Stadioni u BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
- cvrčak_na_hedonizmu
#1602 Re: Stadioni u BiH
Hipodrom, to je nas domnosara wrote:
-
Melbourne_Australia
#1603 Re: Stadioni u BiH
Butmir njih ceka, ova prica oko koncesije oko stadiona je prica za budale....To nikad se nece desiti, a repa nemaju za novu lokaciju a pogotovu u centru..Ljudi bajke pisu i zive u mitomaniji....Oni bi prvo da kupe lokaciju od 20 miliona
i jos jedno 20
za stadion..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1604 Re: Stadioni u BiH
Šta ako je i Butmir? Ta malograđanska i čaršijanerska priča nigdje ne pije vode.
-
MensurM
#1605 Re: Stadioni u BiH
Meni je problem ako bude Butmir. Kako ću korteom na derbi? Krenuti u četvrtak jel?Tomahawk11 wrote:Šta ako je i Butmir? Ta malograđanska i čaršijanerska priča nigdje ne pije vode.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1606 Re: Stadioni u BiH
Što, sporo hodaš? PoraniMensurM wrote:Meni je problem ako bude Butmir. Kako ću korteom na derbi? Krenuti u četvrtak jel?Tomahawk11 wrote:Šta ako je i Butmir? Ta malograđanska i čaršijanerska priča nigdje ne pije vode.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1607 Re: Stadioni u BiH
Ja ne vidim problem u Butmiru. Blizu im i kamp i Akademija. Ako ce biti moderan stadion koji ce zadovoljavati sve uslove, samo naprijed 
Jest da je malo podaleko nekoj raji, ali je i blize nego Koševo raji sa Dobrinje, AP, Ilidze.
Jest da je malo podaleko nekoj raji, ali je i blize nego Koševo raji sa Dobrinje, AP, Ilidze.
Last edited by sime_cipol on 15/08/2019 15:45, edited 1 time in total.
-
Melbourne_Australia
#1608 Re: Stadioni u BiH
Ja licno ne vidim nikakac problem sa tim... Nije Sarajevo Melbourne da je bilo sta daleko ..Ali kad vidim kakve price pisu vasi navijaci, fol vi ste gradski klub i pljuju dole ljude i sve ostale koji zive ispod SkenderijeTomahawk11 wrote:Šta ako je i Butmir? Ta malograđanska i čaršijanerska priča nigdje ne pije vode.
-
MensurM
#1609 Re: Stadioni u BiH
Kaže onaj jedan: Šta ćemo na Butmiru, da bude bliže klošarima s Alipašina?Melbourne_Australia wrote:Ja licno ne vidim nikakac problem sa tim... Nije Sarajevo Melbourne da je bilo sta daleko ..Ali kad vidim kakve price pisu vasi navijaci, fol vi ste gradski klub i pljuju dole ljude i sve ostale koji zive ispod SkenderijeTomahawk11 wrote:Šta ako je i Butmir? Ta malograđanska i čaršijanerska priča nigdje ne pije vode.pitam se da li su oni normalni
A realno jedino sto vi mozete si priustiti je ta lokacija..Ove bajke o lokacijama po gradu su stvarno komedija..
Joj da znam ko je pa da ga Alpašinci nafataju.
-
Melbourne_Australia
#1610 Re: Stadioni u BiH
MensurM wrote:Kaže onaj jedan: Šta ćemo na Butmiru, da bude bliže klošarima s Alipašina?Melbourne_Australia wrote:Ja licno ne vidim nikakac problem sa tim... Nije Sarajevo Melbourne da je bilo sta daleko ..Ali kad vidim kakve price pisu vasi navijaci, fol vi ste gradski klub i pljuju dole ljude i sve ostale koji zive ispod SkenderijeTomahawk11 wrote:Šta ako je i Butmir? Ta malograđanska i čaršijanerska priča nigdje ne pije vode.pitam se da li su oni normalni
A realno jedino sto vi mozete si priustiti je ta lokacija..Ove bajke o lokacijama po gradu su stvarno komedija..
Joj da znam ko je pa da ga Alpašinci nafataju.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1611 Re: Stadioni u BiH
Ko je to napisao 
Za svoje navijače napisao ?
Za svoje navijače napisao ?
-
duffy_duck
#1612 Re: Stadioni u BiH
how much does an anthropologist make a yearKOŠEVO SARAJEVU !!!
