Kako ga je ispalio za vapache?It_is_a_Leclerc wrote:Ko su egzemplari koji su sa zastavama BiH navijali za Meyera, a vrijeđali Đokovića.
Bolje da su išli vrijeđati dopingovanog Čilića. Đoković, iako ga vole nacionalisti, je jedan pristojan i ok momak. Uvijek se rado sjetim kako je ispalio Dodika zbog ćevapa kod Muje
AO 2014
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1601 Re: AO 2014
- It_is_a_Leclerc
#1602 Re: AO 2014
Moji stavovi i navijački afiniteti su legitimni i pošteni, i ja imam pravo na njih. Ako vam se ne sviđaju možete u najboljem slučaju da pjevate borbene.
Vi sa druge strane nemate pravo da me vrijeđate zbog mojih stavova, te sam bio prinuđen zamoliti moderaciju foruma da obrati pažnju na to.
@Edin H. - Pa bio neki prijem u B. Luci, i Đoković kasnio, jer je morao na ćevape. Dodo čekao, i otišao.
Vi sa druge strane nemate pravo da me vrijeđate zbog mojih stavova, te sam bio prinuđen zamoliti moderaciju foruma da obrati pažnju na to.
@Edin H. - Pa bio neki prijem u B. Luci, i Đoković kasnio, jer je morao na ćevape. Dodo čekao, i otišao.
-
mega_mashcine
#1603 Re: AO 2014
Cestitke Damiru na velikom uspjehu!
Sada hrvati cekaju poraz od Bedriha pa da opet seru i omalovazavaju naseg Damira, ali ce Damir u inat svima da dobije i slovaka.. Mislim, budimo realni, ko je uopste taj Bedrih? Ja, koji redovno ne pratim tenis, sam tek jutros prvi put za njega cuo.
SAMO DERI DAMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Sada hrvati cekaju poraz od Bedriha pa da opet seru i omalovazavaju naseg Damira, ali ce Damir u inat svima da dobije i slovaka.. Mislim, budimo realni, ko je uopste taj Bedrih? Ja, koji redovno ne pratim tenis, sam tek jutros prvi put za njega cuo.
SAMO DERI DAMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
-
Sarajevica
#1604 Re: AO 2014
Ma nije njemu lako..cuj "bolje da su vrijedjali Cilica"BlackPool wrote: Leclerc je Bosanac na baterije .... ne brini se. Hiljadu puta dokazao da podrzava samo jedan dio svoje zemlje a kune se u nju.
Papak na kvadrat pa ajd.....
- Ajatolah_
- Šveđanin
#1606 Re: Odg: AO 2014
mega_mashcine wrote:Sada hrvati cekaju poraz od Bedriha pa da opet seru i omalovazavaju naseg Damira, ali ce Damir u inat svima da dobije i slovaka.. Mislim, budimo realni, ko je uopste taj Bedrih? Ja, koji redovno ne pratim tenis, sam tek jutros prvi put za njega cuo.
Hahaha.
Skickat från min iPhone 5 med Tapatalk
-
BlackPool
#1607 Re: AO 2014
It_is_a_Leclerc wrote:Moji stavovi i navijački afiniteti su legitimni i pošteni, i ja imam pravo na njih. Ako vam se ne sviđaju možete u najboljem slučaju da pjevate borbene.
Ti si jedan obicni nacionalista i radi takvih stavova i takvih kao ti mi smo i imali rat iza sebe. Hvala Bogu pa ima jos uvijek normalnog svijeta od Save do Neretve i od Drine do Une.
Cuj stavovi ti posteni? A zelis povredu Dodigu koji je igrao pod BiH zastavom i jednostavno nije mogao vise da izdrzi nebrigu za njeg i njegovu karijeru!
Jarane to je bolestan stav do bola....
Sto se ne molis Bogu da oni koji sjede u teniskom savezu dobiju rakove i kojekakve bolestine i da odu sa tih pozicija kako bi dosli neki drugi koji bi se brinuli kako za Damira tako i za ostale talente pa da ih ne moramo gledati pod zastavama drugih zemalja i gutati knedle kad naprave neki uspjeh u svom zivotu pod tudjom zastavom umjesto pod nama najdrazom? Sto njima ne adresiras tu mrznju ?
Zato sto si ogranicen i zato sto ne vidis gdje problem ustvari nastaje!
Lakse je mrziti takve ljude i pretvarati se patriota psujuci im sve sto su ko fol izdali zemlju a ne sagledati razloge sta je te ljude nagnalo na takav cin.
poserem ti se na stav....
