Desničari osvajaju Evropu!

Post Reply
LBVIEW

#1601 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by LBVIEW »

Ne valja politicka korektnost u EU, a kad se spomene Mitar levicari pricaji drugu pricu. :lol:
insomnia78

#1602 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Pa i Sloba je bio levicar
Nista to roćko samo KP
Vidi him zastave palestinske
Image
seln

#1603 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by seln »

insomnia78 wrote:Pa i Sloba je bio levicar
Nista to roćko samo KP
Image
Pa izvjesi ti izraelsku, ko ti brani?
Fudo387

#1604 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Pa i Sloba je bio levicar
Nista to roćko samo KP
Image
Tebe ce drugog deportovat kad dodju na vlast. :lol:
insomnia78

#1605 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Boba im fali
Fudo387

#1606 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Boba im fali
Kad kazu, ahaaaa
Mustafa.
Pa ja nisam musliman.
boli nas qrac.
mrs u tuzlu. :lol:
insomnia78

#1607 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Muki
insomnia78

#1608 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Nece ba. Nisu to titine komuljare. Ovi vole muslEmane.
jeza u ledja

#1609 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

ovi bi ti nasli da si ih podjebavo sa slikicama na klixu. tehnologija i to.
Fudo387

#1610 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Nece ba. Nisu to titine komuljare. Ovi vole muslEmane.
nece al u qrcu,
isto kad meni kaze lik, nemoj glasat za obamu, on je musliman, a mi smo u ratu sa njima.
pa, rekoh, i ja sam musliman, sto mi prije nisi javio da te umlatim dok ti nisi mene.
i onda, pa 'naaasss, nisi ti ko oni....aha, nisam. :lol:
insomnia78

#1611 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Nemaju kad. Oni pustaju dredove, puse vutru i marisu se sa policijom :lol:
Inace u Fr je jako opasna ova antifa ekipa. Ne mislim opasna za narod nego u borbama protiv drzave. Stalno su na nekim manifestacijama. Ljetos sam slucajno upozno neke u Sloveniji, ubili smo se ko majke
insomnia78

#1612 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Fudo387 wrote:
nece al u qrcu,
isto kad meni kaze lik, nemoj glasat za obamu, on je musliman, a mi smo u ratu sa njima.
pa, rekoh, i ja sam musliman, sto mi prije nisi javio da te umlatim dok ti nisi mene.
Zar bas jesi? :-D
Fudo387

#1613 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:
Fudo387 wrote:
nece al u qrcu,
Zar bas jesi? :-D
jesam jarane.
u ocima onih sto to za prave ganjaju, nikakav.
al, jesam.
u inat
pickama. :-D
insomnia78

#1614 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Haj sa srecom ti. Ja ne mogu. Nista me ne identicifira. Ti ko one sestre Hadid il kako vec. I one su muslimanke :-D

Pade mi na pamet dio one Dzamonjine price iz USA kad on s jaranom trazi kafanu koja je pored dzamije. I za inat nidje ni kafane ni dzamije. Pita policajca, rukama mu u zraku crtajuci munaru, gdje je ovdje dzamija a ovaj mu mrtav hladan kaze “kol’ko ja znam najbliza je u Teheranu”
:lol: :lol: :lol:
Fudo387

#1615 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Haj sa srecom ti. Ja ne mogu. Nista me ne identicifira. Ti ko one sestre Hadid il kako vec. I one su muslimanke :-D

Pade mi na pamet dio one Dzamonjine price iz USA kad on s jaranom trazi kafanu koja je pored dzamije. I za inat nidje ni kafane ni dzamije. Pita policajca, rukama mu u zraku crtajuci munaru, gdje je ovdje dzamija a ovaj mu mrtav hladan kaze “kol’ko ja znam najbliza je u Teheranu”
:lol: :lol: :lol:
Pa realno, ja sam veci vlah od tebe, geneticki.
Pola sam to.
Al' eto necu.
Nek' me ubiju, necu.
Jebo im ja mater u pizdu pedersku. :-D
jeza u ledja

#1616 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

Ovo sto gore spominje....postoji fenomen na Zapadu da se mnogi liberalni muslimani, pogotovo oni sto su politicki aktivni i to, namjerno, tj ciljano eksponiraju kao - muslimani. Ovo pogotovo vazi za zene i pokrivanje. Prije 20-30 godina te neke aktivistkinje iz muslimanskog svijeta su se borile protiv pokrivanja i to, a danas njihove nasljednice hodaju sa hidzabom. A ovamo ultra-liberali sto se tice nekih stvari.
I sad ove starije generacije kao ono vodfak mi se ovamo borili protiv tradicionalizma, a vi sad to podrivate.

