Stvorio Bog muškarca i ženu .
Pogleda muškarca i kaže
- Dobro si ispao!
Pogleda ženu... pa još jednom...
- E jebi ga , ti ćeš morati da se šminkaš!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Osim ako nije SpešlajzdshandrprcSA wrote:vozio bi bic al' se zene ne loze na toS4mpion wrote: Voz`o bi R1, međutim, žene baš nemaju dobre alternative po pitanju šminke...
Ne kaže se džaba: "Jutro je pametnije."natt wrote:Imaju. Noc.S4mpion wrote: Voz`o bi R1, međutim, žene baš nemaju dobre alternative po pitanju šminke...
S4mpion wrote:Osim ako nije SpešlajzdshandrprcSA wrote:vozio bi bic al' se zene ne loze na toS4mpion wrote: Voz`o bi R1, međutim, žene baš nemaju dobre alternative po pitanju šminke...![]()
ćiribiribela wrote:_BataZiv_0809 wrote:Da, ali procenat djevojaka koje se ne sminkaju je izuzetno nizak.
Jeste, ali ova prica "ujutro se probudio pokraj strasila" je nidje veze, nema te sminke koja toliko moze promijeniti osobu.

Ciribiribelo, muskom mozgu je naglasak na cinjenici da se probudio, jer ista implicira da je tu i "spavao"ćiribiribela wrote:
Jeste, ali ova prica "ujutro se probudio pokraj strasila" je nidje veze, nema te sminke koja toliko moze promijeniti osobu.

_BataZiv_0809 wrote:L u c i f e r wrote:Mladje je mlogo sladje.
Ono sto volim kod studentica je to sto dok ja starim one ostaju iste.
Mada, ruku na srce ima divnih i ovih do 30.
Suma sumarum: sve to treba poprcit, da prostite...
Vjerujem da ima finije i ovih preko 30.
Al ono sto sam ja sreto je jal ogorceno jal ocajno jal mahnito jal delusional, tj kontaju da se jos mogu kurcit i birkat ko u 20im...
Nemojte me pogresno shvatit, ne do bog da se sladim necijoj muci, al jbg tako ta neka spolna karma fercera.
Ja dok sam ko kokuz u 20im bio posuha kurca, sad ko uspjesan i nabildan imam da biram kolko mi je cejf...
Nije da se falim, nako kaem...![]()
Izgleda da cu se morati odreci Putina

