Uhapšen Naser Orić!

Post Reply
Drinski

#1601 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

Niti kontam to sa valjda Ibranom Mustaficem, niti sa sleperima. Moras to jasnije izraziti.
relativno84

#1602 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by relativno84 »

Drinski wrote:Niti kontam to sa valjda Ibranom Mustaficem, niti sa sleperima. Moras to jasnije izraziti.
Nacin na koji reagujes vezano za Nasera neodoljivo podsjeca na Ibranov repertoar. Ibran je klasicna seljacina koja se izgubila u vremenu i prostoru 91. Nikad se nije pomirio s cinjenicom da nije faktor odluke u bilo cemu, mogu pucati na njega, mogu ga udarati ali nista to ne boli kao ignorisanje.

Tako da je odavno presao u fazu Galijasevic2, oni kojima genocid visi kao kamen oko vrata ga odrzavaju u zivotu i njegove price koje im prijaju uhu. Jer ako je Naser ubio 500 svojih po Ibranu mozda je i koju hiljadu tako da sve je dobro dok se prica.

Daleko od toga da je Naser bio melem ni u ratu a posebno poslije njega, ali covjek je dobio takvu ulogu i igra je najbolje kako zna.Ta prica cinio je zlocine je tako banalna, u tim krajevima svaka kuca je bila legitimni vojni cilj, sto je u Hagu i lijepo prezentovano. Ali bosnjo ko bosnjo voli pljunuti na svog nego hljeba jesti, nije problem samo sreca u nesreci pa ste onako manjina, nesto kao ostali greska u sistemu.
dječak sa šibicama

#1603 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by dječak sa šibicama »

Ako Naseru za nesta treba suditi, onda je to kriminal, uvezao se sa Keljmendijima, Scepom i ostalom mafijom.

I ne samo Naseru, citava plejada eminentnih gradjana zrela za robije.
Better Man

#1604 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Better Man »

dječak sa šibicama wrote:Ako Naseru za nesta treba suditi, onda je to kriminal, uvezao se sa Keljmendijima, Scepom i ostalom mafijom.

I ne samo Naseru, citava plejada eminentnih gradjana zrela za robije.
Potpisuje. Upravo tako.
Kat

#1605 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Kat »

Prije bilo kakve price o Naseru i ratnim desavanjima u podrinju, trebalo bi procitati knjigu Seje Omeragica "Satanski sinovi".
UVOD
Ova knjiga vjerovatno nikad ne bi nastala, pogotovo ne bi bila u ovom obliku da nije bilo Mehe i Abdulaha Karica Abeta, Bratuncana koji su prezivjeli genocid u svome gradu i zivjeli pod zakletvom da ce o njemu svjedociti. Ova knjiga ispunjava njihovu zakletvu, na cemu sam im, kao i, vjerujem, i vi, postovani citaoce, zahvalan.
Za zlocin u Bratuncu sam prvi put saznao iz televizijske emisije. Sjedio sam u jednom sarajevskom stanu krajem proljeca 1992. godine sa svojim prijateljem novinarom Senadom Avdicem i slusao kako granate ruse grad. Na TV-u se pojavio nas poznanik Ibe Vrazic, koji je u studio donio kasetu nakon koje vise necu mjesecima mirno zaspati. Redale su se slike izmucenih, tek pristiglih logorasa iz Bratunca. Izmrcvaren ljudi, cija je koza bila crna od udaraca, izbrazdana krizevima po prsima, ledima, celu, nisu bili u stanju ni da govore. Jedan se mladic gusio dok je pio vodu. U maloj sportskoj dvorani logorasi su plakali kao djeca, slomljeni dusevno. Senadu sam tada rekao: "Evo, ovi ce pobijediti u ovom ratu". Zacudeno me je pogledao i nije to komentirao ni jednom jedinom rijecju. Sarajevo je bilo potpuno blindiran grad.
Karadzicevi Srbi su napadali i zeljeli uci po svaku cijenu. Sa svojim prijateljem mastao sam napustiti Sarajevo i krenuti prema drugim slobodnim teritorijama, ali to je tada bilo nemoguce izvesti. Moj kolega se jos vise iznenadio i cini mi se osjetio malo radosti kad sam mu rekao: "Kad izademo na slobodnu teritoriju obavezno cu potraziti ove ljude. Ja nesto o njima moram napisati". Tada nisam znao da u Bratuncu nije ispaljen niti jedan metak na Srbe, a da je ubijeno oko 1.500 civila Muslimana. Bez ispaljenog metka. Nikakav razlog za ubijanje nije postojao. Jer cim sam se sreo sa prvim logorasem iz toga bosanskog grada pitao sam: "Jeste li se opirali? Jeste li pucali"? Stalno cu ispitujuci prezivjele pitati za taj jedan jedini metak i postati im dosadan, sve dok se konacno u to nisam definitivno uvjerio. Jos dok sam sjedio u onom stanu, vjerovao sam u to. Bio sam, dakle, u pravu. U pitanju su bili prastara mrznja i klasican genocid. Sa svojim svjedocima sam se druzio. Sa nekima sam ostajao danima, izludivao ih pitanjima i uvijek bio nezadovoljan odgovorima. Bratuncani su me, ipak, prihvatili kao svoga.
KB9

