Nije, obuces se fino, duge hlace i sandale (al zatvorene, da se ne vide prsti) i tek takav mozes otici da im ostavis svoje pare...akcid wrote:Je li dozvoljen ulaz u SCC posjetiocima i kupcima odjevenim u ljetni šorc i papuče?
Sarajevo City Center
-
Akibh
#1601 Re: Sarajevo City Center
- insomnia78
#1602 Re: Sarajevo City Center
Samo ako imas braduakcid wrote:Je li dozvoljen ulaz u SCC posjetiocima i kupcima odjevenim u ljetni šorc i papuče?
I ako ne bude onog sa cudnim mindjusama
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Ujedam
#1603 Re: Sarajevo City Center
odmah do Zare ima samo MetropolisHajvan wrote:Hajd saznaj, živi bio.Fact wrote:Butik do Zare,odmah prvi pokraj,ne znam ime.Hajvan wrote:
Kako se zove taj butik?
Pa da pošaljemo tom butiku ove informacije i tvoj username, a oni ce (ako tvoji navodi nisu tačni) znati kako da postupe…
ne tebi je…
odmah do Zare
-
Jasminak
#1604 Re: Sarajevo City Center
mislim da bi u toj situaciji svako zapamtio o kojoj se prodavnici radi, tako da bas i ne vjerujem da se bas tako desilo.. u zari sam u nedjelju bez problema hodala sa momkom i prijateljicom i njenim momkom i niko nam ni A nije rekao..
-
Ujedam
#1605 Re: Sarajevo City Center
Ja ne kontam kako ljudi mogu ovdje prosipati laži.. čiste gluposti, svako može ući i hodati svakom radnjom bez problema.. bez obzira na vjeru, spol, hlače (kratke ili duge), gole ili obučene, bla bla bla..
manite se ljudi laži..pola od ovih što blebeću nije prošlo pored scc-a a kamoli po radnjama očito..
manite se ljudi laži..pola od ovih što blebeću nije prošlo pored scc-a a kamoli po radnjama očito..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1606 Re: Sarajevo City Center
hodam ti ja tako s curom i njezinim momkom po sccu kad tamo bakirJasminak wrote:mislim da bi u toj situaciji svako zapamtio o kojoj se prodavnici radi, tako da bas i ne vjerujem da se bas tako desilo.. u zari sam u nedjelju bez problema hodala sa momkom i prijateljicom i njenim momkom i niko nam ni A nije rekao..
-
StupskaBitanga
#1607 Re: Sarajevo City Center
Javno molim da dvije djevojke ili dva mladića držeći se za ruke prošetaju SCC
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1608 Re: Sarajevo City Center
Ako je bio u zenskom djelu sa kabinama, sa pravom su trazili da se ukloni, i to je cesta praksa i neka je.
Ako su ga onako iz cista mira istjerali iz radnje, nema logike. Narocito jer muskarci sasvim regularno hodaju po tim "zenskim" radnjama.
Ako su ga onako iz cista mira istjerali iz radnje, nema logike. Narocito jer muskarci sasvim regularno hodaju po tim "zenskim" radnjama.
- Truba
#1609 Re: Sarajevo City Center
zbog ogledala sve se vidi
još kad babe ne zatvore dobro kabinu
još kad babe ne zatvore dobro kabinu
- strong69
#1610 Re: Sarajevo City Center
Zasto imaju pravo da uklone muskarca ispred kabine koji ceka svoju djevojku a koja zeli cuti njegovo misljenje? I gdje je ta praksa da uklanjaju muskarce koji su sa nekim i cekaju?ladyblue18 wrote:Ako je bio u zenskom djelu sa kabinama, sa pravom su trazili da se ukloni, i to je cesta praksa i neka je.
- OldMayor
#1611 Re: Sarajevo City Center
Ne znam, ali malo je cudno da od toliko posjetilaca, samo jedan komentar ovdje stoji da mu se to desilo.
Mislim ne kazem da lazes, mozda se nisi svidio zastitaru, mozda si mu izgleda sumnjivo, sta ja znam. U posljednjih nekoliko dana imali su jel ono dosta ukradenih artikala. Ali toliko je ljudi protutnjalo SCC-om, pa valjda bi jos neko napisao slican dogadjaj.
I sam sam sto puta prosao po buticima, cekao djevojku, bez ikakvih problema.
