Novi rat

Locked
prog321

#1601 Re: Novi rat

Post by prog321 »

Cuj,, gadjali premijera te postovane drzavetine kamenom ?
Presmjesno.
Boskero

#1602 Re: Novi rat

Post by Boskero »

prog321 wrote:Cuj,, gadjali premijera te postovane drzavetine kamenom ?
Presmjesno.
Pada li kiša'? :DDD
Last edited by Boskero on 12/07/2015 00:42, edited 2 times in total.
prog321

#1603 Re: Novi rat

Post by prog321 »

Sipa :-D
Boskero

#1604 Re: Novi rat

Post by Boskero »

prog321 wrote:Sipa :-D
Izmjenih post da te ne uvlacim u belaj :tooo:
Romanista 101%

#1605 Re: Novi rat

Post by Romanista 101% »

ja cu samo ovo reci: Vucic je i dobro prosao kako je mogao proci, a dosao je samo sa jednom namjerom da on bude taj koji ce biti centru paznje, da isprovocira incident i da mu se ostvari srpski mit junaka koji bjezi (inace to je u njhovoj tradiciji najveci rang koji postoji)

hajde neka stisne pa neka ode u Hrvatsku ili Kosovo kako bi prosao, ne bi zivu glavu izvukao a danas je mogao puno gore proci nakon svih provokativnih izjava
zrakomlat

#1606 Re: Novi rat

Post by zrakomlat »

Romanista 101% wrote:ja cu samo ovo reci: Vucic je i dobro prosao kako je mogao proci, a dosao je samo sa jednom namjerom da on bude taj koji ce biti centru paznje, da isprovocira incident i da mu se ostvari srpski mit junaka koji bjezi (inace to je u njhovoj tradiciji najveci rang koji postoji)

hajde neka stisne pa neka ode u Hrvatsku ili Kosovo kako bi prosao, ne bi zivu glavu izvukao a danas je mogao puno gore proci nakon svih provokativnih izjava
:thumbup: :lol:
Taman će uz gusle opisati današnji događaj.
Srbija do Kosova.
almir90

#1607 Re: Novi rat

Post by almir90 »

zrakomlat wrote: :thumbup: :lol:
Srbija do Kosova.
Eh, nekada do Tokija, danas ni do Kosova. :lol:
Patriotska_Liga

#1608 Re: Novi rat

Post by Patriotska_Liga »

zrakomlat wrote:
Romanista 101% wrote:ja cu samo ovo reci: Vucic je i dobro prosao kako je mogao proci, a dosao je samo sa jednom namjerom da on bude taj koji ce biti centru paznje, da isprovocira incident i da mu se ostvari srpski mit junaka koji bjezi (inace to je u njhovoj tradiciji najveci rang koji postoji)

Srbija do Kosova.
zrakomlat

#1609 Re: Novi rat

Post by zrakomlat »

Patriotska_Liga wrote:
zrakomlat wrote:

Srbija do Kosova.
:pisnuo: :pisnuo:
Svaka čast za ovaj video :thumbup:
Jecky 44

#1610 Re: Novi rat

Post by Jecky 44 »

Oni koji vole rat,i da se igraju ta-ta a pritom ljudi koji su pogođeni se više ne dižu,njima želim da se ta igra ta-ta odigrava od srca svaki dan u njihovom dnevnom boravku ili špajzu.

Dalje u slučaju igre ta-ta, ja bi se ispalioooooo.........u tri.pm, a vi se glođite ovde i nastavite tamo gdje su "stali naši pretci puni fekalija, radi naših potomaka"

Meni je otac teško nastradao u prošlom ratu, dobio je doživotnu ranu,( sa kojom će umrijet), od države je dobio veliko ništa( a za istu se borio), i prvi bi mi on reko..ima jedna zemlja zove se Liliput bježi tam, ako treba.

A vi veliki borci, samo se igrajte ta-ta dok se ne završi igra. :sax: ....za admina koji mi otvara oči da što prije ganjam papire da se gibam iz ovog što se zove neš kao pokušaj države....citat prof,dr.Nerzuk Ćurak,
Bosanski_kralj

#1611 Re: Novi rat

Post by Bosanski_kralj »

Čudan je mentalitet ljudi iz I. Bosne.
BiH38

#1612 Re: Novi rat

Post by BiH38 »