Na sta si mislila?Secer_033 wrote:Ne na taj nacin.Gabrielo wrote:Jesi ti priznala da si dosta grijesila dok si bila mladja? Sjecam se da jeste neka ovdje.Secer_033 wrote:Dozer, nazalost, u pravu si. Ali to isto kad zena kaze muskarci odmah misle da je iz ljubomore a nije, takvo oblacenje i ponasanje stvarno nije ok.
ćiribiribela wrote:Jeste, ali ova prica "ujutro se probudio pokraj strasila" je nidje veze, nema te sminke koja toliko moze promijeniti osobu.
Moze, moze, i to jos kako. A pogotovo kada se sminka podeblja s par piva. To je inace uhodana zenska tehnika. Pa hajd sto joj ujutro ne znas imena. Al' sto je ne mozes prepoznati... Hudo musko. Tesko nama.annoy wrote:Ne možeš šminkom nacrtat novo lice (govorim o nekoj svakodnevnoj šminci koju je prosječna žena u stanju namazat na facu), šminka može istaknuti lijepe crte lica i popraviti nekakve prosječne, ali netko tko je baš izrazito ružan, bit će takav i kad se našminka (ako izuzmemo šminkanje kod profesionalaca, ali ne mislim na to, a i uostalom, to ne možeš imati svaki dan).
Iskreno nikad nisam čula da je žena bila ostavljena jer je otkrila svoje nenašminkano lice partneru.
Meni je slatko kad muškarci misle da je žena nenašminkana, a ono samo pažljivo namazan "no makeup" makeup
Nova tehnologija: Seks lutke će uskoro moći i govoriti
Proizvođači silikonskih seks lutki razvijaju novu tehnologiju i robot koji će imati sposobnost da govore i odgovaraju na prostote.
Matt McMullen, osnivač kompanije RealDolls pojašnjava kako kupac može izabrati oblik tijela i boju kože lutke po želji.
Silikonske lutke se prodaju po cijeni između 5.000 i 10.000 dolara, a ova kompanija sa sjedištem u Kaliforniji ih je od 1996. godine prodala preko 5.000.
McMullenov najnoviji projekat je proizvodnja robotiziranih glava lutki koje će moći treptati i kretati usnama, te govoriti i odgovarati na prostote.
Ove lutke bi se u prodaji trebale naći za dvije godine, a koštat će 10.000 dolara. Cilj osnivača kompanije RealDolls je da napravi robotizirano tijelo lutki koje će se prodavati po cijeni između 30 i 60 hiljada dolara.
Nedavno istraživanje Huffing Posta je pokazalo kako bi jedna od pet osoba imala seks s robotom, čak i ako ne izgleda "kao čovjek".
Zaboravljas Dozer se davno ozenioNiemand wrote:Dozer![]()
Opisao si veliki dio danasnje omladine. Al i dalje nije sva omladina takva. A isto tako nisu sve zene takve.
Najbolji primjer ti je tvoja zadnja recenica, u sretnom braku, imas djecu. Steta je takve primjere ne pomenuti, jer vala sudeci po ovoj temi najbolje se nit zenit nit udavati kolko se ocrnise, a nije tako.
Ne moze se u kafani na ilidzi traziti ni covjek ni zena. Douse i moze, da ne moze, ne bi ova tema izgledala ko musko zenski prvi svjetski rat![]()
zamisli koji bi ti frik bio da ovo uzmes,a ako ti nije do veze i troska,,,pa svugdje ima lakih zena,ako pak ni njih dobit ne mozes zapitaj se da nije do tebepici wrote:
Nova tehnologija: Seks lutke će uskoro moći i govoriti
Proizvođači silikonskih seks lutki razvijaju novu tehnologiju i robot koji će imati sposobnost da govore i odgovaraju na prostote.
Matt McMullen, osnivač kompanije RealDolls pojašnjava kako kupac može izabrati oblik tijela i boju kože lutke po želji.
Silikonske lutke se prodaju po cijeni između 5.000 i 10.000 dolara, a ova kompanija sa sjedištem u Kaliforniji ih je od 1996. godine prodala preko 5.000.
McMullenov najnoviji projekat je proizvodnja robotiziranih glava lutki koje će moći treptati i kretati usnama, te govoriti i odgovarati na prostote.
Ove lutke bi se u prodaji trebale naći za dvije godine, a koštat će 10.000 dolara. Cilj osnivača kompanije RealDolls je da napravi robotizirano tijelo lutki koje će se prodavati po cijeni između 30 i 60 hiljada dolara.
Nedavno istraživanje Huffing Posta je pokazalo kako bi jedna od pet osoba imala seks s robotom, čak i ako ne izgleda "kao čovjek".
gledat povoljno kredite i uzet par komata... jeftinije neg ove real women... kuhanje i pranje imaju sad servisi za to, problem je bilo jebanje... evo i to se rjesava, kurave uskoro na biro a ove udavace na busotine nafte u sjeverno more...HaJa...a jah djete iz epruvete...
Nisam bas shvatio...kosava wrote:Zaboravljas Dozer se davno ozenioNiemand wrote:Dozer![]()
Opisao si veliki dio danasnje omladine. Al i dalje nije sva omladina takva. A isto tako nisu sve zene takve.
Najbolji primjer ti je tvoja zadnja recenica, u sretnom braku, imas djecu. Steta je takve primjere ne pomenuti, jer vala sudeci po ovoj temi najbolje se nit zenit nit udavati kolko se ocrnise, a nije tako.
Ne moze se u kafani na ilidzi traziti ni covjek ni zena. Douse i moze, da ne moze, ne bi ova tema izgledala ko musko zenski prvi svjetski rat![]()
Joj, zena sam al' izvini... Danasnje djevojke su sve majstorice sminkanja, mackanja, crtanja... Od prosjecne cure sa sitnim ocima napravi od sebe vamp, pogledala sam par tutoriala o sminkanju, pa ono je nevjerovatno!annoy wrote:Ne možeš šminkom nacrtat novo lice (govorim o nekoj svakodnevnoj šminci koju je prosječna žena u stanju namazat na facu), šminka može istaknuti lijepe crte lica i popraviti nekakve prosječne, ali netko tko je baš izrazito ružan, bit će takav i kad se našminka (ako izuzmemo šminkanje kod profesionalaca, ali ne mislim na to, a i uostalom, to ne možeš imati svaki dan).
Iskreno nikad nisam čula da je žena bila ostavljena jer je otkrila svoje nenašminkano lice partneru.
Meni je slatko kad muškarci misle da je žena nenašminkana, a ono samo pažljivo namazan "no makeup" makeup
Sunny-7 wrote: Joj, zena sam al' izvini... Danasnje djevojke su sve majstorice sminkanja, mackanja, crtanja... Od prosjecne cure sa sitnim ocima napravi od sebe vamp, pogledala sam par tutoriala o sminkanju, pa ono je nevjerovatno!
Slzem se sa tobom za sta bi trebalo da sluzi sminka, ali zaista ima djevojaka/zena koje to "zloupotrebljavaju" pa onda dobijemo komentar tipa "legao sa njom, probudio se s njim"![]()
Dozer kada smo se mi zenili mobitel nije imao signala kad stanes u hladovinu, jedini provajder bio BH Telekom a po mobitel nas znali u manjem entitet to bilo njima ko raketa. Zabavljali se u ratu zenili iza rata kada se dizalo iz pepela a djevojke imale usadjen moralni kompas u onom sistemu.Dozer wrote: Nisam bas shvatio...

Gledala sam ja svašta po youtubeu, ali žene u mojoj okolini nisu ni blizu toliko vješteSunny-7 wrote: Joj, zena sam al' izvini... Danasnje djevojke su sve majstorice sminkanja, mackanja, crtanja... Od prosjecne cure sa sitnim ocima napravi od sebe vamp, pogledala sam par tutoriala o sminkanju, pa ono je nevjerovatno!
Slzem se sa tobom za sta bi trebalo da sluzi sminka, ali zaista ima djevojaka/zena koje to "zloupotrebljavaju" pa onda dobijemo komentar tipa "legao sa njom, probudio se s njim"![]()
Zašto misliš da je to samozavaravanje?nightvision wrote:![]()
WOW... Usamljena oaza razuma u pustinji zenskog samozavaravanja.