Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zipoo

#1601 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

beni-bu-man wrote:[qute="zipoo"][qote="beni-bu-man"][qute="Xavier1"]

Al imas 220cm visine. Onda ispadne taman kilaza. Jos ako su vecinom misici super.
jesu misici kako da ne al ispod sala :mrgreen: 193cm :mrgreen:[/qote]

samo potvrdjuj ba, kad on laze, lazi i ti :mrgreen:[/qute]
nije mi u karakteru da lazem[/quoe]

Eno sad, ozenio si se ba. Sada mozes biti sta hoces :mrgreen:
Boemica

#1602 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

gidra wrote: Ne fali ništa, ima i Mr Ms Cue pored, također odličan, vazda se vrti mlađe raje.
Ne šalji mi budale u Cue :lol:
triconja

#1603 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

beni-bu-man wrote:
Fudo387 wrote:
Xavier1 wrote:Cini se veselog duha. :zoka:
To, i najkuratiji je na forumu.
Ima hargiju 29 centi.
Beni, jbg druze, priznajem ja ti zavidim.
Halali.
jarane da mi je 29cm ne bih se zenio, pushio bi ga sam sebi :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Nea beni, najsijaci na forumu :thumbup:
beni-bu-man

#1604 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

triconja wrote: :lol: :lol: :lol:

Starleta numbero uno :kiss:
triconja

#1605 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

beni-bu-man wrote:

Dobro je jaro sto jos nemamo pimpa nego se frilanserisemo :lol:
dale cooper

#1606 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by dale cooper »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Umjesto što si ogorčen, pokušaj razumjeti što ti se to dešava. Uostalom, možda jednostavno nisi još naišao na nešto slično pravoj osobi.
Što si više ogorčen, samo ćeš više odbijati cure oko sebe. Očaj "miriše" svuda iz tebe.
Očaj je i kad nekome žene biraju avatar :|

:razz:
Možda...kad bi me trico bario, ali mi se samo gotivimo. :shmizla1: Lijepo je vidjeti da se trudiš, samo tako nastavi. :lol:
Kako bi uopšte znala i da te trico bari? :mrgreen: Nije da on radi stvari na uobičajen način, a često spominje programiranje i matematičke
radnje u tvom prisustvo, a znamo koliko to voli. :D
klixoris

#1607 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by klixoris »

beni-bu-man wrote:

Bolje je influencer. To je sad moderno :mrgreen: :thumbup:
triconja

#1608 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

klixoris wrote:
beni-bu-man wrote:

Bolje je influencer. To je sad moderno :mrgreen: :thumbup:
Neamo mi ckole za to :lol: :lol: :lol:
beni-bu-man

#1609 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

to trico :thumbup:
cendlerbing

#1610 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

Xavier1 wrote:
Derdiyok wrote:
Xavier1 wrote:
Ma ima ok cura. Problem je sto takvu treba naci rano. U skoli, ili najkasnije na faksu. Kasnije budu zauzete, a i slabije izlaze i pokazuju se na drustvenim mrezama.

Neces biti sa Boemicom koja je bila vec sa dvadesetak momaka, a nema ni 25 godina. Ili sa Cendlerovkom kojoj nijedan nije dovoljno dobar, jer ipak je ona manekenka.
Pa evo ti moja situacija. 29 mi je godina, ima otprilike 3g kako sam libero. Jednostavno ne mogu biti sa svakom osobom, radije cu biti sam nego imati nesta pored sebe da se broji samo. Fakat mi nije problem prici nijednoj djevojci, niti se bojim odbijanja i slicno. Uvijek sam se vodio onim bolje pokusati i znati na cemu si nego biti u nedoumici sbb kbb, ali ne volim prici svacemu.

Jednostavno preferiram normalne djevojke. Znas ono: Ozeni se dok nisi stekao nista. Tad ces znati jel prava :lol:

Danas svi gledaju sebe, korist traze, uredu je dok popustas, kad prestanes onda nije to to, promjenio si se, nisi bio takav bla bla...