Ja sam primjetio taj fenomen kod nekih i sto se tice drugih stvari u vezi pripadnosti, ono striktno pripadnosti muslimanskom miljeu u smislu porijekla, totalno nevezano za stvarnu religiju, tj. duhovnost.

Ono, ljudima dojadilo da ih se smatra teroristima samo zbog porijekla.

Na slican nacin druge na neki nacin ugrozene manjine na Zapadu zele isticati ponos zbog svog porijekla ili pripadnosti.

Problem je u tome sto ostali to ne kontaju i interpretiraju kao neku majorizaciju njih koji su vecina. Kao od kud ovima prava da se ovoliko kurce, a mi ne mozemo? Kao, kakva su to jednaka prava za sve, a oni mogu, mi ne mozemo? Pa ne mozes jer si ti vecina i jer imas tu jebenu privilegiju i uvijek si je imao, a neces to da priznas.
Tu je i sustina pola ove price na ovoj temi.
Bodkin

#1617 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Bodkin »

jeza u ledja wrote:
Bodkin wrote:u pravu je 100%. Najveca greska danasnjih liberala je u forsiranju neke politicke korektnosti. To nije liberalizam. Pogotovo ne kad biraju sta treba biti zasticeno, a sta ne. Ok je srati konceptu nacije u evropi kako je nazadan ali se poseri po rastu ekstremnog islama u toj istoj evropi, to je fasizam. I zato desnica i dolazi na vlast jer se liberali bave nebitnim stvarima i pokusavaju biti politicki korektni

A i drugi je par rukava sta zulja forumase na ovom konkretnom forumu. Da su imigranti iz jugoistocne azije ne bi se ni tema otvorila

Mozes li navesti primjere sranja po rastu ekstremnog Islama u Evropi koje je opisano kao fasizam? Meni nije najjasnije i mislim kad pricamo ovako o nekim stvarima imamo drukcije definicije pojmova koje koristimo. Sta je npr za tebe ekstremni Islam?
Ne mogu navesti jer se svi boje spomenuti. A pitanje ti je glupo i ti to dobro znas. Npr oni sto su pobili novinare u parizu. Eto, jednostavno
jeza u ledja

#1618 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

Bodkin wrote:
jeza u ledja wrote:
Bodkin wrote:u pravu je 100%. Najveca greska danasnjih liberala je u forsiranju neke politicke korektnosti. To nije liberalizam. Pogotovo ne kad biraju sta treba biti zasticeno, a sta ne. Ok je srati konceptu nacije u evropi kako je nazadan ali se poseri po rastu ekstremnog islama u toj istoj evropi, to je fasizam. I zato desnica i dolazi na vlast jer se liberali bave nebitnim stvarima i pokusavaju biti politicki korektni

A i drugi je par rukava sta zulja forumase na ovom konkretnom forumu. Da su imigranti iz jugoistocne azije ne bi se ni tema otvorila

Mozes li navesti primjere sranja po rastu ekstremnog Islama u Evropi koje je opisano kao fasizam? Meni nije najjasnije i mislim kad pricamo ovako o nekim stvarima imamo drukcije definicije pojmova koje koristimo. Sta je npr za tebe ekstremni Islam?
Ne mogu navesti jer se svi boje spomenuti. A pitanje ti je glupo i ti to dobro znas. Npr oni sto su pobili novinare u parizu. Eto, jednostavno
Pa ne kontam onda tvoju konstataciju od ranije, neko kritikovao rast takvih koji su pobili ljude i neka liberalna ljevica takve onda prozvala fasistima? :-)
CPT

#1619 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by CPT »

Bodkin wrote:
jeza u ledja wrote:

Ubistvo "novinara" = rast "ekstremnog" Islama (kod miljarde muslimana).... :roll: :run:
jeza u ledja

#1620 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

Pa, pojava rasta broja takvih ekstremista u zadnjih x godina nije nesto nepoznato. Nije “fasizam” opisati taj problem.
Medjutim, ne moze se na osnovu toga sve ljude koji su muslimani opisati kao ekstremiste, pa makar bili konzervativni, to vec jeste problem.
eltroxin

#1621 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by eltroxin »

Kao sto ni ti i jos par likova nebi pisali na ovoj temi da se ne radi o muslimanima. Vrlo jednostavno.
paleoconservative

#1622 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by paleoconservative »

jeza u ledja wrote:Ovo sto gore spominje....postoji fenomen na Zapadu da se mnogi liberalni muslimani, pogotovo oni sto su politicki aktivni i to, namjerno, tj ciljano eksponiraju kao - muslimani. Ovo pogotovo vazi za zene i pokrivanje. Prije 20-30 godina te neke aktivistkinje iz muslimanskog svijeta su se borile protiv pokrivanja i to, a danas njihove nasljednice hodaju sa hidzabom. A ovamo ultra-liberali sto se tice nekih stvari.
I sad ove starije generacije kao ono vodfak mi se ovamo borili protiv tradicionalizma, a vi sad to podrivate.

