Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- burgundy
#1601 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije neki alibi ali opet drugacije nego kada si kandidat za predsjednika.Lakse se neke stvari izgovore,bez obzira sto vas neki mozda gledaju kao buduceg predsjednika.Pametni ljudi na tudjim greskama uce.Sad kad je kandidat mora ispec.A vidio je da su po onim zemljama koje su spomenute,posljedice katastrofalne,po svijet.Koliko saslusanja je gospodja dosad imala?Mene bi bilo stid da sam amerikanac i da me predstavlja neko koga svako malo zovu na sud.Neko ko se onesvesti svako malo,koga moraju drzati da ne padne.I to se pokusava prikrivati,ali u danasnje doba tesko se ista moze sakriti.I sutra ta gospodja treba recimo ici na samit g20
Bolje da odmah izaberu covjeka koji moze izdrati te napore.Tramp iz skupa na skup ko da ide u soping,a gospodja hoce da se pripremi za ponedjeljak i psihicki i fizicki naravno,jer joj je to zadnja slamcica za koju se moze uhvatit 
-
bole1st
- jeza u ledja
#1603 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mene bi bilo stid zivjeti u Americi a biti toliko neupucen.
Trump je proveo zadnjih 40 godina po sudovima. Svako malo nekoga tuzi, ili biva optuzen.
Clinton pala u bendek jednom, ali odmah je "svako malo".
Znaci ubuduce da samo trazimo ljude koji nisu bili politicari. Lakse ce neke stvari izgovoriti.
Tipa sta je Alep, gdje je Belgija, za sta sluzi nuklearno oruzje i tako. Najbolje nista ne znati i biti potpuno neupucen. U stvari sto manje zna i sto manje iskustva ima to bolje.
Cuj Trump spreman psihicki i fizicki. Covjek bi bio najstariji predsjednik izabran ikad. Eno kaze mu onaj nadri-doktor, kae "najzdraviji kandidat ikad za predsjednika".
Vjerovacemo mu, nema.
On kad bi postao predsjednik, ljudi bi mu se smijali gdje god da podje.
Trump je proveo zadnjih 40 godina po sudovima. Svako malo nekoga tuzi, ili biva optuzen.
Clinton pala u bendek jednom, ali odmah je "svako malo".
Znaci ubuduce da samo trazimo ljude koji nisu bili politicari. Lakse ce neke stvari izgovoriti.
Cuj Trump spreman psihicki i fizicki. Covjek bi bio najstariji predsjednik izabran ikad. Eno kaze mu onaj nadri-doktor, kae "najzdraviji kandidat ikad za predsjednika".
On kad bi postao predsjednik, ljudi bi mu se smijali gdje god da podje.
- Point.
#1604 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ima li ista jadnije od bosanaca koji podrzavaju ovog mahnitog Trumpa? Jebenog, fucking Trumpa? Pa citate li vi njegove izvale, slusate li njegove provale i nebuloze? Ja bi se sad ranio noktaricom u sred oka da podrzavam nekog lika koji ne zna sta je Belgija? Koji prica o nekakvim zidovima, koji bi zabranjivao skoro dvije milijardi ljudi da udju u USA, koji otvoreno podrzava ruskog predsjednika a blati bivsu americku ministarku i bivsu First Lady? Dumbasses.
- jeza u ledja
#1605 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
al vidi mu zene, avion jarane. pa ko ga ne bi volio!Point. wrote:Ima li ista jadnije od bosanaca koji podrzavaju ovog mahnitog Trumpa? Jebenog, fucking Trumpa? Pa citate li vi njegove izvale, slusate li njegove provale i nebuloze? Ja bi se sad ranio noktaricom u sred oka da podrzavam nekog lika koji ne zna sta je Belgija? Koji prica o nekakvim zidovima, koji bi zabranjivao skoro dvije milijardi ljudi da udju u USA, koji otvoreno podrzava ruskog predsjednika a blati bivsu americku ministarku i bivsu First Lady? Dumbasses.
- Point.
#1606 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da dodam, licno bilo bi me sramota svih onih koji izginuse za BiH da podrzavam lika kojeg podrzavaju Seselj i srpski nacionalisti. Bilo bi me stid i Boga i naroda.