#1606 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by KB9 »

ma naser i ostali su krivi sto su napadnuti

kako su se samo smjeli branit od postene i pravedne cetnicke ruke???
Drinski

#1607 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

relativno84 wrote:
Drinski wrote:Niti kontam to sa valjda Ibranom Mustaficem, niti sa sleperima. Moras to jasnije izraziti.
Nacin na koji reagujes vezano za Nasera neodoljivo podsjeca na Ibranov repertoar. Ibran je klasicna seljacina koja se izgubila u vremenu i prostoru 91. Nikad se nije pomirio s cinjenicom da nije faktor odluke u bilo cemu, mogu pucati na njega, mogu ga udarati ali nista to ne boli kao ignorisanje.

Tako da je odavno presao u fazu Galijasevic2, oni kojima genocid visi kao kamen oko vrata ga odrzavaju u zivotu i njegove price koje im prijaju uhu. Jer ako je Naser ubio 500 svojih po Ibranu mozda je i koju hiljadu tako da sve je dobro dok se prica.

Daleko od toga da je Naser bio melem ni u ratu a posebno poslije njega, ali covjek je dobio takvu ulogu i igra je najbolje kako zna.Ta prica cinio je zlocine je tako banalna, u tim krajevima svaka kuca je bila legitimni vojni cilj, sto je u Hagu i lijepo prezentovano. Ali bosnjo ko bosnjo voli pljunuti na svog nego hljeba jesti, nije problem samo sreca u nesreci pa ste onako manjina, nesto kao ostali greska u sistemu.
Ma zaboli me zivo za Ibrana, a za ratne zlocine jos manje. Naser je bosnjo koji se bavio tokom rata i poslije rata zlocinima protiv Bosnjaka. E zbog takvih kao on neki Bosnjaci nisu mogli hljeba jesti. Moguce je da tvoj neki idol i sl., al to nije moj problem.
commendatore

#1608 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by commendatore »

Drinski wrote: Ma zaboli me zivo za Ibrana, a za ratne zlocine jos manje. Naser je bosnjo koji se bavio tokom rata i poslije rata zlocinima protiv Bosnjaka. E zbog takvih kao on neki Bosnjaci nisu mogli hljeba jesti. Moguce je da tvoj neki idol i sl., al to nije moj problem.

Image

:zzzz: :run:
Drinski

#1609 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

commendatore wrote:
Drinski wrote: Ma zaboli me zivo za Ibrana, a za ratne zlocine jos manje. Naser je bosnjo koji se bavio tokom rata i poslije rata zlocinima protiv Bosnjaka. E zbog takvih kao on neki Bosnjaci nisu mogli hljeba jesti. Moguce je da tvoj neki idol i sl., al to nije moj problem.

Image

:zzzz: :run:
Moje drago dijete, ti ili nemas pojma ili si dio njegove ekipe.
commendatore

#1610 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by commendatore »

relativno84

#1611 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by relativno84 »

Drinski wrote:Ma zaboli me zivo za Ibrana, a za ratne zlocine jos manje. Naser je bosnjo koji se bavio tokom rata i poslije rata zlocinima protiv Bosnjaka. E zbog takvih kao on neki Bosnjaci nisu mogli hljeba jesti. Moguce je da tvoj neki idol i sl., al to nije moj problem.
Ti imas ocito neke druge probleme ali to nije razlog da prosipas nebuloze :roll:

Bog mu dao zdravlja, da je vise ovakvih kao on bilo u tom periodu danas bi stvari bile drasticno drugacije :izet:
Image
Drinski