Ja sam primjetio taj fenomen kod nekih i sto se tice drugih stvari u vezi pripadnosti, ono striktno pripadnosti muslimanskom miljeu u smislu porijekla, totalno nevezano za stvarnu religiju, tj. duhovnost.

Ono, ljudima dojadilo da ih se smatra teroristima samo zbog porijekla.

Na slican nacin druge na neki nacin ugrozene manjine na Zapadu zele isticati ponos zbog svog porijekla ili pripadnosti.

Problem je u tome sto ostali to ne kontaju i interpretiraju kao neku majorizaciju njih koji su vecina. Kao od kud ovima prava da se ovoliko kurce, a mi ne mozemo? Kao, kakva su to jednaka prava za sve, a oni mogu, mi ne mozemo? Pa ne mozes jer si ti vecina i jer imas tu jebenu privilegiju i uvijek si je imao, a neces to da priznas.
Tu je i sustina pola ove price na ovoj temi.

Ovaj mali zidov kolje u svakoj debati za white privilege, puno ce ti elokventnije predstaviti kontraargument od mene :run:

"It turns out that the greatest privilege isn't white privilege...It is two-parent privilege, and that is true for every race. Poverty rate among two parent black families is 7%. Among single white mothers, it is 22%."
Tvrtko II Kotromanić

#1623 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Tvrtko II Kotromanić »

paleoconservative wrote:

"It turns out that the greatest privilege isn't white privilege...It is two-parent privilege, and that is true for every race. Poverty rate among two parent black families is 7%. Among single white mothers, it is 22%."
nevjerovatna statistika
kazes vece sanse za siromastvo imaju samohrane majke nego porodica sa oba roditelja
wow indeed

sto ne postavi statistiku za poverty rate medju single parent black families
ili ne daj Boze two parent white families

buraz ne kontam kako mozes negirati white privilege
ona postoji, makar ja kao bijelac evropljanin nemao nista od toga materijalno osim toga da me barem zbog boje koze neki celavi pegida debil ne smatra manje vrijednim, jer sam bijel kao i on
e sad, to sto moja white privilege prestaje momentom saznanja za moju vjeru, to je druga stvar
jeza u ledja

#1624 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

Znaci dva crnca vrijede ko jedna bjelkinja. :oops:

White privilege postoji, itekako. Mnogi bijelci to ne osjete, jer nisu njih zaustavljali drotovi i maltretirali, nisu oni zavrsavali na dugogodisnjim kaznama zbog gluposti, nije njima uskracen mortgage u nice suburb (sto je do prije par decenija bila regularna praksa), nisu oni bili sputavani na poslu naustrb drugih zbog boje koze...itd itd.

Da ne govorimo o tome koliko je nagomilane historije strasnih stvari koje su bijelci radili crncima i drugima, i koliko je jedan prosjecni bijelac u startu privilegovan samo nagomilanim kapitalom, kroz generacije, finansijskim ili drustvenim.

Cini mi se da je u Evropi situacija jos gora sto se tice nekih manjina. Ja kad negdje putujem vani, posto su to cesto turisticka mjesta to je puno stranaca. Ako vidis i cujes nekog crnca, to je u 90% slucajeva Amerikanac, ne Francuz, Britanac, Holandjanin. A i njima crncima je pegla ici u neke zemlje, pogotovo ovako zemlje Treceg Svijeta, jer tek tamo vlada grozan rasizam prema crncima, a ovako po zapadnoj Evropi misle da si kakav imigrant fresh off the boat. U istocnoj Evropi misle da si iz kakvog plemena, pa te nagovaraju da kazes nesto na lokalnom jeziku, pa ono haha vidi jes sega, a ovamo ih hastra hoces im maznut trebu. :-)

Toliko toga ima - nevidljivog - samo za onog ko ne zeli da vidi jer mu tako odgovara.

PS: A vidim ti sto je neki lik jevrej je bitno kad se postavlja video, cak i kad video treba da sluzi da argumentuje tvoj stav. :-) Ma ovaj lik me podsjeca na jednog od ranije, ali sam mu zaboravio nick. Ovako mota se po nekim alt-right sajtovima i onda dodje i pametuje. :oops:
rajv0sa

#1625 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by rajv0sa »

Da se ovo nije opet handžar88 kloniro :lol: Vratio se korijenima, ništa kuduzović više
Post Reply