Farma šest

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
radiša

#1601 Re: Farma šest

Post by radiša »

dječak sa šibicama wrote:
urocnoposljedicna wrote:Sto je nesto zamrla tema, nema najvjernijih komentatora. BarbaDue zadovoljno trlja dlanovima :mrgreen:
Ja necu vise tu da pisem iz principa.

Za druge ne znam.

Zivjeli :)
Sto jel ne gledas vise ili?
nema me tamo

#1602 Re: Farma šest

Post by nema me tamo »

Jebo ja sve ako je ova Miliceva imala 1 posto glasova, morali su joj bubicu u uho ubacit da bi kao " duplirala ..
Opšte poznato ako ona ide - ide i on.. :lol: :lol: :lol:

Nabraja i samo ide eghhhhhhhhhh eghhhhhhhhhhhhhh

I onda odgovori tacno. :lol:

I tako 5 puta :lol:
urocnoposljedicna

#1603 Re: Farma šest

Post by urocnoposljedicna »

nema me tamo wrote:Jebo ja sve ako je ova Miliceva imala 1 posto glasova, morali su joj bubicu u uho ubacit da bi kao " duplirala ..
Opšte poznato ako ona ide - ide i on.. :lol: :lol: :lol:

Nabraja i samo ide eghhhhhhhhhh eghhhhhhhhhhhhhh

I onda odgovori tacno. :lol:

I tako 5 puta :lol:
Suza je i u kvizu znanja imala 100% tacnih odgovora :mrgreen:
nema me tamo

#1604 Re: Farma šest

Post by nema me tamo »

To ti pricam :D

Još ono pred odgovor oci zatvori znaš da bi se kao skocentrisala :lol: :lol: :lol:
radiša

#1605 Re: Farma šest

Post by radiša »

ako joj je ono stara u studiju znaci milic bi suzani mogo bit cale komotno.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1606 Re: Farma šest

Post by KatarinaKosaca »

P308 wrote:Usla je da ih polomi sve :D Gledam jucer, svi je fascinirano gledaju, niko ne smije da progovori dok ona drzi monolog. :D Postrojila ih zena. Za 5 minuta slomi jadnog Semira. A on se ne zna izrazavati fino, pa se pokusajem pravdanja samo jos vise ukopa.
Uglavnom, bit ce svasta sa Vendi. Pitanje je vremena kada ce nagaziti Maju, a vidim da je ni Tamara ne moze smisliti. Ako joj se iko suprotstavi, to ce biti upravo Tamara, jezikaca :D
Ma, Vendi uzme Kljaića, odnosno Vujakliju :D nauči napamet 20 rječi i vrti kao pokvarena ploča bez zareza i smisla. Ulazi i kaže "mikrosvijet u makrosvijetu" :? i postroji onog Sandžu da mu objasni kako je Srbija sekularna država, ali da Zukorlić ima 3 žene i da je mali došao u Farmu da traži drugu ženu, da šerijat nije Muhamedov put :-) :-) :jbt: i još nekih gluposti, ali to upakuje tako da Radiši&co izgleda plaho pametno :-) :-)
Više cijenim Radašina koji kaže da ne zna čitati ili nekog običnog kakvi jesu nego ove iintelektualke :-) :-) :-) :zid: od šatorskih pjevaljki i starleta.
Nije takmičenje u znanju i obrazovanju, ne kontam što nisu ono što jesu nego se upinju nešto , pa strašno glupo zvuči. To je zabava i razonoda i tako se trebaju ponašati. Zato su mi Parovi bolji rijaliti, nitko se ne fura da je profesor :D
dječak sa šibicama

#1607 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

radiša wrote: Sto jel ne gledas vise ili?
Ma uvijek neko s*ebe temu, pa mi glupo. A i ne gledam toliko, zamorni su postali.
SpecialOffer

#1609 Re: Farma šest

Post by SpecialOffer »

Busi, busi, busi :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1610 Re: Farma šest

Ovo sinoc bilo?

Kako je glup... taman se digao paljbom po Tamari, i onda ovo.

Dzaba, koliko god se on trudi... nije on bezveze 20 godina robijao. Covjek ide iz greske u gresku.