Mislim, lično se i ne zamaram toliko s obzirom na moje godine, ali nekad covjek pozeli imati nekog normalnog uz sebe, da znas da mozes nekom vjerovati.
Pa kazem ti, zene koje vrijede su u tvojim godinama zauzete. Ako je neka sama sa 29 obicno postoji jako dobar razlog za to.
Dobro je sto si muskarac pa mozes uvijek i mladje gledati. Samo sto vremenom manje opcenito novih ljudi, pa i zena upoznajes. I onda su manje sanse da ces pronaci odgovarajucu.
Samo da podvučemo poentu postova ova dva napaćena forumaša, putem podebljanih rečenica. :lol:

Usput...
Dobro je sto si muskarac pa mozes uvijek i mladje gledati.
Jes, kako da ne. Mlađe samo muškarci mogu ganjati. :thumbup:

Xavier, promijenila sam ih sto i ako treba još ću sto, dok pravi ne naiđe. 8-)
cendlerbing

#1611 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

dale cooper wrote:
Kako bi uopšte znala i da te trico bari? :mrgreen: Nije da on radi stvari na uobičajen način, a često spominje programiranje i matematičke
Dale, ti baš kao da ne čitaš šta mudri Xavier piše...zar ne vidiš da mlađe mogu ganjati samo muškarci ccc.
triconja

#1612 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

cendlerbing wrote:
dale cooper wrote:
Dale, ti baš kao da ne čitaš šta mudri Xavier piše...zar ne vidiš da mlađe mogu ganjati samo muškarci ccc.
Ima jos jedna začkoljica, ja sam mladji od tebe, eee, forum mi to nikad ne bi oprostio :lol: :lol: :lol:
Derdiyok

#1613 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Derdiyok »

cendlerbing wrote:
Samo da podvučemo poentu postova ova dva napaćena forumaša, putem podebljanih rečenica. :lol:
Čuj napaćeni :D

Muka mi je od današnjih kura*a koje gledaju kako će te iskoristiti materijalno. Fala Bogu pa nisam tako odgojen mada nisam ni ja cvjećka, nije niko.
dale cooper

#1614 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by dale cooper »

cendlerbing wrote:
dale cooper wrote:
Čendler, zar ti ja stvarno ličim na nekoga koga briga šta xavier piše. :D
dale cooper

#1615 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by dale cooper »

triconja wrote:
cendlerbing wrote:
dale cooper wrote:
Ima jos jedna začkoljica, ja sam mladji od tebe, eee, forum mi to nikad ne bi oprostio :lol: :lol: :lol:
Đesi puteru. :D
triconja

#1616 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

dale cooper wrote: Đesi puteru. :D
Haman da je samo xavier mladji od mene na forumu :P
Boemica

#1617 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

Derdiyok wrote:
Čuj napaćeni :D

Muka mi je od današnjih kura*a koje gledaju kako će te iskoristiti materijalno. Fala Bogu pa nisam tako odgojen mada nisam ni ja cvjećka, nije niko.
Nekad mislim da je sreća što nismo cvjećke i što imamo svi svojih mana, jer onda, kad neko ostane kraj tebe i kad pokažeš ono najgore od sebe, znaš da je tu zbog tebe, a ne zbog nekih xy stvari. Uvijek ima onih koji će zarad novca, statusa, itd. zažmiriti i prešutjet iako te ne vole, ali ti su rezervisani za one koji stvarno imaju nekog novca ..

Problem nastaje što se vrlo često suprotnom spolu ne opraštaju nikakve mane ni falinke, niti pogrešni izbori iz prošlosti, dok svi sami sebe peremo sa: "Pa šta? Nisam ni ja anđeo."

A što se tiče tih kurava koje vas iskorištavaju materijalno, ne znam gdje ih nalazite svega mi, oko mene sve cure koje marljivo rade, štede, plaćaju račune, pomažu roditeljima, finansiraju svoje želje, a sve skoro same.
Xavier1

#1618 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote: Samo da podvučemo poentu postova ova dva napaćena forumaša, putem podebljanih rečenica. :lol:
Ja necu prijaviti uvredu. Zasto smo napaceni? :zoka:
triconja

#1619 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Boemica wrote: A što se tiče tih kurava koje vas iskorištavaju materijalno, ne znam gdje ih nalazite svega mi, oko mene sve cure koje marljivo rade, štede, plaćaju račune, pomažu roditeljima, finansiraju svoje želje, a sve skoro same.
Kako utvrdit koja je cura kurava? Jel imaju neke karakteristike ili je to samo vid je, kurava (slicno ko oj hamo vidmu glave)?

