Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
McMoy

#1601 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Ima onaj stari vic, a nije daleko od istine:

Stvorio Bog muškarca i ženu .
Pogleda muškarca i kaže
- Dobro si ispao!
Pogleda ženu... pa još jednom...
- E jebi ga , ti ćeš morati da se šminkaš!

:skoljka:
S4mpion

#1602 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

shandrprcSA wrote:
S4mpion wrote: Voz`o bi R1, međutim, žene baš nemaju dobre alternative po pitanju šminke... :mrgreen:
vozio bi bic al' se zene ne loze na to :D
Osim ako nije Spešlajzd :mrgreen:
natt wrote:
S4mpion wrote: Voz`o bi R1, međutim, žene baš nemaju dobre alternative po pitanju šminke... :mrgreen:
Imaju. Noc. :oops:
Ne kaže se džaba: "Jutro je pametnije." :mrgreen:
annoy

#1603 Re: Zene nakon 25

Post by annoy »

Ne možeš šminkom nacrtat novo lice (govorim o nekoj svakodnevnoj šminci koju je prosječna žena u stanju namazat na facu), šminka može istaknuti lijepe crte lica i popraviti nekakve prosječne, ali netko tko je baš izrazito ružan, bit će takav i kad se našminka (ako izuzmemo šminkanje kod profesionalaca, ali ne mislim na to, a i uostalom, to ne možeš imati svaki dan).
Iskreno nikad nisam čula da je žena bila ostavljena jer je otkrila svoje nenašminkano lice partneru. :D

Meni je slatko kad muškarci misle da je žena nenašminkana, a ono samo pažljivo namazan "no makeup" makeup :D
shandrprcSA

#1604 Re: Zene nakon 25

Post by shandrprcSA »

S4mpion wrote:
shandrprcSA wrote:
vozio bi bic al' se zene ne loze na to :D
Osim ako nije Spešlajzd :mrgreen:
:lol:
S4mpion

#1605 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

ćiribiribela wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Da, ali procenat djevojaka koje se ne sminkaju je izuzetno nizak.

Jeste, ali ova prica "ujutro se probudio pokraj strasila" je nidje veze, nema te sminke koja toliko moze promijeniti osobu.
Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1606 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

ćiribiribela wrote:

Jeste, ali ova prica "ujutro se probudio pokraj strasila" je nidje veze, nema te sminke koja toliko moze promijeniti osobu.
Ciribiribelo, muskom mozgu je naglasak na cinjenici da se probudio, jer ista implicira da je tu i "spavao" :per: :evil:
yoyo13

#1607 Re: Zene nakon 25

Post by yoyo13 »

ako je slicna ovoj neka se mazhe do mile volje :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
L u c i f e r

#1608 Re: Zene nakon 25

Post by L u c i f e r »

_BataZiv_0809 wrote:
L u c i f e r wrote:Mladje je mlogo sladje.
Ono sto volim kod studentica je to sto dok ja starim one ostaju iste.
Mada, ruku na srce ima divnih i ovih do 30.
Suma sumarum: sve to treba poprcit, da prostite...

Vjerujem da ima finije i ovih preko 30.
Al ono sto sam ja sreto je jal ogorceno jal ocajno jal mahnito jal delusional, tj kontaju da se jos mogu kurcit i birkat ko u 20im...

Nemojte me pogresno shvatit, ne do bog da se sladim necijoj muci, al jbg tako ta neka spolna karma fercera.
Ja dok sam ko kokuz u 20im bio posuha kurca, sad ko uspjesan i nabildan imam da biram kolko mi je cejf...

Nije da se falim, nako kaem... :nargila:
:thumbup:

Izgleda da cu se morati odreci Putina :oops:
Image
fazer

#1609 Re: Zene nakon 25

Post by fazer »

Ti se bojis da imas ̶t̶r̶i̶d̶e̶s̶e̶t̶ 25+
ti ne zelis da imas ̶t̶r̶i̶d̶e̶s̶e̶t̶ 25+
a ne znas da je Bog nekima dao dar
da budu mladi zauvek

:pusi2:
Gabrielo

#1610 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Secer_033 wrote:
Gabrielo wrote:
Secer_033 wrote:Dozer, nazalost, u pravu si. Ali to isto kad zena kaze muskarci odmah misle da je iz ljubomore a nije, takvo oblacenje i ponasanje stvarno nije ok.
Jesi ti priznala da si dosta grijesila dok si bila mladja? Sjecam se da jeste neka ovdje. :D
Ne na taj nacin.
Na sta si mislila? :zoka:
nightvision