#koševosarajevu
#vrijemeje
Poziv za Upravu, legende i navijače FK Sarajevo. Ne odustajte od stadiona Koševo. Pokrenimo skupa inicijativu "KOŠEVO SARAJEVU".
Opština Centar, sa svim svojim načelnicima i Opštinskim vijećima od 1996. do danas je pokazala da očito nema namjeru napraviti od stadiona Koševo moderan i funkcionalan stadion, zato svi skupa trebamo napraviti pritisak na njih da se to promijeni. Dajte Koševo Sarajevu, dajte da klub napravi stadion. Dosta više šuplje priče. Hoćemo KOŠEVO.
Neka Uprava javno izađe sa prijedlogom da se Sarajevu da stadion pod koncesiju, neka se svaki dan objavi intervju sa jednom legendom kluba u kojima će objasniti zašto su Sarajevo i Koševo JEDNO.
Safet Sušić, Faruk Hadžibegić, Mirsad Fazlagić, Vahidin Musemić, Predrag Pašić, Husref Musemić, Fuad Muzurović, Mehmed Janjoš, Slaviša Vukičević, Edhem Šljivo, Sead Jesenković, Davor Jozić, Dragan Jakovljević, Nijaz Ferhatović, Nijaz Merdanović, Senad Merdanović, Mirza Kapetanović, Nihad Milak, Fahrudin Prljača, Boško Prodanović, Ibrahim Sirćo, Stjepan Blažević, Salih Šehović, Zijad Arslanagić, Džemaludin Mušović, Miloš Đurković, Murat Šaran, Ante Rajković, Zoran Lukić, Branko Bošnjak, Srebrenko Repčić, Ferid Radeljaš, Zijad Švrakić, Agim Nikolić, Irfan Handžić, Vladimir Petković, Denijal Pirić, Miloš Nedić, Boban Božović, Dejan Raičković, Dane Kuprešanin, Igor Lazić, Alen Avdić, Amar Ferhatović, Džemo Smječanin, Mirsad Dedić, Senad Repuh, Almir Turković, Mirza Varešanović, Nermin Gogalić, Dženan Uščuplić, Džemo Berberović, Muhidin Zukić, Mirzet Krupinac, Emir Obuća, Muhamed Alaim, Alen Škoro, Veldin Muharemović, Adnan Osmanhodžić, Edin Šaranović, Ervin Uščuplić, Faruk Ihtijarević, Muhamed Džakmić, Damir Hadžić, Samir Duro, Memnun Suljagić, Sedin Torlak... I SVI OSTALI ŽIVUĆI FUDBALERI SARAJEVA.
Sarajevo ima stotine bivših igrača koji su još uvijek face u bh. fudbalu. Uključite sve i jednog u kampanju KOŠEVO SARAJEVU. Svaki dan po jedan intervju da izađe u medije, svaki da se slika sa natpisom KOŠEVO SARAJEVU.
Horde zla da na svakoj utakmici istaknu parolu KOŠEVO SARAJEVU. Raja sa istoka i zapada također.
Igrači na svakoj utakmici da izađu u majicama sa istim natpisom i noseći transparent u rukama.
Sve tri tribine u jedan glas da grme KOŠEVO SARAJEVU.
Portali da prenesu vijest o tome. Bordo novinari da objavljuju kolumne zašto se Sarajevu mora dodijeliti Koševo.
Svaki navijač na društvenim mrežama da se uključi u kampanju.
KOŠEVO SARAJEVU !!!
- cvrčak_na_hedonizmu
#1613 Re: Stadioni u BiH
Vala, opstepoznata stvar je da divovi zive u ruralnim i zabacenim podrucjima te je sasvim logicno da im staniste bude u blizini suma, livada kao i domacih i divljih zivotinja. Zaista ne vidim problem. Pisem za jarana, zamolio me, smotan nekakav 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1614 Re: Stadioni u BiH
Joj priče 
- nosara
#1615 Re: Stadioni u BiH
Ja sam za to da im drzava proda Kosevo po trzisnoj cijeni. Pare na tri dijela, drzavi, FK Olimpik i najtrofejnijem. Posteno.
Općina Novo Sarajevo daje Željezničaru 100.000 KM za trafostanicu na stadionu Grbavica

Općina Novo Sarajevo daje Željezničaru 100.000 KM za trafostanicu na stadionu Grbavica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1616 Re: Stadioni u BiH
Ne može, vi ste svoje već dobili.