-
oglo
#1608 Re: AO 2014
Djokovic bas danas daje izjavu koja ne moze bit korektnija,vezano za Djumhura i onda dodju ovi papci i naprave skadnal na AO,bravo
- Ajatolah_
#1609 Re: AO 2014
Još onaj kreten nosi našu zastavu, k'o biva nek' se zna čije je govno.oglo wrote:Djokovic bas danas daje izjavu koja ne moze bit korektnija,vezano za Djumhura i onda dodju ovi papci i naprave skadnal na AO,bravo
mega_mashcine wrote:Mislim, budimo realni, ko je uopste taj Bedrih? Ja, koji redovno ne pratim tenis, sam tek jutros prvi put za njega cuo.
- ultima_palabra
#1610 Re: AO 2014
Nije mi mrzak Dodig, ali ovo je luzerska izjava... vjerovatno je bio iznerviran svim što se desilo.Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.
“I think this was not a tennis atmosphere,” he said. “These people came on the wrong site, they should be at a soccer match or somewhere, because probably they know nothing about tennis.”
- red evil
#1611 Re: AO 2014
Četvrtka na petak, večeras jedna grupa sutra ova Damirova. Sutra oko 9 izlazi OOPAjatolah_ wrote:Petak na subotu, ne zna se tačno kad. Bit će streaming svakako, za TV ćemo vidjet'.Op3r4t0r wrote:Da ne listam sve ove stranice, zna li se kad damir ponovo igra po nasem vremenu i hoce li biti na tv-u i gdje?
- MOSALJOZE
#1612 Re: AO 2014
Da je mozda bilo "za australiju spreman" ne bi mu smetaloultima_palabra wrote:Nije mi mrzak Dodig, ali ovo je luzerska izjava... vjerovatno je bio iznerviran svim što se desilo.Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.
“I think this was not a tennis atmosphere,” he said. “These people came on the wrong site, they should be at a soccer match or somewhere, because probably they know nothing about tennis.”
Last edited by MOSALJOZE on 15/01/2014 19:29, edited 1 time in total.
- perfect_guy
#1613 Re: AO 2014
ipak petak na subotu, na rezultati.com tako stoji, a četvrtak na petak ženered evil wrote:Četvrtka na petak, večeras jedna grupa sutra ova Damirova. Sutra oko 9 izlazi OOPAjatolah_ wrote:Petak na subotu, ne zna se tačno kad. Bit će streaming svakako, za TV ćemo vidjet'.Op3r4t0r wrote:Da ne listam sve ove stranice, zna li se kad damir ponovo igra po nasem vremenu i hoce li biti na tv-u i gdje?
-
oglo
#1614 Re: AO 2014
to je nesto sto se ne vidja na teniskim terenima,da se navija ko aa stadionu,osim davis kupa ,pravila ponasanja kao obicaj postoji,pogotovo pri servisu i za vrijeme trajanja poena.Nije rjetko da se igraci osvrcu na ambijent kada daju izjave.Al mi izgleda jedva cekamo kakvu vijest iz hr medija,ili kakvu izjavu od igraca.Taj kompleks niakd necemo rijesit i to radimo u svemu
- red evil
#1615 Re: AO 2014
Pisalo je da će i ovaj protiv Dodiga igrat večeras a vidimo da nije. Rezultati za sad ne daju tacnu satnicu ni datum, Damir 100% igra sa četvrtka na petak. Jer se žene i muškarci još ne razdvajaju, tako da rezultatima ne treba vjerovat što se tiče datuma odigravanja. Sutra oko 9 sati izlazi OOP, sve ćemo saznatiperfect_guy wrote: ipak petak na subotu, na rezultati.com tako stoji, a četvrtak na petak žene
- perfect_guy
#1616 Re: AO 2014
i meni ne ide u glavu ovako rano razdvajanje. Nadam se da će biti sutra, jer će mi u protivnom trebati wi-fi u busu da ih pratimred evil wrote:Pisalo je da će i ovaj protiv Dodiga igrat večeras a vidimo da nije. Rezultati za sad ne daju tacnu satnicu ni datum, Damir 100% igra sa četvrtka na petak. Jer se žene i muškarci još ne razdvajaju, tako da rezultatima ne treba vjerovat što se tiče datuma odigravanja. Sutra oko 9 sati izlazi OOP, sve ćemo saznatiperfect_guy wrote: ipak petak na subotu, na rezultati.com tako stoji, a četvrtak na petak žene
- Edin H.
#1617 Re: AO 2014
Dobar clanakAjatolah_ wrote:Svjež članak, izaš'o na NYT prije 13 minuta.![]()
http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... .html?_r=0
- It_is_a_Leclerc
#1618 Re: AO 2014
Nemoj tako. On nas zapravo jako, jako voli. On ne voli samo ove iz Saveza.ultima_palabra wrote:Nije mi mrzak Dodig, ali ovo je luzerska izjava... vjerovatno je bio iznerviran svim što se desilo.Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.