Ponavljam, mozda si izgledao sumnjivo zastitarima, sta ja znam. Uglavnom meni se to nije desilo, a vidim i velikom broju drugih ljudi.
Mislim ne kazem da lazes, mozda se nisi svidio zastitaru, mozda si mu izgleda sumnjivo, sta ja znam. U posljednjih nekoliko dana imali su jel ono dosta ukradenih artikala. Ali toliko je ljudi protutnjalo SCC-om, pa valjda bi jos neko napisao slican dogadjaj.
I sam sam sto puta prosao po buticima, cekao djevojku, bez ikakvih problema.
Ponavljam, mozda si izgledao sumnjivo zastitarima, sta ja znam. Uglavnom meni se to nije desilo, a vidim i velikom broju drugih ljudi.
- OldMayor
#1612 Re: Sarajevo City Center
Ma sto ce me neko uklanjat, ako sam dosao da vidim sta mi je djevojka kupila i kako joj stoji. Daj bolan, eto jest svim muskarcima nema nista draze nego otic u butike i zavirivati babetine kako se presvlace... pa nisu u svlacionicama samo manekenkeladyblue18 wrote:Ako je bio u zenskom djelu sa kabinama, sa pravom su trazili da se ukloni, i to je cesta praksa i neka je.
- karanana
#1613 Re: Sarajevo City Center
bezbroj puta sam se svugdje, bez problema, pravio da cekam djevojku ispred kabina, a ustvari sam samo tu stajao i probao da uhvatim komad necije koze bar na djelic sekunde, ili dok se vrata otvaraju ili dok se zaljulja stora koja razdvaja kabinu od mene koji cekam. eeee, dobre stare store...kad se zanjisu ili naprave rupicu kroz koju se moze vidjeti......samo slabo vise stora ima.
-
Fauja Singh
#1614 Re: Sarajevo City Center
Ti karanana da imas kakav ugostiteljski objekat, kamere bi i u WC solji bile

- karanana
#1615 Re: Sarajevo City Center
...unutar onih kuglica koje bi izgledale kao osvjezivac solje.
zbog ovakvih kao ja, posteni ljudi ne mogu stajati ispred kabina.
zbog ovakvih kao ja, posteni ljudi ne mogu stajati ispred kabina.
- Truba
- Hajvan
- Irm@
#1618 Re: Sarajevo City Center
mislim da je ovo malo preuvelicano..Hajvan wrote:Kako se zove taj butik?Fact wrote:Jučer u kupovini sa ženom i djetetom i uđem u jedan od butika.Žena i kćerka probavaju majice u kabinama,a ja čekam ispred.Kada dolazi zaštitar i govori da moram napustiti prodavnicu.Ja pitam zašto,a on meni kao muškarci ne mogu biti ovdje ovo je za žene,mora biti razdvojeno,politika kuće.Fino pokupim ženu i dijete i napustim objekat i mene više neće vidjeti.Sramota.Nije Saudijska Arabija ovo.
u Kotonu sam ja krenula u kabine i momak je bezbeli krenuo za mnom da bi mu teta rekla da ne moze.. ali kao mogu ja izaci ispred tog "kabinskog podrucja" da on vidi..
takva politika koju ima i Mango u Ferhadiji mi ide na zivce (dok recimo Mango u Alti nema).. s druge strane na muskim kabinama u tom istom Kotonu ja sam bez problema bila u tom "kabinskom podrucju"..
nije mi tad bilo do rasprave ali jest da mi je to zasmetalo.. ako vec tog covjeka svog dovedes ne dovodis ga da zagleda u druge kabine nego da potvrdi ako mu zena kaze: stoji mi ili ne stoji mi.
- braca
#1619 Re: Sarajevo City Center
Sa Wikipedie (https://en.wikipedia.org/wiki/Zara_(retailer)):
Zara (Spanish: [ˈθaɾa]) is a Spanish clothing and accessories retailer based in Arteixo, Galicia, and founded in 1975 by Amancio Ortega and Rosalía Mera. It is the flagship chain store of the Inditex group, The world's largest apparel retailer, the fashion group also owns brands such as Massimo Dutti, Pull and Bear, Uterqüe, Stradivarius and Bershka.
Skoro kompletan SCC = jedna firma !!! Ovdje hebe lud zbunjenog, ili nas - hebu. Neka, tako nam i treba.
