EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mixone1995
#1601 Re: EURO 2016
Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-Turska
Jesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm 
- jeza u ledja
#1602 Re: EURO 2016
Domagoj Zovko iz Mostara se ne slaze s tobom.mixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
- mixone1995
#1603 Re: EURO 2016
Haahahahaah, dobarjeza u ledja wrote:Domagoj Zovko iz Mostara se ne slaze s tobom.mixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
- uglavnomja
#1604 Re: EURO 2016
prvo vjerovatno je stimano da se gleda spanija, s kim bilo ... a sad ako su ti cesi interesantniji od spanacamixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
a drugo kako bolan nisu hrvatici zanimljivi? a bakljada, a marisana, a prekid ... i sve su to najavili repete za veceras.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1605 Re: EURO 2016
Ma Gomez je babo u ovakvim postavkama, klasicni centrafor, sidras, kojeg kvalitetan vezni red poput njemackog hrani upotrebljivim loptama.MOSALJOZE wrote:
3 uljeza
- AmiĐa_Idriz
#1606 Re: EURO 2016
Sasvim logičan izbor tekme za večeras (iznenađujuće od strane BHT), kakva Češka kakva Turska 

-
Korisničkoime
#1607 Re: EURO 2016
Povecanje broja ucesnika na EP jeste zasigurno radi profita mada nije bas sve tako crno kako ga vi bojite.
Od ovog prosirenja neposredno ce profitirati i Savezi, kako je ono Ciro rekao vi kukate nema para, nema para pa kvalificirajte se i eto vam para. Covjek jednostavno objasnio. Pogotovo manji savezi kao npr.Albanski ce imati koristi od ovakvog sistema. UEFA hoce uzeti vise para kroz reklame, sponzore itd.ali ce vise para i podjeliti. Jbg.jedna Njemacka je non stop na zavrsnicama njima nije problem s parama, nama, Albancima, vjerovatno svima koji rijetko idu na zavrsnice nije tako komotno sa novcem. Tada stekaju i neki projekti poticaja mladjih kategorija, kampovi, savezi mogu angazovati bolje trenere u mladjim kategorijama, bolje skaute, bolje skole fudbala, projekti itd.itd. Svi hvalimo one kampove za onr mlade momke iz dijaspore sto ih nas savez organizira, putovanja Mese da gleda nase reprezentativce e pa ljudi to kosta pare sta mislite odakle dolaze sa SP-a dobrim djelom. UEFA takoder svako malo ima neke projekte kojima podrzava manje i slabije saveze pa tako npr.i nas savez, vece zarada ce dati mogucnost da se takvi projekti povecaju i ucescaju. Ako manji savezi budu imali bolju infrastrukturu podicaje mladjim od toga neposredno mogu profitirati i klubovi kroz poboljsanje omladisnskih pogona i skola to opet moze dovesti do stvaranja vise kvalitetnih igraca sto opet povecava kvalitet igre i atraktivnost, s tim da ce i klubovi iz manjih zemalja i slabijih liga zaraditi nesto ako njihov igrac bude sa reprezentacijom na EP-u (ako se dobro sjecam).
Znaci pare jesu motivacija za ovo povecanje i njih ce vise biti ali se sa njima moze i da napraviti mnogo toga dobrog i pozitivnog ako se pametno iskoriste mada ovaj format ne doprinosi kvaliteti jer kako vec @jez rece ako obije ekipe znaju da sigurno ili sa 95% prolaze onda je velika velika vjerovatnoca da ce oba tima i igrati na nerjeseno i onda dobijemo smor od utakmice kao ENG-SLV jucer. Znaci mac s dvije ostrice je ovo sve.
Od ovog prosirenja neposredno ce profitirati i Savezi, kako je ono Ciro rekao vi kukate nema para, nema para pa kvalificirajte se i eto vam para. Covjek jednostavno objasnio. Pogotovo manji savezi kao npr.Albanski ce imati koristi od ovakvog sistema. UEFA hoce uzeti vise para kroz reklame, sponzore itd.ali ce vise para i podjeliti. Jbg.jedna Njemacka je non stop na zavrsnicama njima nije problem s parama, nama, Albancima, vjerovatno svima koji rijetko idu na zavrsnice nije tako komotno sa novcem. Tada stekaju i neki projekti poticaja mladjih kategorija, kampovi, savezi mogu angazovati bolje trenere u mladjim kategorijama, bolje skaute, bolje skole fudbala, projekti itd.itd. Svi hvalimo one kampove za onr mlade momke iz dijaspore sto ih nas savez organizira, putovanja Mese da gleda nase reprezentativce e pa ljudi to kosta pare sta mislite odakle dolaze sa SP-a dobrim djelom. UEFA takoder svako malo ima neke projekte kojima podrzava manje i slabije saveze pa tako npr.i nas savez, vece zarada ce dati mogucnost da se takvi projekti povecaju i ucescaju. Ako manji savezi budu imali bolju infrastrukturu podicaje mladjim od toga neposredno mogu profitirati i klubovi kroz poboljsanje omladisnskih pogona i skola to opet moze dovesti do stvaranja vise kvalitetnih igraca sto opet povecava kvalitet igre i atraktivnost, s tim da ce i klubovi iz manjih zemalja i slabijih liga zaraditi nesto ako njihov igrac bude sa reprezentacijom na EP-u (ako se dobro sjecam).
Znaci pare jesu motivacija za ovo povecanje i njih ce vise biti ali se sa njima moze i da napraviti mnogo toga dobrog i pozitivnog ako se pametno iskoriste mada ovaj format ne doprinosi kvaliteti jer kako vec @jez rece ako obije ekipe znaju da sigurno ili sa 95% prolaze onda je velika velika vjerovatnoca da ce oba tima i igrati na nerjeseno i onda dobijemo smor od utakmice kao ENG-SLV jucer. Znaci mac s dvije ostrice je ovo sve.
-
mouton noir
#1608 Re: EURO 2016
mixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
znaci tebi je bolja tekma izmedju bezidejnih Ceha i katastrofalnih Turaka nego izmedju Evropskih prvaka i odlicne Hrvatske.
I plus tome, za razliku od vas pacenika i kompleksasa, u BiH ima puno Bosanaca i Hercegovaca koji navijaju za komsije kad nas vec nema.
- hrle1976
#1609 Re: EURO 2016
Ako nista bice cirkusa na stadionu.mixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
-
Rob_Atl
#1610 Re: EURO 2016
hrle1976 wrote:Ako nista bice cirkusa na stadionu.mixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
Evo malo prije javise na espn, da je hrvatska policija upozorila francuze da se sprema prekid u 30 minuti i napad na sudiju
- BHF_Manijak
#1611 Re: EURO 2016
Daj ba Sanea, ovaj mali je ograjis'o 100%!

