Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bersK wrote:Nemoš vjerovat kakav hakaret od čovjeka i od ličnosti možeš bit da poslije neuspjelog pokušaja???? da smanjiš zagađenost i usereš i šefa i stanicu, počneš da prijetiš da ćeš to opet isto uraditi ako bude bilo potrebe. Pa onda poslije kažeš da su se čestice smanjile, a one više nego ikada u ova tri dana. Fakat ne znam jel ovo graniči sa zdravom pameti?
Još 2-3 ovakva poslića, čak moguće i neke stare vojne gvožđurije i ima da Iran postane zemlja koja se ubrzano transformiše u državu vladavine prava, demokratije i ljudskih sloboda.
Logovan wrote:
Hhahahhah e ne mogu da vjerujem, ja debila, idiota.
Ko god ne može da vjeruje, neka prvo pročita obaveznu lektiru, tipa "1984." i "Životinjska farma" , pisac je isti Džordž Orvel....puno će mu biti jasnije ovo baljezganje
Orwell je u Životinjskoj farmi bio "inspirisan" staljinistima, a ovo više tukne na recimo Čaušeskua i njegovu "helitu", mada u balijskoj varijanti.
Da, u pravu si. Ali mogli bi lako da i zavrse kao Causesku i njegova "helita".
S4mpion wrote:Baš je zanimljiv taj fenomen, kod nas se mišljenje stručnjaka traži tek kad nepismene seljačine na svoju nesposobnu ruku useru sve što mogu.
od današnjeg klixa gora je samo današnja slobodna bosna...a drago mi je njegovo pisanje, lično mi je drago, i dalje je preduhovit kad piše o temama gdje nema interes, ali koji je ovo sda bilten postao to je za ne vjerovati...
JThomas wrote:od današnjeg klixa gora je samo današnja slobodna bosna...a drago mi je njegovo pisanje, lično mi je drago, i dalje je preduhovit kad piše o temama gdje nema interes, ali koji je ovo sda bilten postao to je za ne vjerovati...
bersK wrote:Nemoš vjerovat kakav hakaret od čovjeka i od ličnosti možeš bit da poslije neuspjelog pokušaja???? da smanjiš zagađenost i usereš i šefa i stanicu, počneš da prijetiš da ćeš to opet isto uraditi ako bude bilo potrebe. Pa onda poslije kažeš da su se čestice smanjile, a one više nego ikada u ova tri dana. Fakat ne znam jel ovo graniči sa zdravom pameti?
iskreno,
ovolikoj količini dilentatizma se nisam nadao...
hej bolan, oni vještake uzimaju da kažu da je vladi odluka podmetnuta. k'o da je sudski proces pa odbrana uzima svog vještaka da kontrira optužbi. hej, halo, podmetnuta. ko im je podmetnuo, marsovci, gulenovci?
S4mpion wrote:Baš je zanimljiv taj fenomen, kod nas se mišljenje stručnjaka traži tek kad nepismene seljačine na svoju nesposobnu ruku useru sve što mogu.
To sto je njih zabolio stomak - njihova stvar, ali to sto usrase zivote ljudima - e to je vec ozbiljo
PS: ne volim psovati i lajati, nije to moj nivo komunikacije....ali ovi to zasluzuju... "precerase" po svim osnovama
JThomas wrote:hej bolan, oni vještake uzimaju da kažu da je vladi odluka podmetnuta. k'o da je sudski proces pa odbrana uzima svog vještaka da kontrira optužbi. hej, halo, podmetnuta. ko im je podmetnuo, marsovci, gulenovci?
Gulenovci, i ovdje i u Istambulu, ne pratiš fabulu.
Nema tu slučajnosti kad je ovako prefinjeno podmetanje u pitanju, narod znoooa!
I da stvar bude gora, nece se oni maci sa grbace....vlast je to
Nekad se do suza smijem njihovim idiotlucima...valjalo je to smisliti....valjalo je skupiti toliko idiota na jednom mjestu...
A i nisu bas svi birani na izborima, noorod odabra stranku, a stranka osabra "odabrane" da odlucuju "za nase dobro"
Nepass wrote:
Sad
citam izjavu konakovica i isto mislim. Jbt imas pokazatelj da je
danas najvece zagadjenje, pa skontas nije uspjelo ovo sa autima. Ali jok
on je u pravu i ponovice opet. Gdje ces reci da odluka nije urodila
plodom?
Ja se jos dvoumim jeli covjek bezobrazan ili jednostavno glup?!
On je političar.Njemu je bitno da daje populističke izjave u koje će
povjerovati većina.Slušam dnevnik TVSA i samo su prenijeli njihove
izjave bez ikakve analize u njihovu tačnost,tako će uraditi i druge
televizije i budi uvjeren da će bar 70 posto ljudi to uzeti kao tačnu
informaciju.Jer ljudi su takvi,vjeruju u ono što im serviraš a ne u ono
što zaista jeste jer ne žele i lijeno im je da sami provjere i istraže
nešto.
Haha gleda dnevnik Tvsa, i očekuje analizu i tačnost. Tamo se isključi mozak i uključi mikrofon za
članove Vlade i slične na vlasti.
A naivno je misliti da je Konaković ili Lukić glup, već je bezobrazluk u pitanju. Umjesto da priznaju grešku još dodaju, ponoviće kaže ako treba. Kad se laže samo je bitno ne treptati.
Nepass wrote:
Sad
citam izjavu konakovica i isto mislim. Jbt imas pokazatelj da je
danas najvece zagadjenje, pa skontas nije uspjelo ovo sa autima. Ali jok
on je u pravu i ponovice opet. Gdje ces reci da odluka nije urodila
plodom?
Ja se jos dvoumim jeli covjek bezobrazan ili jednostavno glup?!
On je političar.Njemu je bitno da daje populističke izjave u koje će
povjerovati većina.Slušam dnevnik TVSA i samo su prenijeli njihove
izjave bez ikakve analize u njihovu tačnost,tako će uraditi i druge
televizije i budi uvjeren da će bar 70 posto ljudi to uzeti kao tačnu
informaciju.Jer ljudi su takvi,vjeruju u ono što im serviraš a ne u ono
što zaista jeste jer ne žele i lijeno im je da sami provjere i istraže
nešto.
Haha gleda dnevnik Tvsa, i očekuje analizu i tačnost. Tamo se isključi mozak i uključi mikrofon za
članove Vlade i slične na vlasti.
A naivno je misliti da je Konaković ili Lukić glup, već je bezobrazluk u pitanju. Umjesto da priznaju grešku još dodaju, ponoviće kaže ako treba. Kad se laže samo je bitno ne treptati.
Tačnije, u pitanju je kriminalna neodgovornost. Za ovakve stvari bi im vjerovatno i u Albaniji sudili, ili ih makar ostavili bez "posla".