Jugoslovenstvo
-
Niemand
#1601 Re: Jugoslovenstvo
Na kraju ce se doci do zakljucka da je alija upalio svjetlo i u sloveniji.
- insomnia78
#1602 Re: Jugoslovenstvo
Načitali se Slovenci islamske deklaracije pa krenuli u zulum
-
Fudo387
#1603 Re: Jugoslovenstvo
Crnogorci pretjerali sa hurmasicama, znalo se cemu to vodi.
- Connaisseur Karlin
#1604 Re: Jugoslovenstvo
auuu Bodkin, ti si zabravio povijestBodkin wrote:Jebo majku, kako bosnjaci opstadose u takvoj cetnickoj tvorevini 50 godina pa jos i ime dobise velikim slovom. Kako hrvati nakon genocida nad srbima u ww2 uspjese da ne izgube ni metra zemlje nego jos dobise istru. O albanci ne da nisu nestali nego jos postali apsolutna vecina na kosovu.LBVIEW wrote:
Naravno, i jedni- cetnicke vojvode, i drugi- "JNA" djenerali su htjeli "Jugoslaviju" bez nesrba.
Stvarno ti cetnici djeca cvijeca ispadose
Istra je pripala HR tek nakon Trscanske krize '50tih godina
Srbo su izgubili Kosovo od strane Alabanaca znatno ranije
-
Bodkin
#1605 Re: Jugoslovenstvo
Moji su razbucali u ww2 takve kao ti. Ja sam zadovoljan.Fudo387 wrote:
Borili se protiv fasizma, one tvoje na Glavaticevu satrli.
Kad ste se poceli qrcit 90-ih, opet vam zvalje razvalili.
Jebena je to fela.
Ti's im Istru oslobadjat'...
A boli te kurac,ti ces micigen ili dakotu svakako. Jedino sto ti je blisko istri je 387 u nicku.
- Connaisseur Karlin
#1606 Re: Jugoslovenstvo
Bodkin, muslimanima je bilo zabranjeno da postanu Bosnjaci, a ostala je jedina opcija Musliman, jer druge opcje, jdenostavno nisu ni postojaleBodkin wrote:Ne znam. Obrati se onima koji su ga birali. Da pogodim, i to cete nametnule jelde?insomnia78 wrote:Dobise ime Muslimani![]()
Kakve ja veze imam sa muslimanima?
I sta bi sa ostalim tackama?
-
Bodkin
#1607 Re: Jugoslovenstvo
SigurnoConnaisseur Karlin wrote:Bodkin, muslimanima je bilo zabranjeno da postanu Bosnjaci, a ostala je jedina opcija Musliman, jer druge opcje, jdenostavno nisu ni postojaleBodkin wrote:Ne znam. Obrati se onima koji su ga birali. Da pogodim, i to cete nametnule jelde?insomnia78 wrote:Dobise ime Muslimani![]()
Kakve ja veze imam sa muslimanima?
- Connaisseur Karlin
#1608 Re: Jugoslovenstvo
ne razumijem, zasto izbjegavas cinjenicu ,da muslimani nisu dugo bili jednako tretirani u svojoj drzavi, provjeri popise stnaovnistva od osmanlijskog perioda da raspada JugeBodkin wrote:SigurnoConnaisseur Karlin wrote:Bodkin, muslimanima je bilo zabranjeno da postanu Bosnjaci, a ostala je jedina opcija Musliman, jer druge opcje, jdenostavno nisu ni postojaleBodkin wrote: Ne znam. Obrati se onima koji su ga birali. Da pogodim, i to cete nametnule jelde?
- Hajvan
#1609 Re: Jugoslovenstvo
Da sam srbin, bio bih bosnjak.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1610 Re: Jugoslovenstvo
Connaisseur Karlin wrote: Bodkin, muslimanima je bilo zabranjeno da postanu Bosnjaci, a ostala je jedina opcija Musliman, jer druge opcje, jdenostavno nisu ni postojale
- Hajvan
#1611 Re: Jugoslovenstvo
Da sam rus, bio bih poljak.
- insomnia78
#1612 Re: Jugoslovenstvo
Hej da sam musko samo jedan dan
-
Fudo387
#1613 Re: Jugoslovenstvo
Putnika pod ruku i trazi Dragoljuba. Toliko o tome ko je koga razbucao. Kopaj, metar u sirinu, sest po dubini, orijentir cenifa.Bodkin wrote:Moji su razbucali u ww2 takve kao ti. Ja sam zadovoljan.Fudo387 wrote:
Jebena je to fela.
A boli te kurac,ti ces micigen ili dakotu svakako. Jedino sto ti je blisko istri je 387 u nicku.
Bio bi i ti u Dakoti da nisi morao zbrisati nakon sto si crnca prangijo( vidi temu olimpijski turnir u kosarci).
