mogla bi se mlada i zaljubit pa te ozbiljno zaganjat...kazu da je kod av mjav teta hronicna nestasica tih klipovasha_ba wrote:Alfons Kauders wrote: Naravno da je sjahala cim sam poslao hashimagu.![]()
![]()
![]()
Problem pasa lutalica
- kamen spoticanja
#1601 Re: Problem pasa lutalica
- Alfons Kauders
#1602 Re: Problem pasa lutalica
Evo opet...sha_ba wrote:Alfons Kauders wrote: Naravno da je sjahala cim sam poslao hashimagu.![]()
![]()
![]()
Ah te danasnje omladine. Vise po internetu i maltretiraju posten, stariji svijet. Sramota fakat.
U moje vrijeme mi bi se u ova doba drogirali i pili po parkovima, pa negdje na svirku, ko sav normalan svijet.
-
sha_ba
#1603 Re: Problem pasa lutalica
eno meni kaze da mrzim cuke jer se nisam udala a stara sam
da posaljem sisu?

da posaljem sisu?
- kamen spoticanja
#1604 Re: Problem pasa lutalica
posalji karanani...on nece imat nista protivsha_ba wrote:eno meni kaze da mrzim cuke jer se nisam udala a stara sam![]()
da posaljem sisu?![]()
-
L u c i f e r
#1606 Re: Problem pasa lutalica
Alfons Kauders wrote:Avhabije spamuju privatnim porukama.
Sljedeci put saljem sliku hashimage. To im je jedina prilika da vide jedan primjerak u divljini.
- seoBIH
#1607 Re: Problem pasa lutalica
kamen spoticanja wrote:ev i ja sam dobio sliku nekog kera...jel to ofanziva?
da je zakonom dozvoljeno sad bi vam postao sliku djecaka od 4 godine kojem je dzukela koja egzistira ispred djecakove zgrade,odrala cijelu desnu stranu lica...nedavno smo maleckog krpili...mamu lijece psihijatri trenutno
Ovi dog ljubimci nikada svoju djecu ne bi pustili ni blizu ovih lutalica. Oni su njima obezbijedili neke rasne kučiće.
Sjeme im se zatrlo
- urocnoposljedicna
#1608 Re: Problem pasa lutalica
ne bih ja rekla da ti guzis ista. spavas na klix-u covjece, izgleda nicim se u zivotu nemas baviti osim psima lutalicama. malo ohladi, napravi mjesta za malo ljubavi u srcu. pojesce te tolika mrznjaL u c i f e r wrote: Mlatiš praznu slamu.
Svi smo za sistemsku eutanaziju, a za samoodbranu samo u nuždi.
Misliš da se meni bakće sa rokanjem džukela.
Imam preča posla, mora neko i guzit...
- Alfons Kauders
#1609 Re: Problem pasa lutalica
Ja svo vrijeme kontam ti frajer.sha_ba wrote:eno meni kaze da mrzim cuke jer se nisam udala a stara sam![]()
da posaljem sisu?![]()
- Opetja033
#1610 Re: Problem pasa lutalica
Je li istina da su pocelu ovu posast sklanjati sa ulica Sarajeva? Boga mi ako u mojoj mahali ne rijese problem u roku od 10-tak dana rijesicemo mi sami. Nije problem. A ove nedojebane koji bi zeljeli/e da nas sprijece u naumu neka mi se jave na pp. Reci cu im lokaciju a poslije i tacan termin kada cemo nasu lijepu mahalu ocistiti od podivljalih zvjeri. Pa neka dodju da ih zastite ako zele... 
-
sha_ba
#1611 Re: Problem pasa lutalica
znam da necekamen spoticanja wrote:posalji karanani...on nece imat nista protivsha_ba wrote:eno meni kaze da mrzim cuke jer se nisam udala a stara sam![]()
da posaljem sisu?![]()
ozbiljno sad, nije lijepo da mi bilo ko salje pp da sam ohrndana kobila i da bi umjesto sto sjedim za komp. trebala da ljuljam djecu u krilu... nadam se da ce neko od moderatora vidjeti..
