Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#1601 Re: Grčka - BiH
A što je to Džeko ispao naivan ? Dobio drugi žuti i jednu utakmicu suspenzije ? Glavni stoper Grčke dobio direktni crveni i neće igrati protiv nas u junu u Zenici.
Ono - baš su nas zajebali.
-
sumirprimus
#1603 Re: Grčka - BiH
i ti pricas liku koji je jos prije 7 godina reko na ovom istom forumu da bosna ko drzava postoji od dejtona... i sl bs..hrasno38 wrote:Divno gostoprimstvo sa transparentom NOZ-ZICA-SREBRENICA....jebem im i Afroditu i Akropolj....smetljari jedni ciganski!!!! Misle da je zaboravljeno dok su sa bbracom Srbima ubijali sa snajperskih polozoja oko SarajevaRomanija wrote:Edin i Mesa treba da se stide nakon ovih izjava, niti grcko negostoprimstvo, a pogotovo sudija nisu krivci za ovakav rezultat. Selektor koji ne samo da ne zna igracima usaditi disciplinu, nego ih ovakvim izjavama potice, i kapiten koji je svojim istupom totalno unistio ritam igre svog tima i sad jos daje izjave 'vidjeces ti od moje raje', totalno sam razocaran s njim.....
mislim de ba...
alo grci,noz zica... romanija
-
trener-profesionalac
#1604 Re: Grčka - BiH
Edin H. wrote:Vodi ga kuciBarbaDue wrote:Takođe, ne znam jeste li ga spominjali ali meni je Jajalo pravo dobro odigrao.cyprus wrote:Ostaje utjeha što je Spaho izdominirao večerašnju tekmu, nij :-nije mogao hodati na kraju, setka se, umjesto da izblokira sut.
koji si ti gmaz.citavo vrijeme prozivas jajala.vecras jedan od najboljih ...jel jedini on bio tu da blokira sut, mozda nije mogao jer je odigrao 100 minuta susreta a ovi koji su usli od mestra mese su isto stojali i nisu blokirali.JAJALO JE VECERAS ODIGRAO PREDOBRU UTAKMICU.
- amidzazeher
#1605 Re: Grčka - BiH
Gledam snimak one frke i ne kontam zasto je Lulic dobio zuti karton

-
sumirprimus
#1606 Re: Grčka - BiH
al i ovo je nefer,ovo je bilo za nokauta dvojica ga skolila i jos sudija tu jebe mater...jebali su nas svedi da valja,od ovih firauna nisam ni ocekivo manje od provokacija i slic.bs.Logovan wrote:![]()
E moj Edine koliko si glup i naivan ispao.
-
north
#1607 Re: Grčka - BiH
Da, do mene je, jer sam nešto kontao da kasnije igraju sa belgijancima...I pored toga mišljenja sam da nam bod progiv grka neće biti dovoljan...jer ili će futavi grci nekim čudom iznenaditi balgijance kući pa će svi biti u čudu ili ćemo mi se negdje još okliznuti, tipa Kipar pa onda taj bod protiv grka kući bi bio nedovoljanpalermo wrote:Kad će osiguratui prvo mjesto ? Pa slijedeću igraju sa Belgijom u gostima.....a mislim da mi i domaću utakmicu sa Belgijom igramo poslije Grka....(al nisam siguran), tako da će prije biti da će Belgija osigiurati prvo mjesto kad bude sa nama igrala.....north wrote:Ne nužno, Grčka koliko god da je tanka večera bila, kući mogu Belgijancima bod otkinuti pogotovo jer će ovi već osigurati prvo mjesto, znaju oni autobus parkirati I neće igrati na način ko što su protiv nas gdje smu mislili da mogu do 3 boda pa se malo zajebali...Moraš i ti dobiti na Kipru, vidjeli smo kako smo ih teško dobili prošle kvalifikacije, što bi to sad bilo puno lakše...Ja čak mislim da će prije Grcima bod igrati u Zenici nego nama, živi bili pa vidjeli kad nas matematika iznenadiIt_is_a_Leclerc wrote:Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.....Sa ovom pobjedom večeras, mi bi toliko lakšu psihološku utakmicu igrali u Zenii gdje I bod igra, ovako opet biti ili ne biti gdje moraš dobiti sve do kraja izuzev Belgije ako misliš siguran baraž imati......
Treba dobiti Grke kući i ne kikstai male utkamice i to je to....
- Point.