Jel to pokusaj opravdavanja trenutne situacije ili realan pojam? :lol:
Boemica

#1620 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

triconja wrote:
Boemica wrote: A što se tiče tih kurava koje vas iskorištavaju materijalno, ne znam gdje ih nalazite svega mi, oko mene sve cure koje marljivo rade, štede, plaćaju račune, pomažu roditeljima, finansiraju svoje želje, a sve skoro same.
Kako utvrdit koja je cura kurava? Jel imaju neke karakteristike ili je to samo vid je, kurava (slicno ko oj hamo vidmu glave)?

Jel to pokusaj opravdavanja trenutne situacije ili realan pojam? :lol:
Nemam pojma, vjerovatno on ima neke karakteristike koje stavlja pod "kurava".

Ja sam se više referisala na ovo iskorištavanje.
triconja

#1621 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Boemica wrote: Nemam pojma, vjerovatno on ima neke karakteristike koje stavlja pod "kurava".

Ja sam se više referisala na ovo iskorištavanje.
Nesta mi sinu, zamisli bona nadje neko potencijalnog partnera i par je puta izvede na kafu i jednom na cevape i kae kurva, samo dzaba mu pare trosi :lol:

A kad treba platit kae lola neka, ja cu platit :lol: :lol: :lol: , a on stalno pravio sastanke i ugovaro kafe :lol: :lol: :lol:
MarlboroGold

#1622 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Umjesto što si ogorčen, pokušaj razumjeti što ti se to dešava. Uostalom, možda jednostavno nisi još naišao na nešto slično pravoj osobi.
Što si više ogorčen, samo ćeš više odbijati cure oko sebe. Očaj "miriše" svuda iz tebe.
Očaj je i kad nekome žene biraju avatar :|

:razz:
Možda...kad bi me trico bario, ali mi se samo gotivimo. :shmizla1: Lijepo je vidjeti da se trudiš, samo tako nastavi. :lol:
:eh: :chmoljava:
Boemica

#1623 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

triconja wrote: Nesta mi sinu, zamisli bona nadje neko potencijalnog partnera i par je puta izvede na kafu i jednom na cevape i kae kurva, samo dzaba mu pare trosi :lol:

A kad treba platit kae lola neka, ja cu platit :lol: :lol: :lol: , a on stalno pravio sastanke i ugovaro kafe :lol: :lol: :lol:
E vidiš, meni je to vječita dilema kod izlazaka sa muškarcima.

Ako ne ponudim da platim, belaj, ako ponudim, neki drugi belaj.
Ne valja kako god okreneš Boga mi.
gidra

#1624 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by gidra »

cendlerbing wrote:
dale cooper wrote:
Mogu i žene ganjati mlađe muškarce, to niko ne spori.
Samo što namjera muškaraca prema starijim od sebe i mlađima nije ista, pogotovo muškarca od 28-30 godina. Mi mlađi kada potkačimo neku 30+ ili udatu to je čisto da se recka pukne i zbog nekog sexualnog iskustva i da imamo šta baciti kao šuplju priču i pohvaliti se na pivi poslije termina fudbala raji...Od moje raje a i poznanika niko nije oženio stariju od sebe niti se zabavlja sa starijom od sebe, obično su to razlike od 3-7 godina. A i ovi slobodni, svi ganjaju mlađe djevojke.
Eh sada da li je krug ljudi u kojem se ja krećem reprezentativan primjerak, ne znam...
triconja

#1625 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Boemica wrote:
triconja wrote: Nesta mi sinu, zamisli bona nadje neko potencijalnog partnera i par je puta izvede na kafu i jednom na cevape i kae kurva, samo dzaba mu pare trosi :lol:

E vidiš, meni je to vječita dilema kod izlazaka sa muškarcima.

Ako ne ponudim da platim, belaj, ako ponudim, neki drugi belaj.
Ne valja kako god okreneš Boga mi.
Jest, kako god da uradis nesto ce ispast negativno. Plati sebi kafu a on ce mislit nesto triesosmo :-)
Post Reply