#1612 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

relativno84 wrote:
Drinski wrote:Ma zaboli me zivo za Ibrana, a za ratne zlocine jos manje. Naser je bosnjo koji se bavio tokom rata i poslije rata zlocinima protiv Bosnjaka. E zbog takvih kao on neki Bosnjaci nisu mogli hljeba jesti. Moguce je da tvoj neki idol i sl., al to nije moj problem.
Ti imas ocito neke druge probleme ali to nije razlog da prosipas nebuloze :roll:

Bog mu dao zdravlja, da je vise ovakvih kao on bilo u tom periodu danas bi stvari bile drasticno drugacije :izet:
Image
Pa ko ti kriv sto ne kontas ono sto ti se prica.
relativno84

#1613 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by relativno84 »

Drinski wrote:Pa ko ti kriv sto ne kontas ono sto ti se prica.
Budimo realni glupa ti je prica, ne ljuti se al onako najebenu pises :D Nisi bio tamo u tom periodu tako da je suvisno pricati o Naserovom doprinosu da se genocid ne dogodi i ranije. Kazes neko nije imao hljeba, nije ga imao niko dovoljno, ali svi su vrlo rado pristali na to da borci jedu vise jer ljudi nas drze u zivotu sve, al sto da ti pricam kad ti to ne zelis shvatiti.

Ovo poslije rata sto radi, pa zapitaj se kako :? Politika je ta koja ga drzi na pozicijama na kojima jeste, da bi njega zatvorili mora se promijeniti sve, znamo da nece, tako da opusti se i uzivaj :kiss:
Drinski

#1614 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

relativno84 wrote:
Drinski wrote:Pa ko ti kriv sto ne kontas ono sto ti se prica.
Budimo realni glupa ti je prica, ne ljuti se al onako najebenu pises :D Nisi bio tamo u tom periodu tako da je suvisno pricati o Naserovom doprinosu da se genocid ne dogodi i ranije. Kazes neko nije imao hljeba, nije ga imao niko dovoljno, ali svi su vrlo rado pristali na to da borci jedu vise jer ljudi nas drze u zivotu sve, al sto da ti pricam kad ti to ne zelis shvatiti.

Ovo poslije rata sto radi, pa zapitaj se kako :? Politika je ta koja ga drzi na pozicijama na kojima jeste, da bi njega zatvorili mora se promijeniti sve, znamo da nece, tako da opusti se i uzivaj :kiss:
Jel de da ti uopste ne kontas sta ti pisem? Haloo, covjek se bavio kriminalom u ratu, ratnim profiterstvom, uklanjanjem protivnika i instalisanjem poslusnika, a poslije rata iznudama, narkoticima, trgovinom ljudima i sl. I to ti kazu i nase sluzbe bezbjednosti, a ne samo cetnici ili onaj Mustafic.A to sto ima politicku zastitu, nije mu neka moralna preporuka. Moze on imati pet zlatnih ljiljana pa opet biti krimos.
PM72

#1615 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by PM72 »

Moj Drinski,džaba pričaš...propaganda čini svoje.Poprimili smo od Srba veličanje poraza,iznalaženje opravdanja kojima peremo vlastitu savjest i konstantnu potrebu da izmišljanjem zavjera protiv svog stada.Naser je kriminalac,lupež,profiter i ubica.On je dio klana ili halke koja se dopunjuje i uzajamno pomaže.Ako udariš na Naserov lopovluk i zločine udario si na žrtve genocida.A njega podržavaju kojekakva udruženja koja su i izmišljena da isisaju svaku paru preko kostiju vlastite tragedije.
Drinski

#1616 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

PM72 wrote:Moj Drinski,džaba pričaš...propaganda čini svoje.Poprimili smo od Srba veličanje poraza,iznalaženje opravdanja kojima peremo vlastitu savjest i konstantnu potrebu da izmišljanjem zavjera protiv svog stada.Naser je kriminalac,lupež,profiter i ubica.On je dio klana ili halke koja se dopunjuje i uzajamno pomaže.Ako udariš na Naserov lopovluk i zločine udario si na žrtve genocida.A njega podržavaju kojekakva udruženja koja su i izmišljena da isisaju svaku paru preko kostiju vlastite tragedije.
ma jok, stvari su mnogo banalnije. Naime, njega mogu podrzati u kriminalu ili oni koji su dio njegove grupe ili glupaci.
perfekcionista1

