Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta je brenglezi
Amidza i raja sa epl teme na agregatima
Kolijevka fudbala,najbolji igrači Vratite trofej kuci Uzeli jedan trofej,nekakvi kraljevi nesreće,nemaš kvalitete jarane,nije ovo za drvosječe.
Vejn Runi 300 000£
Nema mržih od ovih,hvala Bogu pa ispadoše,ko bi slusao njihove samohvalospjeve.
Švicarska - Poljska 2 Iako su Švicarski i Poljaci sa imenima kojim raspolažu tu negdje, mislim da se Poljaci pokazuju kao mnogo kompaktniji tim. Ne vjerujem da će ova generacija kakvu Poljska odavno čeka propustiti priliku da uđe u osam najboljih. A vjerujem da i Lewandowski mora konačno proraditi...
Vels - Sjeverna Irska 1 Nema sumnje da su Velšani izraziti favoriti u malom britanskom derbiju. Ulsterovcima je i ovo ogroman uspjeh, a Bale i ekipa sigurno imaju veće apetite. Mislim da neće lako slomiti otpor Sjeverne Irske, ali bar jedna ili dvije lopte bi trebale ući...
Hrvatska - Portugal 2 Ovo je jedini par gdje sam zaista u nedoumici. Naravno, svako ko je imalo objektivan će reći da su Hrvati ovdje favoriti, ali ja se odlučih za "dvicu" djelomično zato što nisam htio da ureknem susjede, koji na osnovu onoga što su pokazali u grupi zaista zaslužuju sve simpatije i pohvale, a djelomično zato što je dobro poznato ko je Cristiano i šta on može (kad ga krene). Uzimam u obzir i balkanski mentalitet, od kojeg Hrvati ne mogu pobjeć, koliko god oni to htjeli, pa eto...
Francuska - Irska 1 Uzevši u obzir da Francuzi imaju skoro čitavu sedmicu odmora, a Irci upola manje (svaka čast kreatoru sistema), kao i domaćinski status, a da se ne lažemo i ogromnu prednost u kvaliteti, mislim da od osvete za Henryevu ruku nema ništa...
Njemačka - Slovačka 1 Jasno je da Njemačka ima prostora da ubaci u brzinu više u odnosu na ono što su pokazivali u grupnoj fazi, pa stoga mislim da Slovaci rutinski otpadaju...
Mađarska - Belgija 2 Iako sam se dobro zajebo sa nekim predikcijama u vezi ovih reprezentacija u grupnoj fazi, sad smijem kuću staviti na Belgijance. Mađari jesu najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, ali ovo je najdalje što mogu...
Italija - Španija 2 U derbiju osmine finala možemo očekivati tika-taku s jedne strane i žabarovštinu sa druge. Prednost dajem Španiji, jer razlika u kvaliteti i mogućnostima je očigledna, samo je stvar materijalizacije iste...
Engleska - Island 1 U ovom duelu Bakalarskog rata čekujem najbolju predstavu Engleza u dosadašnjem toku prvenstva...
Ovi danas mi se pokenjaše na prognozu, ali 75% nije ni loše u odnosu na grupnu fazu
Jos skuhajte supu od galskih pijetlova i idete u legendu i mit
Nijemcima valja opet ispast
Vrijeme je za duplu krunu Koliko god iskusniji Italijani bili, Njemačka ima mlađi i brži tim naprijed to bi mogla biti glavna prevaga. Onakvog Draxlera teško da će ko moći pratiti. Španija je danas izgledala staro i zrela za smjenu generacija. To se najbolje vidjelo kada Insigne pravi smiješnim Ramosa pred kraj utakmice. Opet činjenica je da su Italijani jedini europski tim koji nam ne paše, ali vakat je da se i oni prođu. Nije nam ni Brazil odgovarao, pa kad je trebalo desilo se to što se desilo
Dr Baltazar wrote:
Vrijeme je za duplu krunu Koliko god iskusniji Italijani bili, Njemačka ima mlađi i brži tim naprijed to bi mogla biti glavna prevaga. Onakvog Draxlera teško da će ko moći pratiti. Španija je danas izgledala staro i zrela za smjenu generacija. To se najbolje vidjelo kada Insigne pravi smiješnim Ramosa pred kraj utakmice. Opet činjenica je da su Italijani jedini europski tim koji nam ne paše, ali vakat je da se i oni prođu. Nije nam ni Brazil odgovarao, pa kad je trebalo desilo se to što se desilo
Sve je moguce. Draksler me nije uvjerio protiv Poljske. Opet realno gledajuci-na individualnom nivou kvaliteta je na strani Nijemaca. Italijani su sada najopasniji, a za Njemacku su tradicionalno fatalni.
Ma očigledno je da je Njemačka tempirala formu u grupnoj fazi, jer Slovačka je objektivno u nivou jedne Poljske, a svakako iznad Ukrajine i Sjeverne Irske. I tako Njemačka odigra 0-0 protiv Poljske bez da su havetno zaprijetili, a onda Slovačku istamburaju lagano. Italija je pokazala silu protiv Belgije i onda su se malo primirili, da bi opet protiv Španije danas bili za klasu bolji. Rekao bih da je pobjednik ove utakmice novi prvak Europe. Teško da Francuzi mogu protiv ove dvije ekipe, ali domaćini su pa jedna sudijska odluka u finalu može sve promjeniti.
Zali Boze miliona i miliona bacenih u ove engleske balvane. To je znaci ta Premier leaugue najaca na svijetu, kako da ne. Ovo je jos jedan dokaz kako se pogresno vodi danasnji fudbal u Engleskoj i Evropi.
Prvi gol koji su primili je tipicni gol koji samo mozes vidjeti na turniru iza zgrade. A takve golove su primili u Africi protiv Nijemaca i u Brazilu protiv Urugvaja.