovdje su na djelu dvostruki aršini, po jednom Luliću se sralo maximalno a njegov doprinos reprezentaciji je nemjerljivo bio veći nego ove dvojice! Izet je bio ubleha godinama al eto sad postade zvijezda. Mislim ono.... :-)
Pustite Robija neka radi svoj posao. Eto izgubiće protiv Španije pa onda istresajte govna, jbg nije dobio top ekipu!
Point.

#1620 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

studeni76 wrote:
Point. wrote:
Pazi, ne sporim ni ja da su to dobri igrači i da je dobro da su na raspolaganju. Ali.... Kaže se selektor je lud što ih ne zove. Drugi kažu oni nisu za rezerve. Pa šta je to nego da su nedodirljivi!!!! Znači mogu birati utakmice a kad dođu onda moraju igrat od početka! I kako to drugačije okarakterisat nego privilegiju,jbg. Očito da to kod Robija ne prolazi, liku trebaju timski igrači! Za sada ga ide i može furat svoj fazon.
1000x je rečeno da nam Begović svojim nastupima nije donosio bodove (osim u Grčkoj). Tako da Šehić nije prevara, korektno odrađuje lik svoj posao. Ni Kolašinac nije nešto oduševljavao, pogotovo u odbrani. Al eto on je tenk, rušilac i ta sranja. Ovdje su na djelu dvostruki aršini, po jednom Luliću se sralo maximalno a njegov doprinos reprezentaciji je nemjerljivo bio veći nego ove dvojice! Izet je bio ubleha godinama al eto sad postade zvijezda. Mislim ono.... :-)
Pustite Robija neka radi svoj posao. Eto izgubiće protiv Španije pa onda istresajte govna, jbg nije dobio top ekipu!
Opet ti kažem, niko ne traži da moraju da igraju nego da moraju biti pozvani na okupljanja i biti u rosteru od 22 pozvana igrača. Ukoliko im se ne sjedi na klupi neka selektor javno kaže to i da skine tu sumnju sa sebe i nastavi dalje. Ovakve priče pričao sam sa njima, nije pričao sa nama, povrijeđen, nije povrijeđen samo bespotrebno nanose štetu. Ako je od Zuke, Vranješa i ostalih napravio granitnu odbranu ne vidim razloga ni da od recimo Kolašinca ne napravi isto.
Idemedosumom

#1621 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Idemedosumom »

Robi, brate mili, nemoj svaki put onoliko s izmjenama cekati :cry:
studeni76

#1622 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Point. wrote:
studeni76 wrote:
Point. wrote: Bolan, ko ti govori da su nedodirljivi, govorimo da nismo jebena Francuska ili Brazil da si priustimo i priustavamo luksuz da na spisiku od 24 igraca nema mjesta za dva igrača koji igraju u EPL i da se oni moraju dokazivati da bi uopšte dobili poziv. Dajte, molim vas.
Opet ti kažem, niko ne traži da moraju da igraju nego da moraju biti pozvani na okupljanja i biti u rosteru od 22 pozvana igrača. Ukoliko im se ne sjedi na klupi neka selektor javno kaže to i da skine tu sumnju sa sebe i nastavi dalje. Ovakve priče pričao sam sa njima, nije pričao sa nama, povrijeđen, nije povrijeđen samo bespotrebno nanose štetu. Ako je od Zuke, Vranješa i ostalih napravio granitnu odbranu ne vidim razloga ni da od recimo Kolašinca ne napravi isto.
Kakva ti je ovo rečenica!? Pa neka se igrači izjasne, neka ne izmišljaju povrede kao Bega. Kolašinac je na hlađenju jer nije htio doći u oktobarski prozor, to je barem jasno.
Kao što @cyprus reče, kod Meše su igrali svi ti najbolji na papiru pa znamo kakav je rezultat bio. Tada se sralo što ne širi kadar a sada isti seru što su novi igrači tu!. Jbg ne ide to tako
Point.

#1623 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

studeni76 wrote: Kakva ti je ovo rečenica!? Pa neka se igrači izjasne, neka ne izmišljaju povrede kao Bega. Kolašinac je na hlađenju jer nije htio doći u oktobarski prozor, to je barem jasno.
Kao što @cyprus reče, kod Meše su igrali svi ti najbolji na papiru pa znamo kakav je rezultat bio. Tada se sralo što ne širi kadar a sada isti seru što su novi igrači tu!. Jbg ne ide to tako
Hani malo, ti želiš da kažeš da je prošle hefte Asmir folirao da je povrijeđen?
studeni76

#1624 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Jako, jako sumnjiva situacija s obzirom na istorijat. Nebi mu bilo prvi put da nakon 90min za klub osvane povrijeđen i da nakon pauze opet brani nesmetano. a i ne dolazi na preglede, zavoj se može staviti i kod kuće. Zna Robi igračke marifetluke, veći je on mangup bio od svih njih.
palermo

#1625 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by palermo »

studeni76 wrote:Jako, jako sumnjiva situacija s obzirom na istorijat. Nebi mu bilo prvi put da nakon 90min za klub osvane povrijeđen i da nakon pauze opet brani nesmetano. a i ne dolazi na preglede, zavoj se može staviti i kod kuće. Zna Robi igračke marifetluke, veći je on mangup bio od svih njih.
Ma Begovića uopšte ne treba zvati ako će ga se stavljati na klupu. Begović na klupi ne donosi dobro ni reprezentaciji ni atmosferi u timu.....a mislim da se na taj način štiti i Begović koji je, bez obzira šta ovdje ljudi pisali, ipak bio sastavni dio neodvojivi dio naše zlatne generacije.
Locked