#1611 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

ćiribiribela wrote:Jeste, ali ova prica "ujutro se probudio pokraj strasila" je nidje veze, nema te sminke koja toliko moze promijeniti osobu.
annoy wrote:Ne možeš šminkom nacrtat novo lice (govorim o nekoj svakodnevnoj šminci koju je prosječna žena u stanju namazat na facu), šminka može istaknuti lijepe crte lica i popraviti nekakve prosječne, ali netko tko je baš izrazito ružan, bit će takav i kad se našminka (ako izuzmemo šminkanje kod profesionalaca, ali ne mislim na to, a i uostalom, to ne možeš imati svaki dan).
Iskreno nikad nisam čula da je žena bila ostavljena jer je otkrila svoje nenašminkano lice partneru. :D

Meni je slatko kad muškarci misle da je žena nenašminkana, a ono samo pažljivo namazan "no makeup" makeup :D
Moze, moze, i to jos kako. A pogotovo kada se sminka podeblja s par piva. To je inace uhodana zenska tehnika. Pa hajd sto joj ujutro ne znas imena. Al' sto je ne mozes prepoznati... Hudo musko. Tesko nama. :mrgreen:
A zene bi trebale spomenik napravit' pivi. Da nije flashe mnoge se nikad ne bi udale. :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1612 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

svi vi zaslužujete da budete forever alone
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1613 Re: Zene nakon 25

Post by pici »

Image

Nova tehnologija: Seks lutke će uskoro moći i govoriti
Proizvođači silikonskih seks lutki razvijaju novu tehnologiju i robot koji će imati sposobnost da govore i odgovaraju na prostote.

Matt McMullen, osnivač kompanije RealDolls pojašnjava kako kupac može izabrati oblik tijela i boju kože lutke po želji.

Silikonske lutke se prodaju po cijeni između 5.000 i 10.000 dolara, a ova kompanija sa sjedištem u Kaliforniji ih je od 1996. godine prodala preko 5.000.

McMullenov najnoviji projekat je proizvodnja robotiziranih glava lutki koje će moći treptati i kretati usnama, te govoriti i odgovarati na prostote.

Ove lutke bi se u prodaji trebale naći za dvije godine, a koštat će 10.000 dolara. Cilj osnivača kompanije RealDolls je da napravi robotizirano tijelo lutki koje će se prodavati po cijeni između 30 i 60 hiljada dolara.

Nedavno istraživanje Huffing Posta je pokazalo kako bi jedna od pet osoba imala seks s robotom, čak i ako ne izgleda "kao čovjek".

gledat povoljno kredite i uzet par komata... jeftinije neg ove real women... kuhanje i pranje imaju sad servisi za to, problem je bilo jebanje... evo i to se rjesava, kurave uskoro na biro a ove udavace na busotine nafte u sjeverno more...HaJa...a jah djete iz epruvete...
kosava

#1614 Re: Zene nakon 25

Post by kosava »

Niemand wrote:Dozer :thumbup:
Opisao si veliki dio danasnje omladine. Al i dalje nije sva omladina takva. A isto tako nisu sve zene takve.

Najbolji primjer ti je tvoja zadnja recenica, u sretnom braku, imas djecu. Steta je takve primjere ne pomenuti, jer vala sudeci po ovoj temi najbolje se nit zenit nit udavati kolko se ocrnise, a nije tako.

Ne moze se u kafani na ilidzi traziti ni covjek ni zena. Douse i moze, da ne moze, ne bi ova tema izgledala ko musko zenski prvi svjetski rat :D :mrgreen:
Zaboravljas Dozer se davno ozenio
sadie_forever

#1615 Re: Zene nakon 25

Post by sadie_forever »

pici wrote:
Image

Nova tehnologija: Seks lutke će uskoro moći i govoriti
Proizvođači silikonskih seks lutki razvijaju novu tehnologiju i robot koji će imati sposobnost da govore i odgovaraju na prostote.

Matt McMullen, osnivač kompanije RealDolls pojašnjava kako kupac može izabrati oblik tijela i boju kože lutke po želji.

Silikonske lutke se prodaju po cijeni između 5.000 i 10.000 dolara, a ova kompanija sa sjedištem u Kaliforniji ih je od 1996. godine prodala preko 5.000.

McMullenov najnoviji projekat je proizvodnja robotiziranih glava lutki koje će moći treptati i kretati usnama, te govoriti i odgovarati na prostote.

Ove lutke bi se u prodaji trebale naći za dvije godine, a koštat će 10.000 dolara. Cilj osnivača kompanije RealDolls je da napravi robotizirano tijelo lutki koje će se prodavati po cijeni između 30 i 60 hiljada dolara.

Nedavno istraživanje Huffing Posta je pokazalo kako bi jedna od pet osoba imala seks s robotom, čak i ako ne izgleda "kao čovjek".

gledat povoljno kredite i uzet par komata... jeftinije neg ove real women... kuhanje i pranje imaju sad servisi za to, problem je bilo jebanje... evo i to se rjesava, kurave uskoro na biro a ove udavace na busotine nafte u sjeverno more...HaJa...a jah djete iz epruvete...
zamisli koji bi ti frik bio da ovo uzmes,a ako ti nije do veze i troska,,,pa svugdje ima lakih zena,ako pak ni njih dobit ne mozes zapitaj se da nije do tebe :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1616 Re: Zene nakon 25

Post by pici »

uvjek dostupna...HaJa
Dozer

#1617 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

kosava wrote:
Niemand wrote:Dozer :thumbup:
Opisao si veliki dio danasnje omladine. Al i dalje nije sva omladina takva. A isto tako nisu sve zene takve.