#1617 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by perfekcionista1 »

PM72 wrote:Moj Drinski,džaba pričaš...propaganda čini svoje.Poprimili smo od Srba veličanje poraza,iznalaženje opravdanja kojima peremo vlastitu savjest i konstantnu potrebu da izmišljanjem zavjera protiv svog stada.Naser je kriminalac,lupež,profiter i ubica.On je dio klana ili halke koja se dopunjuje i uzajamno pomaže.Ako udariš na Naserov lopovluk i zločine udario si na žrtve genocida.A njega podržavaju kojekakva udruženja koja su i izmišljena da isisaju svaku paru preko kostiju vlastite tragedije.
Umorit cete se od lizanja srpske pozadine, mislite volit ce vas vise ako popljujete svoje. Pa imas li ti ikakvog dostojanstva? Ko si ti jadan ne bio da tvrdis da je Naser ubica? KO??? Pa srbi nece da pljuju po svojim generalima i nakon sto sud presudi da su ubice i kriminalci a vi balije pljujete po nasim herojima iako ih je sud oslobodio svih optuzbi. Treba te biti stid i zabraniti da zivis na teritoriji BiH jer su Naser i slicni zivote rizikovali i davali za nas narod i ovu zemlju da bi ti mogao sad laprdati po njima. Idi u srbiju pa lijeci komplekse.
oridjidji

#1618 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by oridjidji »

Uskoro na slobodi. Nasere izdrzi! :bih:
VCorp

#1619 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by VCorp »

perfekcionista1 wrote:
Umorit cete se od lizanja srpske pozadine, mislite volit ce vas vise ako popljujete svoje. Pa imas li ti ikakvog dostojanstva? Ko si ti jadan ne bio da tvrdis da je Naser ubica? KO??? Pa srbi nece da pljuju po svojim generalima i nakon sto sud presudi da su ubice i kriminalci a vi balije pljujete po nasim herojima iako ih je sud oslobodio svih optuzbi. Treba te biti stid i zabraniti da zivis na teritoriji BiH jer su Naser i slicni zivote rizikovali i davali za nas narod i ovu zemlju da bi ti mogao sad laprdati po njima. Idi u srbiju pa lijeci komplekse.

Svaka čast brate, ko si da si u čelo te ljubim :thumbup:

Pojedini se ovdje takmiče ko će više Srbe izljubiti u guzicu, glume neko poštenje pa sad treba da se poseremo na Nasera svi skupa. Odite u Banja Luku, Prijedor, Srebrenicu ili u Višegrad pa tražite razumijevanje i žal za naše žrtve ako imate muda. Ali nemate. Oni brane dokazane zločince a kod nas se glupe balije trude dokazati i pokazati kako je nas heroj ratni zločinac da se mogu miriti sa onima koji neće nikakvo pomirenje već da nema ni nas ni Bosne.

Je li pratite vi sta se desava sa Srbima ? Jucer su vam bili izbori kreteni jedni, izabran Vučić koji je pričao da će nas klati i šta sve ne, Šešelj isto tako, Dveri, Nikolić. Ti ljudi i organizacije čine većinu parlamenta u Srbiji i vi bi se mirili s njima i s onim koji su ih izabrali ? Sva vam čast, pošaljite skupa s Naserom i oceve i rodbinu iz Armije BiH, krivi su i oni što ste živi bezobraznici jedni. Nemate truna samopoštovanja i poštovanja prema našim žrtvama, draže vam je srpsko govno od naše pite.

Kriv si ti Nasere jer si Bošnjak, kriv si jer si majkama vraćao djecu koju su im četnici otimali i prekrštavali u Jovane i mnoge druge... Sutra da nadjem video da Naser kolje četnike po Srebrenici ne bih ga izdao nikad, ne zbog Srba već zbog izdajica našeg naroda koji bi ga prodali za siću.

Živio ti meni komandante Nasere još 100 godina, da si trn u oku od Niša do Beograda ! NASER ORIĆ NIJE KARAĐORĐE !