E pa drug moj kako mislis da dobijes drzavu??? Tako sto ces se ispaliti? E tu je problem sto mi sami svoju drzavu ne dozivljavamo kao svoju. Ako ti nije jasno da u ratu mora neko biti i pogodjen i na kraju i poginuti. Kod nas nema ponosa ni casti vec odmah ja bih se ispalio. Ispali se niko ti ne brani. Ja se necu ispaliti niti sam se i prosli rat ispalio. Stacu ovdje na prvu liniju radi svoje djece i druge djece i generacija koje dolaze. Kod nas hoce svak da mu neko dodje i instalira "svicu" i to sa najnovijim update. Necemo sebi da priznamo da smo smradovi bez muda i casti. Danas oni se izvinjavaju Vucicu ...istom onom Vucicu koji ih je kalo i ubijao. Zaista smo nikakav narod. Gledam danas dnevnik HR pa da se ne mozes cudom nacuditi. Ljudi ga napadaju i jasno kazu da je dosao da provocira, da je svojim izjavama od prije nekoliko dana i sam proizveo belaj... a kod nas se izvinjavaju i iste one koji su ga danas ispljuvali nazivaju FUKAROM!! Camile Durakovicu mi smo kao narod fukara. To si upravu. Trebaju doci sandjaklije iz Srbije da pokazu gdje je Vucicu mjesto. Kod nas ga grle i ljube. Jezim se od izjava istih tih zrtava kao Vucic je ispunio svoje obaveze sto je dosao. Majko mila...nekad se zaista pitam kakva nam je sansa da opstanemo kao narod pored ovakvih maloumnika i naivcina. Tuga brate....
Patriotska_Liga

#1613 Re: Novi rat

Post by Patriotska_Liga »

Rekoh ja ranije da se niko iz Hrvatske i Kosova nije zahmetio da osudi to, a kako stvari stoje i neće i to neće čak ni iz protokolarnih razloga, a jasno je da im iskreno ni najmanje nije žao i da jedino žale što Vučić nije dobio veći kamen u glavu.

Hrvati nisu veslo sisali, njima je 4 godine kancera zvanog RSK bilo i više nego dovoljno da shvate o čemu se tu radi. Hrvat nikad neće nasjest na srpsku podvalu pa čak ni onda kad je ta podvala nekom drugom servirana. Zato nit ćeš vidjet' četničkog vojvodu Tomu Nikolića kako se šepuri po Zagrebu i postrojava Hrvatsku vojsku, nit ćeš vidjet licemjernog izvinjavača na baterije Vučića kako glumi odavanje počasti žrtvama na Ovčari, a jedino na šta će ih Hrvati pozvati jeste obilježavanje Oluje, tu su svakako dobrodošli. I tu nema razlike između ljevičara, desničara, centrista, seljaka, građana, svi jasno poručuju - Srbija zdra'o.

HRT sistemski radi na srbofobiji kako se slučajno sutra ne bi pojavile generacije koje bi ne daj Bože ponovo sanjale nekakve balkanske unije sa Srbijom. U budućnost treba investirati, a Hrvati su iz vlastitog iskustva naučili puno toga.

A šta smo mi naučili?
BiH38

#1614 Re: Novi rat

Post by BiH38 »

Patriotska_Liga wrote:Rekoh ja ranije da se niko iz Hrvatske i Kosova nije zahmetio da osudi to, a kako stvari stoje i neće i to neće čak ni iz protokolarnih razloga, a jasno je da im iskreno ni najmanje nije žao i da jedino žale što Vučić nije dobio veći kamen u glavu.

Hrvati nisu veslo sisali, njima je 4 godine kancera zvanog RSK bilo i više nego dovoljno da shvate o čemu se tu radi. Hrvat nikad neće nasjest na srpsku podvalu pa čak ni onda kad je ta podvala nekom drugom servirana. Zato nit ćeš vidjet' četničkog vojvodu Tomu Nikolića kako se šepuri po Zagrebu i postrojava Hrvatsku vojsku, nit ćeš vidjet licemjernog izvinjavača na baterije Vučića kako glumi odavanje počasti žrtvama na Ovčari, a jedino na šta će ih Hrvati pozvati jeste obilježavanje Oluje, tu su svakako dobrodošli. I tu nema razlike između ljevičara, desničara, centrista, seljaka, građana, svi jasno poručuju - Srbija zdra'o.

HRT sistemski radi na srbofobiji kako se slučajno sutra ne bi pojavile generacije koje bi ne daj Bože ponovo sanjale nekakve balkanske unije sa Srbijom. U budućnost treba investirati, a Hrvati su iz vlastitog iskustva naučili puno toga.