Najbolji primjer ti je tvoja zadnja recenica, u sretnom braku, imas djecu. Steta je takve primjere ne pomenuti, jer vala sudeci po ovoj temi najbolje se nit zenit nit udavati kolko se ocrnise, a nije tako.

Ne moze se u kafani na ilidzi traziti ni covjek ni zena. Douse i moze, da ne moze, ne bi ova tema izgledala ko musko zenski prvi svjetski rat :D :mrgreen:
Zaboravljas Dozer se davno ozenio
Nisam bas shvatio...
prog321

#1618 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

Kome ba smeta golotonja po ulici?
Meni ne :-D
Sunny-7

#1619 Re: Zene nakon 25

Post by Sunny-7 »

annoy wrote:Ne možeš šminkom nacrtat novo lice (govorim o nekoj svakodnevnoj šminci koju je prosječna žena u stanju namazat na facu), šminka može istaknuti lijepe crte lica i popraviti nekakve prosječne, ali netko tko je baš izrazito ružan, bit će takav i kad se našminka (ako izuzmemo šminkanje kod profesionalaca, ali ne mislim na to, a i uostalom, to ne možeš imati svaki dan).

Joj, zena sam al' izvini... Danasnje djevojke su sve majstorice sminkanja, mackanja, crtanja... Od prosjecne cure sa sitnim ocima napravi od sebe vamp, pogledala sam par tutoriala o sminkanju, pa ono je nevjerovatno!
Slzem se sa tobom za sta bi trebalo da sluzi sminka, ali zaista ima djevojaka/zena koje to "zloupotrebljavaju" pa onda dobijemo komentar tipa "legao sa njom, probudio se s njim" :D :lol:
nightvision

#1620 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Sunny-7 wrote: Joj, zena sam al' izvini... Danasnje djevojke su sve majstorice sminkanja, mackanja, crtanja... Od prosjecne cure sa sitnim ocima napravi od sebe vamp, pogledala sam par tutoriala o sminkanju, pa ono je nevjerovatno!
Slzem se sa tobom za sta bi trebalo da sluzi sminka, ali zaista ima djevojaka/zena koje to "zloupotrebljavaju" pa onda dobijemo komentar tipa "legao sa njom, probudio se s njim" :D :lol:
:thumbup:
WOW... Usamljena oaza razuma u pustinji zenskog samozavaravanja. :lol:
kosava

#1621 Re: Zene nakon 25

Post by kosava »

Dozer wrote: Nisam bas shvatio...
Dozer kada smo se mi zenili mobitel nije imao signala kad stanes u hladovinu, jedini provajder bio BH Telekom a po mobitel nas znali u manjem entitet to bilo njima ko raketa. Zabavljali se u ratu zenili iza rata kada se dizalo iz pepela a djevojke imale usadjen moralni kompas u onom sistemu.

To je sve bilo prije Sex and City, Pinka i turbo folka, drugim rijecima mi smo bili sretnici.

Sto kaze jedan moj prijatelj lako je tebi ti si se ozenio na vrijeme danas nemas koga ozeniti one nasih godina sto su valjale davno se udale
muha_sa

#1622 Re: Zene nakon 25

Post by muha_sa »

ako zna sU ovim rukovat sve joj halalim

Image
annoy

#1623 Re: Zene nakon 25

Post by annoy »

Sunny-7 wrote: Joj, zena sam al' izvini... Danasnje djevojke su sve majstorice sminkanja, mackanja, crtanja... Od prosjecne cure sa sitnim ocima napravi od sebe vamp, pogledala sam par tutoriala o sminkanju, pa ono je nevjerovatno!
Gledala sam ja svašta po youtubeu, ali žene u mojoj okolini nisu ni blizu toliko vješte :D
annoy

#1624 Re: Zene nakon 25

Post by annoy »

nightvision wrote: :thumbup:
WOW... Usamljena oaza razuma u pustinji zenskog samozavaravanja. :lol:
Zašto misliš da je to samozavaravanje?
Ja se skoro uopće ne šminkam jer ne vidim potrebe za time i ne da mi se, pa ne znam kako se mogu samozavaravat ako mislim da neka svakodnevna šminka ne može učinit ljepoticu od zvijeri.
Misliš da samo žene koje se šminkaju guraju tu tezu? :D
Last edited by annoy on 16/06/2015 22:19, edited 1 time in total.
muha_sa

#1625 Re: Zene nakon 25

Post by muha_sa »

Image
Post Reply