Image
jadranom plovim

#1620 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by jadranom plovim »

Drinski wrote: Jel de da ti uopste ne kontas sta ti pisem? Haloo, covjek se bavio kriminalom u ratu, ratnim profiterstvom, uklanjanjem protivnika i instalisanjem poslusnika, a poslije rata iznudama, narkoticima, trgovinom ljudima i sl. I to ti kazu i nase sluzbe bezbjednosti, a ne samo cetnici ili onaj Mustafic.A to sto ima politicku zastitu, nije mu neka moralna preporuka. Moze on imati pet zlatnih ljiljana pa opet biti krimos.
@drinski, ja te stvarno ne razumijem, kako mozes nesto tako da iznosis na ovoj temi ? Jer ovdje se radi da koljaci, oni koji su izvrsili genocid na krajem gdje ti tvrdis da si zivio, tvrde da je Naser ratni zlocinac. I zbog toga ga optuzuju i to ako je on bio kriminalac, prije, u vrijeme i poslije agresije, uklanjao protivnike njega ne cini RATNIM ZLOCINCEM. I ti to dobro znas a sigurno znas jos bolje zbog cega se to radi.
Znas da bi se u slucaju da se osudi kao RATNI ZLOCINAC ne samo on vec i svi oni ubijeni a i prezivjeli imali takav biljeg na sebi i znas sta bi to za njih znacilo.
Znas da bi time sve i jedan prezivjeli i citavog tog kraja, povratnik ili ne, mogao da se optuzi da je bio sudionik u ratnom zlocinu.
Znaci da bi svaki streljani , zaklani, zapaljeni, zadavljeni, objeseni Bosnjak bio oznacen kao ratni zlocinac. To sigurno dobro znas ali opet ovdje mijesas kruske i jabuke. Razumijem da to @PM radi , ali ti, stvarno ne mogu da to shvatim.

Ako je bio kriminalac, ako je ubijao politicke protivnike, ako je pljackao, dilao ili bilo sta drugo radio sudite mu zbog toga ali odvojeno od ovoga , sve to ga to ne cini RATNIM ZLOCINEM i nemojte padati u cetnicku zamku.
Drinski

#1621 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

jadranom plovim wrote:
Drinski wrote: Jel de da ti uopste ne kontas sta ti pisem? Haloo, covjek se bavio kriminalom u ratu, ratnim profiterstvom, uklanjanjem protivnika i instalisanjem poslusnika, a poslije rata iznudama, narkoticima, trgovinom ljudima i sl. I to ti kazu i nase sluzbe bezbjednosti, a ne samo cetnici ili onaj Mustafic.A to sto ima politicku zastitu, nije mu neka moralna preporuka. Moze on imati pet zlatnih ljiljana pa opet biti krimos.
@drinski, ja te stvarno ne razumijem, kako mozes nesto tako da iznosis na ovoj temi ? Jer ovdje se radi da koljaci, oni koji su izvrsili genocid na krajem gdje ti tvrdis da si zivio, tvrde da je Naser ratni zlocinac. I zbog toga ga optuzuju i to ako je on bio kriminalac, prije, u vrijeme i poslije agresije, uklanjao protivnike njega ne cini RATNIM ZLOCINCEM. I ti to dobro znas a sigurno znas jos bolje zbog cega se to radi.
Znas da bi se u slucaju da se osudi kao RATNI ZLOCINAC ne samo on vec i svi oni ubijeni a i prezivjeli imali takav biljeg na sebi i znas sta bi to za njih znacilo.
Znas da bi time sve i jedan prezivjeli i citavog tog kraja, povratnik ili ne, mogao da se optuzi da je bio sudionik u ratnom zlocinu.
Znaci da bi svaki streljani , zaklani, zapaljeni, zadavljeni, objeseni Bosnjak bio oznacen kao ratni zlocinac. To sigurno dobro znas ali opet ovdje mijesas kruske i jabuke. Razumijem da to @PM radi , ali ti, stvarno ne mogu da to shvatim.

Ako je bio kriminalac, ako je ubijao politicke protivnike, ako je pljackao, dilao ili bilo sta drugo radio sudite mu zbog toga ali odvojeno od ovoga , sve to ga to ne cini RATNIM ZLOCINEM i nemojte padati u cetnicku zamku.
Da li je ratni zlocinac ili nije, pojma nemam. Da li je ratni i poratni kriminalac, to jeste. To treba razdvojiti.
jadranom plovim

#1622 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by jadranom plovim »

Drinski wrote:
jadranom plovim wrote:

Da li je ratni zlocinac ili nije, pojma nemam. Da li je ratni i poratni kriminalac, to jeste. To treba razdvojiti.

