BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
-
smartXL
#1601 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Albert Einstein je 100% upravu, dvije stvari su beskonacne....
Dileja, sta ti citavo vrijeme govorim za izimix i bosnus (al samo bonus minute) u izimaniji. Jesil stvarno glup il nas furas ovdje? Na ostalim tarifama ide uspostava i unutar mreze
Dileja, sta ti citavo vrijeme govorim za izimix i bosnus (al samo bonus minute) u izimaniji. Jesil stvarno glup il nas furas ovdje? Na ostalim tarifama ide uspostava i unutar mreze
- ja sam amoniman
#1602 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
više nego je očigledno ko je glup ko kurac
i neka svako ko čita zaključi sam, ti to ipak nisi sposoban zaključit
i neka svako ko čita zaključi sam, ti to ipak nisi sposoban zaključit
-
Ali_G
#1603 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pa covjek je upravo i napis'o to sto ti pokusavas da dokazes da nije.
I btw, tvoj nivo komunikacije je nikakav. Ko god se ne slaze sa tvojim misljenjem, vrijedjas.
I btw, tvoj nivo komunikacije je nikakav. Ko god se ne slaze sa tvojim misljenjem, vrijedjas.
- ja sam amoniman
#1604 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nisi ti izgleda puno bolji od njeg
prati mu slijed pisanja odavde
http://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-erone ... #p12139578
i koja mu je PRVA rečenica u tom postu ?
a onda je skonto da se sjebo pa se počeo vadit
i još dole na slici zaokružuje red sa cijenama za uspostavu pozivaKako bolan nema kad ima. Ni u jednom slucaju nemas besplatan
Last edited by ja sam amoniman on 08/01/2016 14:49, edited 1 time in total.
-
smartXL
#1605 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Lik ne razumije sta cita, to mu je najveci problem. Samo ne kontam jel nas fura il stvarno ima problem...Nek mu je Bog na pomoci
Ja ti opet kazem, fino, jasno glasno. Izimobil ima uspostavu i unutar mreze osim izimix i izimanije bonus minuta. Na sve ostalo ide uspostava i unutar mreze. Skontat ces ti to dileja, jos uvijek verglas...
Nemas besplatan razgovor. Sta je tu greska? A post prije toga sam naglasio vezano za uspostavu, da u izimix nema. Uostalom, imas hronoloski moje pa vidi sta ko tvrdi.ja sam amoniman wrote:nisi ti izgleda puno bolji od njeg
Ja ti opet kazem, fino, jasno glasno. Izimobil ima uspostavu i unutar mreze osim izimix i izimanije bonus minuta. Na sve ostalo ide uspostava i unutar mreze. Skontat ces ti to dileja, jos uvijek verglas...
- ja sam amoniman
#1606 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
počeo si bolan prdit o tome da i izi naplaćuje uspostavu poziva, a ničim izazvan na moje pisanje da haloo U SVAKOM SLUČAJU naplaćuje unutar mreže uspostavu od 0,09
i ti onda kontriraš na to sa glupošću da to ISTO RADI i izi
što dakle NIJE TAČNO
jer izi NE NAPLAĆUJE uspostavu poziva unutar mreže
i ti onda kontriraš na to sa glupošću da to ISTO RADI i izi
što dakle NIJE TAČNO
jer izi NE NAPLAĆUJE uspostavu poziva unutar mreže
-
sizifinho
#1607 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Može li mi neko reć koja je brzina ovog interneta u Haloou?
Mislim, ako ja imam 10000 Giga pri brzini koju telekom nudi, neka hvala.
S druge strane ako mobilni net fercera solidno, dovoljno za yt ili torrenta, onda da se veselim
I da, mogu li i ako mogu - kako?- prenijeti broj mobitela u haloo mrežu? Koliko traje proces?
S druge strane ako mobilni net fercera solidno, dovoljno za yt ili torrenta, onda da se veselim
I da, mogu li i ako mogu - kako?- prenijeti broj mobitela u haloo mrežu? Koliko traje proces?
-
smartXL
#1608 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ti opet pocinjes, ja ti citavo vrijeme govorim da izi ima uspostavu i unutar mreze osim izimixa i bonusa u izimaniji. U svim ostalim tarifama ide i uspostava poziva i unutar mreze. To ti dokazao i izvodom iz cjenovnika a ti meni kao ja ne znam tumacit cjenovnik.
Koji dio ti tu nije jasan? Aj da na tenane objasnim
- ja sam amoniman
#1609 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
vrati se koju stranicu unazad, čovjek mjerio vozajući se kroz SA
forumaš klonirani
forumaš klonirani
- ja sam amoniman
#1610 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ma ti veze bolan ni o čemu nemaš, jer U OSTALIM SLUČAJEVIM ide svakako ne samo naplata uspostave poziva nego i redovna naplata minute isto kao i prema drugim mrežama,smartXL wrote:Ti opet pocinjes, ja ti citavo vrijeme govorim da izi ima uspostavu i unutar mreze osim izimixa i bonusa u izimaniji. U svim ostalim tarifama ide i uspostava poziva i unutar mreze. To ti dokazao i izvodom iz cjenovnika a ti meni kao ja ne znam tumacit cjenovnik.
a poenta je da sveukupno to nikakve veze s vezom nema sa pričom o naplati ili ne naplati UNUTAR MREŽE kod haloo i kod izi a o čemu je bila tema emisije
samo što ti to sve slabo kontaš, kako sam ti odmah na početku rasprave i reko
- friskyoreo
#1611 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Samo da vas pitam, prijavljuje li ko ove postove sto krse pravila foruma?!