#1608 Re: Grčka - BiH
Jebem ti i Sokratisa i Zeusa i Olimpa i sva jebena grcka ostrva. Treba ih izjebati na suho kad i ako dodju u Zenicu. U junu treba obnoviti 7 muslimansku brigadu bas zbog doceka ove ciganije.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1609 Re: Grčka - BiH
E pa vidis 19 nije dobio crveni mada je trebao ako je trebao i Edin sto dovoljno govori o kriterijumu usranog Svedjanina.studeni76 wrote:I ako je pogodjen to je bilo nakon sto je ispao naivan i skino liku gace. Malo ti mijesas niz desavanja. Umjesto da se nastavi valjat i isprovocira karton za broj 19, on fasuje crveni. Jbg drag je i meni al ispao je glup
- bersK
#1610 Re: Grčka - BiH

I have a drone. I have a flag...
Valjalo bi ovo organizovat, malo je reć.
- Šibicar
#1611 Re: Grčka - BiH
LSD wrote:
Što je najgore isto je govorio i za prvi žuti.
Debil na kvadrat,lik i sad misli da smo igrali s igračem manje od isključenja Džeke....
-
Lug
#1612 Re: Grčka - BiH
evo da im se i ja najebem sveg najmilijeg.hrasno38 wrote:Divno gostoprimstvo sa transparentom NOZ-ZICA-SREBRENICA....jebem im i Afroditu i Akropolj....smetljari jedni ciganski!!!! Misle da je zaboravljeno dok su sa bbracom Srbima ubijali sa snajperskih polozoja oko SarajevaRomanija wrote:Edin i Mesa treba da se stide nakon ovih izjava, niti grcko negostoprimstvo, a pogotovo sudija nisu krivci za ovakav rezultat. Selektor koji ne samo da ne zna igracima usaditi disciplinu, nego ih ovakvim izjavama potice, i kapiten koji je svojim istupom totalno unistio ritam igre svog tima i sad jos daje izjave 'vidjeces ti od moje raje', totalno sam razocaran s njim.....
BiH odlicna, Djeko odlican, odavno nije bolji bio,.. Mesa ..sta reci?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1613 Re: Grčka - BiH
Treba im jebati majku kroz majku na svakom koraku u Junu ali pametnosumirprimus wrote:i ti pricas liku koji je jos prije 7 godina reko na ovom istom forumu da bosna ko drzava postoji od dejtona... i sl bs..hrasno38 wrote:Divno gostoprimstvo sa transparentom NOZ-ZICA-SREBRENICA....jebem im i Afroditu i Akropolj....smetljari jedni ciganski!!!! Misle da je zaboravljeno dok su sa bbracom Srbima ubijali sa snajperskih polozoja oko SarajevaRomanija wrote:Edin i Mesa treba da se stide nakon ovih izjava, niti grcko negostoprimstvo, a pogotovo sudija nisu krivci za ovakav rezultat. Selektor koji ne samo da ne zna igracima usaditi disciplinu, nego ih ovakvim izjavama potice, i kapiten koji je svojim istupom totalno unistio ritam igre svog tima i sad jos daje izjave 'vidjeces ti od moje raje', totalno sam razocaran s njim.....
mislim de ba...
alo grci,noz zica... romanija![]()
-
smijesni_ste
#1614 Re: Grčka - BiH
Može li se ovo prijaviti UEFI? Mogao bi se i klix angažovati umjesto standardne kuknjave. 
- spree
#1615 Re: Grčka - BiH
jedino je ovaj lulic uvijek iskren i fakat uvijek kaze prave stvari
btw velid apsolutno ludilo spaho izdominirao i donio nam srecu po ko zna koji put
btw velid apsolutno ludilo spaho izdominirao i donio nam srecu po ko zna koji put
- Logovan
#1616 Re: Grčka - BiH
Čuj a što je to ispao naivan.It_is_a_Leclerc wrote:A što je to Džeko ispao naivan ? Dobio drugi žuti i jednu utakmicu suspenzije ? Glavni stoper Grčke dobio direktni crveni i neće igrati protiv nas u junu u Zenici.
- Šibicar
#1617 Re: Grčka - BiH
Ti iz Švedske ćeš je obnoviti,pretpostavljam?Point. wrote:Jebem ti i Sokratisa i Zeusa i Olimpa i sva jebena grcka ostrva. Treba ih izjebati na suho kad i ako dodju u Zenicu. U junu treba obnoviti 7 muslimansku brigadu bas zbog doceka ove ciganije.
-
sumirprimus
#1618 Re: Grčka - BiH
ja bi to najvise volilo...da njima dodje bruka navijaca i podrska iz rs i iz beogradskog pasaluka...
i jebiga da ispadne kakvo kvalietno sranje.
i jebiga da ispadne kakvo kvalietno sranje.