- burgundy
#1607 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sto me nasmija na sabahu,sta kazes jednom pala u bendek.Eno slusaj muza joj,poznati lazov,Hillary frequently faints.Kao biznismen kad je velika lovu u pitanju i rodjena braca ce te bacit na sud.Isto je i sa Trampom,Bil Gejtsom itd itd.Reci ce ti i Fahra naš kod nas:)Ovdje govorimo o povjerljivim dokumentima koje se ticu izravno sigurnosti zemlje,hilarini merifetluci sa mejlovima.Nije Hilary mladja deset godina,tek godinu mladja od Trampa,po zdravlju je pretekla Trampa na gore nazalost,ne zelim nikom zlo,svakako cemo svi tamo jednom.Ja ne vidjeh da Tramp kaslje,pada,uzima odmore.Bas suprotno sa skupa na skup ko momak.Rodamovoj bi bijela kuca bila,bolnica.Prosjecnom amerikancu Belgija,Alep i ostale stvari koje ih realno ne doticu i ne zanimaju previse.Kao sto je normalno.Daj im dolara,sigurnosti i to je to.Merkelka kaze mozda sam bila preblaga sa izbjeglickom krizom,vidjevsi rezultate posljednjih izbora.Demokrate na celu sa odlazecim predcednikom koji je treba reci jako aktivan u kampanji za Hilary,kaze neka dodju ima mjesta.Pa ce se desavat Nice,Minheni,Orlanda itd itd.Ljudima je dosta toga.Ne osjecaju se sigurno u svojim domovima.
- Point.
#1608 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Boli me kurac za prosjecnog white trash amera koji ne zna sta je i gdje je Belgija, ali ako predsjednik najjace sile na dunjaluku ne zna sta je Belgija ili Alepo, covjek se zapita. Tacno je Hillary, ma koliko ogavna bila, opisala prosjecnog Trumpovog glasaca. Saka krezavih jadji.
- Kombat
#1609 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
neka te bude stid manitua i naroda sto mozes podrzavati ovu lazljivu pichkurinu...ona i njen zagondzija imaju bosanske krvi na rukama...i to vrlo, vrlo mnogo!Point. wrote:Da dodam, licno bilo bi me sramota svih onih koji izginuse za BiH da podrzavam lika kojeg podrzavaju Seselj i srpski nacionalisti. Bilo bi me stid i Boga i naroda.
Trump, koliko god da je opaljen, jos uvijek nije postao masovni ubica - sto ne znaci da nece - ali ova kucketina je to davno postala i uziva u tome. Srami se!
- Point.
#1610 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cuj Hilari masovni ubica? Pa to samo neupuceni Trumpov white trash jadj moze reci. Uozbilji se!Kombat wrote:neka te bude stid manitua i naroda sto mozes podrzavati ovu lazljivu pichkurinu...ona i njen zagondzija imaju bosanske krvi na rukama...i to vrlo, vrlo mnogo!Point. wrote:Da dodam, licno bilo bi me sramota svih onih koji izginuse za BiH da podrzavam lika kojeg podrzavaju Seselj i srpski nacionalisti. Bilo bi me stid i Boga i naroda.
Trump, koliko god da je opaljen, jos uvijek nije postao masovni ubica - sto ne znaci da nece - ali ova kucketina je to davno postala i uziva u tome. Srami se!
- tzipiripi
#1611 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nikad mi neće bit jasno šta jedan bosanac ima s Killary, zašto je toliko podržava???? Ono ogroman upitnik iznad glave
Podržavaju ženu koja je lagala da su na nju pucali teroristi BiH. I to više puta lagala, čak lafinu ukrašavala klasičnim detaljima što je osobina svih patoloških lažova i psihopata.
Da mi koji ne uleti s klasičnom forom "ko je protiv Killary taj je uz Trumpa", ja sam i protiv Trumpa.ba Ali mislim da je ova lažljiva psihopatska luđakinja opasnija 100 puta od te karikature od političara. To je već dokazala mnogo puta. Zaboli me za amere i njihove poreze, zakone, sve medijske zvijezde koji podžavaju ovu beštiju. Štetu koju su već napravili po svijetu je nemoguće popravit.