Mada, mozda je ovo samo revolt prema Pinku, jer koliko vidim sve je ovo nastimano i Tamara je zasticena kao polarni medo. Ni sluga nece da bude, a nisu je diskvalifikovali, plus sto ide u solarij svako par dana i to je javno pricala i hvalila se. Raspast ce im sve, nakon one sinocnje sprdacine sa izborom sluga. Sad svi vide da je Tamara zasticena, takodje i Maja.
urocnoposljedicna

#1611 Re: Farma šest

Da, sinoc oko 2, 3h.
Nije ni on kaznjavan kada je trebao biti. Od zatvaranja u wc po nekoliko sati s balerinom, saputanja bez bubice, prevrtanja stolova i kreveta, spavanja u stali s balerinom... On je zadnji koji ima pravo da se buni.
Tako da sumnjam da je iz revolta jer mu nije prvi put da krsi pravila, pogotovo s njom.
U svakom slucaju dno.
dječak sa šibicama

#1612 Re: Farma šest

Njega ne mogu bas kazniti jer on donosi najvise novca Pinku, najvise SMS glasova, i sto se toga tice glavni igraci su logicno zasticeni. On i Stanija mogu krsiti pravila koja recimo Smizla ne moze i ne smije.

Ali sta Maja donosi, zena sa dupliranjem ima 12% glasova, kakvu ona financijsku korist donosi Pinku. A ima posebne uvjete, ide u crkvu i slicno.

Za Tamaru je raja vec otkrila da je rodica Milice Mitrovic, nesto kao ona muskobanjasta iz Parovam jel Matora, koja je rodica Peconiju ili kome vec, stara prica.
FB je cudo, pola Tamarine familije radi na Pinku, samo predjes preko njenog profila i sve njene rodice rade na Pinku :-) :D

Ali dobro, mene licno zaboli patka, nego mi shega kako se balkanci sprdaju sa ipak medjunarodnom licencom.

Ovo sa snimka mozda i nije sex, Violeta je vec i ranije glumila sex, ovo njeno dahtanje i pricanje mi previse vuce na glumu. Ali ne kontam sta ce mu i gluma sexa sa balerinkom, ispada glup ko neka stvar. Ozenjen si jarane, places sa zenom, pa kontrolisi se malo.
urocnoposljedicna

#1613 Re: Farma šest

Tek sam se sad natjerala da poslusam snimak do kraja :mrgreen:
Meni ovdje jedino njen dirty talk zvuci kao gluma, ostalo ne. Mozda se loze na to :-)
A i velika vecina onoga sto ona prica i radi meni svakako djeluje kao gluma.

Ali slazem se da mu ovo nikako nije na mjestu sve i da jesu glumili, s obzirom da ovo gleda njegova supruga. Prekriti kameru i simulirati sex meni je nesto poput Schrodingerove macke - dok ne otvoris kutiju macka je i ziva i mrtva. Tako i ovdje, bez video snimka, sex je i bio a i ne mora biti :mrgreen: Kako sutra planira zeni to objasniti i dokazati ja ne znam, ali nije situacija u koju se treba dovoditi.
dječak sa šibicama

#1614 Re: Farma šest

Primio se previse, ima opsesivno kompulzivni poremecaj, ufurao se da je balerinkin psihijatar, ima opsesiju da mora non stop raditi sovove sto bi rekao Ekrem, covjek ima ocite probleme sa psihom.

Pere ruke non stop, kupa se non stop, ima tahikardiju, anksioznost, i OPK ocito je. I sam je rekao da ima dijagnozu.

Ne kontam sta ce mu ta luda Violeta, samo zenu kod kuce nervira, umjesto da gura do kraja sa Medenicom i Stanijom. Njih troje su najjaci igraci, publici najdrazi i najvise glasaca imaju, valjaj se sa njima po dekicama, glupirajte se i tako do finala. Ali ocito da on ima probleme u glavi.

Meni je Meda favorit postala, zena je toliko opicena da je simpaticna ko neka plisana igracka.
urocnoposljedicna

#1615 Re: Farma šest

Ja sam Medenu pocela gotiviti nakon scene u stali, kada mrtva hladna kreci, u nekom svom zen fazonu, dok balerina histerise i sikce na nju :lol:
Ona je postala ozbiljan favorit za pobjedu, ako bude regularno naravno.
dječak sa šibicama

#1616 Re: Farma šest

Nisam gledao, samo sam cuo da je hladno rekla "ovdje covjek ne moze na miru ni da kreci" :D
trambusek88

#1617 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

Kaže Vendi "Aco zaljubljen u Vladu"
oskarboy

#1618 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

mislim da se pink ne pridrzava farma licence ni 20%,glupa zadruga nista ne kaznjava.cuj ne mora niko da radi.pa sta ako svi ne rade,na sta bi to licilo? ko bi onda hranio i brinuo o stoci? ko bi im vodu iz bunara donosio?
onda odbijanje da budu sluge,pa sta bi bilo kad bi svi redom to odbijali?kakva bi onda pravila bila?
ona zla maja za drugog kaze da je zlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,pa najveci licemjer koji se opet izvlaci kad treba da bude sluga.lafo imala operaaciju na zubu a opet ne prestaje da laje i non stop prica.kaze ne smije na hladno a opet sjedi vani na hladnom.
ma sve je to jedna obicna farsa.narod glup ko ovca im puni dzepove a oni se ne prdrzavaju pravila ni 5%.
kristijan je ego manijak,masu puta pljuvao,psovao po baleriini i opet on sa njom.ocito da ga ona toliko pali da joj ne moze odolit.
dječak sa šibicama

#1619 Re: Farma šest

Sve redom pacijenti, k tome nepismeni listom cast izuzecima, i to su VIP osobe. Sami se smiju kad spomenu VIP.