A šta smo mi naučili?
Naucili smo kad nam neko razmakne guzove da se odmah tu zabijemo i uhvatimo ko majcinu sisu. Hoce bosnjo da ispadne Gandi a ispadne uvjek naivni dupelizac. Kako su samo danas tupavo izgledali i onaj Camil si svi koji su poletili da se izvinjavaju. Istrijebili ih skoro do zadnjeg a njemu zao Vucica sto je popio kanister vode u ledja. Sta je sa ovim narodom. Pa bolan ako ces zivjeti u strahu od srba zbog toga sto je neko vucica nacepio ne vidim kakav je to zivot . Znaci trebam da pognem glavu pred onima koji su me klali da me ne bi opet klali??? Katastrofa...
Skijaš

#1615 Re: Novi rat

Post by Skijaš »

Patriotska_Liga wrote:HRT sistemski radi na srbofobiji kako se slučajno sutra ne bi pojavile generacije koje bi ne daj Bože ponovo sanjale nekakve balkanske unije sa Srbijom. U budućnost treba investirati, a Hrvati su iz vlastitog iskustva naučili puno toga.
Stvaranje fobije od bilo kojeg naroda ne samo da nije prihvatljivo nego nije normalno, to je idiotizam. Srbi su žrtve velikosrpske nemani, sigurno ne u istoj mjeri kao Bošnjaci, ali su žrtve i njima treba pomoći, osloboditi ih tih bolesnih parazita koji su im se nakačili na krvotok kolektiviteta.
muha_sa

#1616 Re: Novi rat

Post by muha_sa »

Skijaš wrote:
Patriotska_Liga wrote:HRT sistemski radi na srbofobiji kako se slučajno sutra ne bi pojavile generacije koje bi ne daj Bože ponovo sanjale nekakve balkanske unije sa Srbijom. U budućnost treba investirati, a Hrvati su iz vlastitog iskustva naučili puno toga.
Stvaranje fobije od bilo kojeg naroda ne samo da nije prihvatljivo nego nije normalno, to je idiotizam. Srbi su žrtve velikosrpske nemani, sigurno ne u istoj mjeri kao Bošnjaci, ali su žrtve i njima treba pomoći, osloboditi ih tih bolesnih parazita koji su im se nakačili na krvotok kolektiviteta.
šta cekaju, nek se sami oslobode.
prije ce na k..cu nokat narast neg se to desit.
Crvena Tifoza

#1617 Re: Novi rat

Post by Crvena Tifoza »

Ma je8o rat. Trebamo biti jedinstveni, graditi državu i naravno razmnožavati se. :D Kad nas bude 60%+ nema tog državnog poretka kojeg nećemo biti u stanju napraviti. Samo mudro.
Paul F.

#1618 Re: Novi rat

Post by Paul F. »

Sistematski bušit kurtone. :D
Crvena Tifoza

#1619 Re: Novi rat

Post by Crvena Tifoza »

Paul F. wrote:Sistematski bušit kurtone. :D
Igle u ruke za budućnost države. :D
minderpuza

#1620 Re: Novi rat

Post by minderpuza »

muha_sa wrote:
Skijaš wrote:
šta cekaju, nek se sami oslobode.
prije ce na k..cu nokat narast neg se to desit.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Paul F.

#1621 Re: Novi rat

Post by Paul F. »

Pa valjda zato čovjek i kaže da im treba pomoći.
wraagh

#1622 Re: Novi rat

Post by wraagh »

Mi Bosanci smo toliko naivan narod, da je to cudo jedno. Srbija je dobila svoje sto je zacrtala posjetom u Srebrenici. Dobili su poene, da mogu hladno govoriti vidite bili smo upravu za Rezoluciju, Dodik dobio krila da kaze ukinite direkciju za sigurnost, od sad ce policija RSa biti zaduzena za bezbjednost dzenaze. Hrvatska nikad ne bi dozvolila ulazak ovakvog politicara u posjeti Vukovaru, jednostavno ne daju, pa samo se sjetite da su zabranili ulazak igraca zato sto je imao tetovazu draze mihajlovica. Realno ovo je bilo sve planski, prije posjete negiranje genocida, veto na rezoluciju, doci cu samo ako me pozovu, i onda umjestu da mu kazu ne dolazi, mi fol se igramo mirovnjaka, i opet smo dobili po prstima. Ko nas predstavlja od politicara niko, izvinjavamo se frajeru koji je govorio na jednog ubijenog srbina ubit cemo 100 muslimana, dozvoljavamo mu da dodje u Srebrenicu. Iskreno ne znam sta je ocekivao, da ce ga ljudi ljubiti. I on fol meni je ruka i dalje pruzena "Bosnjacima", dokle raspodjela na mi, vi i oni?. Fol su za pomirenje i stabilizaciju, a to sto zele ukinutu Sud BiH, stalno naglasavanje na Referendum, slobodno marsiranje Ravnogorski cetnika gradovima RSa, 10.jula navecer ori se muzika iz Bratunca, Bobar i ostale radio stanice iz RSa normalno pustaju muziku na 11. juli, iako je vijece ministara izglasalo da se na podrucju cijele drzave proglasi dan zalosti. Sta cemo sa tim jel to nacin da se napravi stabilna drzava?. Pricaju o Kazanima stalno, o dobrovoljackoj, pricaju kako je u Sarajevu prognano 120.000 Srba tokom rata, nazivaju Sarajevo Teheran, negiraju drzavu, djeca im nose kokarde na dan mature (osnovci), pa samo udjite na fan page Republika Srpska i vidjete ce te stvarnu sliku, a mi neka, treba gledati buducnost. A oni i dalje od nastanka Nacrtanije, cilj im je Velika Srbija, da uniste Bosnu, taj plan kod njih jos zivi, sto nisu mogli oruzjem sad idu politikom. Vucic moze dlaku promjeniti, a cud nikad. Dok mi ne budemo jedinistveni, gazit ce nas i igrati se sa nama kako hoce. Dobili su, sto su htjeli posjetom u Srebrenici. Djeca nam se smiju!
Paul F.