Ali ono što mene brine je šta je ova luđakinja godinama već radila po svijetu, i šta javno obećava i planira nastavak istog sranja.
Podržavaju ženu koja je lagala da su na nju pucali teroristi BiH. I to više puta lagala, čak lafinu ukrašavala klasičnim detaljima što je osobina svih patoloških lažova i psihopata.
Da mi koji ne uleti s klasičnom forom "ko je protiv Killary taj je uz Trumpa", ja sam i protiv Trumpa.ba Ali mislim da je ova lažljiva psihopatska luđakinja opasnija 100 puta od te karikature od političara. To je već dokazala mnogo puta. Zaboli me za amere i njihove poreze, zakone, sve medijske zvijezde koji podžavaju ovu beštiju. Štetu koju su već napravili po svijetu je nemoguće popravit.
Ali ono što mene brine je šta je ova luđakinja godinama već radila po svijetu, i šta javno obećava i planira nastavak istog sranja.
- Kombat
#1612 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
tzipiripi wrote:Nikad mi neće bit jasno šta jedan bosanac ima s Killary, zašto je toliko podržava???? Ono ogroman upitnik iznad glave![]()
- tzipiripi
#1613 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ono kad se šicaju forama "white trash" a liku pola najbližih ljudi obojeni
Ili homofob a jedan od najpoznatijih gay aktivista ga podržava Ili antisemit a kćerka mu se preobratila na židovstvo, a još dvoje djece u vezi s židovima. Mada bi iz ovog možda mogla ispast teorija da je cionist....
Hebo te još ću počet navijat za njega

Hebo te još ću počet navijat za njega
- burgundy
#1614 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Prirucnik kako sigurno izgubiti izbore:Kljucna rijec glasi:Saka Jada.Vidjeti pod Zoran Milanovic & Hillary Clinton.
- burgundy
#1615 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pocela se i ona derat,dobila visak energije
-
broj dva
#1616 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Za Bushevog vakta mislio sam da ne moze gore, ne moze losije, ne moze pogresnije.
Sada vidim da sam se zajebao, uvjek moze gore, losije i pogresnije.
Ako izaberu Trumpa ko im jebe mater, sami su trazili sve sto ce dobiti.
Nesto kao i mi kad izabrasmo Franju, Aliju i Slobu s tim da su oni djelovali kulturnije, umjerenije i normalnije od Trumpa.
Sada vidim da sam se zajebao, uvjek moze gore, losije i pogresnije.
Ako izaberu Trumpa ko im jebe mater, sami su trazili sve sto ce dobiti.
Nesto kao i mi kad izabrasmo Franju, Aliju i Slobu s tim da su oni djelovali kulturnije, umjerenije i normalnije od Trumpa.
- Challenger__
#1617 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
"Proxy-nacionalizam". Prejako.
- Point.
#1618 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Podrzavati covjeka kojeg podrzavaju rusi i srpski radikali, kako objasniti taj kompleks?
- burgundy
#1619 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo izlaze novi dokazi.
-
Avetinho
#1620 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Burgundi
Ti "dokazi" dolaze od reposa koji su najveca rasisticka banda na zapadnoj hemisferi.
Mozes, naravno, navijati za koga zelis, ali ovaj lik Tramp tebi licno moze donijeti samo strah, patnju i neizvjesnost. Lik koji je obecao da ce istjerati, pod policijskim lupom posmatrati, ili zabraniti pristup Americi za sve one koji lice kao ti, ili za sve koji ne lice kao on.
To je njegova ideja kako "napraviti Ameriku ponovo velikom".
Taj ti nije prijatelj.
Ti "dokazi" dolaze od reposa koji su najveca rasisticka banda na zapadnoj hemisferi.
Mozes, naravno, navijati za koga zelis, ali ovaj lik Tramp tebi licno moze donijeti samo strah, patnju i neizvjesnost. Lik koji je obecao da ce istjerati, pod policijskim lupom posmatrati, ili zabraniti pristup Americi za sve one koji lice kao ti, ili za sve koji ne lice kao on.