- O'zone
- Globalni moderator
#1612 Re: Problem pasa lutalica
meni niko ništa ne šalje 
- kamen spoticanja
#1613 Re: Problem pasa lutalica
ma alfons salje neke slikeO'zone wrote:meni niko ništa ne šalje
- Alfons Kauders
#1614 Re: Problem pasa lutalica
Sliku.kamen spoticanja wrote:ma alfons salje neke slikeO'zone wrote:meni niko ništa ne šalje
Jednu ali vrijednu.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1615 Re: Problem pasa lutalica
Ništa ljubaF samo macola i drito u glavu onu pseću.urocnoposljedicna wrote:ne bih ja rekla da ti guzis ista. spavas na klix-u covjece, izgleda nicim se u zivotu nemas baviti osim psima lutalicama. malo ohladi, napravi mjesta za malo ljubavi u srcu. pojesce te tolika mrznjaL u c i f e r wrote: Mlatiš praznu slamu.
Svi smo za sistemsku eutanaziju, a za samoodbranu samo u nuždi.
Misliš da se meni bakće sa rokanjem džukela.
Imam preča posla, mora neko i guzit...
Kad sada raspale...
-
sha_ba
#1616 Re: Problem pasa lutalica
molim te jednu i na pp od salzemseneAlfons Kauders wrote:Sliku.kamen spoticanja wrote:ma alfons salje neke slikeO'zone wrote:meni niko ništa ne šalje
Jednu ali vrijednu.
- O'zone
- Globalni moderator
#1617 Re: Problem pasa lutalica
Zašto nije lijepo?sha_ba wrote:znam da necekamen spoticanja wrote:posalji karanani...on nece imat nista protivsha_ba wrote:eno meni kaze da mrzim cuke jer se nisam udala a stara sam![]()
da posaljem sisu?![]()
![]()
ozbiljno sad, nije lijepo da mi bilo ko salje pp da sam ohrndana kobila i da bi umjesto sto sjedim za komp. trebala da ljuljam djecu u krilu... nadam se da ce neko od moderatora vidjeti..
Ljudi se brinu za tvoj društveni i porodični život kao i za tvoje zdrave. Ne žele da završiš kao oni
To su sve savjeti iz prve ruke
- Alfons Kauders
#1618 Re: Problem pasa lutalica
Pa zasto uopste citas njihove poruke?sha_ba wrote:znam da necekamen spoticanja wrote:posalji karanani...on nece imat nista protivsha_ba wrote:eno meni kaze da mrzim cuke jer se nisam udala a stara sam![]()
da posaljem sisu?![]()
![]()
- Maharadza
#1619 Re: Problem pasa lutalica
Ni meni!O'zone wrote:meni niko ništa ne šalje
https://www.youtube.com/watch?v=imavcafVXZY
Da se malo opustimo!
Last edited by Maharadza on 16/09/2014 22:11, edited 1 time in total.
- Stjui
#1620 Re: Problem pasa lutalica
evo ja sad naletih na kružnom toku ,hudnjak neki na biciklu,ni naprijed ni nazad-opkolila ga tri kera i jel on krene fataju za nogavicu.Alfons Kauders wrote: Ljudi ne bi prizivali nasilje da nemaju vrlo dobrih razloga. Pristustvo velikog broja agresivnih pasa, copora i sve ucestaliji napadi su taj razlog.
Nasilje nije odgovor, kao ni trovanje, kao ni ostale gluposti koje dosta ljudi predlozi u afektu.
Rjesenje je jednostavno - uhvatiti i eutanizirati veliku vecinu pasa koji za to ispunjavaju uslove. One koji su mladi i zdravi pokusati udomiti, smjestiti u azile, a vala u najgorem slucaju vratiti na ulicu - sterilizirane.
također,mislim da i to udomljavanje ne pije vode.udomiće ga možda neko dok je malen,fin,sladak,a jel izraste u tipičnog rastjerivača golubova,šutnuti će ga.
moje mišljenje je da nadležne službe trebaju smicat sve redom,sem naravno cuka,a i mačaka sa ogrlicom.a i eutanazija,kao metoda smicanja mi je bezrazložna i preskupa za državu gdje mnoge porodice preguraju sedmicu sa 50km.kad se može krava zavalit i zaklat da se sasere od muke,može se i paščetu složit kuršum među rogove(kraj filma u sekundi).sačma 3-4km,metak 1-1.5km.kakve skupe injekcije,kakvi bakrači...