Živio ti Dodiže ! Ti si baš jedna legenda. Bosna te voli i sve ti najbolje želi.
Sad je valjda ok stav ?!
- MOSALJOZE
#1619 Re: AO 2014
The notes of the accordion, an unlikely soundtrack to Grand Slam tennis, were soon accompanied by full-throated singing of Bosnian folk songs, with roughly 50 fans in blue and yellow singing along, swaying with their arms around one another and waving flags.

- area51
#1620 Re: AO 2014
Meni ne smeta,daj bože da ovo potraje do 1/2Blek Stena wrote:nece dugo. strpi seshmizlica wrote:u šta se ova tema pretvori
- Banksy
#1621 Re: AO 2014
It_is_a_Leclerc wrote:Nemoj tako. On nas zapravo jako, jako voli. On ne voli samo ove iz Saveza.ultima_palabra wrote:Nije mi mrzak Dodig, ali ovo je luzerska izjava... vjerovatno je bio iznerviran svim što se desilo.Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.
Živio ti Dodiže ! Ti si baš jedna legenda. Bosna te voli i sve ti najbolje želi.
Sad je valjda ok stav ?!
BlackPool wrote:
Cuj stavovi ti posteni? A zelis povredu Dodigu koji je igrao pod BiH zastavom i jednostavno nije mogao vise da izdrzi nebrigu za njeg i njegovu karijeru!
Jarane to je bolestan stav do bola....
Sto se ne molis Bogu da oni koji sjede u teniskom savezu dobiju rakove i kojekakve bolestine i da odu sa tih pozicija kako bi dosli neki drugi koji bi se brinuli kako za Damira tako i za ostale talente pa da ih ne moramo gledati pod zastavama drugih zemalja i gutati knedle kad naprave neki uspjeh u svom zivotu pod tudjom zastavom umjesto pod nama najdrazom? Sto njima ne adresiras tu mrznju ?
Lakse je mrziti takve ljude i pretvarati se patriota psujuci im sve sto su ko fol izdali zemlju a ne sagledati razloge sta je te ljude nagnalo na takav cin.
poserem ti se na stav....
- Logovan
- It_is_a_Leclerc
#1623 Re: AO 2014
Divan članak u New York timesu.
Al' kad se vrate u '92., odmah me glava zaboli. Dokad ?! Dokad ?!
Al' kad se vrate u '92., odmah me glava zaboli. Dokad ?! Dokad ?!
- area51
#1624 Re: Odg: AO 2014
Ti se malo našao u "neobranom grožđu"Leopold_IV wrote:Ha ha haradostan dan wrote:poznati teniski puritanci šejk i leopold Z gnušanjem odbijaju učešće na temi dok se ista ne očisti od neukog plebsa i vrati na level dostojan sporta u bijelom, stoji u priopćenju -kluba 99-...area51 wrote: Čestitke ultima,matere ti šta je sa @leopoldom ,@radosnim i ostalom ekipom u ovim historijskim/istorijskim/povijesnim momentima ?
Tako nekako. Itekako mi je drago zbog Damira posto sam ga masu puta gledao uzivo i znam koliko je ulozeno da bi dosao do ovog sad postignuca.
S druge strane mi je degutantno sta sve pisete o Dodigu koji je super momak i jedini njegov grijeh je sto je izabrao najbolje za sebe i karijeru igrajuci za Hrvatsku.
Velika vecina ljudi sto ga je sinoc lomila ovdje po topicu se razumije u tenis ko i ja u cjepanje atoma.
Usporedba kako Pjanic ne igra za Luksemburg nego patriotski za BiH. Pitao bi te da li je tako da igra individualni sport i bori se za napredak i egzistenciju. Sve u svemu s nestrpljenjem ocekujem mec protiv Berdycha i postaviti cu i analizu prije meca. Pozdrav tenisoljubcima.
Nego,živo me interesuje @nećkovo mišljenje na sve ovo,glede teferičli atnosfere na temi o GS
- Edin H.
#1625 Re: AO 2014
Bravo Leclers, ganuo si me ovim postomIt_is_a_Leclerc wrote:Nemoj tako. On nas zapravo jako, jako voli. On ne voli samo ove iz Saveza.ultima_palabra wrote:Nije mi mrzak Dodig, ali ovo je luzerska izjava... vjerovatno je bio iznerviran svim što se desilo.Dodig took particular issue with cheers that consistently erupted after he missed first serves, and even when he was called for foot faults.
Sad je valjda ok stav ?!