- cvrčak_na_hedonizmu
#1617 Re: Stadioni u BiH
Gradski stadion je tvoj koliko je i moj, tako da nema nikakvih poklona. Sa vlastitom imovinom radi sta hoces, sa nasom, jokTomahawk11 wrote:Ne može, vi ste svoje već dobili.
Treba kontra protest napraviti u slucaju kakvih mahinacija i krcmljenja nase imovine
- nosara
#1618 Re: Stadioni u BiH
Uvaljuju zutom vruc krompir a nisu ga ni konsultovali. 
- studiorum_tuzlaensis
#1619 Re: Stadioni u BiH
Čuj Koševo Sarajevu? Jel i Zetra ide u paketu?
Gdje će papa dolaziti? Kako će Dino Merlin koncert praviti?
Onako nadmeno i oštro... dajte Koševo Sarajevu, pa ja... poklonite im i reflektore
Onako nadmeno i oštro... dajte Koševo Sarajevu, pa ja... poklonite im i reflektore
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1620 Re: Stadioni u BiH
Ne pričam o gradskom stadionu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gradski stadion je tvoj koliko je i moj, tako da nema nikakvih poklona. Sa vlastitom imovinom radi sta hoces, sa nasom, jokTomahawk11 wrote:Ne može, vi ste svoje već dobili.
Treba kontra protest napraviti u slucaju kakvih mahinacija i krcmljenja nase imovine
Gradski stadion nije ni tvoj ni moj. Možeš ga rentati i to je to. Ne pitamo se ni mi ni vi šta s njim.
Isto tako ako i postigne kakav dogovor FKS, ne vidim da vi tu nešto možete niti da bi se trebali uzbuđivati oko toga.
Dobili ste svoje, ne vidim problem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1621 Re: Stadioni u BiH
Nevezano za FKS, ali ako se ikad desi da tu više ne budemo igrali utakmice, taj će stadion zarasti u korov i neće dolaziti ni papa niti će Merlin koncerte praviti.studiorum_tuzlaensis wrote:Čuj Koševo Sarajevu? Jel i Zetra ide u paketu?
![]()
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#1622 Re: Stadioni u BiH
Mi smo izgradili svoje, eto pokrenite i vi kakvu akciju skupljanja para da vidimo gdje ste. Mi smo svoje pokazali i dokazaliTomahawk11 wrote:Ne pričam o gradskom stadionu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gradski stadion je tvoj koliko je i moj, tako da nema nikakvih poklona. Sa vlastitom imovinom radi sta hoces, sa nasom, jokTomahawk11 wrote:Ne može, vi ste svoje već dobili.
Gradski stadion nije ni tvoj ni moj. Možeš ga rentati i to je to. Ne pitamo se ni mi ni vi šta s njim.
Isto tako ako i postigne kakav dogovor FKS, ne vidim da vi tu nešto možete niti da bi se trebali uzbuđivati oko toga.
Naravno da se uzbudjujem, ne dam gradsku imovinu. Sta cu kad sam lokal patriota
- studiorum_tuzlaensis
#1623 Re: Stadioni u BiH
Stadion KOševo je zajednička imovina svih građana Općine Centar i Grada Sarajeva. Ukoliko stanovnici Grada i Općine prostom većinom odluče da se pokloni koncesijom Sarajevu, ja ću podržati takvu odluku. Mada i sad je tako jer je kirija mizerna, tako da ne vidim poentu...Tomahawk11 wrote:Ne pričam o gradskom stadionu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gradski stadion je tvoj koliko je i moj, tako da nema nikakvih poklona. Sa vlastitom imovinom radi sta hoces, sa nasom, jokTomahawk11 wrote:Ne može, vi ste svoje već dobili.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1624 Re: Stadioni u BiH
Na zemlji koju ste kupilicvrčak_na_hedonizmu wrote:
Mi smo izgradili svoje, eto pokrenite i vi kakvu akciju skupljanja para da vidimo gdje ste. Mi smo svoje pokazali i dokazali
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1625 Re: Stadioni u BiH
Pa eto, da se nešto priča...da li je bolje da se na taj način riješi pitanje unaprijeđenja Koševa ili da ovako tapkamo u mjestu svi i čekamo da se isto samo od sebe sruši?studiorum_tuzlaensis wrote: Stadion KOševo je zajednička imovina svih građana Općine Centar i Grada Sarajeva. Ukoliko stanovnici Grada i Općine prostom većinom odluče da se pokloni koncesijom Sarajevu, ja ću podržati takvu odluku. Mada i sad je tako jer je kirija mizerna, tako da ne vidim poentu...