To ti ja upravo i govorim. Ja ne ulazim u to da li je kriminalac ili nije, niti ga branim ili kudim , jer nije tema i nije vakat za to. Sada mu se sudi zbog ratnog zlocina i ne sudi se njemu zbog njega licno vec zato sto se kroz njega pokusava udariti pecat ratnih zlocina na sve one koje su pokusali i i uspjeli da ubiju. Zato ti to i govorim, pratim tvoje postove i znam da realno mislis i zato se nadam da neces padati u tu zamku koja nam se svima postavlja.
PM72

#1623 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by PM72 »

perfekcionista1 wrote:
ti i takvi kao ti da mi zabranite da živim na teritoriji BiH? Pa ...nesmijem da psujem a znaš dobro šta bih ti rekao.Je li treba da mi Srbi budu za primjer kako lažu i štite ubice i zločince? Idi ti u Srbiju jer sa takvim razmišljanjem i jesi za Srbije.Lagati,prepravljati i falsifikovati.Ja sam časnije i poštenije branio ovu državu od Nasera.Svoj obraz nisam uprljao ni zrncetom prljavštine.Fuj,gadite mi se.
perfekcionista1

#1624 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by perfekcionista1 »

PM72 wrote:
ti i takvi kao ti da mi zabranite da živim na teritoriji BiH? Pa ...nesmijem da psujem a znaš dobro šta bih ti rekao.Je li treba da mi Srbi budu za primjer kako lažu i štite ubice i zločince? Idi ti u Srbiju jer sa takvim razmišljanjem i jesi za Srbije.Lagati,prepravljati i falsifikovati.Ja sam časnije i poštenije branio ovu državu od Nasera.Svoj obraz nisam uprljao ni zrncetom prljavštine.Fuj,gadite mi se.
Ti se drinskom koji je na klix(ne mislim na forum vec portal) napisao 2000 fasistickih komentara psujuci nama Bosnjacima i vrijedjajuci nas, obracas sa "dragi drinski". Muka mi je od iskompleksiranih balija.

Ja ti upravo govorim jesi li ti svjestan ili je za tebe to previse komplikovano, da je Naser Oric oslobodjen svih optuzbi za ratne zlocine, a sto se tice kriminala postoji li ijedna presuda da je kriminalac? Ako ne postoji zasto bi ja pljuvao po covjeku koji je dokazani heroj, pa imaju ljudi ratnici koji svjedoce, jedan od rijetkih komandanata koji nije naredjivao i smisljao strategiju iz neke sigurne lokacije vec je bio u prvoj liniji i rizikovao zivot. Bas zbog toga ga cetnici ne vole, i bas zbog toga ti njega pljujes da bi se dodvorio cetnicima.

Hoce, pohvalit ce oni tebe da si razuman i dobar Musliman, sa velikim M, ali ce medju sobom te komentarisati kao poturicu koji si izdao srpstvo i zato bi te trebalo zaklati. To je njihova skrivena logika. Takvi kao ti ne trebaju ovoj zemlji i bude li rata molim te predji na agresorsku stranu, vise ce biti koristi za nas da mlakonje ratuju protiv nas umjesto za nas.
commendatore

#1625 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by commendatore »

Drinski wrote:
PM72 wrote:
sta vas/te sprecava da ga prijavis - slobodno naprijed jarane.... ja smatram da Naser nije cvjecka - daleko od toga - da je bio u ogledno vrijeme na pravom mjestu - jeste - da je zajeban tip - jeste - da je ojebina jeste....

sta vas ikog sprecava da prijavite Nasera za bilo koji zlocin????
vidi i bog i svijet da mu se trazi bilo kakva dlaka u jajetu da ga se spakuje u zatvor - jos ako to preko Dojajnika pogurate, jos cete dobit finansijsku i materijalnu podrsku - bitno je samo naci ispravne argumente dokaze i svjedoke.... nece ti niko nista ni "s ove strane" ionako smo postali ambivalentni prema kokardašima.... mislim umnogome da se krije i velika doza ljubomore - covjek je spreman, fizicki strasno izgledea, terminator pravi, koke povaljuje kako mu se prohtije, bogat je enormno + vlastite godine ali.....

.... dokaza nikakvih protiv njega nema.... kmecite i dalje.... kad budete imali šta da mu spakujete - pravac preCednikova Palata i dobicete svu logistiku da ga strpate na duzi period - al ono i dalje - nema :mrgreen: :thumbup:
Last edited by commendatore on 25/04/2016 13:42, edited 1 time in total.
Post Reply