- Hajvan
#1614 Re: Jugoslovenstvo
da sam musko, bio bih trandzo.insomnia78 wrote:Hej da sam musko samo jedan dan
- insomnia78
#1615 Re: Jugoslovenstvo
Iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji

-
Bodkin
#1616 Re: Jugoslovenstvo
Upalis li svijecu za blajburg ili su tvoji na vrijeme u juznu ameriku zbrisali?Fudo387 wrote:Putnika pod ruku i trazi Dragoljuba. Toliko o tome ko je koga razbucao. Kopaj, metar u sirinu, sest po dubini, orijentir cenifa.Bodkin wrote:Moji su razbucali u ww2 takve kao ti. Ja sam zadovoljan.Fudo387 wrote:
Jebena je to fela.
Bio bi i ti u Dakoti da nisi morao zbrisati nakon sto si crnca prangijo( vidi temu olimpijski turnir u kosarci).
Bilo je to dobro vrijeme u usa. Da je ponovit
- Connaisseur Karlin
#1617 Re: Jugoslovenstvo
Slavenski muslimani:_BataZiv_0809 wrote:Connaisseur Karlin wrote: Bodkin, muslimanima je bilo zabranjeno da postanu Bosnjaci, a ostala je jedina opcija Musliman, jer druge opcje, jdenostavno nisu ni postojale
BiH muslimani - Bosnjaci
MAKedosnki muslimani- Torbesi
Gorani u MAK ALB KOSovo
Pomak - bugraski muslimani koji su zivjeli u Srbiji na granicnom dijelu sa Bugraskom
nastavite niz
- LBVIEW
#1618 Re: Jugoslovenstvo
Je li se ti pravis mutav, ili stvarno ne kontas sto je pisac htio reci? Sto i ko su: Kadijevic, Adzic, Djukuic, Gvero, Tolimir, Mladic i sto ih povezuje sa Drazom, Djurisicem i sli cnim? Btw., ako su "Hrvati napravili genocid nad Srbima, sto su Srbi napravili nad Bosnhacima u II Svjetskom, ili tu vrijede druga pravila, tj. ne treba generalizirati? I fino ti Fudo rece, Istra Srba nije vidjela, a dok su Dalmatinci krv pisali u borbi protiv fasizma, Srbija je postala prva judenfrei drzava u Europi.Bodkin wrote:
Jebo majku, kako bosnjaci opstadose u takvoj cetnickoj tvorevini 50 godina pa jos i ime dobise velikim slovom. Kako hrvati nakon genocida nad srbima u ww2 uspjese da ne izgube ni metra zemlje nego jos dobise istru. O albanci ne da nisu nestali nego jos postali apsolutna vecina na kosovu.
Sto se Bosnjaka tice, stvarno velikidusno, nema sta, sto koji kurac vi niste bili pravoslavci s velikim slovom.
- Connaisseur Karlin
#1619 Re: Jugoslovenstvo
LBVIEW wrote:Je li se ti pravis mutav, ili stvarno ne kontas sto je pisac htio reci? Sto i ko su: Kadijevic, Adzic, Djukuic, Gvero, Tolimir, Mladic i sto ih povezuje sa Drazom, Djurisicem i sli cnim? Btw., ako su "Hrvati napravili genocid nad Srbima, sto su Srbi napravili nad Bosnhacima u II Svjetskom, ili tu vrijede druga pravila, tj. ne treba generalizirati? I fino ti Fudo rece, Istra Srba nije vidjela, a dok su Dalmatinci krv pisali u borbi protiv fasizma, Srbija je postala prva judenfrei drzava u Europi.Bodkin wrote:
Jebo majku, kako bosnjaci opstadose u takvoj cetnickoj tvorevini 50 godina pa jos i ime dobise velikim slovom. Kako hrvati nakon genocida nad srbima u ww2 uspjese da ne izgube ni metra zemlje nego jos dobise istru. O albanci ne da nisu nestali nego jos postali apsolutna vecina na kosovu.
Sto se Bosnjaka tice, stvarno velikidusno, nema sta, sto koji kurac vi niste bili pravoslavci s velikim slovom.
- Connaisseur Karlin
#1620 Re: Jugoslovenstvo
danasnji Jugoslaveni su definitivno neinformirani o istoriji stare Juge
nisu nista bolji intelektulani kapaciatet od danasnjih BHS nacionalista
nisu nista bolji intelektulani kapaciatet od danasnjih BHS nacionalista
- Maraschino
#1621 Re: Jugoslovenstvo
Ne dao Bog da ti pravdu dijelis.Bodkin wrote:
-
dezurni_ucenik
#1622 Re: Jugoslovenstvo
]
Bosnjaci dobili veliko slovo, Hrvati dobili Istru a Kosovari postase vecina na Kosovu. Boli realnost jel de
Bodkin wrote:
Bosnjaci dobili veliko slovo, Hrvati dobili Istru a Kosovari postase vecina na Kosovu. Boli realnost jel de
- madner
#1623 Re: Jugoslovenstvo
Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.
- Connaisseur Karlin
#1624 Re: Jugoslovenstvo
to vazi za vas koji prakticirate Kult Licnostimadner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.
idol Tito
-
Fudo387
#1625 Re: Jugoslovenstvo
Jasta su. Jedva docekali da mu djale ugledaju da rahat oko Dunava bagerima kopaju ne bi li nasli onog coru.madner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.