- friskyoreo
#1612 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Imas temu posebnu za haloo, pa tamo mozes vidjeti kakve su brzine, itd... Imali su problema sa brzinama, ispravili su.sizifinho wrote:Može li mi neko reć koja je brzina ovog interneta u Haloou?
http://forum.klix.ba/mobilna-mreza-halo-t127303.html
- kloniran
#1613 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
imas dvije tri stranice prije ove post gdje sam ja testirao haloofriskyoreo wrote:Imas temu posebnu za haloo, pa tamo mozes vidjeti kakve su brzine, itd... Imali su problema sa brzinama, ispravili su.sizifinho wrote:Može li mi neko reć koja je brzina ovog interneta u Haloou?
http://forum.klix.ba/mobilna-mreza-halo-t127303.html
-
Officer Crabtree
#1614 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
zavisi gdje se nalaziš
trenutno gračanica, tk - 1,3 mbps
trenutno gračanica, tk - 1,3 mbps
- ja sam amoniman
#1615 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
zanimljivo je kako svi ovi naši degeni imaju dobre akcije
ali nikako da ostave kao stalne ponude
evo ovi novi izašli sa odličnom idejom, uz svaku dopunu GRATIS internet a u zavisnosti od visine dopune
ali naravno nešto moraju sjebat
čuj bonus dopuna od 10 KM važi 10 dana, znači daje ti gigu džaba, ali samo 10 dana
legende...kreteni

ali nikako da ostave kao stalne ponude
evo ovi novi izašli sa odličnom idejom, uz svaku dopunu GRATIS internet a u zavisnosti od visine dopune
ali naravno nešto moraju sjebat
čuj bonus dopuna od 10 KM važi 10 dana, znači daje ti gigu džaba, ali samo 10 dana
legende...kreteni
http://www.gofree.ba/news-post/2020/nov ... net-za-svePeriod važenja bonusa za iznos od 2 KM je dva dana, za iznos od 5 KM je pet dana i za isnos od 10 KM je deset dana. Period važenja bonusa uz kupljeni startni paket je sedam dana.

Last edited by ja sam amoniman on 09/01/2016 11:04, edited 4 times in total.
- pepeljara
#1616 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kad te ufate da predjes na mrezu zakonski te drzi 6 mj 
- ja sam amoniman
#1617 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nije tu riječ o prelasku
nego o jednostavnoj kupovini njihovog start paketa s njihovim brojem
nego o jednostavnoj kupovini njihovog start paketa s njihovim brojem
- Maharadza
#1618 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Taman toliko vremena ću dobijati svaki mjesec po 350MB od haloo besplatno, a kada istekne opet vidjeti ko nudi najbolje uslove i (možda) preći!pepeljara wrote:Kad te ufate da predjes na mrezu zakonski te drzi 6 mj
- ja sam amoniman
#1619 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ali niko baš da skonta da napravi najbolju ponudu koja će obuhvatiti sve i preteći druge
a to bilo npr. po meni sledeće
stalno gratis internet od npr. 500 MB uz dopunu od 10 KM mjesečno, ili dokup po nekoj normalnoj cijeni, do 5 KM, ali i važenje interneta čitav mjesec
a onda i povoljne opcije dopune za dan, 5, 10 i mjesec, tako da ono stalno imaš internet i da si online, a ako ti zatreba dokupiš onako kako ti odgovara
ovaj go free je najbliži tome nečemu, samo je nejasno onih gratis 500 MB da li važi mjesec dana, da li važi samo po kupovini start paketa ili je stalna ponuda
stalno gratis internet od npr. 500 MB uz dopunu od 10 KM mjesečno, ili dokup po nekoj normalnoj cijeni, do 5 KM, ali i važenje interneta čitav mjesec
a onda i povoljne opcije dopune za dan, 5, 10 i mjesec, tako da ono stalno imaš internet i da si online, a ako ti zatreba dokupiš onako kako ti odgovara
ovaj go free je najbliži tome nečemu, samo je nejasno onih gratis 500 MB da li važi mjesec dana, da li važi samo po kupovini start paketa ili je stalna ponuda
- kloniran
#1620 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
u hrvatskoj npr na tele 2 imas za 35 kuna 2 gige neta i nesto puno minutaja sam amoniman wrote:ali niko baš da skonta da napravi najbolju ponudu koja će obuhvatiti sve i preteći druge
- ja sam amoniman
#1621 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
lako je meni za hrvatsku
pusti njih
da mi vidimo kod nas šta je kako je
pusti njih
da mi vidimo kod nas šta je kako je
- Maharadza
#1622 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
pfff i vi našli porediti uređenu EU sa ovim fildžanom punom torova! 
- kloniran
#1623 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
samo kazem kako je
kod nas trenutno halo dere s mjesecnom ponudomkolicine podataka za najmanje para, 4 gige 12 maraka
izi s vremenskom ponudom od mjesec dana za najmanje para giga oko 6 maraka
kod nas trenutno halo dere s mjesecnom ponudomkolicine podataka za najmanje para, 4 gige 12 maraka
izi s vremenskom ponudom od mjesec dana za najmanje para giga oko 6 maraka
-
ing-ecc
#1624 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
1. Je li 10<12?
2. I je li 4 GB 10 KM?
2. I je li 4 GB 10 KM?
- kloniran
#1625 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
o cemu pricas?
gdje je 4 gb 10km?
gdje je 4 gb 10km?