Upravo to znaciDammme wrote:Stani!LSD wrote:Damma care, vidi nešto...ako se ja slažem sa odlukama komiteta (a na to imam demokratko i forumsko pravo) to uopšte ne znaci da ga poistovjecujem sa Željom...to je neka tvoja proizvoljna konstatacija, koja nema veze sa istinom usput receno....isto kao što ti imaš pravo kritikovati i ovdje pisati protiv komiteta, imam i ja pravo pisati ZA....izbaci klubove iz te price....pa sad namjerno podržavam sve odluke tog strašnog komitet (i ubuduce cak), iako one ide najviše na štetu mog kluba![]()
eto ....imam pravo na to koje mi ne može niko oduzeti....samo se vi opirite i odbijajte njihove lijekove (odluke) , ali komitet ce nas normalizovati i izlijeciti kad -tad....jer Komitet najbolje zna.
Long live Komitet
Je li to znači da ako neko kritikuje komitet, to nema nikakve veze sa FKŽ?
Je li to znači da ako neko kritikuje komitet, nije odmah smrtni neprijatelj Ivice Osima?
Ja sam ovako shvatio ovaj tvoj post.
Evo Plavih 11 nas je fino zamolio i upozorio da ne pravimo sataraš od teme i hajmo ga ispoštovati jer je covjek maximalno korektan i trpi ove naše zayebancije.
Boli me briga, prozivajte i Komitet i Amara i sve redom...radite šta hocete, boli me neka stvar.