Osmina finala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MOSALJOZE

#1601 Re: Osmina finala

Post by MOSALJOZE »

Sta je brenglezi
Amidza i raja sa epl teme na agregatima 8)
Kolijevka fudbala,najbolji igrači :zzzz: Vratite trofej kuci :zzzz: Uzeli jedan trofej,nekakvi kraljevi nesreće,nemaš kvalitete jarane,nije ovo za drvosječe.
Vejn Runi 300 000£ :zzzz:
Nema mržih od ovih,hvala Bogu pa ispadoše,ko bi slusao njihove samohvalospjeve.

ISLANDE ISLANDE ISLANDE

Edit samo da znate brexit lijevo prva vrata desno
Saian

#1602 Re: Osmina finala

Post by Saian »

Surely, England MUST be the Premature ejaculators of the football world.
:D
Jack Be Nimble

#1603 Re: Osmina finala

Post by Jack Be Nimble »

Dobili po usima van i unutar stadiona.
AmiĐa_Idriz

#1604 Re: Osmina finala

Post by AmiĐa_Idriz »

Sta rade sa repkom vec godinama. Neko ce kod Boga dragog odgovarati za ovo sve. Neko ce zestoko goriti u dzehenemu.

Forza Azuri.
nelle_tz

#1605 Re: Osmina finala

Post by nelle_tz »

Reakcija navijaca Islanda na golove u Rejkjaviku
www.youtube.com/watch?v=BCOrjxdEqH8
AmiĐa_Idriz

#1606 Re: Osmina finala

Post by AmiĐa_Idriz »

Muhamed Đakmić wrote:
bosanska senzacija wrote:Sad bi bio fazon da imenuju Toni Pulisa ili Hery Rednapa kao iduceg selektora.
Ja nešto kontam da bi Allardyce ili Pardew mogli biti sljedeći. Nivo Hodgsona realno :D
Oni su 10 stepenica iznad ovog retarda.
sjedi 1

#1607 Re: Osmina finala

Post by sjedi 1 »

Hvala Bogu te zlo ispade :thumbup:
p206

#1608 Re: Osmina finala

Post by p206 »

Italija do sada pokazala najljepši fudbal, čvrst u odbrani bez ikakve grubosti, i jednostavan naprijed... skoro svaki napad opasnost za protivnika.

I Juventus je igrao na sličan način sa Conteom, ali ovo je puno ljepše i efikasnije.
MOSALJOZE

#1609 Re: Osmina finala

Post by MOSALJOZE »

https://youtu.be/3_y2Kp0YZWc
Mclaren 8)
Taj ce visiti na Big Benu 8)
splinter

#1610 Re: Osmina finala

Post by splinter »

HUUU :thumbup:
Muhamed Đakmić

#1611 Re: Osmina finala

Post by Muhamed Đakmić »

AmiĐa_Idriz wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
bosanska senzacija wrote:Sad bi bio fazon da imenuju Toni Pulisa ili Hery Rednapa kao iduceg selektora.
Ja nešto kontam da bi Allardyce ili Pardew mogli biti sljedeći. Nivo Hodgsona realno :D
Oni su 10 stepenica iznad ovog retarda.
Sve je to ista mraka. Italiju vodi jedan Conte, Francusku Deschamp, ovi nemaju trenera koji igra Ligu prvaka, a ne nešto više.
p206

#1612 Re: Osmina finala

Post by p206 »

žuti prošli dalje...
ovi sa otoka bi vjerovatno svi ispali da se Vels nije sastao sa S. Irskom.

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1613 Re: Osmina finala

Post by _BataZiv_0809 »

Bravo Island!

Jos skuhajte supu od galskih pijetlova i idete u legendu i mit :thumbup:

Nijemcima valja opet ispast :lol:
cyprus

#1614 Re: Osmina finala

Post by cyprus »

cyprus wrote:Evo i mene :oops:

Švicarska - Poljska 2
Iako su Švicarski i Poljaci sa imenima kojim raspolažu tu negdje, mislim da se Poljaci pokazuju kao mnogo kompaktniji tim. Ne vjerujem da će ova generacija kakvu Poljska odavno čeka propustiti priliku da uđe u osam najboljih. A vjerujem da i Lewandowski mora konačno proraditi...

Vels - Sjeverna Irska 1
Nema sumnje da su Velšani izraziti favoriti u malom britanskom derbiju. Ulsterovcima je i ovo ogroman uspjeh, a Bale i ekipa sigurno imaju veće apetite. Mislim da neće lako slomiti otpor Sjeverne Irske, ali bar jedna ili dvije lopte bi trebale ući...

Hrvatska - Portugal 2
Ovo je jedini par gdje sam zaista u nedoumici. Naravno, svako ko je imalo objektivan će reći da su Hrvati ovdje favoriti, ali ja se odlučih za "dvicu" djelomično zato što nisam htio da ureknem susjede, koji na osnovu onoga što su pokazali u grupi zaista zaslužuju sve simpatije i pohvale, a djelomično zato što je dobro poznato ko je Cristiano i šta on može (kad ga krene). Uzimam u obzir i balkanski mentalitet, od kojeg Hrvati ne mogu pobjeć, koliko god oni to htjeli, pa eto...