#1623 Re: Novi rat

Post by Paul F. »

wraagh wrote:Mi Bosanci smo toliko naivan narod, da je to cudo jedno.
Ne ti si toliko naivan da je to čudo jedno,
dosadnistemnogo

#1624 Re: Novi rat

Post by dosadnistemnogo »

Patriotska_Liga wrote:Rekoh ja ranije da se niko iz Hrvatske i Kosova nije zahmetio da osudi to, a kako stvari stoje i neće i to neće čak ni iz protokolarnih razloga, a jasno je da im iskreno ni najmanje nije žao i da jedino žale što Vučić nije dobio veći kamen u glavu.

A šta smo mi naučili?
joj intelektualaca na temi , hahahahahahahah

najjaci mi je Bakir, covjek samo sto sa vama ratnicima nije na televizije predstavio ofanzive napredovanja , a sada kmeci , izvinjava se ,spusuta loptu ...DJe problem, daj reci Bakire, malo je jedan kamen :lol: :lol:

Nego patriota, ima li cirilice u Vukovaru :mrgreen: :run:

Sta kaze Dodo :lol: :-) :D
hrusta

#1625 Re: Novi rat

Post by hrusta »

wraagh wrote:Mi Bosanci smo toliko naivan narod, da je to cudo jedno. Srbija je dobila svoje sto je zacrtala posjetom u Srebrenici. Dobili su poene, da mogu hladno govoriti vidite bili smo upravu za Rezoluciju, Dodik dobio krila da kaze ukinite direkciju za sigurnost, od sad ce policija RSa biti zaduzena za bezbjednost dzenaze. Hrvatska nikad ne bi dozvolila ulazak ovakvog politicara u posjeti Vukovaru, jednostavno ne daju, pa samo se sjetite da su zabranili ulazak igraca zato sto je imao tetovazu draze mihajlovica. Realno ovo je bilo sve planski, prije posjete negiranje genocida, veto na rezoluciju, doci cu samo ako me pozovu, i onda umjestu da mu kazu ne dolazi, mi fol se igramo mirovnjaka, i opet smo dobili po prstima. Ko nas predstavlja od politicara niko, izvinjavamo se frajeru koji je govorio na jednog ubijenog srbina ubit cemo 100 muslimana, dozvoljavamo mu da dodje u Srebrenicu. Iskreno ne znam sta je ocekivao, da ce ga ljudi ljubiti. I on fol meni je ruka i dalje pruzena "Bosnjacima", dokle raspodjela na mi, vi i oni?. Fol su za pomirenje i stabilizaciju, a to sto zele ukinutu Sud BiH, stalno naglasavanje na Referendum, slobodno marsiranje Ravnogorski cetnika gradovima RSa, 10.jula navecer ori se muzika iz Bratunca, Bobar i ostale radio stanice iz RSa normalno pustaju muziku na 11. juli, iako je vijece ministara izglasalo da se na podrucju cijele drzave proglasi dan zalosti. Sta cemo sa tim jel to nacin da se napravi stabilna drzava?. Pricaju o Kazanima stalno, o dobrovoljackoj, pricaju kako je u Sarajevu prognano 120.000 Srba tokom rata, nazivaju Sarajevo Teheran, negiraju drzavu, djeca im nose kokarde na dan mature (osnovci), pa samo udjite na fan page Republika Srpska i vidjete ce te stvarnu sliku, a mi neka, treba gledati buducnost. A oni i dalje od nastanka Nacrtanije, cilj im je Velika Srbija, da uniste Bosnu, taj plan kod njih jos zivi, sto nisu mogli oruzjem sad idu politikom. Vucic moze dlaku promjeniti, a cud nikad. Dok mi ne budemo jedinistveni, gazit ce nas i igrati se sa nama kako hoce. Dobili su, sto su htjeli posjetom u Srebrenici. Djeca nam se smiju!
:thumbup:
Locked