Balerina luda 100%, dijagnoza i to zestoka. Kristijan ko da je sad sa puta oko svijeta dosao i nije pi*** vidio dvije godine, navalio na balerinu ko siroce na napolitanku. Vendi mikro makro svijet, Maja patuljak ufurala se da je bitna licnost, Tamara naduvani camac, Medena sva u nekom svom filmu zahvaljuje Bogu na Kristijanu suncu vodi ganja nekakvu macku po farmi, Stanija samo kamere ganja i odguruje ljude ako su joj usli u kadar, Ivani svi sestre i "ti znas sta ja mislim o tebi", Bojana bi kuci ali samo gleda da ne ode, Tamarini kucici kad ih sve sastavis ne dobijes jednog muskarca, Vlada kineski osmijeh, jedino onaj Milos nekakvo posteno dijete i normalno, Crrrrnogorrrca nista ne razumijes kad govori, Miroslav Przulj debil svoje vrste, Milic i ona njegova hodajuci cirkus, njena mama mladja od Milica, Radmila ko ona baba iz Ko to tamo peva niko je ni ne primjecuje na farmi, ko jos ima.

Sta kaze ona Tamara, metar ima 60 cm, Stanija ne zna ko je Paganini, Maja deklinira glagole kroz padeze, ima 5 carskih rezova i 6 anestezija primila za vadjenje jednog zuba, a Rade bi sahranjivao prezivjele putnike.
trambusek88

#1620 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

Grdni Mića mumla neku "numeru", pretpostavljam nešto iz svog ili bajinog nacionalističkog repertoara.

Gabi mu kaže, šta zavijaš lepo pevaj da razumem, a on kaže imam razlog što tako pjevam.

Razumjelo se jedino "jesam brate baš sam juče bila, tamo nema tamo nema" i onda zamumla...
titinho

#1621 Re: Farma šest

Post by titinho »

trambusek88 wrote:Grdni Mića mumla neku "numeru", pretpostavljam nešto iz svog ili bajinog nacionalističkog repertoara.

Gabi mu kaže, šta zavijaš lepo pevaj da razumem, a on kaže imam razlog što tako pjevam.

Razumjelo se jedino "jesam brate baš sam juče bila, tamo nema tamo nema" i onda zamumla...
http://bajamaliknindza.si/testi/prepelice/
urocnoposljedicna

#1622 Re: Farma šest

Koji je kompleksas ova Tamara. Tacno joj nije dobro kako je usla Rada Manojlovic a kucici hipnotisani :lol:

A Rada najavljuje pjesmu rijecima "za sve muskarce koji varaju svoje zene" i ide pjesma nesto:
"100 brakova i razvoda, pravi mutivoda".
Kristijan na zoom :mrgreen:
nema me tamo

#1623 Re: Farma šest

Post by nema me tamo »

Evo Kristijan udario Jelenu cini mi se.

Pa kao ide prica govori Maja da je ona pala u Wcu valjda i to. :lol:

E'o iskljucio mikrofon, po pravilu bi bila diskvalifikacija momentalno. :D
Valjda glupača kontala ostavice ženu. :-)
dječak sa šibicama

#1624 Re: Farma šest

Da je on nju udario, nebi ona vise ustala.

Pijana, pala, nisam gledao jer sam morao spavati rano ali ono koliko sam vidio zurku, vec je bila pijana i jahala metlu, skakala po stolovima, stuha.
urocnoposljedicna

#1625 Re: Farma šest

Gledam sad video od sinoc, Maja pita Kristijana sta se to desilo, on odgovara:
- "Usao sam, ona je pocela da histerise, prica sto ne treba, iiii..." (tu ucuti)
I onda Maja uskoci:
- "Dobro nebitno, pala je".

A Balerina stvarno govori sve vrijeme da je pala, ali na kraju videa kad izlijece iz kuce govori "Ti uopste nisi covjek, ovako da me ubogaljis, kako moze uopste ovako nesto da ti padne na pamet".
A on "ne razumijem o cemu pricas".
Post Reply