Narode, napusti mjesto okupljanja i mirno se raziđiNiemand wrote:Ideje ne mozete utisati. Al dobro, evo niemand ce sutiti.
ljubav_aha: nema za tebe, ti si klon
Narode, napusti mjesto okupljanja i mirno se raziđiNiemand wrote:Ideje ne mozete utisati. Al dobro, evo niemand ce sutiti.
Respo je Aleksandar Hrsum ove teme, koordinator i motivator ucesnikaBuckethead wrote:Evo došao sam do 30 strane, čitam odozada. od 1.5 k postova, respo ispisao milju
svira i respo gitaru al se ne snima u toj zanimacijiOticon wrote:I to bez kafequarterback wrote:pokupice Havana nakon ovog hita Respu sve forumasice![]()
![]()
dječak sa šibicama wrote:Respo je Aleksandar Hrsum ove teme, koordinator i motivator ucesnikaBuckethead wrote:Evo došao sam do 30 strane, čitam odozada. od 1.5 k postova, respo ispisao milju
Aaaa, znači bilo je tu i uspjeha. Trebala si otvoriti radnju za sparivanje i u RL.plain vanilla wrote:haha, fakat se puno raje upoznalo preko te teme, i ja sam bila iznenadjenadale cooper wrote:Bilo je dobrog druženja i zezancije na temi za one koji hvataju poslednji voz, a i na onoj o sparivanju.![]()
Inače ovom prilikom pozdrav za moju dragu sugrađanku vanillu, jednu od najboljih forumašica ikada.![]()
![]()
Mislim da vanilla nije nikada uspjela spariti nekoga, ali nije da nije pokušavala.
naravno, znam samo za one koji su objavljivali 'anonimne' oglase, pa sam ih ja prosljedjivala dalje
poslije bi se javili s utiscima, a kako rekoh prije, 5-6 parova se pohvalilo i vezom
samo tebe ne sparih, jer si se otimao kao da cemo te odmah ozeniti![]()
dobar jutric i tebi ,gospon ĐakmićMuhamed Đakmić wrote:
ljubav_aha: nema za tebe, ti si klon
ovo nije tvoj tekst ovo sam negdje cuodječak sa šibicama wrote:Opet tambura, sjecanja naviru, umirem majko ne budi me, lisce pada moje srce mre... daj havana neku sa dvije forumasice sto vrckaju guzama pred kamerom a u pozadini ide "nece mi nece san na oci ali me vino hoce bas, i svi mi kazu koci sto se opijas"
Po nekima dječak sa šibicama i bato su najveći salonci na forumu. Samo pitaj one stručnjake sa politike.Niemand wrote:Dobro, eo..
Nego, forumske rijeci? Salonacmeni dugo trebalo da skontam sta je to, tj. ko je, kad sam skontala, jel.
supercali wrote:ovo nije tvoj tekst ovo sam negdje cuodječak sa šibicama wrote:Opet tambura, sjecanja naviru, umirem majko ne budi me, lisce pada moje srce mre... daj havana neku sa dvije forumasice sto vrckaju guzama pred kamerom a u pozadini ide "nece mi nece san na oci ali me vino hoce bas, i svi mi kazu koci sto se opijas"
dale cooper wrote:Aaaa, znači bilo je tu i uspjeha. Trebala si otvoriti radnju za sparivanje i u RL.plain vanilla wrote:haha, fakat se puno raje upoznalo preko te teme, i ja sam bila iznenadjenadale cooper wrote:Bilo je dobrog druženja i zezancije na temi za one koji hvataju poslednji voz, a i na onoj o sparivanju.![]()
Inače ovom prilikom pozdrav za moju dragu sugrađanku vanillu, jednu od najboljih forumašica ikada.![]()
![]()
Mislim da vanilla nije nikada uspjela spariti nekoga, ali nije da nije pokušavala.
naravno, znam samo za one koji su objavljivali 'anonimne' oglase, pa sam ih ja prosljedjivala dalje
poslije bi se javili s utiscima, a kako rekoh prije, 5-6 parova se pohvalilo i vezom
samo tebe ne sparih, jer si se otimao kao da cemo te odmah ozeniti![]()
![]()
Vizije braka me odmah u startu obeshrabre.
Tako znaci.. a ja sve, djesu.dale cooper wrote:
Po nekima dječak sa šibicama i bato su najveći salonci na forumu. Samo pitaj one stručnjake sa politike.
al si ti promiskuitetnaNiemand wrote:Puno malih niemanda je oko nas.Chmoljo wrote:
ok, nisi Fazlija.
više si Ted Bundy
Imaćemo dosta slatkih, debelih beba i živjeti ćemo u grijehuBloo wrote:
![]()
![]()
![]()
ja sam dale zapikiralaako se ikad budem razmnozavala, biće to sa njim
*počni bježat dale*
supercali wrote:al si ti promiskuitetnaNiemand wrote:Puno malih niemanda je oko nas.Chmoljo wrote:
ok, nisi Fazlija.
više si Ted Bundy
Politika je ratna zona, tako da svako od nas u određenom momentu može postati salonac.Niemand wrote:Tako znaci.. a ja sve, djesu.dale cooper wrote:
Po nekima dječak sa šibicama i bato su najveći salonci na forumu. Samo pitaj one stručnjake sa politike.
bebadale cooper wrote:Imaćemo dosta slatkih, debelih beba i živjeti ćemo u grijehuBloo wrote:
![]()
![]()
![]()
*počni bježat dale*Awwww.
![]()
![]()
Mora da postajem mekan po stare dane.
Niemand wrote:Tako znaci.. a ja sve, djesu.dale cooper wrote:

Ti spomenu razmnožavanje. Nisam kontao da ćemo kuhati.Bloo wrote:bebadale cooper wrote:Imaćemo dosta slatkih, debelih beba i živjeti ćemo u grijehuBloo wrote:
![]()
![]()
![]()
*počni bježat dale*Awwww.
![]()
![]()
Mora da postajem mekan po stare dane.? mozemo jedino imati dosta debelih pica...ili neceg drugog jestivog
dogovorimo se kasnije na PP
potatiNiemand wrote:Dale, ova bloo je bas kul. A ti kako hoces, ja to samo nako kazem.
A ti nmi, ti.. mah.
EDIT: sad vidim. ova bloo vise nije kul. a ti respo, mali niemandi su ideje ubacene u vase glave. i oko vas. i kad si takav, nadam se da ces potati alergican na kafu. eto.
nisam ni ja kontala da zelis imati diviziju djecedale cooper wrote:
Ti spomenu razmnožavanje. Nisam kontao da ćemo kuhati.