- Maharadza
#1621 Re: Problem pasa lutalica
Obavezna oprema za sve bicikliste:Stjui wrote:evo ja sad naletih na kružnom toku ,hudnjak neki na biciklu,ni naprijed ni nazad-opkolila ga tri kera i jel on krene fataju za nogavicu.Alfons Kauders wrote: Ljudi ne bi prizivali nasilje da nemaju vrlo dobrih razloga. Pristustvo velikog broja agresivnih pasa, copora i sve ucestaliji napadi su taj razlog.
Nasilje nije odgovor, kao ni trovanje, kao ni ostale gluposti koje dosta ljudi predlozi u afektu.
Rjesenje je jednostavno - uhvatiti i eutanizirati veliku vecinu pasa koji za to ispunjavaju uslove. One koji su mladi i zdravi pokusati udomiti, smjestiti u azile, a vala u najgorem slucaju vratiti na ulicu - sterilizirane.
također,mislim da i to udomljavanje ne pije vode.udomiće ga možda neko dok je malen,fin,sladak,a jel izraste u tipičnog rastjerivača golubova,šutnuti će ga.
moje mišljenje je da nadležne službe trebaju smicat sve redom,sem naravno cuka,a i mačaka sa ogrlicom.a i eutanazija,kao metoda smicanja mi je bezrazložna i preskupa za državu gdje mnoge porodice preguraju sedmicu sa 50km.kad se može krava zavalit i zaklat da se sasere od muke,može se i paščetu složit kuršum među rogove(kraj filma u sekundi).sačma 3-4km,metak 1-1.5km.kakve skupe injekcije,kakvi bakrači...
http://www.tbotech.com/shock-stick.htm
- O'zone
- Globalni moderator
#1622 Re: Problem pasa lutalica
Šipak bi ga šutnuo da je čipovan i "kad bi država kažnjavala" osobe koje svoje pse izbacuju na ulicu gdje opet dolazimo do problema-nema države odnosno državnog aparata koji bi se borio protiv nastanka pasa lutalica kažnjavanjem ne odgovrnih vlasnika.Stjui wrote:evo ja sad naletih na kružnom toku ,hudnjak neki na biciklu,ni naprijed ni nazad-opkolila ga tri kera i jel on krene fataju za nogavicu.Alfons Kauders wrote: Ljudi ne bi prizivali nasilje da nemaju vrlo dobrih razloga. Pristustvo velikog broja agresivnih pasa, copora i sve ucestaliji napadi su taj razlog.
- Red Wolf
#1623 Re: Problem pasa lutalica
pa i ja sam to rekao al neko pobrisao samo sve zivotinje pobiti,kad zaplati janje tele kokos,sto nebi i pas,macka,mis ptica,sve zivotinje porokati i da neko rece da je SARAJEVO GRAD mozda do '92 sad je selendra da nemoze biti vece,sljeglo svasta a i nakotilo se svasta al to nije temaStjui wrote:evo ja sad naletih na kružnom toku ,hudnjak neki na biciklu,ni naprijed ni nazad-opkolila ga tri kera i jel on krene fataju za nogavicu.Alfons Kauders wrote: Ljudi ne bi prizivali nasilje da nemaju vrlo dobrih razloga. Pristustvo velikog broja agresivnih pasa, copora i sve ucestaliji napadi su taj razlog.
- O'zone
- Globalni moderator
#1624 Re: Problem pasa lutalica
JEEEEEEEEEEEEEEE!
Dobio i ja slikicu cukice koji liči na lisicu.
Oni vole i mene, oni misle na mene....lalalalalalalal
Dobio i ja slikicu cukice koji liči na lisicu.
Oni vole i mene, oni misle na mene....lalalalalalalal
- Alfons Kauders
#1625 Re: Problem pasa lutalica
Ja sljedece sezone uzimam ono gasno sranje. Jeftino, ima ih ko govana, a nekako mi manje suhveli imati ga uz sebe nego pravi pistolj.Maharadza wrote:Obavezna oprema za sve bicikliste:Stjui wrote:evo ja sad naletih na kružnom toku ,hudnjak neki na biciklu,ni naprijed ni nazad-opkolila ga tri kera i jel on krene fataju za nogavicu.Alfons Kauders wrote: Ljudi ne bi prizivali nasilje da nemaju vrlo dobrih razloga. Pristustvo velikog broja agresivnih pasa, copora i sve ucestaliji napadi su taj razlog.
http://www.tbotech.com/shock-stick.htm