- O'zone
- Globalni moderator
#1619 Re: Grčka - BiH
Predobra igra u prvom poluvremenu ali realizacija za kurac. To nam se osvetilo u drugom i sudija svirao kraj.
Ne znamo dokrajčiti protivnika džaba nam sve.
Erikson je kurac od sudije realno.
Jajalo odigrao za 10.
Ne znamo dokrajčiti protivnika džaba nam sve.
Erikson je kurac od sudije realno.
Jajalo odigrao za 10.
-
north
#1620 Re: Grčka - BiH
Jebi ga Lulić je uglavnom uvijek u pravu kad daje izjave, pogađa u srž i ne euforiše lažno, kamo sreće da je tako i u pravu i na terenu, igrača koji toliko zuji a malo meda daje ovi prostori odavno nisu vidjeli...imaš osjećaj da ne prestaje čovjek trčati, svugdje ga ima, hu ha, a učinak po našu ekipu ima ko i one marionete Perić i Janković koji su tu samo da se zavolji forma ostala dva naroda bez namjere da se diskusija odvuče u pogrešnom smjeru na ovopeepeep wrote:"K'o pokisao sam. Tri-četiri sekunde su nam trebale do kraja da uzmemo sva tri boda. Crveni karton nije presudio jer smo igrali deset protiv deset, tako da to ništa nije promijenilo stanje na terenu.
Trebali smo prije crvenog kartona riješiti utakmicu. Nismo to učinili i nažalost smo primili taj gol u zadnjim skundama", rekao je Lulić.Ključaj temu i baci ključ, sve je rečeno ovde.
Last edited by north on 13/11/2016 23:50, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#1621 Re: Grčka - BiH
Znaci situacija kad mi vodimo,sudija svira za nas prekrsaj,ovaj grcki levat Edinu cupa loptu iz ruku,sta hoce Boga pitaj al nebitno,nama odgovara svako rastezanje igre.Znaci levatu das loptu u ruke i prostres mu crveni tepih "samo ti hodaj care sto se mene tice okruzi oko stadiona sa njom"Logovan wrote:![]()
E moj Edine koliko si glup i naivan ispao.
Upecao se Edin ko mlad majmun al eto zaduzio nas je previse puta da bi mu uzeo za zlo.
-
Romanija
#1622 Re: Grčka - BiH
Daj ba mojne mi sad te sanerske bombe bacati, boli me kurac na transparente i nozeve i zice i Srebrenice, to je sad razlog za ovo ponizenje karanja samog sebe; sto im nisu zavalili 6 golova kako su mogli pa im pozdravljali sa tri prsta sa obje ruke nakon tekme. Ja o Mesi kao covjeku nemam nikakvo misljenje nakon onog pljuvanja turskog sudije i ne ocekujem od njega nista smisljeno da kaze sto je i dokazao; ali Edin......od njega fakat nisam ovo ocekivao, incident jos i nekako, desi se, fuca je emotivan sport, ali on umjesto da digne ruku i kaze do mene, ne znam sta mi bi, dacu podrsku svojim suigracima sa tribina, a on 'naci cu ja tebe na Bjelavama'...uzas.
-
DonieBrasco
#1623 Re: Grčka - BiH
Nece UEFA qurcem pomaci radi ovoga nocas !
-
north
#1624 Re: Grčka - BiH
Šibicar wrote:Ti iz Švedske ćeš je obnoviti,pretpostavljam?Point. wrote:Jebem ti i Sokratisa i Zeusa i Olimpa i sva jebena grcka ostrva. Treba ih izjebati na suho kad i ako dodju u Zenicu. U junu treba obnoviti 7 muslimansku brigadu bas zbog doceka ove ciganije.
- BlueBlood
#1625 Re: Grčka - BiH
NAKON ZVIDZANJA HIMNE, PAROLE "NOZ,ZICA..." PROVOKACIJA NA TRIBINAMA I TERENU OD STRANE IGRACA,ONAKVOG PRITISKA IGRACA GRCKE NA SUDIJE, SUDIJSKIH GRESAKA U KORIST GRCKE, GADJANJA RAZNIM PREDMETIMA NASIH IGRACA I SVEGA OSTALOG CIME SU NAS GRCI DOCEKALI KUKAVICKI JE OVAKO KRITIKOVATI REPREZENTACIJU BIH
JA IM SKIDAM KAPU I CESTITAM SVIMA, MESI, IGRACIMA I NAVIJACIMA
VOLIM TE BIH
JA IM SKIDAM KAPU I CESTITAM SVIMA, MESI, IGRACIMA I NAVIJACIMA
VOLIM TE BIH