Zara (Spanish: [ˈθaɾa]) is a Spanish clothing and accessories retailer based in Arteixo, Galicia, and founded in 1975 by Amancio Ortega and Rosalía Mera. It is the flagship chain store of the Inditex group, The world's largest apparel retailer, the fashion group also owns brands such as Massimo Dutti, Pull and Bear, Uterqüe, Stradivarius and Bershka.
Skoro kompletan SCC = jedna firma !!! Ovdje hebe lud zbunjenog, ili nas - hebu. Neka, tako nam i treba.
-
Jokericious
#1620 Re: Sarajevo City Center
Zovni kakvu drugaricu da ide sa tobom. Kad smo se mi muski svakako razumjeli u modu?Irm@ wrote: mislim da je ovo malo preuvelicano..
u Kotonu sam ja krenula u kabine i momak je bezbeli krenuo za mnom da bi mu teta rekla da ne moze.. ali kao mogu ja izaci ispred tog "kabinskog podrucja" da on vidi..
takva politika koju ima i Mango u Ferhadiji mi ide na zivce (dok recimo Mango u Alti nema).. s druge strane na muskim kabinama u tom istom Kotonu ja sam bez problema bila u tom "kabinskom podrucju"..
nije mi tad bilo do rasprave ali jest da mi je to zasmetalo.. ako vec tog covjeka svog dovedes ne dovodis ga da zagleda u druge kabine nego da potvrdi ako mu zena kaze: stoji mi ili ne stoji mi.
- Čudna sorta
#1621 Re: Sarajevo City Center
.
Last edited by Čudna sorta on 25/05/2014 22:23, edited 1 time in total.
- Truba
#1622 Re: Sarajevo City Center
lafo paziš
a kad god sam u nekoj radnji prijateljice uvijek malo otvore da se sve vidi
pa se moram okretati na drugu stranu
ona jadna zaštićena i kad viri u mušku kabinu i kad se presvlači u ženskoj
a muškarac je uvijek manijak
pa se moram okretati na drugu stranu
ona jadna zaštićena i kad viri u mušku kabinu i kad se presvlači u ženskoj
a muškarac je uvijek manijak
- O'zone
- Globalni moderator
#1623 Re: Sarajevo City Center
Izvini ali ovo je opće poznata činjenica grupa se zove Inditex i svi ovi brendovi su njeni.braca wrote:Sa Wikipedie (https://en.wikipedia.org/wiki/Zara_(retailer)):
- braca
#1624 Re: Sarajevo City Center
Jasno, demokracija, jasno, privatni kapital: jasno je da su sve ove firme iz iste grupacije i jasno je da grupacija ima pravo da ima vise firmi, a takodjer je jasno da SCC ima pravo da izda svoje privatne prostore JEDNOJ grupaciji koja ima vise frimi pod svojim krovom. No, nekako bi mi bilo logicno da u jednom shopping centru ima vise nezavisnih, razlicitih firmi, a odvratno mi je da jedna osoba (ne smijem spomentuti njeno ime, jer ce mi doci na vrata) zagrabi cijelu lokaciju, pa onda jos pride nagura sve i samo svoje firme ne bi li nagrabio jos vise u odnosu na ranije nagrabljeno.
Odvratno, da odvratnije ne moze biti. Mogu se pogani poslovi raditi i na drugi nacn, ali daj ba barem radi u rukavicama, a nemoj ovako i jos nam kazes "Hebem vam mater". Naravno, sad ce armija placenih forumasa napasti na mene, ali sve je to privremeno, glas naroda se ipak cuje i koliko toliko uspijevamo da protumacimo drugima iz drugih drzava da bas nismo takvim kakvim nas vide ili prikazuju. Povraca mi se od onih koje sam podrzavao i onomad mislio da su OK.
Odvratno, da odvratnije ne moze biti. Mogu se pogani poslovi raditi i na drugi nacn, ali daj ba barem radi u rukavicama, a nemoj ovako i jos nam kazes "Hebem vam mater". Naravno, sad ce armija placenih forumasa napasti na mene, ali sve je to privremeno, glas naroda se ipak cuje i koliko toliko uspijevamo da protumacimo drugima iz drugih drzava da bas nismo takvim kakvim nas vide ili prikazuju. Povraca mi se od onih koje sam podrzavao i onomad mislio da su OK.