Taj ti nije prijatelj.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1621 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bolje Trump nego Klingonka.
-
Avetinho
#1622 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobru koku guzi. Koja ne zna dvije sastaviti da ne prekopira govor od Michelle Obama.
I tata bi, sine, jelde? American Dream mlade bosancadi. "Shut your mouth up and get to work".
I tata bi, sine, jelde? American Dream mlade bosancadi. "Shut your mouth up and get to work".
- burgundy
#1623 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jeste sad su republikanci krivi,za njena sranja.Da je sistem koji je ocigledno truho u USA ova ne bi imala prava da se uopste kandiduje.Ja se licno ne bojimAvetinho wrote:Burgundi
Taj ti nije prijatelj.
- jeza u ledja
#1624 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Askekt malogradjanskog kompleksa? O cemu ti?Guz Pojet wrote:U pitanju je neka vrsta spontanog nacionalizma i malogradjanskog kompleksa. Hillary je protiv Rusa, znaci protiv Srba, to je aspekt spontanog proxy nacionalizma.tzipiripi wrote:Nikad mi neće bit jasno šta jedan bosanac ima s Killary, zašto je toliko podržava???? Ono ogroman upitnik iznad glave![]()
Aspekt malogradjanakog kompleksa je interesantniji. To je zelja da se projektuje slika svijeta koji bi bio idealan, e samo da nema socijalista i komunista tj ovih sto se suprotstavljaju neoliberalnoj ideji. Toboze smo zarobljeni mentalno u komunizmu, 30 godina od sloma komunizma, pa nam je on, a ne neoliberalizam, kriv za sve. U tom svijetu fantazije neoliberalna Amerika nema nista protiv muslimana i njihove religije, naprotiv, i napravila bi (malo)gradjansku bosnjacku drzavu, samo da nema jugonostalgicara i teoreticara antiamericke zavjere. Dokaz da nas Amerika voli, ti Boanjaci kontaju, su Andjelona Djoli i Hilari Klinton.
Mene ne interesuje prica o Rusima koliko me interesuje prica o stanju u zemlji u kojoj zivim. Mene interesuje zdravstveno osiguranje po pitanju kojeg Republikanci ne zele da rade ista. Interesuje me ko je na Supreme Court jer ne zelim da zivim u freak drzavi koja zabranjuje abortus i prava manjina. Ne zelim da zivim u drzavi ciji Supreme Court dozvoljava neogranicen upliv novca u izborne trke sto je jedan od glavnih razloga sto imamo politicki sistem kakav imamo. Ne zelim da zivim u polufasictiskoj drzavi koja profilira obojene, vjerske manjine i zabranjuje im ulazak u zemlju. Ne zelim da zivim u drzavi koja dozvoljava masovnu upotrebu svih vrsta oruzja bez ikakve kontrole.
Ne zelim predsjednika koji ne zna sta je fakin Belgija, ne zna sta je nuklearno oruzje i cemu koristi. Nema pojma o Bliskom Istoku. Balkanu da ne govorim.
Cuj "lazljivica Clinton". Halo, Trump laze u svakom jebenom govoru. Pa frajer otvoreno laze, nakon sto mu se na to ukaze frajer komotno promjeni pricu, U ROKU OD SEDAM DANA. Frajer nece da objavi podatke o svojim porezima, to je nesto sto su objavljivali predsjednicki kandidati zadnjih 50 godina, ukljucujuci i sve relevantne u ovom krugu, OSIM TRUMPA. To je neka osnova otvorenosti. Znaci osnova sveg onog suprotnog sto ne bi karakterisao kao LAZI i OBMANE.
Covjek je biznismen, upravo je on taj koji je dio lobija koji stoje iza politicara. Upravo je on taj koji je dio establishmenta koji gazi po malom covjeku. Frajer hoce da lafo da "bring jobs back to America", istovremeno prodajuci kackete sa svojim sloganom koji su Made in China.
