r_faruk wrote:zamisli situaciju, ti odes u raj, a zena u pakao (i obratno)... sta ces u raju bez osoba koje volis...
ili, odes ti u raj sa zenom, kad tamo sedamdeset i kusur djevica, cega li vec, cekaju da ih....... sta ce zena reci na ovo....
previse je rupa u religiji, zamisli nastane pobuna u raju, zamisli ovo, zamisli ono... zamisli meni se ne svidi u raju... ovaj raj je ocito nekakvo drustvo u kojem je promjena entropije nula,

, naravno logicno je da u njemu, raju, ne vrijede zakoni fizike... sta se radi sa otpadom u raju? mogu li ja nastaviti gledati ligu prvaka? ako mi se cefne alkohol, mogu li ga piti? hoce li ove djevice biti od 9 ili 16 ili 18 godina? Odakle djevice u raju? ko su one? sta sa njh sedamdeset i kusur poslije? moras li se u raju hraniti, ako moras, gdje ides u wc, ako si besmrtan, koji ces se djavo hraniti? ja volim pojest...........
teorija evolucije je CINJENICA, dokaza ima mnogo
bog se nije jos pojavio, niti je ikoga ozivio, a i broj cuda sa pojavom kamere se znacajno smanjio...
zamisli situaciju, ti odes u raj, a zena u pakao (i obratno)... sta ces u raju bez osoba koje volis...
onaj ko bude zasluzio Dzehennem, rodbinska i svaka druga veza se sa njim prekida, nece osjecati nista prema toj osobi, nikakvih osjecaja.
cak sta vise moze da ti se izbrise iz sjecanja , bilo bi to kao kad bi ti rekao, hej znas li da si imao 5 brace u prijasnjem zivotu ali eto oni su zasluzili da ne dodju na ovaj svijet a ti si zasluzio, dali bi imao ikakvih osjecaja prema njima kad bi ti rekao ovo? nebi, niti znas o njima ista niti si ikad vidio niti cuo barem se nesjecas.
ili, odes ti u raj sa zenom, kad tamo sedamdeset i kusur djevica, cega li vec, cekaju da ih....... sta ce zena reci na ovo....
ne dobijaju se 72 djevice u raju kao na traci kad izbaciva fabricka masina.
Po islamskom vjeorvanju, zena i covjek sa ovog svijeta ako zasluze da udju u Raj, idu Zajedno da zive u Raju
Allah kaze:
“…edenski vrtovi u koje će ući oni i roditelji njihovi i žene njihove i porod njihov – oni koji su bili čestiti – i meleki će im ulaziti na svaka vrata …” (Er-Rad, 23.)
"Onima koji su vjerovali i za kojima su se djeca njihova u vjerovanju povela priključit ćemo djecu njihovu, a djela njihova nećemo nimalo umanjiti – svaki čovjek je odgovoran za ono što sam čini." (Tur, 21.)
72 hurije ce dobiti samo odredjena skupina, a ljubomore nece biti.
previse je rupa u religiji, zamisli nastane pobuna u raju, zamisli ovo, zamisli ono... zamisli meni se ne svidi u raju... ovaj raj je ocito nekakvo drustvo u kojem je promjena entropije nula,
nemoze nastati pobuna jer imaju sve sto pozele, a nema nikakvih negativnosti, pobuna se javlja iz negativnosti a tamo negativnosti nema.
ovaj raj je ocito nekakvo drustvo u kojem je promjena entropije nula,
promjena u raju je samo nabolje , kroz uljepsavanje, kako samog raja tako i ljudi i zene bivaju ljepsi i ljepsi.
nema promjena na gore samo nabolje.
naravno logicno je da u njemu, raju, ne vrijede zakoni fizike... sta se radi sa otpadom u raju?
naravno da ima Raj svoje fizicke zakone, sto se tice otpada poslanik je objasnio da ce biti savrsena reciklaza
dosao jedan covjek i pitao sta se desava sa hranom koju covjek pojede i popije u raju, poslanik je objasnio da ce se stomak smanjivati jer ce tijelo transformirati hranu u znoj koji ce izlaziti a taj znoj ce biti parfem.
mogu li ja nastaviti gledati ligu prvaka?
mozes, sta god pozelis, ako ti je to zelja dobit ces to.
ako mi se cefne alkohol, mogu li ga piti?
da , samo sto nece se moci opijati jer alkohol nece imati opijajuce karakteristike kao sto ovaj ima. kakva ce pica biti, da kad bi zamocio prst u njega pa izvadio osjetio bi se mirisna dugo i siroko
hoce li ove djevice biti od 9 ili 16 ili 18 godina?
ne, nego 33 godine i zene i muskarci ce biti
Odakle djevice u raju?
kad pricamo o djevicama , govorimo o dzentskim zenama i ovozemaljskim zenama koje ce biti djevice sa novim stvaranjem na sudnjem danu, isto kao sto cemo mi biti neosuneceni na sudnjem danu i u Dzennetu.
ko su one? sta sa njh sedamdeset i kusur poslije?
zene ogromne ljepote , velikih prekrasnih ociju, atraktivnog tijela, bujnih i uzdignutih grudi kao poput onih sa silikonima sto ugradjuju, imat ce lijep glas i znati pjevati svojim muzevima
moras li se u raju hraniti, ako moras, gdje ides u wc, ako si besmrtan, koji ces se djavo hraniti? ja volim pojest...........
hrana u raju ima funkciju uzivanja a ne prezivljavanja, sta se desava sa hranom neide se u wc.
hrana je lijepog mirisa i okusa, posluzivanje stanovnika u Raju ide u 3 kategorije, buffe kategorija najniza kategorija gdje sam se sluzis sta se nudi od hrane , veca kategorija je gdje si posluzivan od konobara treca najveca kategorija posluzivanje od Allaha licno picem , ovo je najveca kategorija.
teorija evolucije je CINJENICA, dokaza ima mnogo
nije, cinjenica je kad empiricki experimentalno pokazes i dokazes a teorija evolucije se prostire milione Godina, a to se nemoze testirati
bog se nije jos pojavio, niti je ikoga ozivio, a i broj cuda sa pojavom kamere se znacajno smanjio
ima razlog zasto nam se ne pokaziva sad, jer nebi bilo pametno da se pokaze sad dok smo pod testom, isto kao sto nije pametno da kaze ljudima bit ce te snimani skrivenom kamerom da se vidi kakvi ce te biti. sta mislis hoce li pokazati svoje pravo lice ako znaju gdje je kamera i da se snima.