- hrle1976
#1612 Re: EURO 2016
Rob_Atl wrote:hrle1976 wrote:Ako nista bice cirkusa na stadionu.mixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
Evo malo prije javise na espn, da je hrvatska policija upozorila francuze da se sprema prekid u 30 minuti i napad na sudiju.
Kao da 200-300 policajaca moze zaustaviti masu od 2.000 - 3.000
- hrle1976
#1613 Re: EURO 2016
Ako drzi 30 hiljada Poljaka marsiralo ulicama sa transparentom "branitelji evropske kulture" i skandalirali protiv izbjeglica. Nebi me cudilo da nije pokoji pozdrav Hikmetu pao izmedju Ukrainaca i Poljaka.
- jeza u ledja
#1614 Re: EURO 2016
Mislim da si ovim nesvjesno objasnio i drugu medalju kapitalizma - iako se bogati jos vise bogate, i svima ostalim se polako dize standard.Korisničkoime wrote:Povecanje broja ucesnika na EP jeste zasigurno radi profita mada nije bas sve tako crno kako ga vi bojite.
Ja sam samo govorio u kontekstu kvaliteta gledljivosti EURO.
Inace zaboravio sam jos nesto. Neki imaju potrebu da mijenjaju samo radi promjene, i po meni jedino iz razloga da bi neko negdje opravdao postojanje svog posla.
- mixone1995
#1615 Re: EURO 2016
Joj hrvatica, pomislio bi covjek da znaju igrati 
-
sumirprimus
#1616 Re: EURO 2016
Smiesno razmisljanje.mixone1995 wrote:Veceras prenos Hrvatska-Spanija a ne Ceska-TurskaJesu mi hrvatici interesantni za gledanje u pm
Odlicna utakmica.
-
sumirprimus
#1617 Re: EURO 2016
Ontam da si ogorcen al ne valja ti tomixone1995 wrote:Joj hrvatica, pomislio bi covjek da znaju igrati
- mixone1995
#1618 Re: EURO 2016
Nisi cuo za sarkazam?sumirprimus wrote:Ontam da si ogorcen al ne valja ti tomixone1995 wrote:Joj hrvatica, pomislio bi covjek da znaju igrati
- zavezata-vreca
#1619 Re: EURO 2016
Hrvatska moze do finala sigurno ... Nije mi jasna nacija koja je protiv mamica pa taj frajer kakva god da je seljacina u fudbalu je ferguson
- Edin H.
#1620 Re: EURO 2016
mixone1995 wrote:Joj hrvatica, pomislio bi covjek da znaju igrati
E moj Mesha, od kojih levata mi prijateljsku izgubismo.
- jeza u ledja
#1621 Re: EURO 2016
Napisah na drugoj temi - Turci su znali da im treba jos golova. Albanci nisu znali, samo su mogli pretpostavljati.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#1623 Re: EURO 2016
kao što sam več rekao, hrvatska je nogometna sila. ko prati forum, zna šta sam napisao.
- Idemedosumom
#1624 Re: EURO 2016
eeeee nek su ih hrvati uzeli kurve jedne, zatvaraju se kod 1:1, još daj penala na guzove

- jeza u ledja
#1625 Re: EURO 2016
Znaci Slovacka i S. Irska sigurno prosle dalje.