Francuska - Irska 1
Uzevši u obzir da Francuzi imaju skoro čitavu sedmicu odmora, a Irci upola manje (svaka čast kreatoru sistema), kao i domaćinski status, a da se ne lažemo i ogromnu prednost u kvaliteti, mislim da od osvete za Henryevu ruku nema ništa...

Njemačka - Slovačka 1
Jasno je da Njemačka ima prostora da ubaci u brzinu više u odnosu na ono što su pokazivali u grupnoj fazi, pa stoga mislim da Slovaci rutinski otpadaju...

Mađarska - Belgija 2
Iako sam se dobro zajebo sa nekim predikcijama u vezi ovih reprezentacija u grupnoj fazi, sad smijem kuću staviti na Belgijance. Mađari jesu najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, ali ovo je najdalje što mogu...

Italija - Španija 2
U derbiju osmine finala možemo očekivati tika-taku s jedne strane i žabarovštinu sa druge. Prednost dajem Španiji, jer razlika u kvaliteti i mogućnostima je očigledna, samo je stvar materijalizacije iste...

Engleska - Island 1
U ovom duelu Bakalarskog rata čekujem najbolju predstavu Engleza u dosadašnjem toku prvenstva...
Ovi danas mi se pokenjaše na prognozu, ali 75% nije ni loše u odnosu na grupnu fazu :oops:
MOSALJOZE

#1615 Re: Osmina finala

Post by MOSALJOZE »

Kipar ezdea
cyprus

#1616 Re: Osmina finala

Post by cyprus »

... demokratijaaa :mrgreen:
commendatore

#1617 Re: Osmina finala

Post by commendatore »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dr Baltazar

#1618 Re: Osmina finala

Post by Dr Baltazar »

_BataZiv_0809 wrote:Bravo Island!

Jos skuhajte supu od galskih pijetlova i idete u legendu i mit :thumbup:

Nijemcima valja opet ispast :lol:
Vrijeme je za duplu krunu :D Koliko god iskusniji Italijani bili, Njemačka ima mlađi i brži tim naprijed to bi mogla biti glavna prevaga. Onakvog Draxlera teško da će ko moći pratiti. Španija je danas izgledala staro i zrela za smjenu generacija. To se najbolje vidjelo kada Insigne pravi smiješnim Ramosa pred kraj utakmice. Opet činjenica je da su Italijani jedini europski tim koji nam ne paše, ali vakat je da se i oni prođu. Nije nam ni Brazil odgovarao, pa kad je trebalo desilo se to što se desilo :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1619 Re: Osmina finala

Post by _BataZiv_0809 »

Dr Baltazar wrote: Vrijeme je za duplu krunu :D Koliko god iskusniji Italijani bili, Njemačka ima mlađi i brži tim naprijed to bi mogla biti glavna prevaga. Onakvog Draxlera teško da će ko moći pratiti. Španija je danas izgledala staro i zrela za smjenu generacija. To se najbolje vidjelo kada Insigne pravi smiješnim Ramosa pred kraj utakmice. Opet činjenica je da su Italijani jedini europski tim koji nam ne paše, ali vakat je da se i oni prođu. Nije nam ni Brazil odgovarao, pa kad je trebalo desilo se to što se desilo :D
Sve je moguce. Draksler me nije uvjerio protiv Poljske. Opet realno gledajuci-na individualnom nivou kvaliteta je na strani Nijemaca. Italijani su sada najopasniji, a za Njemacku su tradicionalno fatalni.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1621 Re: Osmina finala

Post by _BataZiv_0809 »

cyprus wrote: Ovi danas mi se pokenjaše na prognozu, ali 75% nije ni loše u odnosu na grupnu fazu :oops:
Hajde baci sad i na temi o cetvrtfinalu, pa da malo kockam :pusi:
Dr Baltazar

#1622 Re: Osmina finala

Post by Dr Baltazar »

Ma očigledno je da je Njemačka tempirala formu u grupnoj fazi, jer Slovačka je objektivno u nivou jedne Poljske, a svakako iznad Ukrajine i Sjeverne Irske. I tako Njemačka odigra 0-0 protiv Poljske bez da su havetno zaprijetili, a onda Slovačku istamburaju lagano. Italija je pokazala silu protiv Belgije i onda su se malo primirili, da bi opet protiv Španije danas bili za klasu bolji. Rekao bih da je pobjednik ove utakmice novi prvak Europe. Teško da Francuzi mogu protiv ove dvije ekipe, ali domaćini su pa jedna sudijska odluka u finalu može sve promjeniti.
Romanista 101%

#1623 Re: Osmina finala

Post by Romanista 101% »

Zali Boze miliona i miliona bacenih u ove engleske balvane. To je znaci ta Premier leaugue najaca na svijetu, kako da ne. Ovo je jos jedan dokaz kako se pogresno vodi danasnji fudbal u Engleskoj i Evropi.
USAblues

#1624 Re: Osmina finala

Post by USAblues »

Nalazim dosta slicnosti medu ovom trojkom Cacic, Susic i Hodgson
Jack Be Nimble

#1625 Re: Osmina finala

Post by Jack Be Nimble »

Prvi gol koji su primili je tipicni gol koji samo mozes vidjeti na turniru iza zgrade. A takve golove su primili u Africi protiv Nijemaca i u Brazilu protiv Urugvaja.
Locked