Najnizi moguci djelilac. Sve zivo, od A do Z. I neko pametan uopste dovodi u pitanje za koga glasati? Da je neko pravio karikaturu svega najgoreg u osobinama jedne osobe da se kandiduje za predsjednika ne bi bio daleko od Trumpa.
Sva prica oko Hillarinih emaila je glupava i malo koga zanima osim frikova koji glasaju za Trumpa.
Prica oko donora, upetljanosti fondacije, laganja oko raznih drugih stvari, to sve stoji. Ali ovo u vezi emailova je zesca glupost.
Dvadeset godina Republikanci grade iskrivljenu sliku Clintonovih, Obame, Kerrija, you name it. Billa Clintona su htjeli izbaciti iz Bijele Kuce jer je guzio jebenu sekretaricu. Ista ta medijska masina se sada hvata za glavu jer su upravo oni stvorili ovog frika, i milione frikova koji ga podrzavaju. Istovremeno Trump ima fakin gologuzi foto-model u svojoj kuci, a njegov pogled na ulogu zena u porodici i javnom zivotu je dobro poznat. Lik ima 70 godina, fond rijeci cirka 1000, nikad nista ne cita. Toliko godina u guzici a i dalje je jedno razmazeno deriste koji se rodio sa zlatnom kasikom u fakin guzici.
O cemu pricamo? Pricamo o sebicnim, neobrazovanim i ksenofobnim ljudima koji upravo zbog tih svojih osobina podrzavaju Trumpa.
Sto se tice ovih ostalih...
Izbor za americkog predsjednika se svodi na dva covjeka. Znaci Sanders je out, nema ga. On je sam izasao i rekao glasajte za Hillary. I trenutno je negdje vjerovatno gdje drzi govor podrske Clintonovoj. Zato sto frajer nije glup, nije dijete i nije ego-manijak, i zna sta bi Donald Trump znacio u Bijeloj Kuci, tj. kakva bi to katastrofa bila.
Ja sam u nekom trenutku odlucio se za Sandersa. Svi moji koji znam su njegovi fanovi. Svi prijatelji koje znam su njegovi fanovi. Niko nije gotivio Hillary. Zivim u ultra-liberalnoj sredini, ne vidim nijednu maltene naljepnicu za Hillary, a opet znam da ce 99% ljudi koji glasaju glasati za nju, ne za Trumpa sigurno.
Oni koji kao lafo da protest-vote su ljudi koji su toliko nafurani na svoj egocentricni stav da ne vide dalje od svoje guzice. I realno, VELIKA VECINA njih zivi u drzavama gdje mogu da si priuste takav stav jer ce svakako u tim drzavama pobjediti Clinton.
Cuj spontani nacionalizam i malogradjanski kompleks.
- jeza u ledja
#1625 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Covjece, da li si ti svjestan koliko si neupucen??burgundy wrote:Jeste sad su republikanci krivi,za njena sranja.Da je sistem koji je ocigledno truho u USA ova ne bi imala prava da se uopste kandiduje.Ja se licno ne bojimAvetinho wrote:Burgundi
Taj ti nije prijatelj.Vise bih se bojao da ova histericna babetina dodje na vlast,ocekujuci gdje ce otvorit novu Libiju.On je ocajna za vlascu,spremna na sve,pogotovo sad.
Donald Trump je 2011 u svom video blogu izjavio sljedece:
"I can’t believe what our country is doing," Trump said, according to a BuzzFeed transcript. "Gaddafi in Libya is killing thousands of people, nobody knows how bad it is, and we’re sitting around we have soldiers all have the Middle East, and we’re not bringing them in to stop this horrible carnage and that’s what it is: It’s a carnage."
Trump continued.
"You talk about things that have happened in history; this could be one of the worst," Trump said. "Now we should go in, we should stop this guy, which would be very easy and very quick. We could do it surgically, stop him from doing it, and save these lives. This is absolutely nuts. We don’t want to get involved and you’re gonna end up with something like you’ve never seen before."
Evo ovdje imas video:
https://www.youtube.com/watch?v=zuvZQMY9WNw
Prvo pocinje nesto sa Republikanskih debata, onda na oko 0:30 pocinje njegov video blog. Znaci iz njegovih usta.